Meer dan 700 succesvolle klanten
 • Mobile check 1Geen gouden bergen
 • Mobile check 2Concrete doelstellingen
 • Mobile check 3Vlot contact
 • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
Home | SEO bureau

SEO bureau

Werk samen met het beste SEO bureau en benut uw website maximaal. SAM Online Marketing is een ervaren SEO bedrijf wanneer het gaat om het optimaliseren voor zoekmachines als Google, met uiteenlopende diensten. Daarbij staren wij ons bij een SEO campagne niet dood op zoekwoordposities, maar gaan wij gericht op zoek naar kansen op het gebied van traffic en conversie. Verder zijn wij actief door heel Nederland; Amsterdam, Groningen, Leeuwarden, Assen, Zwolle, Lelystad, Arnhem, Utrecht, Haarlem, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Maastricht.

Meer weten? Neem contact op (085 – 303 7173), of lees direct verder over ons SEO bureau!

Kosteloos advies?

Kom erachter hoe jouw website er momenteel voor staat en hoe dit verbeterd kan worden.

Ja, ik wil advies

Over ons SEO marketing bureau

Wanneer u SAM Online Marketing inschakelt, zorgt ons SEO bureau er voor dat u zo snel mogelijk vindbaar wordt op de voor u relevante zoektermen in zoekmachines als Google. Toch zijn is ons SEO bedrijf meer dan alleen een specialist in zoekmachine optimalisatie; wij staan u bij in het gehele online marketing proces, van relevante bezoekers aantrekken tot het omzetten van deze bezoekers in betalende klanten.

Meer over Ons

SEO Bedrijf | Uw eigen SEO specialist

Bij een samenwerking met ons SEO bureau krijgt u een eigen specialist aangewezen, die u in het gehele zoekmachine optimalisatie proces bij zal staan en zal fungeren als projectleider en vast contactpersoon. Gezamenlijk kunt u sparren over uw markt, de mogelijkheden en de in te zetten strategie. Hierbij worden korte lijnen gewaarborgd en wordt u op vaste tijdstippen van uitgebreide rapportage voorzien door ons SEO marketing bureau.

SEO proces bij ons SEO bureau: onze diensten en campagnes

Ons SEO marketing bureau kenmerkt zich door een gedegen zoekmachine optimalisatie proces en dito campagne, bestaande uit 5 stappen:

 • Zoekwoord/marktonderzoek
 • Websitestructuur
 • SEO copywriting + content optimalisatie
 • Technische optimalisatie
 • Linkbuilding
Meer over Ons
seo bureau

Zoekwoord- en marktonderzoek door ons SEO bureau

Allereerst brengt de specialist van ons SEO bureau samen met u uw markt in kaart, waarna een gedegen zoekwoordonderzoek inzichtelijk geeft waar de kansen in zoekmachines als Google liggen. Zoekwoorden worden gestructureerd in kaart gebracht, gesorteerd op relevantie, zoekvolume en concurrentie. Dit marktonderzoek wordt vervolgens uitgewerkt in een gedegen plan van aanpak. Toch houdt ons SEO marketing bureau zich met meer bezig.

Websitestructuur

Nadat het plan van aanpak een go heeft gekregen, concentreert ons SEO bureau zich op de uitvoering hiervan. Dit begint bij het ‘uittekenen’ van de websitestructuur. De zoektermgroepen worden verder gecategoriseerd en door middel van een interne linkstructuur (hyperlinks + URL) met elkaar verbonden door ons SEO marketing bureau

Meer over de werkwijze

SEO copywriting + content optimalisatie

Nadat de websitestructuur is vormgegeven, wordt de content op uw website van A tot Z aangepakt, volgens een vaste zoekmachine optimalisatie strategie. De gehele website wordt volgens de richtlijnen van Google opgebouwd, zonder hierbij de bezoeker uit het oog te verliezen. Van de homepagina, tot landingspagina’s en conversiepagina’s: als professioneel SEO marketing bureau pakken wij alles aan.

Technische optimalisatie door ons SEO bureau

Een tevreden bezoeker zorgt voor een tevreden zoekmachine, en andersom. Daarom concentreert ons SEO bureau zich ook op de technische optimalisatie van uw website. Een snel en soepel ladende webpagina – met een goede communicatie tussen browser en server – is net zo belangrijk als een goede zoekwoordverdeling en grote autoriteit. Uw SEO marketing bureau werkt nauw samen met een team van webdevelopers om dit te kunnen realiseren.

Samenwerken met ons SEO marketing bureau?

Ons SEO bureau gaat graag de samenwerking met u aan.

Gezamenlijk zorgen we dat u hoger in Google komt te staan met uw website door een unieke campagne, waarbij wij rekening houden met zowel traffic als conversie.

Meer weten over onze diensten? Neem dan contact op, of vul de SEO scan in!

SEO uitbesteden doet u bij SAM Online Marketing!

Meet jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

 • Premium analyse
 • Uitgevoerd door echte specialisten
 • Analyse van on-page, techniek en autoriteit
 • Concrete verbeterpunten

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.