SAM SpecialistMa - Vr 09:00 - 18:00

Behaal het beste resultaat

Doe de gratis website scan

Het maximale halen uit uw website
Offerte aanvragen

Linkbuilding

Een goede website is ondenkbaar zonder linkbuilding. Hiermee laat u aan Google zien hoe uw online netwerk eruit ziet. Omdat dit een belangrijk gedeelte is van zoekmachine optimalisatie (SEO), en hiermee uw online succes, kiezen veel bedrijven voor de diensten die een specialist kan bieden. Op deze pagina vertellen wij u alles over linkbuilding, zoals de kosten, hoe het werkt en over de service die SAM Online Marketing als bedrijf biedt.

Wat zijn de verschillende manieren van linkbuilding?

Linkbuilding is een onderdeel van zoekmachine optimalisatie, maar zelfs dit onderdeel van SEO is weer op te delen in verschillende factoren:

– Extern: het linken van en naar andere websites;
– Intern: de structuur van de website wat betreft navigatie.

Het onderwerp van uw homepage is verbonden met (relevante) onderwerpen van andere internetpagina’s. De links die van- en naar die webpagina’s leiden, zeggen iets over die ander, maar ook over u. Linkbuilding ontstaat wanneer men iemand anders toestaat een link op hun site te zetten. Er zijn heel wat bureaus die u graag helpen met hun linkbuilding service. Veelal betreft het hier een team van specialisten die zich ontfermen over het uitzoeken van de beste partner voor uw webshop in termen van links. Let op dat indien u uw strategie op deze manier wilt uitbesteden dat u het juiste bureau uitkiest, u kan hierover later meer lezen. Daarnaast is interne linking belangrijk binnen zoekmachine optimalisatie voor Google. Dit geeft aan dat uw internetpagina structureel goed in elkaar zit. Er is menig linkbuilding expert die u hier iets over kan vertellen en die u advies kan geven.

Doe de gratis quickscan!

Linkbuilding

Linkbuilding mogelijkheden bij een professionele partner

Aangezien linkbuilding een aanzienlijk aandeel heeft in het uitmaken van uw pageranking is het van belang de juiste verbindingen te kiezen. Er zijn diverse tools die u helpen uit te zoeken hoe hoog uw pageranking is. Een link naar een ‘slechte’ landingspage zal ook uw online waarde laten dalen. Een link naar een ‘goede’ landingspage echter zal dit alleen maar verbeteren. De hoeveelheid linkbuilding maakt ook uit omdat de zoekmachine van Google in het geval van te veel verbindingen er van uit gaat dat er sprake is van linkfarming. Een overzichtelijk netwerk en analyse wat betreft aantallen vergemakkelijkt ook een eventuele omgooi van het linkbuilding netwerk voor de website van uw bedrijf. Hier kan een expert van ons bureau voor zorgen.

Linkbuilding met welk zoekmachine optimalisatie (SEO) bedrijf?

Een ervaren linkbuilding specialist/partner kan u advies geven en u helpen een gedegen internet marketing- of zoekmachine optimalisatie strategie op te zetten. Het is hierbij van belang dat u samenwerkt met een bureau dat gericht is op het behalen van resultaat (conversie). U wilt niet onnodig kosten maken omdat de diensten die u krijgt niet afgestemd zijn op wat u wilt. Pas op dat u niet geaffilieerd wordt met linkfarming, dat zal uw reputatie namelijk zeer negatief beïnvloeden. Het gaat hierbij om webshops die louter verbindingen verzamelen om hun autoriteit en omhoog te krijgen door middel van linkbuilding. Het doel hiervan is om vervolgens met andere sites in zee te gaan opdat die daar ook van kunnen profiteren. De realiteit is echter dat dit tegenwoordig makkelijk herkent en afgestraft wordt door Google. Wanneer u overgaat op linkbuilding uitbesteden is deze tak van service niet aan te raden.

Linkbuilding bureau

Een samenwerking aangaan met SAM

Ervaren online marketing specialisten
Aantoonbare resultaten voor klanten
Duurzame topposities in Google
Deskundig advies
Linkbuilding specialist

Meer succes met een linkbuilding analyse expert van SAM

SAM Online Marketing beschikt over de mogelijkheid een linkbuilding specialist in te zetten die helpt met het opzetten van een goed online netwerk. In onze samenwerking draait het om een dialoog waarbij wij service verlenen in onder andere de vorm van advies en een analyse op maat. Bovendien zijn zij bekwaam in het verbeteren van de interne structuur van uw website of webshop. Ons linkbuilding bureau heeft in de loop der jaren diverse bedrijven uit heel het land geholpen. Soms alleen voor linkbuilding, maar soms hebben zij ook de gehele SEO optimalisatie van hun website of webshop aan ons uitbesteed. Zoekmachine optimalisatie hoeft u niet veel tijd en geld te kosten. Neem gerust contact met een expert van ons bedrijf op voor betere linkbuilding!

 • Laadtijd meten
 • Code vs tekst
 • Juiste scripts
 • Zoekwoorden + volume
 • Vele verbeterpunten website
 • Gebruik van titles, headers en alt tags
 • Linkbuilding controleren
 • Advies Google AdWords
Premium
SEO Scan
€ 299,-
Aanvragen
 • Laadtijd meten
 • Code vs tekst
 • Juiste scripts
 • Zoekwoorden + volume
 • Basis verbeterpunten website
Gratis
SEO Scan
Aanvragen

Contact opnemen met SAM