SAM SpecialistMa - Vr 09:00 - 18:00

Behaal het beste resultaat

Doe de gratis website scan

SEO Scan
Stap 1:Vul uw e-mailadres in.
Gelieve een geldig e-mail adres op te geven!
Stap 2:Vul het webadres in.

Gelieve een geldige url op te geven!
Stap 3:Vul de zoekwoorden in.

Doe de gratis quickscan!

SEO scan

Een SEO scan is een handig middel om gemakkelijk en snel te ondervinden hoe uw website presteert in zoekmachines als Google. Google is een zoekmachine die een zeer complex algoritme hanteert, bestaande uit honderden onderdelen waaraan voldaan dient te worden. Het overzicht wat ontstaat uit de zoekmachine optimalisatie scan, is een handvat om de verbeterpunten aan te pakken. Het doel hiervan is meer klanten en bezoekers genereren. Online kunt u veel van deze services vinden, veelal gratis aangeboden. Soms kunt u met een SEO scan in slechts enkele seconden al een rapport zien. Deze zijn vaak wel simpel van opzet. In andere gevallen kijkt een professioneel team met een tool naar uw website en brengt verslag uit over de bevindingen. Vaak is hier ook een dialoog mogelijk en wordt u wat meer begeleid wat betreft het interpreteren van de informatie over uw website. Kortom, een SEO scan is een toevoeging op- of een begin van een betere zoekmachine optimalisatie.

Waarom een SEO scan?

Een SEO scan kan in een korte tijd een hele hoop problemen verhelpen die te maken hebben met het optimaliseren van uw website. Sommige dingen die normaal gesproken over het hoofd worden gezien op uw site zullen nu aan het oppervlak komen. Online komt u ook online marketing bureaus tegen die zelf een gereedschap hebben ontwikkeld die zij inzetten voor een online scan. Het gratis doornemen van uw site gaat vaak niet heel diep. Er zullen een aantal ‘quick fixes’ tussen zitten, maar wilt u echt resultaat boeken zult u de interpretatie over moeten laten aan diegenen die de gereedschappen hebben gemaakt. Ofschoon zij zelf niet de tools hebben gemaakt, kunt u ook de SEO scan overlaten aan een ploeg die veel ervaring heeft met dergelijke taken.

Een samenwerking aangaan met SAM

Ervaren online marketing specialisten
Aantoonbare resultaten voor klanten
Duurzame topposities in Google
Deskundig advies

Voordelen van een online SEO scan

Een van de meer vanzelfsprekende voordelen van een SEO scan is dat het via het internet gebeurt. Online zo’n verkenning van uw site laten uitvoeren scheelt veel tijd aangezien er niet iemand langs hoeft te komen. Het kan zelfs volledig zonder communicatie. Dit laatste is echter niet aan te raden omdat er dan context mist. Plus u heeft geen mogelijkheid om eventueel vragen te stellen mochten er onduidelijkheden optreden. Dit is vaak het geval bij een gratis uitgave van een tool.

Een ander voordeel van een seo scan van uw website is dat wanneer er wel communicatie bestaat, de tijd tussen de communicatie zeer kort is, omdat het online gebeurt. Dit geeft veel flexibiliteit aan het verloop van het zoekmachine optimalisatie proces. Op zo goed als ieder moment kan er worden ingesprongen om een gesprek te beginnen na de scan. Een van onze specialisten zal u volledig informeren over de uitkomsten van de analyse. We bespreken alle punten die naar voren zijn gekomen met u door zodat er gelijk actie kan worden ondernomen. Interesse in een SEO scan voor uw site?

 • Laadtijd meten
 • Code vs tekst
 • Juiste scripts
 • Zoekwoorden + volume
 • Vele verbeterpunten website
 • Gebruik van titles, headers en alt tags
 • Linkbuilding controleren
 • Advies Google Adwords
Premium
SEO Scan
€ 299,-
Aanvragen
 • Laadtijd meten
 • Code vs tekst
 • Juiste scripts
 • Zoekwoorden + volume
 • Basis verbeterpunten website
Gratis
SEO Scan
Aanvragen

SEO quick scan voor uw website bij SAM.

Het is mogelijk om bij ons een SEO scan te doen. Wij kunnen kijken en analyseren de mindere punten van uw website die in een kort tijdsbestek opgeheven kunnen worden. Of wij kunnen een wat langere aanpak aanbieden, waarbij we persoonlijk alle belangrijke onderdelen van uw website af gaan, zoals de pagina, het zoekwoord, autoriteit, kans op een penalty, plagiaat en nog meer belangrijke onderdelen. Dit zal gelijk zorgen voor betere zoekmachine optimalisatie resultaten.

Wilt u meer resultaat uit uw site middels een SEO scan op dit online platform? Bel ons op 085 303 5745, stuur een e-mail naar info@samonlinemarketing.nl of vul het contactformulier in voor een SEO scan en vrijblijvend advies!

Contact opnemen met SAM