Social Media Bureau

Op zoek naar een social media bureau dat écht resultaat levert? Het kan nogal een grote uitdaging zijn om de geschikte partij te vinden. Een partij die creatief genoeg is om te gekke concepten te bedenken en tegelijkertijd ook steengoed is als het gaat om het analyseren van data. Daarbij wil je natuurlijk ook samenwerken met een social media marketing bureau dat zich bezighoudt met het rendement dat jij eruit haalt. Want uiteindelijk is dat waar het om draait! Is dit de soort partij waar jij naar zoekt? Dan ben je bij SAM Online Marketing aan het juiste adres!

Ontdek de social score van je bedrijf
Doe de GRATIS social media scan t.w.v. €399,-

Blijf online aanwezig met het juiste social media bureau

Bij ons sociale media marketing bureau weet elk teamlid van doorzetten en extra stappen zetten voor het resultaat. Niets staat boven het uiteindelijke resultaat voor jouw bedrijf! Waarom zijn wij hier zo fanatiek in? Dat is heel simpel. Op het moment dat jij vooruit gaat, gaan wij zelf ook vooruit. Als jij wint, winnen wij als online marketing bureau ook!

Ben jij eigenaar van een bedrijf of ben je met je werk betrokken in de online wereld? Dan weet je vast hoe belangrijk het is om continu te blijven werken aan je online aanwezigheid. Social media is hierbij onmisbaar voor het bereiken van jouw doelgroep. Maar het managen van deze kanalen kan een tijdrovende taak zijn. Gelukkig staat ons social media bureau voor je klaar om deze taak van je over te nemen. Zo kun jij de focus weer leggen op andere belangrijke zaken binnen je bedrijf. Met onze social media experts aan je zijde, kun je rekenen op de mooiste resultaten!

Ontdek hoe jij succes behaalt met sociale media

Meer klanten met social media marketing

Waarom de diensten aan ons social media bureau uitbesteden?

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Dit geldt niet alleen voor jou als persoon, maar dit geldt ook voor bedrijven. Het is vandaag de dag dan ook nog belangrijker dan ooit om als bedrijf aanwezig te zijn op social media kanalen. Denk hierbij aan kanalen als Facebook, Instagram, LinkedIn of zelfs TikTok. Wil jij ook zichtbaar zijn op deze kanalen en zo veel mogelijk mensen uit je doelgroep bereiken? Onze social media specialist biedt hulp op maar door middel van onze service!

Als social media marketing bureau hebben wij jarenlange ervaring in het optimaliseren van de online aanwezigheid van bedrijven. Door middel van gerichte campagnes en content creatie zorgen wij voor een groei in online volgers en klanten. Dit geeft jou straks de mogelijkheid om je te focussen op je kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor een sterke online aanwezigheid. Ons social media marketing bedrijf werkt met een team van specialisten die de nieuwste trends en ontwikkelingen checken, op de voet volgen en hierop inspelen. Bij ons online marketing bureau weten we wat werkt en wat niet werkt en kunnen hierdoor gericht strategieën opstellen voor onze klanten. Social media kan een zeer effectief middel zijn om als bedrijf te groeien en dat is precies waar ons social media marketing bureau je kan bij kan helpen. Neem gerust contact op met onze consultants voor vrijblijvend advies!

Het is geheel afhankelijk van voornamelijk je doelgroep of je op meerdere social media kanalen tegelijk in moet zetten. Voordat je de keuze maakt van de social media kanalen die je in wilt zetten is het dus belangrijk dat je voor jezelf goed inzichtelijk hebt gemaakt wie je doelgroep is. Analyseer hiervoor de markt en jouw concurrenten goed!

Wanneer je dat voor jezelf inzichtelijk hebt, dan weet je ook op welk platform of welke platforms je het beste in kunt zetten. Vervolgens is het belangrijk om goed te blijven scannen wat je doelgroep doet op ieder platform. Misschien rendeert de één wel vele malen beter dan de ander en kun je dus beter je advertentie budget of je gehele campagne volledig op het meest renderende kanaal focussen.

Het is zeker goed om meerdere services tegelijk in te schakelen van ons online marketing bureau. Hoe dan ook kun je met zoekmachine optimalisatie (SEO) of SEA binnen Google Ads je heel gericht op specifieke zoekwoorden focussen. Op die manier haal je echt bezoekers binnen op je website die heel gericht op zoek zijn naar jouw service of jouw product.

Wat zijn de voordelen van social media marketing?

Social media marketing stelt jou in staat om direct in contact te komen met je doelgroep en een sterke online aanwezigheid te creëren. Door sociale media marketing goed te gebruiken, kun je als bedrijf je producten en diensten aanbieden aan een breed publiek en tegelijkertijd inzicht krijgen in de behoeften en wensen van je doelgroep. Hierdoor zal je een grote toename merken in conversies, klanttevredenheid en merkbekendheid.

Een ander groot voordeel van social media is dat je gemakkelijk advertenties kunt maken en verspreiden. Het gebruik van gerichte advertenties op sociale media platforms maakt het mogelijk om de juiste doelgroep te bereiken op basis van hun interesses, demografie en gedrag. Dit zorgt ervoor dat je een hogere ROI hebt, zodat je je advertentiebudget optimaal kunt benutten.

Bovendien biedt de hulp social media marketing platforms bedrijven de mogelijkheid om direct in contact te komen met klanten en feedback te verzamelen. Door feedback te verzamelen en dit goed te blijven checken kunnen bedrijven hun producten en diensten verbeteren en zich aanpassen aan de veranderende behoeften van hun klanten. Dit resulteert in een betere klanttevredenheid en loyaliteit.

Maar dat is niet alles! Besluit je om social media in te gaan zetten voor je bedrijf? Dan kun je ook veel meer te weten komen over je concurrent. Sociale media scant namelijk een hoop data over niet alleen jouw doelgroep en jouw activiteiten, maar ook die van je concurrenten. Door aan de slag te gaan met de data en alles grondig te analyseren kun je een social media marketing plan maken om je concurrent binnen no-time in te halen. Door het monitoren van de social media activiteiten van je concurrenten, kun je inzicht krijgen in hun marketingstrategieën en producten, waarmee je jouw eigen strategie en plan steeds kunt blijven finetunen om weer groei te blijven realiseren voor je bedrijf.

Verder bieden social media platforms de mogelijkheid om een eigen merkidentiteit op te bouwen en te versterken. Door regelmatig te posten op sociale media platforms en interactie te hebben met je doelgroep, kun je een merkidentiteit opbouwen die consistent is en vertrouwen uitstraalt. Op deze manier creëer je een hogere merkbekendheid en loyaliteit.

De voordelen van je social media uitbesteden op een rijtje

 1. Je bespaart geld
 2. Je bespaart tijd
 3. Met het uitbesteden van je social media haal je veel specialisme in huis
 4. Strategie op maat voor jouw specifieke situatie en wensen
 5. Het meeste rendement uit jouw social media campagne
 6. Frequent een nieuwe, resultaatgerichte post
 7. Voortgang wordt op de voet gevolgd
 8. UItgebreide scans van de markt
 9. Ten alle tijden het beste advies van een expert
 10. Zelf de voortgang blijven checken met maandelijkse rapportages
 11. Grotere naamsbekendheid in een korte tijd

Wat maakt ons uniek?

Waarom jij met SAM wél wint

We zetten de extra stap

Waar andere marketeers het houden bij tools, denken wij verder dan dat om resultaten voor jou te halen.

Super resultaat gericht!

Door onze holistische aanpak behalen wij consistent resultaten voor al onze klanten!

Alle online expertise in-house

Vanuit jouw budget maken we een strategisch plan
met de kortste weg naar resultaat

Groeien als jij groeit, Floris We zetten de extra stap, Jake We gaan door tot het resultaat gehaald is, Ali

Hoe jij jouw investering terugverdient bij SAM Online Marketing!

Bij SAM Online Marketing begrijpen we dat het investeren in een social media bureau voor sommige bedrijven een grote stap kan zijn. Voordat je investeert in social media is het goed om te begrijpen hoe we ervoor zorgen dat je investering zich terugverdient. Onze consultants hebben de belangrijkst punten daarom voor jou op een rijtje gezet:

 • Het team van ervaren social media marketing specialisten zal samen met jou een strategie op maat ontwikkelen die gericht is op het behalen van je doelstellingen. Of het nu gaat om het vergroten van je online bereik, het genereren van meer leads of het verhogen van jouw omzet, wij zorgen ervoor dat je social media campagne perfect aansluit bij je bedrijfsdoelen.
 • Door gerichte targeting en het plaatsen van relevante content, zorgen we ervoor dat je doelgroep je berichten ziet en erop reageert. We monitoren en analyseren continu de resultaten en scherpen de strategie indien nodig aan om het maximale resultaat te behalen.
 • Met ons online marketing bureau investeren in de social media van je bedrijf betekent dat we ervoor zorgen dat jouw onderneming online succesvol wordt en blijft. Onze bewezen strategieën en resultaten laten zien dat je investering zichzelf snel zal terugverdienen en uiteindelijk zal leiden tot een hogere ROI. Neem vandaag nog contact op met onze consultants en ontdek met vrijblijvend advies wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

De kosten voor het uitbesteden van je social media zijn gebaseerd op de hoeveelheid uren die er maandelijks en wekelijks voor nodig zijn om van jouw campagne een succes te maken en hier het meeste rendement uit te halen. Verder zijn de prijs per maand afhankelijk van hoeveel social media kanalen je tegelijk wilt laten optimaliseren. Over het algemeen liggen de kosten van de gemiddelde klant voor social media beheer bij SAM Online Marketing grofweg tussen de €300 en €1200. Wil je graag weten wat de kosten voor jouw specifieke situatie zullen zijn? Neem dan contact op met één van de consultants van ons online marketing bureau en laat je geheel vrijblijvend informeren en adviseren!

Je kunt de voortgang bij SAM Online Marketing ten alle tijden bijhouden! Je blijft uiteraard altijd toegang houden tot je eigen social media kanalen, maar buiten dat krijg je iedere maand de cijfers overzichtelijk toegestuurd in een rapportage. Hierin kun je bijvoorbeeld overzichtelijk zien hoeveel bezoekers je in de afgelopen maand hebt ontvangen die vanuit jouw social media kanalen zijn gekomen en hoe de engagement van de posts was op ieder kanaal.

Wat zijn de verschillende social media kanalen?

Wanneer je in zee gaat met een partij wil je natuurlijk weten wat deze partij voor je kan betekenen en voor anderen heeft kunnen betekenen. Ons social media bureau heeft bewezen resultaten behaald voor bedrijven op verschillende social media kanalen.

Voor bedrijven die gericht zijn op visuele content, zoals mode- en lifestyle merken, hebben we al veel successen gerealiseerd met behulp van Instagram. Door aantrekkelijke afbeeldingen en video’s te delen en gebruik te maken van hashtags, hebben we de betrokkenheid van volgers verhoogd en nieuwe klanten aangetrokken.

Voor bedrijven die zich richten op professionele netwerken en B2B-marketing, zetten we LinkedIn in om leads te genereren en merk zichtbaarheid te vergroten. We hebben LinkedIn-campagnes opgezet om bedrijven te targeten op basis van hun branche, grootte en locatie en hebben advertenties gemaakt die gericht zijn op de problemen en uitdagingen die specifiek zijn voor die doelgroep.

Voor bedrijven die gericht zijn op het delen van nieuws, opiniestukken en andere soorten content, gebruiken we Twitter (tegenwoordig ‘X’) om de betrokkenheid van volgers te vergroten en het bereik van hun content te vergroten. We hebben ook succes gerealiseerd op Facebook, waar we gebruikmaken van gerichte advertenties om de verkoop te stimuleren en de merkzichtbaarheid te vergroten. Door gegevens te verzamelen over de doelgroep en deze te gebruiken om gerichte advertenties te maken, hebben we gezien dat bedrijven een hogere ROI behalen en hun online aanwezigheid vergroten. De specialisten binnen ons social media marketing bureau zijn in staat om resultaten te behalen op verschillende kanalen en werken samen met onze klanten om de kanalen te kiezen die het beste passen bij hun doelen en doelgroepen.

Ontdek de social score van je bedrijf
Doe de GRATIS social media scan

Weten waarom je weinig uit je social media haalt. Wij analyseren je sociale media en geven je een GRATIS audit.

 • Richt je sociale media goed in
 • Ontvang in 24 uur je uitslag
 • Daadwerkelijk verdienen met socials

Sasha

Directeur en marketing strateeg

SAM als jouw sociale media marketing bureau inzetten!

Als social media bureau zijn wij gespecialiseerd in het creëren en optimaliseren van verschillende kanalen voor bedrijven. Waarom zou je jouw social media marketing uitbesteden aan ons? Wij hebben de kennis en ervaring om jouw bedrijf te laten groeien op diverse platforms. Onze focus ligt op het targeten van jouw doelgroep en het creëren van relevante content die hen aanspreekt. Door middel van geoptimaliseerde kanalen en gerichte Facebook-advertenties hebben we bijvoorbeeld een lokaal fitnesscentrum geholpen om meer leads en klanten te genereren.

Maar we gaan verder dan alleen Facebook; we weten hoe we resultaten kunnen behalen op verschillende social media platforms. Zo kunnen we Instagram inzetten voor visuele content, LinkedIn voor B2B-marketing en Twitter voor nieuws en meningen. Door samen te werken met onze klanten kunnen we de beste kanalen kiezen voor hun doelen en doelgroep. Als je op zoek bent naar een online marketing bureau dat jouw onderneming kan laten groeien op deze platforms, ben je bij ons bedrijf aan het juiste adres! Samen vooruit, samen winnen!

Wat andere ondernemers zeggen…

5/5

Tolga Cav

#SEO #website

Professionele Team die hart heeft voor jou zaak en er voor zorgt dat jij moet goed gevoel je werk kan doen!

5/5

Brahim Vlogs

#SEO #website

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben, alle afspraken zijn tot nu nagekomen. Wat ik zeer belangrijk vindt is dat als er een verandering plaats moet vinden dat het snel gedaan wordt, en dat is hier zeer zeker het geval!

5/5

Van Vleuten Marketing

#SEO

Wij hebben een hele prettige samenwerking met SAM Online Marketing. De werkwijze en communicatie is altijd helder. Beide partijen weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Dit is zeker een aanrader.

Online Marketing Experts

Expertise nodig voor jouw online marketing?

Onze specialisten geven je advies op maat waarmee jij boven jouw concurrenten uit stijgt!