SEO bureau

Meer bezoekers nodig? Vul in en ontdek wat beter kan!

Zoek je een SEO bureau dat doorgaat tot het resultaat behaald is? Dan is SAM Online Marketing de partner voor jou! Met meer dan 10 jaar ervaring en 990+ succesvolle cases kunnen we met trots zeggen dat we een van de beste SEO bureaus van Nederland zijn. Werk samen met onze specialisten aan een mooier resultaat!

Een SEO bureau dat resultaat najaagt

Binnen ons bureau draait het maar om één ding: het resultaat. Dat klinkt mooi, maar is het ook waar? Zeker! Als SEO bureau moet resultaat de basis zijn van alles wat je doet. Marketing zonder focus op resultaat, is simpelweg een verspilling van tijd en geld. Doodzonde!

Bij SAM Online Marketing doen wij het helemaal anders. We zijn een SEO bedrijf dat niet alleen de top 3 posities najaagt, maar vooral kijkt naar de ROI (return on investment). Als ondernemer investeer je in je website om er daarna ook wat uit te halen. Je moet je investering dubbel en dwars terug kunnen verdienen en daar heb je een steengoed SEO bureau voor nodig. Een bureau dat met je meedenkt over niet alleen marketing, maar ook andere aspecten van online succes. We zijn er niet alleen om content te schrijven of linkbuilding te doen, we doen er alles aan om jou te zien slagen.

We zijn inmiddels meer dan 10 jaar werkzaam als SEO bureau, hebben duizenden SEO nummer 1 posities in Google bereikt en hebben meer dan 100 succesvolle klanten die SEO aan ons uitbesteden. Neem contact op met het beste SEO bureau dat jou online resultaat en succes brengt om de mogelijkheden te bespreken!

SEO zorgt er simpelweg voor dat jij meer bezoekers op jouw website of webshop krijgt. Dit zorgt er dus ook direct voor dat je meer conversies krijgt. Natuurlijk moet de website daar dan ook goed op ingericht zijn. Als jouw website er meteen al niet aanlokkelijk uitziet en niet goed ingericht is met knoppen en dergelijke, dan zullen mensen niet geneigd zijn om door te klikken en meer te zien.

Met SEO creëer je dus organische zichtbaarheid. Als je op veel plekken gezien wordt dan geeft dit vertrouwen aan de bezoeker. Los daarvan kijken de meeste mensen op het internet niet verder dan de eerste pagina en vaak zelfs niet verder dan de top vijf organische posities. Het is dus belangrijk om op de eerste pagina terecht te komen. Zo krijg je bezoekers en kun jij jouw product of dienst verkopen. Uiteindelijk draait het allemaal om resultaat!

De kosten voor een SEO bureau zijn heel uiteenlopend. In principe worden deze kosten dan ook gebaseerd op de hoeveelheid uren die we maandelijks verwachten nodig te hebben. Daarnaast betaal je altijd eenmalige opstartkosten. Aan het begin van de samenwerking krijg je namelijk een soort kickstart. Hier moeten de meeste teksten geschreven worden voor diverse landingspagina’s als basis om vervolgens verder te kunnen versterken met linkbuilding.

Online marketing bureaus vragen over het algemeen een uurtarief die ligt tussen de €100 en €120. Zijn jouw wensen en verwachtingen hoog, dan zullen er meer uren nodig zijn voor het optimaliseren van jouw website, wat dus betekent dat de kosten hoger zullen uitvallen. Voor de gemiddelde website betaal je €700 tot €1200 euro per maand. Wil je later uitbreiden en voor veel meer zoekwoorden scoren, dan kan dat altijd en zal de prijs daarin meegaan.

Wat doet een SEO bureau?

De 3 hoofdzaken

Een goed SEO bureau zorgt ervoor dat jij zo hoog mogelijk in de organische zoekresultaten van Google terechtkomt. Waarom is dat belangrijk? Hoog staat in Google betekent dat je bezoekers krijgt op je website, die je weer kunt omzetten in betalende klanten. Hoge posities in Google kan je dus een hoop opleveren. Dit wordt gerealiseerd door de drie aspecten van SEO te optimaliseren; on-page, linkbuilding en techniek. Het is hierbij dan ook heel belangrijk dat alle drie deze aspecten ook daadwerkelijk geoptimaliseerd worden. Laat je één van de drie achterwege? Dan zie je dat dit de gehele optimalisatie tegenhoudt. Je kunt ons dan ook voor ieder denkbaar onderdeel inschakelen. Zo nemen we het voortouw op alle drie de pijlers van zoekmachine optimalisatie. We blinken uit voor Google, maar ook voor je bezoekers. Meer weten over waar de drie pijlers uit bestaan?

Zelf zou je al het één en ander aan SEO kunnen doen. Dit betreft voornamelijk het schrijven van teksten en eventueel een stukje linkbuilding. Het technische deel kun je beter overlaten aan iemand die hier een professional in is. Een klein foutje aan de achterkant van de website kan namelijk al zorgen voor een drastische verandering aan de voorkant van de website.

Hetgeen wat je voornamelijk al zelf aan kunt pakken is het schrijven van teksten. Hiervoor zou je niet eens een heel uitgebreid onderzoek hoeven doen. Zoek simpelweg op het zoekwoord waar je voor wilt scoren en klik de bovenste pagina’s aan die in de organische zoekresultaten staan. Hier zou je inspiratie uit op kunnen doen voor het schrijven van de tekst. Hoe eerder jij de teksten online zet, hoe eerder ze geïndexeerd kunnen worden door Google en dus autoriteit kunnen krijgen. Als een specialist hier vervolgens de juiste aanpassingen aan doet zal de pagina alleen maar sneller kunnen groeien.

Wat betreft linkbuilding kun je eventueel in jouw omgeving op zoek gaan naar een website waar je jouw link op kunt plaatsen. Echter weet je niet precies welke links wel en niet goed zijn en waar je precies naar moet kijken om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Eigenlijk kun je dit dus ook beter overlaten aan een specialist. Wil je zelf al starten met SEO, maar heb je een klein zetje nodig? Aarzel niet en vraag om hulp! We geven je graag advies over de juiste aanpak. Met plezier!

Met SEO creëer je dus organische zichtbaarheid. Als je op veel plekken gezien wordt dan geeft dit vertrouwen aan de bezoeker. Los daarvan kijken de meeste mensen op het internet niet verder dan de eerste pagina en vaak zelfs niet verder dan de top vijf organische posities. Het is dus belangrijk om op de eerste pagina terecht te komen. Zo krijg je bezoekers en kun jij jouw product of dienst verkopen. Uiteindelijk draait het allemaal om resultaat!

Wat heeft ons SEO bureau bereikt?

1.000+ ondernemers naar de top van Google

De gouden vraag! Voordat je in zee gaat met een bureau moet je natuurlijk weten of het bureau daadwerkelijk goede resultaten heeft behaald voor andere ondernemers. Voor onze klanten hebben wij keer op keer topposities gehaald in Google. Dat niet een keer, maar duizenden keren. Dankzij deze topposities hebben we in de afgelopen jaren veel meer bezoekers kunnen genereren, wat gelijk staat aan meer conversie! Dat is waar het allemaal om draait wanneer jij kiest voor ons als SEO bureau. We kunnen als online marketing bureau blijven benadrukken dat we de beste van Nederland zijn in SEO, maar daar kopen we niks voor. Beloftes doen we ook niet aan. Wij houden van transparantie, duidelijkheid en de extra stap zetten voor resultaat. Concrete doelstellingen en resultaten is waar wij voor gaan. Waar kun je dat aan zien? Kijk op onze pagina met cases maar naar de ondernemers die jou voor zijn gegaan. Voor deze ondernemers hebben we meerdere topposities behaalt, waardoor onder andere de hoeveelheid bezoekers per maand is gestegen, wat weer leidt tot meer conversies. Dát is waar wij voor gaan, en niks minder.

Met deze ruime ervaring zijn we niet te beroerd om anderen hulp te bieden. Daarom geven we ondernemers de kans om de mogelijkheden te ontdekken in een vrijblijvend gesprek met onze consultant. Je zult versteld staan wat concreet advies en hulp van échte specialisten voor je bedrijf kan betekenen.

Voordat je daadwerkelijk resultaat ziet moet je over het algemeen rekenen op 6 tot 12 maanden. SEO heeft namelijk tijd nodig. Voordat een pagina autoriteit krijgt en opgepakt wordt, moet het vaak eerst enkele keren geïndexeerd worden door een zoekmachine als Google. Natuurlijk kunnen diverse factoren dit proces wel ondersteunen en eventueel versnellen. Denk dan aan het technische aspect van de website. Als de website technisch perfect in elkaar zit, dan geeft de zoekmachine jouw website automatisch al meer voorrang en is het makkelijker voor de zoekmachine om jouw website te crawlen.

Linkbuilding is daarbij ook een ondersteunend onderdeel. Door te linkbuilden creëer je namelijk autoriteit op de website en op specifieke pagina’s. Echter is het wel belangrijk dat de kwaliteit van iedere link gewaarborgd wordt en dat je niet te snel gaat. Plaats je toch te veel links in een korte tijd, dan kan Google dit zien als spam en werkt dit dus weer averechts.

A.J.M. van houdt

In 9 maanden 683%
meer bezoekers!

Voor onze trouwe klant A.J.M. van Houdt hebben we resultaten weten te halen, die ver boven de verwachtingen uit stegen.

#seobureau

Waarom SAM Online Marketing als SEO bureau?

Wie is het beste SEO bureau van Nederland? Dat zijn wij! Want welk ander bureau legt de focus op resultaat zoals SAM Online Marketing. Wij bieden de beste service met de beste SEO specialisten. Hoe we dit bereiken? We leggen het je uit in drie simpele punten:

Nog niet overtuigd?

Dit is waarom ons SEO bureau de beste optie is als je wilt slagen!

100% zekerheid van:

 • ROI (Je verdient je investering dubbel en dwars terug)
 • Altijd behaalde doelstellingen
 • Complete ontzorging
 • Een partner die meedenkt
 • 990+ succesvolle cases
 • Een bureau met de nodige ervaring (11 jaar)

SAM Online Marketing onderscheidt zich in de wereld van SEO door onze onvoorwaardelijke aandacht voor de behaalde resultaten. We zijn minder gefocust op hoeveel uur we besteden, maar des te meer op de concrete voordelen die het jou brengt. Om de top in SEO te bereiken, is het noodzakelijk om verder te kijken dan de basistools en diepgaand data-analyse te verrichten. Dit is precies waar onze experts in gespecialiseerd zijn. Wanneer je kiest voor onze SEO diensten, verbinden we ons aan de substantiële groei van jouw onderneming, wat het ook mag kosten.

Ons team van toegewijde online marketing professionals is volledig bewust van het feit dat jouw succes ons succes betekent. De verbeteringen die we voor jouw bedrijf realiseren, vertalen zich direct naar vooruitgang voor ons team. Terwijl andere marketeers zich beperken tot standaardoplossingen, gaan wij een stap verder om ervoor te zorgen dat we altijd uitzonderlijke resultaten leveren!

Bij SAM Online Marketing is het heel simpel: wij staan garant voor succes! Wanneer je jouw SEO aan ons toevertrouwt, zetten we ons in tot we jouw doelen hebben bereikt. Deze belofte geldt niet alleen voor SEO, maar ook voor al onze andere diensten.

Zeker, als je je afvraagt of SAM Online Marketing daadwerkelijk de vruchten plukt van SEO, dan heb je je antwoord: absoluut! Gedurende de afgelopen elf jaar heeft ons dynamische team zich ingezet voor meer dan 900 projecten, met succes als gevolg. We praten hier over een indrukwekkende lijst van bijna duizend ondernemers die, met een beetje hulp van ons bij SAM, hun weg naar de top hebben gevonden. Onze ervaring spreekt boekdelen en onze trackrecord van succesvolle SEO-projecten is het bewijs dat we weten wat er nodig is om echt resultaat te behalen in de digitale wereld.

Heb je interesse om zelf te zien hoe we dit voor elkaar hebben gekregen? Neem dan een duik in onze uitgebreide portfolio van cases. Elk van deze projecten vertelt een uniek verhaal over hoe we specifieke uitdagingen hebben aangepakt, de strategieën die we hebben toegepast en, het belangrijkste, de overwinningen die we samen met onze klanten hebben behaald. Bij SAM Online Marketing geloven we in transparantie en delen we graag onze successen, dus voel je vrij om onze cases te verkennen en je te laten inspireren door wat we samen zouden kunnen bereiken.

Doelstellingen niet behalen? Dat komt in ons woordenboek niet voor! Bij ons, SAM Online Marketing, is het een gouden regel dat we net zolang doorgaan totdat we de afgesproken doelstellingen bereiken. Je kiest ervoor om jouw SEO aan ons over te laten met een duidelijk doel voor ogen en wij nemen die verantwoordelijkheid uiterst serieus. Het idee is simpel: je geeft ons een doelstelling en wij zetten alles op alles om die met succes te behalen, zonder uitzonderingen.

Maar wat gebeurt er dan echt als de zaken niet volgens plan verlopen? In de eerste plaats gaan we niet bij de pakken neerzitten. We analyseren, passen aan en sturen bij waar nodig. We blijven met je in gesprek om ervoor te zorgen dat onze strategieën perfect aansluiten op jouw wensen en de veranderende markt. Het is een proces van voortdurende verbetering en aanpassing, met een duidelijk oog op het uiteindelijke doel: het behalen van jouw doelstellingen.

Onze belofte aan jou is dat we de lat hoog leggen en niet rusten totdat we succes hebben geboekt. Dit betekent dat we ons flexibel opstellen, creatieve oplossingen bedenken en altijd klaarstaan om die extra mijl te gaan. Jouw SEO succes is ons succes, en we zijn vastberaden om de klus te klaren, wat er ook gebeurt. Met SAM Online Marketing heb je een partner die zich 100% inzet om ervoor te zorgen dat jouw doelstellingen niet alleen bereikt worden, maar dat we samen de verwachtingen voorbij gaan.

Wil je meer bezoekers
met SEO uitbesteden?

Laat onze specialisten jouw website in handen nemen en geniet van een hoge posities in Google en aanzienlijk meer bezoekers

 • Krijg meer bezoekers
 • Vermenigvuldig je investering
 • 990+ succesvolle cases

Sasha

Directeur en marketing strateeg

Zijn we écht het beste SEO bureau van Nederland?

Dat willen we niet zo snel over ons bedrijf zeggen. Vooral omdat SEO zo’n divers vakgebied is. Hebben we de beste copywriters, linkbuilders en technische masterminds van Nederland? Het zal erom spannen. Maar wat we wel weten, is dat jij met ons bureau resultaat haalt. Samen bespreken we je doelstellingen en nemen we door wat er met je marketing budget valt te behalen. Weet je al op welke zoekwoorden je wilt scoren, en wie je concurrenten zijn? Dan zijn we al een heel eind op weg!

We hebben mooie resultaten gehaald voor…
Ondernemers die jou voor gingen
Meneer Casino
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
REDA Logo
Singelloop Logo
REDA Logo
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
Een aantal van jouw specialisten
Het winnende team
TEAM SAM Jake
Jake
Online marketing specialist
TEAM SAM Sasha
Sasha
Directeur & Strateeg
TEAM SAM Ali
Ali
Online marketing specialist
TEAM SAM Teun
Teun
Online marketing specialist
TEAM SAM Floris
Floris
Online marketing specialist
TEAM SAM Daniela
Daniela
Junior Online Marketeer

Samenwerken met ons SEO bureau?

We vatten het even voor je samen: resultaatgericht SEO bureau, werkzaam door heel Nederland, alleen het resultaat telt, heldere doelstellingen, persoonlijk contact en korte lijntjes. Dat is waar SAM Online Marketing voor staat en waar jij van profiteert wanneer jij een samenwerking met ons aangaat. Wil jij ook een drastische groei? Of gewoon eerst een check van je website? Bel ons vandaag nog op om te sparren over de mogelijkheden, of laat je gegevens achter. Kies voor SEO uitbesteden! Of laat eerst een SEO scan doen door onze specialisten. Van daaruit kunnen we voor jouw website een strategie op maat opzetten.

Een SEO bureau zorgt ervoor dat jouw website hoog in de organische zoekresultaten terecht komt door middel van het optimaliseren van drie pijlers. Dit zijn de techniek, on-page en linkbuilding.

SEO-technisch wordt er gekeken naar diverse punten waar Google rekening mee houdt bij het beoordelen van jouw website. Page Speed is hierbij één van de belangrijkste. Zonder een snelle website heb je eigenlijk niks. Bijna iedereen die langer dan drie seconden moet wachten op een pagina voordat deze geladen is klikt al weg. Daarnaast zijn er nog veel andere aspecten als de W3C reglementen, Inline CSS, JavaScript, responsiveness, structured data, etc.

On-page is eigenlijk een soort basis van SEO. Zonder een goed zoekwoordonderzoek en content die op een goede manier is ingericht kun je vaak niet linkbuilden. Dit moet dus eerst goed uitgezet worden.

Linkbuilding zorgt voor de autoriteit van de website. Naast dat je op zoek gaat naar kwalitatieve links voor de landingspagina’s, is het nog belangrijker dat je op zoek gaat naar backlinks voor de homepagina. Ook moet er een uitgebreide linkbuilding strategie uitgezet worden om duidelijk te maken wat de verhouding is tussen de soort backlinks. Moeten er meer blogs geplaatst worden of moeten er juist meer linkpartners of startpagina’s gebruikt worden?

Er zijn verschillende factoren waar je naar kunt kijken bij het vinden van het juiste SEO bureau. Misschien wel de belangrijkste factor is; hoe staat een SEO bureau er zelf voor in de organische zoekresultaten? Zoek je op verschillende termen die te maken hebben met zoekmachine optimalisatie en kun je een specifiek bureau nergens terugvinden, dan zegt dat meestal al genoeg.

Andere belangrijke factoren zijn de werkwijze, transparantie en rapportages. Deze drie staan redelijk met elkaar in verband. Transparantie geldt namelijk voor de werkwijze en rapportages bijvoorbeeld. Je wilt natuurlijk wel weten wat jouw SEO specialist precies voor je doet en waar je dan precies voor betaalt. Worden de doelstellingen gehaald? Zie je de posities groeien in de rapportages? Worden alle werkzaamheden en beloftes ook daadwerkelijk nageleefd? Zijn de antwoorden op al deze vragen positief, dan heb jij hét bureau gevonden waar jij mee wilt samenwerken

Weten waar je kansen liggen?

Weet je nog niet zeker of je een SEO bureau wilt inschakelen, maar ben je wel benieuwd naar je verbeterpunten?

Laat ons je website analyseren!

 • Duidelijke verbeterpunten
 • Volledig stappenplan voor 2024
 • Gericht op korte én lange termijn
 • Inzicht in wat je concurrent doet!

Jake

SEO specialist