SEO advies

Wil jij SEO advies van een professioneel online marketing bureau? SAM Online Marketing zorgt ervoor dat je volledig geïnformeerd bent wanneer je besluit de zoekmachine optimalisatie uit te besteden. We kunnen je vrijblijvend en laagdrempelig hulp geven in de vorm van een  SEO check,  SEO scan, SEO analyse of gewoon als sparringpartner hoe jij die extra aanvragen krijgt!

Ontdek jouw SEO score
GRATIS SEO scan t.w.v. €399,-

Meer aanvragen met SEO advies van SAM Online Marketing

SEO advies wat laagdrempelig en vrijblijvend is, werkt het beste. Als ervaren sparringpartner voor talloze organisaties voorziet SAM Online Marketing ieder bedrijf van bruikbaar advies op het gebied van zoekmachine optimalisatie. De mogelijkheden van het uitbesteden zijn daarbij zeer divers, daar wij je website aan een analyse of een SEO check kunnen onderwerpen, maar de optimalisatie ook voor je uit handen kunnen nemen. Laat ons je helpen en krijg advies van het beste online marketing bureau.

Zoals gezegd biedt ons bedrijf diverse vormen van SEO advies. Sinds jaar en dag zijn wij gespecialiseerd in de optimalisatie voor zoekmachines als Google. Hierbij kunnen wij niet alleen onze eigen beheerde websites naar de topposities van deze zoekmachine brengen, maar kan ons bureau ook feilloos de pijnpunten van een externe website blootleggen, waarbij ons bureau je een uitgebreid adviesrapport toe kan sturen. Benieuwd naar de mogelijkheden en direct een SEO advies of hulp nodig? Lees verder!

Ontdek hoe jij succes behaalt met SEO

SEO
Meer organische bezoekers

Hoe verbeteren we je SEO?

Als je de SEO hulp van ons online marketing bureau inschakelt dan wil je natuurlijk wel weten wat we gaan doen en hoe we het gaan doen. De SEO specialist verbetert jouw website ten eerste door een hele checklist af te gaan. In deze analyse komt naar voren welke dingen het eerste opgepakt moeten worden.

We gaan niet zomaar te werk. Door een goed zoekwoordonderzoek te doen weten we exact welke zoekwoorden voor je rendabel zijn. We helpen je met het stellen van doelen op basis van Return on Investment en de expert maakt een plan van aanpak. SAM Online Marketing houdt je op de hoogte met maandelijkse rapportages en kwartaalvergaderingen.

Het verbeteren van je SEO duurt gemiddeld 12 maanden. Het duurt even, maar dan heb je ook duurzame resultaten. Zodra je bovenaan Google staat kun je niet makkelijk weer van de topposities af gaan.

Een greep uit onze kennisbank

In de top 3 van Google staat, doe je niet zomaar. Benieuwd naar alle ins en outs over SEO? Klik op een van de items hieronder!

Wat is seo?

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimization.

Hoe werkt Google Ads?

Wil je beginnen met SEA, als bijvoorbeeld aanvulling op jouw SEO

Wat is Google Analytics?

Google Analytics is gratis software van Google waarmee je uitgebreide…

Wat is conversie optimalisatie?

Conversie optimalisatie is één van de belangrijkste tactieken binnen…

Wat is online marketing?

Bij online marketing kies je ervoor om jouw product of dienst te promoten via het…

Wat is de customer journey?

Een customer journey is in het Nederlands een klantreis. Het is de reis de klant..

SEO Jake

Welke SEO diensten kun je uitbesteden?

Het uitbesteden van de SEO diensten kan op verschillende manieren. Vaak komt het neer op een totaalplaatje, maar als je wilt kun je ook één specifieke dienst uitbesteden. De hulp die wij bieden ligt onder meer in: zoekwoordonderzoek, techniek, on-page, linkbuilding en conversie.

Afhankelijk van de SEO scan die onze consultant maakt laten we je weten wat het beste bij je bedrijf past. Om je een helder beeld te geven wat deze verschillende diensten inhouden zullen we er hieronder nog verder op ingaan.

Krijg hulp bij het zoekwoordonderzoek met SEO advies

Het zoekwoordonderzoek is het fundament van je website. Zonder dit SEO advies begin je nergens mee. Daarom is het belangrijk dat je te maken hebt met een specialist die genoeg ervaring heeft om een analyse te maken.

Op basis van deze SEO check worden de meeste interessante zoekwoorden in kaart gebracht waarop jouw bedrijf kan scoren online. Dit geeft jou meer zekerheid in het uitbesteden van de marketing aan SAM Online Marketing.

On-page SEO advies

Allereerst wordt er een SEO advies uitgebracht op basis van on-page. Hierin analyseren we de belangrijkste pagina’s van je website en leggen we aan de hand van een aantal concrete voorbeelden uit waar de verbeterpunten op het gebied van content liggen. Zo wordt er onder andere gekeken naar contentverdeling, maar wordt er ook een advies door ons bureau uitgebracht op basis van enkele cruciale elementen binnen de SEO campagne. Denk hierbij aan de pagina titel, meta description, alt attributen, headings en diverse andere factoren.

Technisch SEO advies

Ons adviesbureau brengt ook een technisch SEO advies uit. Techniek blijft een cruciaal onderdeel binnen zoekmachine optimalisatie. Ons adviesrapport zal dan ook diverse technische elementen bevatten. Zo wordt er gekeken naar crawlability (hoe indexeert Google jouw website of webshop) en structuur van de website. Daarbij komen ook websitesnelheid en andere usability factoren aan bod.

SEO advies linkbuilding

Tot slot wordt er een SEO advies uitgebracht ten aanzien van de linkbuilding en autoriteit van je website om je SEO te verbeteren. Niet alleen wordt er gekeken naar de huidige stand van zaken voor de website of webshop op het gebied van autoriteit, ook wordt er een rapport uitgebracht voor uw concurrenten, waarin jij exact kunt zien hoe zij ervoor staan ten aanzien van linkbuilding.

Wat maakt ons uniek?

Waarom jij met SAM wél wint

We zetten de extra stap

Waar andere marketeers het houden bij tools, denken wij verder dan dat om resultaten voor jou te halen.

Super resultaat gericht!

Door onze holistische aanpak behalen wij consistent resultaten voor al onze klanten!

Alle online expertise in-house

Vanuit jouw budget maken we een strategisch plan
met de kortste weg naar resultaat

Groeien als jij groeit, Floris We zetten de extra stap, Jake We gaan door tot het resultaat gehaald is, Ali
Case SEO Rijschool Uniek

Meerdere nr. 1 posities én
mede marktleider!

De bestaande website trok geen bezoekers en was op vlak van design toe aan verbetering. Hier zij zowel ons marketing team als ons web development team direct mee aan de slag gegaan! Een resultaat om trots op te zijn!

#SEO #linkbulding #regionaal #rijschooluniek

Wie doet dan de SEO voor je?

De SEO specialist doet de online marketing voor je. Voor iedere dienst die je kunt uitbesteden hebben we een specialist voor je. Vanaf het aanvragen van het vrijblijvende SEO advies tot aan het behalen van de resultaten zal deze persoon jouw vaste contactpersoon zijn. Op deze manier hebben we korte communicatielijn en reageert de expert snel op verschuivingen in de markt of je website.

Bij SAM Online Marketing werken we op provisiebasis. Daarom zal de consultant die jou de hulp biedt er alles aan doen om de resultaten te halen. Doordat iedereen elkaar aansteekt met enthousiasme blijven we gretig om elke maand nieuwe klanten voor jou te genereren.

Ontdek jouw SEO score

Doe de GRATIS SEO scan

Laat ons je website analyseren en zet stappen in de juiste richting.

  • Hoe kom jij in de top 3?
  • Waarom sta je er nu nog niet?
  • Wat doet jouw concurrentie wél goed?
SEO Specialist Jake

SEO specialist

Hoeveel klanten krijg ik?

Om een goede keuze te maken wil je graag weten hoeveel klanten je krijgt uit zo’n SEO campagne. Daarom zal de consultant jou tijdens het gesprek vooral laten zien hoeveel potentie er in jouw markt ligt. Op deze manier heb jij het complete beeld met ons SEO advies en kun je een weloverwogen keuze maken om de diensten uit te besteden of niet.

Hoe brengt ons SEO adviesbureau een adviesrapport uit?

Voordat de expert van ons adviesbureau een SEO advies uitbrengt, is het allereerst zaak om je case in kaart te brengen. Hierin zullen wij uitgebreid met jou doornemen wat jouw wensen zijn en wie de voornaamste concurrenten binnen je business zijn. Op basis hiervan kunnen wij gericht kijken wat uw concurrenten beter doen dan u en een rapport aandragen waarin de verbeterpunten op SEO gebied naar voren komen.

Wat andere ondernemers zeggen…

5/5

ADA Car Cleaning

#SEO #webshop

Een bureau dat écht verstand heeft van online marketing. Er wordt gedacht in oplossingen, zeer transparant en komen met realistische doelstellingen.

5/5

Ruben

#SEO

Sam Online Marketing en Webdesign doet wat ze beloven; een strakke, resultaat-gerichte website binnen 3 weken. Daarnaast zie ik door alle marketing activiteiten het aantal website bezoekers en leads stijgen. Zeker een aanrader!

5/5

Mehran Hushyari

#website

Een hele fijne ervaring met dit bedrijf. Doelgericht, klantvriendelijk, behulpzaam en altijd bereikbaar. Diversiteit van diensten en expertise.

5/5

M.M. Araghi

#SEO

Sommige reviews kon ik terug herleiden tot een bedrijfsnaam. Gecheckt…zoeken op ‘verhuizen Haarlem’ en idd dit bedrijf stond hoog in Google. In zee met ze gegaan. Dit zijn tóppers, klaag nu tegen ze dat ik het véel te druk heb :)

5/5

Dennis Weggenaar

#SEO #webshop

SAM Online Marketing heeft mij geholpen met de vindbaarheid te verbeteren in de regio. Niet alleen hebben zij gedaan wat ze zeiden, maar kwamen ook steeds met nieuwe manieren om de markt aan te pakken. Professionele werkwijze.

5/5

Rob Bijtjes

#SEO

Sommige reviews kon ik terug herleiden tot een bedrijfsnaam. Gecheckt…zoeken op ‘verhuizen Haarlem’ en idd dit bedrijf stond hoog in Google. In zee met ze gegaan. Dit zijn tóppers, klaag nu tegen ze dat ik het véel te druk heb :)

5/5

Global Hair

#SEO #webshop

Met SAM Online Marketing heb ik topposities behaald in Google. Vriendelijke gasten en geduldig! Bedankt SAM :).

5/5

Monique Jeijsman

#SEO #website

Ik werk nu een aantal maanden samen met Sam online. De communicatie is altijd keurig. Ook als er iets niet goed gaat, dan lossen ze het meteen op. Ze denken goed mee om iets te verbeteren en houden mij ook scherp als ik iets moet aanleveren.

5/5

Jimmy Fransen

#SEO #webshop

Goed deskundig advies, zeer betrokken bij alles, al met al een fijne samenwerking

5/5

Henk Riem

#SEO #website

Geweldig team specialisten die doen wat ze beloven. Denken mee, adviseren en zorgen voor een optimaal resultaat. Ik beveel SAM Marketing zeker aan!

5/5

Van Vleuten Marketing

#SEO

Wij hebben een hele prettige samenwerking met SAM Online Marketing. De werkwijze en communicatie is altijd helder. Beide partijen weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Dit is zeker een aanrader.

5/5

Brahim Vlogs

#SEO #website

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben, alle afspraken zijn tot nu nagekomen. Wat ik zeer belangrijk vindt is dat als er een verandering plaats moet vinden dat het snel gedaan wordt, en dat is hier zeer zeker het geval!

5/5

Tolga Cav

#SEO #website

Professionele Team die hart heeft voor jou zaak en er voor zorgt dat jij moet goed gevoel je werk kan doen!

Online Marketing Experts

Expertise nodig voor jouw online marketing?

Onze specialisten geven je advies op maat waarmee jij boven jouw concurrenten uit stijgt!

Direct SEO advies van ons online marketing bureau

Al met al is SAM Online Marketing jouw SEO bureau. Er wordt een uitgebreid adviesrapport opgesteld, waarin direct voor jou duidelijk wordt wat de verbeterpunten van je website zijn. Deze verbeterpunten zullen een zoekmachine optimalisatie specialist stap voor stap met je doornemen. Kom je toch tot de conclusie dat je liever een bureau inhuurt voor de SEO van jouw website, omdat je er zelf toch niet uitkomt. Dan heeft ons SEO bureau het vooronderzoek al afgerond! Benieuwd naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een professioneel SEO advies, of vul de gratis SEO scan in! Of bekijk onze linkbuilding pakket en SEO pakket.

Wat zijn de 3 SEO pijlers?

De welbekende 3 pijlers van SEO zijn: autoriteit, content en techniek. Alles wat je verbetert aan je website valt binnen een van deze categorieën. Het liefste voegen we eigenlijk nog één extra toe: conversie. Want deze pijlers maken allemaal niet uit als je geen klanten krijgt!

Kun je zelf SEO doen?

SEO kun je zelf doen, met de nadruk op kunnen. Want of het slim is valt nog te bezien. Het kost veel tijd, zelfs als je weet wat je aan het doen bent. Met sommige aanpassingen aan je website ben je verder van huis dan als je niets had gedaan. Het is daarom beter om een online marketing bureau in te schakelen als je serieus bent over je SEO.

Hoe kun je SEO optimaliseren?

Het meest gangbare advies om je SEO te verbeteren is om te beginnen met goede techniek voor je website. Daarna bouw je een logische, overzichtelijke en navigeerbare website die je vult met waardevolle content (teksten). Tot slot ga je op zoek waar je sterke, relevante links voor je website kunt plaatsen.