Wilt u meer bezoekers op uw website?
Behaal de beste resultaten voor uw business
Adverteren Meer bereik
Optimaliseren Meer bezoekers
Rapporteren Meer conversie
Adviseren Meer kennis

SEO Advies

SEO advies van een professioneel adviesbureau? Dan schakelt u SAM Online Marketing in! Als ervaren sparringpartner voor talloze organisaties kunnen wij ieder bedrijf van een bruikbaar advies op het gebied van zoekmachine optimalisatie voorzien. De mogelijkheden zijn daarbij zeer divers, daar wij uw website aan een analyse of een SEO check kunnen onderwerpen, maar de optimalisatie ook voor u uit handen kunnen nemen. SEO advies van ons adviesbureau? Neem contact op, of lees hieronder verder!

SEO advies van SAM Online Marketing

Zoals gezegd, biedt ons bureau diverse vormen van SEO advies. Sinds jaar en dag zijn wij gespecialiseerd in de optimalisatie voor zoekmachines als Google. Hierbij kunnen wij niet alleen onze eigen beheerde websites naar de topposities van deze zoekmachine brengen, maar kan ons bureau ook feilloos de pijnpunten van een externe website blootleggen, waarbij ons bureau u een uitgebreid adviesrapport toe kan sturen. Benieuwd naar de mogelijkheden en direct een SEO advies nodig? Lees verder!

Hulp van SAM?

Laat uw gegevens achter en word binnen 24 uur teruggebeld.

Direct contact opnemen

Succes verzekerd met SAM

0+
Teamleden
0%
SAM verhoogt uw conversiepercentage
0+
Succesvolle samenwerkingen met SAM
0
Gemiddelde beoordeling
van onze klanten
 

Hoe brengt ons SEO adviesbureau een adviesrapport uit?

Voordat ons adviesbureau een SEO advies uitbrengt, is het allereerst zaak om uw case in kaart te brengen. Hierin zullen wij uitgebreid met u doornemen wat uw wensen zijn en wie de voornaamste concurrenten binnen uw business zijn. Op basis hiervan kunnen wij gericht kijken wat uw concurrenten beter doen dan u en een rapport aandragen waarin de verbeterpunten op SEO gebied naar voren komen. Het SEO advies is daarbij op te delen in 3 onderdelen.

Lokaal vindbaar vanaf 199

Maandbudget vanaf 199 Persoonlijk aangewezen SAM specialist Looptijd van 6 t/m 12 maanden Altijd resultaat! Contact opnemen

On-page SEO advies

Allereerst wordt er een SEO advies uitgebracht op basis van on-page. Hierin analyseren we de belangrijkste pagina’s van uw website en leggen we aan de hand van een aantal concrete voorbeelden uit waar de verbeterpunten op het gebied van content liggen. Zo wordt er onder andere gekeken naar contentverdeling, maar wordt er ook een advies door ons bureau uitgebracht op basis van enkele cruciale SEO elementen. Denk hierbij aan SEO titel, meta description, alt attributen, headings en diverse andere factoren.

Technisch SEO advies

Ons adviesbureau brengt ook een technisch SEO advies uit. Techniek blijft een cruciaal onderdeel binnen zoekmachine optimalisatie. Ons adviesrapport zal dan ook diverse technische elementen bevatten. Zo wordt er gekeken naar crawlability (hoe indexeert Google uw website of webshop) en structuur van de website. Daarbij komen ook websitesnelheid en andere usability factoren aan bod.

SEO advies linkbuilding

Tot slot wordt er een SEO advies uitgebracht ten aanzien van de linkbuilding en autoriteit van uw website. Niet alleen wordt er gekeken naar de huidige stand van zaken voor uw website of webshop op het gebied van autoriteit, ook wordt er rapport uitgebracht voor uw concurrenten, waarin u exact kunt zien hoe zij er voor staan ten aanzien van linkbuilding.

Direct een SEO advies van ons bureau

Al met al is SAM Online Marketing uw SEO adviesbureau. Er wordt een uitgebreid adviesrapport opgesteld, waarin direct voor u duidelijk wordt wat de verbeterpunten van uw website zijn. Deze verbeterpunten zal een zoekmachine optimalisatie specialist stap voor stap met u doornemen. Komt u toch tot de conclusie dat u liever een bureau inhuurt voor de SEO van uw website, omdat u er zelf toch niet uitkomt. Dan heeft ons SEO bureau het vooronderzoek al afgerond! Benieuwd naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een professioneel SEO advies!

 

Contact met een SAM specialist

Vul het contactformulier in en laat u terugbellen door een specialist van SAM om de mogelijkheden te bespreken. Nu online
Doe de gratis SEO Scan
2019 © SAM Online Marketing & Webdesign
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 35 beoordelingen

Hulp vragen aan SAM

Leg de pijnpunten van uw website bloot met onze SEO scan. SAM Online Marketing heeft een online tool (SEO check) ontwikkelt, waarmee u eenvoudig checkt hoe Google uw website beoordeelt. Laat uw website scannen op content, autoriteit en techniek en zet de eerste stap naar een zoekmachine geoptimaliseerde website.