Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
SEO
SEO Advies
10.000+ topposities in Google
500+ succesverhalen
1 vaste marketingpartner
Gratis website scan Bekijk onze cases

SEO Advies

SEO advies van een professioneel adviesbureau? Dan schakelt u SAM Online Marketing in! Als ervaren sparringpartner voor talloze organisaties kunnen wij ieder bedrijf van een bruikbaar advies op het gebied van zoekmachine optimalisatie voorzien. De mogelijkheden zijn daarbij zeer divers, daar wij uw website aan een analyse of een SEO check kunnen onderwerpen, maar de optimalisatie ook voor u uit handen kunnen nemen. SEO advies van ons adviesbureau? Neem contact op, of lees hieronder verder! SEO uitbesteden, doet u bij SAM Online Marketing!

SEO advies van SAM Online Marketing

Zoals gezegd, biedt ons bureau diverse vormen van SEO advies. Sinds jaar en dag zijn wij gespecialiseerd in de optimalisatie voor zoekmachines als Google. Hierbij kunnen wij niet alleen onze eigen beheerde websites naar de topposities van deze zoekmachine brengen, maar kan ons bureau ook feilloos de pijnpunten van een externe website blootleggen, waarbij ons bureau u een uitgebreid adviesrapport toe kan sturen. Benieuwd naar de mogelijkheden en direct een SEO advies nodig? Lees verder!

Hoe brengt ons SEO adviesbureau een adviesrapport uit?

Voordat ons adviesbureau een SEO advies uitbrengt, is het allereerst zaak om uw case in kaart te brengen. Hierin zullen wij uitgebreid met u doornemen wat uw wensen zijn en wie de voornaamste concurrenten binnen uw business zijn. Op basis hiervan kunnen wij gericht kijken wat uw concurrenten beter doen dan u en een rapport aandragen waarin de verbeterpunten op SEO gebied naar voren komen. Het SEO advies is daarbij op te delen in 3 onderdelen.

On-page SEO advies

Allereerst wordt er een SEO advies uitgebracht op basis van on-page. Hierin analyseren we de belangrijkste pagina’s van uw website en leggen we aan de hand van een aantal concrete voorbeelden uit waar de verbeterpunten op het gebied van content liggen. Zo wordt er onder andere gekeken naar contentverdeling, maar wordt er ook een advies door ons bureau uitgebracht op basis van enkele cruciale SEO elementen. Denk hierbij aan SEO titel, meta description, alt attributen, headings en diverse andere factoren.

Technisch SEO advies

Ons adviesbureau brengt ook een technisch SEO advies uit. Techniek blijft een cruciaal onderdeel binnen zoekmachine optimalisatie. Ons adviesrapport zal dan ook diverse technische elementen bevatten. Zo wordt er gekeken naar crawlability (hoe indexeert Google uw website of webshop) en structuur van de website. Daarbij komen ook websitesnelheid en andere usability factoren aan bod.

SEO advies linkbuilding

Tot slot wordt er een SEO advies uitgebracht ten aanzien van de linkbuilding en autoriteit van uw website. Niet alleen wordt er gekeken naar de huidige stand van zaken voor uw website of webshop op het gebied van autoriteit, ook wordt er rapport uitgebracht voor uw concurrenten, waarin u exact kunt zien hoe zij er voor staan ten aanzien van linkbuilding.

Gratis website scan

Werkwijze

Ons online marketing bureau werkt volgens een vast werkwijze. Op deze manier weten we zeker dat de vooraf gestelde doelstellingen worden behaald. In slechts vijf heldere stappen zorgen we ervoor dat uw online marketing campagne een succes wordt!

KLANTEN REVIEWS

Klanten over SAM

Wij van WC Eend adviseren WC Eend

In plaats van over onszelf te spreken, laten we liever anderen dit voor ons doen. Bekijk onze reviews en laat uzelf overtuigen!

SEO specialist

Direct een SEO advies van ons bureau

Al met al is SAM Online Marketing uw SEO bureau. Er wordt een uitgebreid adviesrapport opgesteld, waarin direct voor u duidelijk wordt wat de verbeterpunten van uw website zijn. Deze verbeterpunten zal een zoekmachine optimalisatie specialist stap voor stap met u doornemen. Komt u toch tot de conclusie dat u liever een bureau inhuurt voor de SEO van uw website, omdat u er zelf toch niet uitkomt. Dan heeft ons SEO bureau het vooronderzoek al afgerond! Benieuwd naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een professioneel SEO advies, of vul de gratis SEO scan in!

Gratis website scan
Doe de gratis SEO Scan

Social Media

Contactgegevens

Werkzaam door heel Nederland:

2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button
Gratis SEO Scan

Doe de gratis SEO Scan!