Wilt u meer bezoekers op uw website?
Behaal de beste resultaten voor uw business
Adverteren Meer bereik
Optimaliseren Meer bezoekers
Rapporteren Meer conversie
Adviseren Meer kennis

SEO bureau

Werk samen met ons SEO bureau en benut uw website maximaal. SAM Online Marketing is een ervaren marketing bureau wanneer het gaat om het optimaliseren voor zoekmachines als Google. Daarbij staren wij ons niet dood op zoekwoordposities, maar gaan wij gericht op zoek naar kansen op het gebied van traffic en conversie. Meer weten? Neem contact op, of lees direct verder over ons SEO bureau!

Over ons SEO marketing bureau

Wanneer u SAM Online Marketing inschakelt, zorgt ons SEO bureau er voor dat u zo snel mogelijk vindbaar wordt op de voor u relevante zoektermen in zoekmachines als Google. Toch zijn wij meer dan alleen een specialist in zoekmachine optimalisatie; wij staan u bij in het gehele online marketing proces, van relevante bezoekers aantrekken tot het omzetten van deze bezoekers in betalende klanten.

Uw eigen SEO specialist

Bij een samenwerking met ons SEO bureau krijgt u een eigen specialist aangewezen, die u in het gehele zoekmachine optimalisatie proces bij zal staan en zal fungeren als projectleider en vast contactpersoon. Gezamenlijk kunt u sparren over uw markt, de mogelijkheden en de in te zetten strategie. Hierbij worden korte lijnen gewaarborgd en wordt u op vaste tijdstippen van uitgebreide rapportage voorzien door ons SEO marketing bureau.

Hulp van SAM?

Laat uw gegevens achter en word binnen 24 uur teruggebeld.

Direct contact opnemen

Succes verzekerd met SAM

0+
Teamleden
0%
SAM verhoogt uw conversiepercentage
0+
Succesvolle samenwerkingen met SAM
0
Gemiddelde beoordeling
van onze klanten
 

Zoekmachine optimalisatie proces bij ons SEO bureau

Ons SEO marketing bureau kenmerkt zich door een gedegen zoekmachine optimalisatie proces, bestaande uit 5 stappen:

  • Zoekwoord/marktonderzoek
  • Websitestructuur
  • SEO copywriting + content optimalisatie
  • Technische optimalisatie
  • Linkbuilding

zoekwoord/marktonderzoek

Allereerst brengt de specialist van ons SEO bureau samen met u uw markt in kaart, waarna een gedegen zoekwoordonderzoek inzichtelijk geeft waar de kansen in zoekmachines als Google liggen. Zoekwoorden worden gestructureerd in kaart gebracht, gesorteerd op relevantie, zoekvolume en concurrentie. Dit marktonderzoek wordt vervolgens uitgewerkt in een gedegen plan van aanpak. Toch houdt ons SEO marketing bureau zich met meer bezig.

Websitestructuur

Nadat het plan van aanpak een go heeft gekregen, concentreert ons SEO bureau zich op de uitvoering hiervan. Dit begint bij het ‘uittekenen’ van de websitestructuur. De zoektermgroepen worden verder gecategoriseerd en door middel van een interne linkstructuur (hyperlinks + URL) met elkaar verbonden door ons SEO marketing bureau

SEO copywriting + content optimalisatie

Nadat de websitestructuur is vormgegeven, wordt de content op uw website van A tot Z aangepakt, volgens een vaste zoekmachine optimalisatie strategie. De gehele website wordt volgens de richtlijnen van Google opgebouwd, zonder hierbij de bezoeker uit het oog te verliezen. Van de homepagina, tot landingspagina’s en conversiepagina’s: als professioneel SEO marketing bureau pakken wij alles aan.

Technische optimalisatie door ons SEO bureau

Een tevreden bezoeker zorgt voor een tevreden zoekmachine, en andersom. Daarom concentreert ons SEO bureau zich ook op de technische optimalisatie van uw website. Een snel en soepel ladende webpagina – met een goede communicatie tussen browser en server – is net zo belangrijk als een goede zoekwoordverdeling en grote autoriteit. Uw SEO marketing bureau werkt nauw samen met een team van webdevelopers om dit te kunnen realiseren.

Linkbuilding door ons SEO bureau

Wanneer alles on-page is gerealiseerd volgens de richtlijnen van Google, kan ons SEO marketing bureau zich bezighouden met de ‘motor’ van uw website: de autoriteit. Ons SEO bureau concentreert zich daarbij op kwalitatieve links, afkomstig van diverse domeinen en IP-adressen, voorzien van geoptimaliseerde anchorteksten.

Samenwerken met ons SEO marketing bureau?

Ons SEO marketing bureau gaat graag de samenwerking met u aan. Gezamenlijk zorgen we dat u hoger in Google komt te staan met uw website, waarbij wij rekening houden met zowel traffic als conversie. Meer weten? Neem dan contact op en bespreek de mogelijkheden met een specialist van ons SEO bureau!

Lokaal vindbaar vanaf 199

Maandbudget vanaf 199 Persoonlijk aangewezen SAM specialist Looptijd van 6 t/m 12 maanden Altijd resultaat! Contact opnemen

Contact met een SAM specialist

Vul het contactformulier in en laat u terugbellen door een specialist van SAM om de mogelijkheden te bespreken. Nu online
Doe de gratis SEO Scan
2019 © SAM Online Marketing & Webdesign
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 35 beoordelingen

Hulp vragen aan SAM

Leg de pijnpunten van uw website bloot met onze SEO scan. SAM Online Marketing heeft een online tool (SEO check) ontwikkelt, waarmee u eenvoudig checkt hoe Google uw website beoordeelt. Laat uw website scannen op content, autoriteit en techniek en zet de eerste stap naar een zoekmachine geoptimaliseerde website.