Meer dan 700 succesvolle klanten
 • Mobile check 1Geen gouden bergen
 • Mobile check 2Concrete doelstellingen
 • Mobile check 3Vlot contact
 • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
Duurzame
topposities

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Dienstpagina / Landingspagina - SEO Scan

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home | Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine
Optimalisatie (SEO)

De zoekmachine optimalisatie van uw website uitbesteden aan een professioneel bureau? Dan schakelt u SAM Online Marketing in als de specialist in zoekmachine marketing voor uw website of webshop!

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is tegenwoordig niet meer weg te denken van het internet. Vrijwel iedereen maakt gebruik van zoekmachine Google. SEO optimalisatie (optimalisatie voor het organische gedeelte van Google) is een vorm van zoekmachine marketing die dan ook zeker aan te raden is. Door te kiezen voor zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan een bureau, ontzorgt u niet alleen uzelf, maar zorgt u op den duur ook voor een constante stroom aan relevant verkeer naar uw website of webshop. Direct een specialist in zoekmachine optimalisatie (SEO) van websites van ons bedrijf spreken? Neem contact met ons op!

zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie bureau met ervaren specialisten!

Uw zoekmachine optimalisatie uitbesteden doet u bij zoekmachine marketing bureau SAM Online Marketing! Ons bureau beschikt over diverse specialisten, die gezamenlijk voor een succesvolle SEO optimalisatie strategie zorgen! Allereerst neemt een specialist hierin uw wensen op: wat is uw budget, op welke schaal wilt u zoekmachine optimalisatie uitbesteden, wat is de concurrentie binnen uw markt en wat zijn de doelstellingen? Wanneer dit op een rij is gezet, krijgt u een specialist aangewezen, die u door het gehele proces van zoekmachine marketing begeleid. Maandelijks krijgt u een rapportage van ons bureau, met daarin de voortgang van uw website of webshop, alsmede de zoekwoordposities in Google.

Hierdoor weet u ten alle tijden waar u aan toe bent en waar wij ons in het SEO optimalisatie proces beginnen. Hieronder een korte samenvatting van onze zoekmachine optimalisatie website werkzaamheden.

Bewezen resultaten

Zoekmachine optimalisatie is ons paradepaardje. We beloven jou dan ook het volgende:

 • On-page optimalisatie
 • Technische optimalisatie
 • Optimalisatie van autoriteit (linkbuilding)

Ons werk

20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken
20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken

Hier zijn wij ontzettend trots op

“Inmiddels werk ik al 4 jaar met veel plezier samen met SAM Online Marketing. Korte lijnen, duidelijkheid en vooral veel inzet om alles voor elkaar te krijgen.

Hiervoor zat ik bij een ander partij en zij waren maar op een aantal zoekwoorden gefocust, terwijl SAM Online Marketing zich op zoveel mogelijk zoekwoorden concentreert om de kansen op slagen te vergroten.

Super fijn team om mee samen te werken!”

- Erik van der Voort

SEO optimalisatie onderzoek

Bij zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan een specialist is het allereerst zaak om je te verdiepen in de materie en in jouw markt. Ons bureau gaat op zoek naar de kansen voor uw bedrijf, analyseert wie de concurrenten zijn, op welke zoekwoorden ze scoren, wat de zoekvolumes op de meest interessante zoektermen zijn en verwerkt.

deze tot slot in een helder overzicht. Deze wordt aan u voorgelegd, waarna u hierover kunt sparren met uw SEO specialist. Wij zouden geen SEO optimalisatie bureau zijn als hieruit niet een helder plan van aanpak zou volgen.

Technische zoekmachine optimalisatie

Na goedkeuring van het plan van aanpak van ons zoekmachine marketing bureau kunnen we daadwerkelijk aan de slag met uw website zoekmachine optimalisatie en kunt u dit uitbesteden. Binnen de SEO optimalisatie voor Google is het allereerst zaak dat uw website technisch tip-top in orde is. Uw specialist kijkt naar de crawlability, pagespeed, meta data en andere technische componenten van uw website of webshop en zorgt dat deze technisch voor de volle 100% functioneert, ook volgens de richtlijnen van Google.

Content optimalisatie

Nadat de SEO optimalisatie van de techniek is afgerond, kunnen we ons richten op een ander belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie dat u bij ons kunt uitbesteden: content optimalisatie. Onze specialisten gaan aan de slag met het (her)schrijven van relevante SEO teksten op basis van de gevonden zoekwoorden, waarna deze bij goedkeuring worden geplaatst en geoptimaliseerd. Hierbij kijkt ons bureau naar headings, titels, meta descriptions, alt-attributen en andere belangrijke content onderdelen binnen zoekmachine optimalisatie.

Direct uw zoekmachine optimalisatie (SEO) uitbesteden aan ons bureau!

Al met al kunt u de zoekmachine optimalisatie van uw website of webshop zorgeloos uitbesteden aan ons SEO optimalisatie bureau. Uw zoekmachine marketing specialist helpt u door het proces heen en zorgt dat u met uw bedrijf binnen de kortste keren bovenaan in Google komt te staan!

Onze aanpak

Stap 1 Onderzoek
&
analyse
Stap 2 Plan van aanpak
&
strategie
Stap 3 Implementatie
Stap 4 Monitoring
&
optimalisatie
Stap 5 Rapportage

Jouw specialisten

Mimas Online marketing specialist
Pim Online marketing specialist
Junior Online marketing specialist
Callisto Data analyst
Maak kennis met het team
optimalisatie
Meet jouw SEO score

Neem contact op en laat in kaart brengen waar jouw verbeterpunten liggen. We analyseren jouw website hierbij op:

 • Content
 • Autoriteit
 • Techniek
 • Conversie

Hierdoor hebben we direct een headstart om aan de slag te gaan met SEO en weten we welke onderdelen van jouw website het meeste aandacht behoeven om hoog in Google te kunnen scoren.

Wij kunnen niet wachten om de handen ineen te slaan met jou. Jij ook?

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.