Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
SEO
SEO bureau
10.000+ topposities in Google
500+ succesverhalen
1 vaste marketingpartner
Gratis website scan Bekijk onze cases

SEO bureau

Werk samen met het beste SEO bureau en benut uw website maximaal. SAM Online Marketing is een ervaren online marketing bureau wanneer het gaat om het optimaliseren voor zoekmachines als Google, met uiteenlopende diensten. Daarbij staren wij ons bij een SEO campagne niet dood op zoekwoordposities, maar gaan wij gericht op zoek naar kansen op het gebied van traffic en conversie. Meer weten? Neem contact op, of lees direct verder over ons SEO bureau!

Over ons SEO marketing bureau

Wanneer u SAM Online Marketing inschakelt, zorgt ons SEO bureau er voor dat u zo snel mogelijk vindbaar wordt op de voor u relevante zoektermen in zoekmachines als Google. Toch zijn wij meer dan alleen een specialist in zoekmachine optimalisatie; wij staan u bij in het gehele online marketing proces, van relevante bezoekers aantrekken tot het omzetten van deze bezoekers in betalende klanten.

Uw eigen SEO specialist

Bij een samenwerking met ons SEO bureau krijgt u een eigen specialist aangewezen, die u in het gehele zoekmachine optimalisatie proces bij zal staan en zal fungeren als projectleider en vast contactpersoon. Gezamenlijk kunt u sparren over uw markt, de mogelijkheden en de in te zetten strategie. Hierbij worden korte lijnen gewaarborgd en wordt u op vaste tijdstippen van uitgebreide rapportage voorzien door ons SEO marketing bureau.

Zoekmachine optimalisatie proces bij ons SEO bureau: onze diensten en campagnes

Ons SEO marketing bureau kenmerkt zich door een gedegen zoekmachine optimalisatie proces en dito campagne, bestaande uit 5 stappen:

  • Zoekwoord/marktonderzoek
  • Websitestructuur
  • SEO copywriting + content optimalisatie
  • Technische optimalisatie
  • Linkbuilding

Zoekwoord-/marktonderzoek door ons SEO bureau

Allereerst brengt de specialist van ons SEO bureau samen met u uw markt in kaart, waarna een gedegen zoekwoordonderzoek inzichtelijk geeft waar de kansen in zoekmachines als Google liggen. Zoekwoorden worden gestructureerd in kaart gebracht, gesorteerd op relevantie, zoekvolume en concurrentie. Dit marktonderzoek wordt vervolgens uitgewerkt in een gedegen plan van aanpak. Toch houdt ons SEO marketing bureau zich met meer bezig.

Websitestructuur

Nadat het plan van aanpak een go heeft gekregen, concentreert ons SEO bureau zich op de uitvoering hiervan. Dit begint bij het ‘uittekenen’ van de websitestructuur. De zoektermgroepen worden verder gecategoriseerd en door middel van een interne linkstructuur (hyperlinks + URL) met elkaar verbonden door ons SEO marketing bureau

SEO copywriting + content optimalisatie

Nadat de websitestructuur is vormgegeven, wordt de content op uw website van A tot Z aangepakt, volgens een vaste zoekmachine optimalisatie strategie. De gehele website wordt volgens de richtlijnen van Google opgebouwd, zonder hierbij de bezoeker uit het oog te verliezen. Van de homepagina, tot landingspagina’s en conversiepagina’s: als professioneel SEO marketing bureau pakken wij alles aan.

Technische optimalisatie door ons SEO bureau

Een tevreden bezoeker zorgt voor een tevreden zoekmachine, en andersom. Daarom concentreert ons SEO bureau zich ook op de technische optimalisatie van uw website. Een snel en soepel ladende webpagina – met een goede communicatie tussen browser en server – is net zo belangrijk als een goede zoekwoordverdeling en grote autoriteit. Uw SEO marketing bureau werkt nauw samen met een team van webdevelopers om dit te kunnen realiseren.

Linkbuilding door ons SEO bureau

Wanneer alles on-page is gerealiseerd volgens de richtlijnen van Google, kan ons SEO marketing bureau zich bezighouden met de ‘motor’ van uw website: de autoriteit. Ons SEO bureau concentreert zich daarbij op kwalitatieve links, afkomstig van diverse domeinen en IP-adressen, voorzien van geoptimaliseerde ankerteksten.

 

Gratis website scan

Werkwijze

Ons online marketing bureau werkt volgens een vast werkwijze. Op deze manier weten we zeker dat de vooraf gestelde doelstellingen worden behaald. In slechts vijf heldere stappen zorgen we ervoor dat uw online marketing campagne een succes wordt!

KLANTEN REVIEWS

Klanten over SAM

Wij van WC Eend adviseren WC Eend

In plaats van over onszelf te spreken, laten we liever anderen dit voor ons doen. Bekijk onze reviews en laat uzelf overtuigen!

SEO specialist

Samenwerken met ons SEO marketing bureau?

Ons SEO bureau gaat graag de samenwerking met u aan.

Gezamenlijk zorgen we dat u hoger in Google komt te staan met uw website door een unieke campagne, waarbij wij rekening houden met zowel traffic als conversie.

Meer weten over onze diensten? Neem dan contact op, of vul de SEO scan in!

SEO uitbesteden doet u bij SAM Online Marketing!

Gratis website scan
Doe de gratis SEO Scan

Social Media

Contactgegevens

Werkzaam door heel Nederland:

2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button