Meer dan 700 succesvolle klanten
 • Mobile check 1Geen gouden bergen
 • Mobile check 2Concrete doelstellingen
 • Mobile check 3Vlot contact
 • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
SEO Bureau Duurzame topposities
 • Word nr.1 in jouw branche
 • Samen winnen in Google
 • Duizenden top 3 posities
GRATIS website scan

SEO bureau met bewezen resultaten? SAM Online Marketing is jouw specialist 

SEO is de basis van iedere online marketing strategie. Wil jij samenwerken met een SEO bureau die hier ook echt resultaat uit haalt? Dan is SAM Online Marketing jouw partner! In ons bedrijf werken enkel gemotiveerde en resultaatgerichte specialisten, die er gezamenlijk voor zorgen dat je website bovenaan in Google komt te staan. Zoekmachine optimalisatie is namelijk heel divers en uitgebreid. Meerdere specialisten zijn dan ook nodig om daadwerkelijk tot resultaat te komen. Voor iedere pijler van SEO zijn bij ons bureau één of meerdere specialisten werkzaam. Per aspect worden dan ook uitgebreide strategieën op maat uitgezet met de doelstellingen die daarbij horen.

SAM Online Marketing is meer dan 10 jaar werkzaam als online marketing bureau, heeft duizenden SEO nummer 1 posities in Google bereikt en heeft meer dan 100 succesvolle klanten (as we speak). Neem contact op met het beste SEO bureau dat jou online succes brengt om de mogelijkheden te bespreken!

SEO Bureau
Usp's 3

Wat doet een SEO bureau?

Een SEO bureau zorgt ervoor dat jij zo hoog mogelijk in de organische zoekresultaten van Google terecht komt. Dit wordt gerealiseerd door de drie aspecten van SEO te optimaliseren; on-page, linkbuilding en techniek. Hierbij is het dan ook heel belangrijk dat alle drie deze aspecten ook daadwerkelijk geoptimaliseerd worden. Laat je één van de drie achterwege? Dan zal je zien dat dit de gehele optimalisatie tegenhoudt. Je kunt ons dan ook voor ieder denkbaar onderdeel inschakelen. Zo nemen we het voortouw op alle drie de pijlers van zoekmachine optimalisatie. We blinken uit voor Google, maar ook voor je bezoekers. Meer weten over waar de drie pijlers uit bestaan?

1. De techniek moet in orde zijn

Techniek blijft een belangrijk thema binnen SEO. Gelukkig zit dit wel goed. Want wist je dat SAM Online Marketing hetzelfde bedrijf is als SAM Design?! Met een team vol webdevelopers, programmeurs en graphic designers weet je zeker dat de techniek op orde is. We werken met WordPress (en WooCommerce), Magento, Shopify, Magento en elk ander denkbaar CMS. Daarbij zien we geen technisch SEO-aspect over het hoofd: performance, structuur, crawlability, schema.org, alt tags, headings en hreflang-tags zijn termen die ons niet onbekend zijn. Toch is dat niet alles. Zo houden we bij ons bureau ook rekening met crawl budget, websecurity en overige technische aspecten. 

Start direct jouw
winstgevende SEO Campagne

Zo snel mogelijk op nummer 1 in Google staan?
Neem direct contact op met een
specialist van SAM Online Marketing!

SEO Bureau
Callisto Jansenss

Jouw online marketing specialist

2. Schrijf content die écht uniek is

Hoe ben je inhoudelijk sterk, maar ook commercieel en zet je aan tot actie? Dat is de vraag die ons SEO bureau zich bij elk stuk tekst en bij elke landingspagina stelt. Google is gek op diepgaande content en ook een bezoeker ziet graag dat je weet waar je het over hebt. Maar uiteindelijk draait het om conversie. Resultaat, zoals we niet vaak genoeg kunnen benadrukken. Met content maak je voor Google duidelijk waar je pagina en website over gaat en licht je bepaalde zoekwoorden uit. Eerst ga je met een uitgebreid zoekwoordonderzoek dan ook op zoek naar de beste zoekwoorden waar jij op wil scoren. Uit dit onderzoek wordt dan ook meteen duidelijk welke zoekwoorden je op één pagina bij elkaar moet schrijven; de hoofdzoekwoorden en de LSI-zoekwoorden.

3. Word een echte autoriteit

Als full-service SEO bureau zijn we van alle markten thuis. Onze linkbuilding specialisten zetten dan ook een uitgebreide strategie uit die op maat gemaakt is voor jouw branche en persoonlijke website. Linkbuilding gaat om duiken in metrics, relaties aangaan, onderzoeken welke links bij welke branche het beste passen en bovenal; zorgen dat Google jou als een echte autoriteit gaat zien. Deze autoriteit wordt gecreëerd door kwalitatieve backlinks vanuit een ander domein die naar jouw website linken. Linkbuilden kan dan ook op veel verschillende manieren. Degene die hier het meeste voor gebruikt worden zijn het plaatsen van artikelen met een backlink hierin verwerkt op een blog, ruilen van backlinks met een linkpartner en plaatsen van links op een kwalitatieve startpagina.

Wat heeft ons SEO bureau bereikt?

Voor onze klanten hebben wij duizenden topposities bereikt. Hiermee wisten we veel meer bezoekers te genereren wat gelijk staat aan meer conversie! Dat is waar het allemaal om draait wanneer jij kiest voor je SEO laten doen door een bureau. We kunnen als online marketing bureau pretenderen dat we de beste van Nederland zijn in SEO, maar daar kopen we niks voor. Beloftes doen we ook niet aan. Wij houden van transparantie en duidelijkheid. Concrete doelstellingen en resultaten is waar wij voor gaan. Dit is ook te herleiden uit onze klanten die jou voor zijn gegaan. Hiermee hebben we meerdere topposities bereikt waardoor onder andere de hoeveelheid bezoekers per maand is gestegen, wat weer leidt tot meer conversies. Dát is waar wij voor gaan, en niks minder.

Ons werk
Klant Eastern Plaza

> 25.000 maandelijkse organische bezoekers

Eastern Plaza

Klant Ramengilde

Meerdere top 3 posities

Ramen Glide

Klant Taxicentrale Leiden

20 zoekwoorden in de top 10

Taxi Centrale Leiden

Waarom SAM Online Marketing als SEO bureau?

Wie is het beste zoekmachine optimalisatie bureau van Nederland? Daar is geen eenduidig antwoord op te geven. Dit is wel hoe wij ons opstellen wanneer jij een samenwerking met ons aangaat. Wij bieden de beste service met de beste SEO specialisten. Hoe we dit bereiken? SEO bestaat uit 3 pijlers en als SEO bedrijf hebben wij dan ook 3 pijlers voor onszelf en voor jou opgesteld: enkel het resultaat telt, we houden persoonlijk contact en we sturen heldere rapportages en doelstellingen zodat jij precies weet waar je aan toe bent! Op deze manier weten we zeker dat jij tevreden zal zijn. We duiken er hieronder dieper op in.

1. Enkel het resultaat telt

Verreweg de belangrijkste pijler – we vallen in herhaling – is resultaat. Ook al is het contact belabberd, heb je geen idee wat er gebeurt en vind je ons eigenlijk helemaal niet aardig, als je overal op 1 staat ben je blij! Natuurlijk wil je prettig samenwerken met jouw SEO bureau. Dat staat buiten kijf. Maar altijd staat het resultaat voorop! 

2. Persoonlijk contact

Ken je dat: van die accountmanagers die eigenlijk helemaal niet betrokken zijn maar simpelweg als doorgeefluik fungeren? Bij ons SEO bureau geen gladde praatjes en mannen in pak. Nee, je contactpersoon is degene die daadwerkelijk de leiding heeft over je project. Zodra de telefoon wordt neergelegd, worden de mouwen opgestroopt. Technische analyses, sterke content schrijven en concurrentieanalyses op het gebied van linkbuilding zijn aan de orde van de dag. Wil je iets weten? Bel of stuur een mailtje. We staan altijd voor je klaar en gaan samen aan de slag om resultaat te behalen!

SEO Bedrijf
Usp's 3

3. SEO bureau met heldere rapportages en doelstellingen

We weten het: SEO kan soms een beetje vaag lijken. Je wilt weten wat er gebeurt en je wilt naar een helder doel toewerken. That makes two of us! Vooraf stellen we gezamenlijk SMART-doelen op. Dit kan in de vorm van bezoekers, posities, leads of omzet. Vervolgens werk je samen met ons bureau naar dit doel toe. Daarbij krijg je iedere maand een uitgebreide rapportage waarin alles van A tot Z beschreven staat. SEO is zo’n onwijs breed vakgebied dat je vaak niet helemaal inzichtelijk hebt wat er nou gebeurt. Maar onze maandelijkse rapportage neemt dat voor je weg. De rapportage bestaat namelijk uit een aantal onderdelen: 

 • Overzicht zoekwoordposities: alle belangrijke overeengekomen zoekwoorden, vergeleken met de rapportage van een maand ervoor.
 • Technische checklist: we onderwerpen je website iedere maand aan talloze technische checks. Heb je een webshop? Dan komen er nog aanvullende tests.
 • Content: ook op het gebied van content staan we nooit stil. Zo beoordelen we iedere belangrijke webpagina aan de hand van ruim 20 on-page factoren.
 • Autoriteit: natuurlijk wil je iedere maand zien hoeveel groter je autoriteit is geworden. Dit houden we netjes bij in een timeline. Bovendien zie je diverse metrics vanuit belangrijke SEO tools als Majestic (Citation Flow en Trust Flow), Ahrefs (UR en DR) en Moz (DA en PA)
 • Analytics: SEO is een middel. Een middel om traffic en conversie te genereren. Resultaat dus. Daarom krijg je een overzicht van je bezoekers (per kanaal) en conversies vanuit zoekmachine optimalisatie.
 • Overzicht + to-do: we toppen de rapportage af met een mooi overzicht. Wat is er gedaan en welke zoekwoorden hebben we ons op gericht? Wat staat er voor komende maand op het programma? En wat verwachten we van jou hierin. Deze vragen worden uitgebreid beantwoordt door ons bedrijf in het slot van de rapportage.
Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? SAM Online Marketing helpt je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

SEO Scan
Beste SEO Bureau van Nederland
Jake Stamenkovic

Jouw SEO specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Zijn we écht het beste SEO bureau van Nederland?

Dat willen we niet zo snel over ons bedrijf zeggen. Vooral omdat SEO zo’n divers vakgebied is. Hebben we de beste copywriters, linkbuilders en technische masterminds van Nederland? Het zal erom spannen. Maar wat we wel weten, is dat jij met ons bureau resultaat haalt. Samen bespreken we je doelstellingen en nemen we door wat er met je marketingbudget valt te behalen. Weet je al op welke zoekwoorden je wilt scoren, en wie je concurrenten zijn? Dan zijn we al een heel eind op weg!

Samenwerken met ons SEO bureau?

We vatten het even voor je samen: resultaatgericht SEO bureau, werkzaam door heel Nederland, alleen het resultaat telt, heldere doelstellingen, persoonlijk contact en korte lijntjes. Dat is waar SAM Online Marketing voor staat en waar jij van profiteert wanneer jij een samenwerking met ons aangaat. Wil jij ook een drastische groei? Bel ons vandaag nog op om te sparren over de mogelijkheden, of laat je gegevens achter. Kies voor SEO uitbesteden! Of laat eerst een SEO scan doen door onze specialisten. Van daaruit kunnen we voor jouw website een strategie op maat opzetten.

SEO Uitbesteden
Usp's 3