Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 20 beoordelingen
Wilt u meer leads via uw website? Gratis Website Scan
Wij bij SAM zijn gespecialiseerd in
SEO
SEO en SEA
Webdesign + Conversie
Content Marketing + Sociale Media

SEO bureau

Werk samen met ons SEO bureau en benut uw website maximaal. SAM Online Marketing is een ervaren marketing bureau wanneer het gaat om het optimaliseren voor zoekmachines als Google, met uiteenlopende diensten. Daarbij staren wij ons bij een SEO campagne niet dood op zoekwoordposities, maar gaan wij gericht op zoek naar kansen op het gebied van traffic en conversie. Meer weten? Neem contact op, of lees direct verder over ons SEO bureau!

Over ons SEO marketing bureau

Wanneer u SAM Online Marketing inschakelt, zorgt ons SEO bureau er voor dat u zo snel mogelijk vindbaar wordt op de voor u relevante zoektermen in zoekmachines als Google. Toch zijn wij meer dan alleen een specialist in zoekmachine optimalisatie; wij staan u bij in het gehele online marketing proces, van relevante bezoekers aantrekken tot het omzetten van deze bezoekers in betalende klanten.

Uw eigen SEO specialist

Bij een samenwerking met ons SEO bureau krijgt u een eigen specialist aangewezen, die u in het gehele zoekmachine optimalisatie proces bij zal staan en zal fungeren als projectleider en vast contactpersoon. Gezamenlijk kunt u sparren over uw markt, de mogelijkheden en de in te zetten strategie. Hierbij worden korte lijnen gewaarborgd en wordt u op vaste tijdstippen van uitgebreide rapportage voorzien door ons SEO marketing bureau.

Zoekmachine optimalisatie proces bij ons SEO bureau: onze diensten en campagnes

Ons SEO marketing bureau kenmerkt zich door een gedegen zoekmachine optimalisatie proces en dito campagne, bestaande uit 5 stappen:

  • Zoekwoord/marktonderzoek
  • Websitestructuur
  • SEO copywriting + content optimalisatie
  • Technische optimalisatie
  • Linkbuilding

Zoekwoord-/marktonderzoek door ons bureau

Allereerst brengt de specialist van ons SEO bureau samen met u uw markt in kaart, waarna een gedegen zoekwoordonderzoek inzichtelijk geeft waar de kansen in zoekmachines als Google liggen. Zoekwoorden worden gestructureerd in kaart gebracht, gesorteerd op relevantie, zoekvolume en concurrentie. Dit marktonderzoek wordt vervolgens uitgewerkt in een gedegen plan van aanpak. Toch houdt ons SEO marketing bureau zich met meer bezig.

Websitestructuur

Nadat het plan van aanpak een go heeft gekregen, concentreert ons SEO bureau zich op de uitvoering hiervan. Dit begint bij het ‘uittekenen’ van de websitestructuur. De zoektermgroepen worden verder gecategoriseerd en door middel van een interne linkstructuur (hyperlinks + URL) met elkaar verbonden door ons SEO marketing bureau

SEO copywriting + content optimalisatie

Nadat de websitestructuur is vormgegeven, wordt de content op uw website van A tot Z aangepakt, volgens een vaste zoekmachine optimalisatie strategie. De gehele website wordt volgens de richtlijnen van Google opgebouwd, zonder hierbij de bezoeker uit het oog te verliezen. Van de homepagina, tot landingspagina’s en conversiepagina’s: als professioneel SEO marketing bureau pakken wij alles aan.

Technische optimalisatie door ons SEO bureau

Een tevreden bezoeker zorgt voor een tevreden zoekmachine, en andersom. Daarom concentreert ons SEO bureau zich ook op de technische optimalisatie van uw website. Een snel en soepel ladende webpagina – met een goede communicatie tussen browser en server – is net zo belangrijk als een goede zoekwoordverdeling en grote autoriteit. Uw SEO marketing bureau werkt nauw samen met een team van webdevelopers om dit te kunnen realiseren.

Linkbuilding door ons SEO bureau

Wanneer alles on-page is gerealiseerd volgens de richtlijnen van Google, kan ons SEO marketing bureau zich bezighouden met de ‘motor’ van uw website: de autoriteit. Ons SEO bureau concentreert zich daarbij op kwalitatieve links, afkomstig van diverse domeinen en IP-adressen, voorzien van geoptimaliseerde ankerteksten.

Samenwerken met ons SEO marketing bureau?

Ons SEO bureau gaat graag de samenwerking met u aan. Gezamenlijk zorgen we dat u hoger in Google komt te staan met uw website door een unieke campagne, waarbij wij rekening houden met zowel traffic als conversie. Meer weten over onze diensten? Neem dan contact op, of vul de SEO scan in! SEO uitbesteden doet u bij SAM Online Marketing!

Gratis Website Scan

Technische verbeterpunten website
Vindbaarheid in Google vergroten
Conversie optimalisatie verbeteren
Leadgeneratie verhogen
Scan nu

Lokaal vindbaar vanaf 199

Maandbudget vanaf 199,- Persoonlijk aangewezen SAM specialist Looptijd van 6 t/m 12 maanden Altijd resultaat!
Contact opnemen
SEO specialist
Doe de gratis SEO Scan
2020 © SAM Online Marketing & Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.8/5 - 24 beoordelingen
Call Now Button