SEO Advies

Samen vooruit, samen winnen

SEO advies van een professioneel adviesbureau? Dan schakelt u SAM Online Marketing in! Als ervaren sparringpartner voor talloze organisaties kunnen wij ieder bedrijf van een bruikbaar advies op het gebied van zoekmachine optimalisatie voorzien. De mogelijkheden zijn daarbij zeer divers, daar wij uw website aan een analyse of een SEO check kunnen onderwerpen, maar de optimalisatie ook voor u uit handen kunnen nemen. SEO advies van ons adviesbureau? Neem contact op, of lees hieronder verder! SEO uitbesteden, doet u bij SAM Online Marketing!

Beter zichtbaar op het internet!

SEO advies van SAM Online Marketing

Zoals gezegd, biedt ons bedrijf diverse vormen van SEO advies. Sinds jaar en dag zijn wij gespecialiseerd in de optimalisatie voor zoekmachines als Google. Hierbij kunnen wij niet alleen onze eigen beheerde websites naar de topposities van deze zoekmachine brengen, maar kan ons bureau ook feilloos de pijnpunten van een externe website blootleggen, waarbij ons bureau u een uitgebreid adviesrapport toe kan sturen. Benieuwd naar de mogelijkheden en direct een SEO advies of hulp nodig? Lees verder!

Hoe brengt ons SEO adviesbureau een adviesrapport uit?

Voordat ons adviesbureau een SEO advies uitbrengt, is het allereerst zaak om uw case in kaart te brengen. Hierin zullen wij uitgebreid met u doornemen wat uw wensen zijn en wie de voornaamste concurrenten binnen uw business zijn. Op basis hiervan kunnen wij gericht kijken wat uw concurrenten beter doen dan u en een rapport aandragen waarin de verbeterpunten op SEO gebied naar voren komen. Het SEO advies is daarbij op te delen in 3 onderdelen.

Online Marketing specialisten Ali en Jake

Expertise nodig voor jouw online marketing?

Onze specialisten geven je advies op maat waarmee jij boven jouw concurrenten uit stijgt!

On-page SEO advies

Allereerst wordt er een SEO advies uitgebracht op basis van on-page. Hierin analyseren we de belangrijkste pagina’s van uw website en leggen we aan de hand van een aantal concrete voorbeelden uit waar de verbeterpunten op het gebied van content liggen. Zo wordt er onder andere gekeken naar contentverdeling, maar wordt er ook een advies door ons bureau uitgebracht op basis van enkele cruciale elementen binnen de SEO campagne. Denk hierbij aan de pagina titel, meta description, alt attributen, headings en diverse andere factoren.

Technisch SEO advies

Ons adviesbureau brengt ook een technisch SEO advies uit. Techniek blijft een cruciaal onderdeel binnen zoekmachine optimalisatie. Ons adviesrapport zal dan ook diverse technische elementen bevatten. Zo wordt er gekeken naar crawlability (hoe indexeert Google uw website of webshop) en structuur van de website. Daarbij komen ook websitesnelheid en andere usability factoren aan bod.

Start direct jouw winstgevende SEO Campagne

SEO advies linkbuilding

Tot slot wordt er een SEO advies uitgebracht ten aanzien van de linkbuilding en autoriteit van uw website om uw SEO te verbeteren. Niet alleen wordt er gekeken naar de huidige stand van zaken voor uw website of webshop op het gebied van autoriteit, ook wordt er rapport uitgebracht voor uw concurrenten, waarin u exact kunt zien hoe zij er voor staan ten aanzien van linkbuilding.

Direct een SEO advies van ons bureau

Al met al is SAM Online Marketing uw SEO bureau. Er wordt een uitgebreid adviesrapport opgesteld, waarin direct voor u duidelijk wordt wat de verbeterpunten van uw website zijn. Deze verbeterpunten zal een zoekmachine optimalisatie specialist stap voor stap met u doornemen. Komt u toch tot de conclusie dat u liever een bureau inhuurt voor de SEO van uw website, omdat u er zelf toch niet uitkomt. Dan heeft ons SEO bureau het vooronderzoek al afgerond! Benieuwd naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een professioneel SEO advies, of vul de gratis SEO scan in! Of bekijk onze linkbuilding pakket en SEO pakket.

Ons werk

GC Biotech Cases afb 4

Meer dan 2.000 maandelijkse bezoekers!

GC Biotech

AJM van Houdt

Een stijging van 683% in organisch verkeer

A.J.M. van Houdt

De Wit hekwerken

4.000+ bezoekers per maand

De Wit Hekwerken

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

CirkelJake

Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.