Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Mobile check 1Geen gouden bergen
  • Mobile check 2Concrete doelstellingen
  • Mobile check 3Vlot contact
  • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen

SEO bureau met bewezen resultaten

SEO is de basis van iedere online marketing strategie. Samenwerken met een SEO bureau die hier ook echt resultaat uit haalt. Dan is SAM Online Marketing jouw partner! In ons bedrijf werken enkel gemotiveerde en resultaatgerichte professionals, die er gezamenlijk voor zorgen dat jouw website bovenaan in Google komt te staan. 

Meer dan 10 jaar werkzaam als SEO bureau en duizenden nummer 1 posities. Meer dan 100 succesvolle klanten (as we speak). Een concrete aanpak. Heldere doelstellingen. En bovenal: resultaat! Kortom: het bedrijf dat jou online succes gaat brengen.  Wist je dat we actief zijn in heel Nederland: Amsterdam, Groningen, Leeuwarden, Assen, Zwolle, Lelystad, Arnhem, Utrecht, Haarlem, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Maastricht.

Kosteloos advies?

Kom erachter hoe jouw website er momenteel voor staat en hoe dit verbeterd kan worden.

Ja, ik wil advies

Wat heeft ons SEO bureau bereikt?

We kunnen als marketing bureau pretenderen dat we de beste van Nederland zijn in SEO, maar daar kopen we niks voor. Beloftes doen we ook niet aan. Concrete doelstellingen wel. En resultaten spreken voor zich. Kijk maar hieronder.

KlantZoekwoordHoogste positie
SAM Online MarketingOnline marketing bureaunr. 1 van de 479.000.000
SAM DesignWebdesign bureaunr. 1 van de 10.300.000
Verpakking VoordeelLuchtkussen enveloppennr. 1 van de 120.000
ProvidersAlleen internetnr. 1 van de 91.100.000
Hondenbrokken.nlHondenbrokkennr. 2 van de 227.000
Budget VerhuisserviceVerhuisbedrijf Amsterdamnr. 2 van de 393.000
Mobiele AutosleutelmakerAutosleutel kwijtnr. 1 van de 118.000
De Wit HekwerkSierhekwerknr. 1 van de 156.000
Blue SolidPelletkachelnr. 1 van de 437.000
Het SpeelgoedpaleisUitdeelcadeautjesnr. 1 van de 219.000

Meer weten over hoe we dit voor jou kunnen bereiken? Bespreek het met en SEO specialist en neem contact op!

Maar hoe werkt ons SEO bureau?

Als full-service SEO bureau kun je ons voor ieder denkbaar onderdeel inschakelen. Zo nemen we het voortouw op alle drie de pijlers van zoekmachine optimalisatie. We blinken uit voor Google, maar ook voor jouw bezoekers.

1. Zorg dat de techniek goed zit

Techniek blijft een belangrijk thema binnen SEO. Gelukkig zit dit wel goed. Want wist je dat SAM Online Marketing hetzelfde bedrijf is als SAM Design?! Met een team vol programmeurs weet je zeker dat jouw techniek op orde is. We werken met WordPress (en WooCommerce), Magento, Shopify, Magento en elk denkbaar CMS. Daarbij zien we geen technisch SEO-aspect over het hoofd: performance, structuur, crawlability, schema.org, alt tags, headings en hreflang-tags zijn termen die ons niet onbekend zijn. 

2. Jouw content moet écht uniek zijn

Hoe ben je inhoudelijk sterk, maar ook commercieel en zet je aan tot actie? Dat is de vraag die ons SEO bureau zich bij elk stuk tekst en bij elke landingspagina stelt. Google is gek op diepgaande content en ook een bezoeker ziet graag dat je weet waarover je het hebt. Maar uiteindelijk draait het om conversie. Resultaat, zoals we niet vaak genoeg kunnen benadrukken. 

3. Word een echte autoriteit

Als full-service SEO bureau zijn we van alle markten thuis. Toch is linkbuilding wat we het liefst doen. Duiken in metrics, relaties aangaan, onderzoeken welke links bij welke branche het beste passen. En bovenal: zorgen dat Google jou als een echte autoriteit gaat zien. We love it

Waarom SAM als SEO bedrijf?

Wie is nou het beste SEO bureau van Nederland? Daar is geen eenduidig antwoord op te geven. Maar we vinden dat we aardig meedoen ondertussen. Hoe we dit bereiken? SEO bestaat uit 3 pijlers en als SEO bedrijf hebben wij dan ook 3 pijlers voor onszelf opgesteld. Op die manier weten we zeker dat jij tevreden bent. 

1. Enkel het resultaat telt

Verreweg de belangrijkste pijler – we vallen in herhaling – is resultaat. Ook al is het contact belabberd, heb je geen idee wat er gebeurt en vind je ons eigenlijk helemaal niet aardig, als je overal op 1 staat ben je blij! Natuurlijk wil je prettig samenwerken met jouw SEO bureau. Dat staat buiten kijf. Maar altijd staat het resultaat voorop! 

2. Persoonlijk contact

Ken je dat: van die accountmanagers die eigenlijk helemaal niet betrokken zijn maar simpelweg als doorgeefluik fungeren? Bij ons SEO bureau geen gladde praatjes en mannen in pak. Nee, jouw contactpersoon is degene die daadwerkelijk de leiding heeft over jouw project. Zodra de telefoon wordt neergelegd, worden de mouwen opgestroopt. Technische analyses, sterke content schrijven en concurrentieanalyses op het gebied van linkbuilding zijn aan de orde van de dag. Wil je iets weten? Bel of stuur een mailtje. We staan altijd voor je klaar en gaan samen aan de slag om resultaat te behalen! 

3. SEO bureau met heldere rapportages en doelstellingen

We weten het: SEO kan soms een beetje vaag lijken. Je wilt weten wat er gebeurt en je wilt naar een helder doel toewerken. That makes two of us! Vooraf stellen we gezamenlijk SMART-doelen op. Dit kan in de vorm van bezoekers, posities, leads of omzet. Vervolgens werken we gezamenlijk naar dit doel toe. Daarbij krijg je iedere maand een uitgebreide rapportage waarin alles van A tot Z beschreven staat.

Samenwerken met ons SEO bureau?

We vatten het even voor je samen: Resultaatgericht SEO bureau. Werkzaam door heel Nederland. Alleen het resultaat telt. Heldere doelstellingen. Persoonlijk contact.

Bel ons vandaag nog om te sparren over de mogelijkheden, of laat jouw gegevens achter. Kies voor SEO uitbesteden!

Contact met een SEO Specialist
Meet jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

  • Premium analyse
  • Uitgevoerd door echte specialisten
  • Analyse van on-page, techniek en autoriteit
  • Concrete verbeterpunten

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.