Meer dan 700 succesvolle klanten
 • Mobile check 1Geen gouden bergen
 • Mobile check 2Concrete doelstellingen
 • Mobile check 3Vlot contact
 • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
SEO Bureau nodig? Het #1 SEO Bureau van Nederland
 • Échte resultaten
 • Elk jaar duizenden top 3 posities
 • Blijf nr.1 in jouw branche
GRATIS website scan

SEO bureau met bewezen resultaten

SEO is de basis van iedere online marketing strategie. Samenwerken met een SEO bureau die hier ook echt resultaat uit haalt. Dan is SAM Online Marketing jouw partner! In ons bedrijf werken enkel gemotiveerde en resultaatgerichte specialisten, die er gezamenlijk voor zorgen dat je website bovenaan in Google komt te staan.

Meer dan 10 jaar werkzaam als SEO bureau en duizenden nummer 1 posities. Meer dan 100 succesvolle klanten (as we speak). Een concrete aanpak. Heldere doelstellingen. En bovenal: resultaat! Kortom: het beste SEO bureau dat jou online succes gaat brengen.

Wat heeft ons SEO bureau bereikt?

We kunnen als marketing bureau pretenderen dat we de beste van Nederland zijn in SEO, maar daar kopen we niks voor. Beloftes doen we ook niet aan. Concrete doelstellingen wel. En resultaten spreken voor zich. Kijk maar hieronder.

SEO bureau SAM: het fundament

Als full-service SEO bureau kun je ons voor ieder denkbaar onderdeel inschakelen. Zo nemen we het voortouw op alle drie de pijlers van zoekmachine optimalisatie: Techniek, content én autoriteit. We blinken uit voor Google, maar ook voor je bezoekers.

1. De techniek moet in orde zijn

Techniek blijft een belangrijk thema binnen SEO. Gelukkig zit dit wel goed. Want wist je dat SAM Online Marketing hetzelfde bedrijf is als SAM Design?! Met een team vol webdevelopers, programmeurs en graphic designers weet je zeker dat de techniek op orde is. We werken met WordPress (en WooCommerce), Magento, Shopify, Magento en elk ander denkbaar CMS. Daarbij zien we geen technisch SEO-aspect over het hoofd: performance, structuur, crawlability, schema.org, alt tags, headings en hreflang-tags zijn termen die ons niet onbekend zijn. Toch is dat niet alles. Zo houden we bij ons bureau ook rekening met crawl budget, websecurity en overige technische aspecten. 

2. Schrijf content die écht uniek is

Hoe ben je inhoudelijk sterk, maar ook commercieel en zet je aan tot actie? Dat is de vraag die ons SEO bureau zich bij elk stuk tekst en bij elke landingspagina stelt. Google is gek op diepgaande content en ook een bezoeker ziet graag dat je weet waarover je het hebt. Maar uiteindelijk draait het om conversie. Resultaat, zoals we niet vaak genoeg kunnen benadrukken. 

3. Word een echte autoriteit

Als full-service SEO bureau zijn we van alle markten thuis. Toch is linkbuilding wat we het liefst doen. Duiken in metrics, relaties aangaan, onderzoeken welke links bij welke branche het beste passen. En bovenal: zorgen dat Google jou als een echte autoriteit gaat zien. We love it

Ons werk
easternplazaport

> 25.000 maandelijkse organische bezoekers

Eastern Plaza

ramengildeport

Meerdere top 3 posities

Ramen Glide

taxicentraleport

20 zoekwoorden in de top 10

Taxi Centrale Leiden

Waarom SAM als SEO bureau?

Wie is nou het beste SEO bureau van Nederland? Daar is geen eenduidig antwoord op te geven. Maar we vinden dat we aardig meedoen ondertussen. Hoe we dit bereiken? SEO bestaat uit 3 pijlers en als SEO bedrijf hebben wij dan ook 3 pijlers voor onszelf opgesteld. Op die manier weten we zeker dat jij tevreden bent. 

1. Enkel het resultaat telt

Verreweg de belangrijkste pijler – we vallen in herhaling – is resultaat. Ook al is het contact belabberd, heb je geen idee wat er gebeurt en vind je ons eigenlijk helemaal niet aardig, als je overal op 1 staat ben je blij! Natuurlijk wil je prettig samenwerken met jouw SEO bureau. Dat staat buiten kijf. Maar altijd staat het resultaat voorop! 

2. Persoonlijk contact

Ken je dat: van die accountmanagers die eigenlijk helemaal niet betrokken zijn maar simpelweg als doorgeefluik fungeren? Bij ons SEO bureau geen gladde praatjes en mannen in pak. Nee, je contactpersoon is degene die daadwerkelijk de leiding heeft over je project. Zodra de telefoon wordt neergelegd, worden de mouwen opgestroopt. Technische analyses, sterke content schrijven en concurrentieanalyses op het gebied van linkbuilding zijn aan de orde van de dag. Wil je iets weten? Bel of stuur een mailtje. We staan altijd voor je klaar en gaan samen aan de slag om resultaat te behalen! 

3. SEO bureau met heldere rapportages en doelstellingen

We weten het: SEO kan soms een beetje vaag lijken. Je wilt weten wat er gebeurt en je wilt naar een helder doel toewerken. That makes two of us! Vooraf stellen we gezamenlijk SMART-doelen op. Dit kan in de vorm van bezoekers, posities, leads of omzet. Vervolgens werk je samen met ons SEO bureau naar dit doel toe. Daarbij krijg je iedere maand een uitgebreide rapportage waarin alles van A tot Z beschreven staat. SEO is zo’n onwijs breed vakgebied dat je vaak niet helemaal inzichtelijk hebt wat er nou gebeurt. Maar onze maandelijkse rapportage neemt dat voor je weg. De rapportage bestaat namelijk uit een aantal onderdelen: 

 • Overzicht zoekwoordposities: alle belangrijke overeengekomen zoekwoorden, vergeleken met de rapportage van een maand ervoor.
 • Technische checklist: we onderwerpen je website iedere maand aan talloze technische checks. Heb je een webshop? Dan komen er nog aanvullende tests.
 • Content: ook op het gebied van content staan we nooit stil. Zo beoordelen we iedere belangrijke webpagina aan de hand van ruim 20 on-page factoren.
 • Autoriteit: natuurlijk wil je iedere maand zien hoeveel groter je autoriteit is geworden. Dit houden we netjes bij in een timeline. Bovendien zie je diverse metrics vanuit belangrijke SEO tools als Majestic (Citation Flow en Trust Flow), Ahrefs (UR en DR) en Moz (DA en PA)
 • Analytics: SEO is een middel. Een middel om traffic en conversie te genereren. Resultaat dus. Daarom krijg je een overzicht van je bezoekers (per kanaal) en conversies vanuit zoekmachine optimalisatie.
 • Overzicht + to-do: we toppen de rapportage af met een mooi overzicht. Wat is er gedaan en welke zoekwoorden hebben we ons op gericht? Wat staat er voor komende maand op het programma? En wat verwachten we van jou hierin. Deze vragen beantwoordt ons bedrijf uitgebreid in het slot van de rapportage.
Ontvang je GRATIS website analyse t.w.v. €399,-

Haal jij wel genoeg uit je website? Laat je website vandaag nog analyseren door een conversie specialist.

Is jouw conversie wel hoog genoeg?

Zijn we écht het beste SEO bureau van Nederland?

Hmm, dat gaan we niet over ons bedrijf zeggen. Vooral omdat SEO zo’n divers vakgebied is. Hebben we de beste copywriters, linkbuilders en technische masterminds van Nederland? Het zal erom spannen. Maar wat we wel weten, is dat jij met ons SEO bureau resultaat haalt. Samen bespreken we je doelstellingen en nemen we door wat er met je marketingbudget valt te behalen. Weet je al op welke zoekwoorden je wilt scoren, en wie je concurrenten zijn? Dan zijn we al een heel eind op weg!

Samenwerken met ons SEO bureau?

We vatten het even voor je samen: Resultaatgericht SEO bureau. Werkzaam door heel Nederland. Alleen het resultaat telt. Heldere doelstellingen. Persoonlijk contact.

Bel ons vandaag nog om te sparren over de mogelijkheden, of laat je gegevens achter. Kies voor SEO uitbesteden! Of kies eerst voor de SEO scan.

Ready om te groeien?

Laten we samen een kijk nemen naar jouw website.
Neem direct contact op met de online
marketing specialist!

Jake dartbord
Jake Stamenkovic

Online marketing specialist