Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Mobile check 1Geen gouden bergen
  • Mobile check 2Concrete doelstellingen
  • Mobile check 3Vlot contact
  • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Dienstpagina / Landingspagina - SEO Scan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home | SEO Advies

SEO Advies

SEO advies van een professioneel adviesbureau? Dan schakelt u SAM Online Marketing in! Als ervaren sparringpartner voor talloze organisaties kunnen wij ieder bedrijf van een bruikbaar advies op het gebied van zoekmachine optimalisatie voorzien. De mogelijkheden zijn daarbij zeer divers, daar wij uw website aan een analyse of een SEO check kunnen onderwerpen, maar de optimalisatie ook voor u uit handen kunnen nemen. SEO advies van ons adviesbureau? Neem contact op, of lees hieronder verder! SEO uitbesteden, doet u bij SAM Online Marketing!

Contact met ons opnemen

SEO advies van SAM Online Marketing

Zoals gezegd, biedt ons bureau diverse vormen van SEO advies. Sinds jaar en dag zijn wij gespecialiseerd in de optimalisatie voor zoekmachines als Google. Hierbij kunnen wij niet alleen onze eigen beheerde websites naar de topposities van deze zoekmachine brengen, maar kan ons bureau ook feilloos de pijnpunten van een externe website blootleggen, waarbij ons bureau u een uitgebreid adviesrapport toe kan sturen. Benieuwd naar de mogelijkheden en direct een SEO advies nodig? Lees verder!

Hoe brengt ons SEO adviesbureau een adviesrapport uit?

Voordat ons adviesbureau een SEO advies uitbrengt, is het allereerst zaak om uw case in kaart te brengen. Hierin zullen wij uitgebreid met u doornemen wat uw wensen zijn en wie de voornaamste concurrenten binnen uw business zijn. Op basis hiervan kunnen wij gericht kijken wat uw concurrenten beter doen dan u en een rapport aandragen waarin de verbeterpunten op SEO gebied naar voren komen. Het SEO advies is daarbij op te delen in 3 onderdelen.

Ons werk

20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken
20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken

Jouw specialisten

Mimas Linkbuilding specialist
Pim Online marketing specialist
Junior Onpage SEO / Google Ads specialist
Callisto Data analist / Conversie specialist
Maak kennis met het team
Meet jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

  • Premium analyse
  • Uitgevoerd door echte specialisten
  • Analyse van on-page, techniek en autoriteit
  • Concrete verbeterpunten

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

On-page SEO advies

Allereerst wordt er een SEO advies uitgebracht op basis van on-page. Hierin analyseren we de belangrijkste pagina’s van uw website en leggen we aan de hand van een aantal concrete voorbeelden uit waar de verbeterpunten op het gebied van content liggen. Zo wordt er onder andere gekeken naar contentverdeling, maar wordt er ook een advies door ons bureau uitgebracht op basis van enkele cruciale SEO elementen. Denk hierbij aan SEO titel, meta description, alt attributen, headings en diverse andere factoren.

Technisch SEO advies

Ons adviesbureau brengt ook een technisch SEO advies uit. Techniek blijft een cruciaal onderdeel binnen zoekmachine optimalisatie. Ons adviesrapport zal dan ook diverse technische elementen bevatten. Zo wordt er gekeken naar crawlability (hoe indexeert Google uw website of webshop) en structuur van de website. Daarbij komen ook websitesnelheid en andere usability factoren aan bod.

SEO advies linkbuilding

Tot slot wordt er een SEO advies uitgebracht ten aanzien van de linkbuilding en autoriteit van uw website. Niet alleen wordt er gekeken naar de huidige stand van zaken voor uw website of webshop op het gebied van autoriteit, ook wordt er rapport uitgebracht voor uw concurrenten, waarin u exact kunt zien hoe zij er voor staan ten aanzien van linkbuilding.

Direct een SEO advies van ons bureau

Al met al is SAM Online Marketing uw SEO bureau. Er wordt een uitgebreid adviesrapport opgesteld, waarin direct voor u duidelijk wordt wat de verbeterpunten van uw website zijn. Deze verbeterpunten zal een zoekmachine optimalisatie specialist stap voor stap met u doornemen. Komt u toch tot de conclusie dat u liever een bureau inhuurt voor de SEO van uw website, omdat u er zelf toch niet uitkomt. Dan heeft ons SEO bureau het vooronderzoek al afgerond! Benieuwd naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een professioneel SEO advies, of vul de gratis SEO scan in!

Hier zijn wij ontzettend trots op

“Ik ben nu een aantal maanden klant bij SAM online en haal er geweldige resultaat uit.

Mijn website staat in top 3 wat beloofd is en de leads gaan omhoog.

Ik heb de volste vertrouwen in dat dit meer en beter gaat worden.”

- Raymond van Heijningen, Personal trainer