Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 20 beoordelingen
Hoe staat uw website ervoor? Scan uw website GRATIS
  • http://
Wij bij SAM zijn gespecialiseerd in
SEO
SEO en SEA
Webdesign + Conversie
Content Marketing + Sociale Media

Check uw website met de SEO scan!

Leg de pijnpunten van uw website bloot met onze SEO scan. SAM Online Marketing heeft een online tool (SEO check) ontwikkelt, waarmee u eenvoudig checkt hoe Google uw website beoordeelt. Laat uw website scannen op content, autoriteit en techniek en zet de eerste stap naar een zoekmachine geoptimaliseerde website. U heeft daarbij de keuze uit twee mogelijkheden:

  • Gratis SEO SCAN
  • Premium SEO SCAN

Hoe ziet de SEO scan eruit?

Zoals u hierboven kunt zien, beoordelen zowel de gratis SEO scan als de Premium SEO scan uw website volgens drie voorname punten, geheel volgens de richtlijnen van zoekmachines als Google. De online tool brengt een analyse uit op basis van content, autoriteit en techniek. Waar de gratis SEO check uw website op hoofdpunten analyseert, zal de premium scan echt elk pijnpunt blootleggen en niets aan het toeval overlaten.

Content

De SEO scan beoordeelt uw website op een aantal voor Google essentiële onderdelen. Denk hierbij aan zoekwoorden + zoekwoorddichtheid en het gebruik van dubbele content. De premium check zal bovendien een rapport uitbrengen over diverse andere factoren, zoals het gebruik van headings en alt tags. Daarbij worden ook (potentiële) nieuwe zoekwoorden geanalyseerd.

Autoriteit

Buiten het in kaart brengen van content, zal uw website worden gescand op autoriteit, die wordt bepaald op basis van het aantal- en de kwaliteit van inkomende links. U wordt uitgebreid ingelicht over de score van zowel uw homepagina als het gehele domein, op basis van de statistieken van 3 essentiële tools. Tevens wordt gekeken naar het totaal aantal links, domeinen, IP-adressen en subnets.

Techniek

De SEO scan zal tevens de techniek van uw website meenemen, wat essentieel is voor de manier waarop zoekmachines als Google uw website indexeren. Tevens heeft het een positieve werking op het bezoekersgedrag. De quickscan zal onder andere kijken naar de websitesnelheid, diverse indexeringsstatistieken, codes en scripts.

Elke pagina gratis SEO check

Met de SEO tool kunt u niet alleen uw homepagina gratis laten checken; de scan is toe te passen op elke willekeurige pagina van uw website. Zo kunt u ook de online vindbaarheid van die ene pagina die maar niet scoort in Google laten controleren. Zodoende kunt u trends achterhalen, waarna gepaste verbeteringen aangebracht kunnen worden.

Advies op basis van de scan

Zoals hierboven al gezegd, controleert de SEO scan uw website op de 3 essentiële onderdelen van zoekmachine optimalisatie: content, autoriteit en techniek. De uitgebreide terminologie die hierbij komt kijken is soms lastig te bevatten. Nadat de check is uitgevoerd, zal een specialist dan ook contact met u opnemen, om u van aanvullende informatie te voorzien. Hij zal een onafhankelijk advies uitbrengen en u bent in de gelegenheid om aanvullende vragen te stellen. Laat uw website daarom scannen en voer de SEO check uit!

Direct de gratis SEO scan aanvragen

Laat direct uw website analyseren door middel van de gratis of premium SEO scan. Uw website wordt geanalyseerd op basis van content, autoriteit en techniek, waarna u een gerichte rapportage ontvangt. Type daarom direct de URL van uw website in en laat onze online SEO scan de verbeterpunten volgens Google achterhalen!

Gratis Website Scan

Laadtijd
Code vs tekst
Gebruikte scripts
Direct gratis scannen

Lokaal vindbaar vanaf 199

Maandbudget vanaf 199,- Persoonlijk aangewezen SAM specialist Looptijd van 6 t/m 12 maanden Altijd resultaat!
Contact opnemen
SEO specialist
Doe de gratis SEO Scan
2019 © SAM Online Marketing & Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.8/5 - 24 beoordelingen
Call Now Button