Google Ads uitbesteden

Te weinig leads? Vul in en ontdek wat beter kan!

Wil je direct meer winst en omzet voor je bedrijf met Google Ads? In SAM Online Marketing vind je een marketing partner die snel en effectief resultaat levert. Met 10+ jaar ervaring en 990+ succesverhalen, kun je zeker stellen dat onze specialisten weten hoe je keer op keer online wint. Je Google Ads uitbesteden aan een top partner? SAM Online Marketing is de partij!

Google Adwords uitbesteden
voor groei

Google Ads heette vroeger Google Adwords, maar het idee is nog steeds hetzelfde. Adverteren op een van de meest gebruikte platforms om groei, winst, omzet en naamsbekendheid te creëren voor je bedrijf. Wist je dat 97% van alle online zoekopdrachten via Google gaan? Ook jouw doelgroep zit hier tussen en zoekt naar de dienst of het product dat jij levert.

Wanneer je jouw Google Ads uitbesteedt, vergroot de kans op slagen enorm. Je kunt Google Ads natuurlijk ook zelf doen, maar heb je wel genoeg kennis en ervaring in huis om tot hetzelfde resultaat te komen als specialisten? Met een specialist verhoog je je kansen op succes. Dat is niet het enige voordeel van Google Adwords uitbesteden. Het uitbesteden van Google Ads kan je ook nog een hoop tijd besparen. Zo kunnen jij en andere collega’s zich concentreren op andere belangrijke activiteiten van je bedrijf, terwijl de Ads specialisten voor je aan de slag gaan om een topresultaat te halen. Het kost veel tijd en moeite om Adwords campagnes te onderhouden en te optimaliseren voor maximale conversies.

Google Ads uitbesteden
of toch zelf doen?

De slimste en meeste effectieve aanpak

Google Ads is elk jaar weer een tak van online marketing dat voor veel bedrijven een hoop oplevert. Elke dag weer halen duizenden bedrijven over de hele wereld nieuwe klanten binnen met Google Ads. Doen ze dit allemaal zelf? Nee, vaak juist niet! Je eigen Google Ads opzetten kan ontzettend tijdrovend en complex zijn. Al helemaal als je er geen verstand van hebt. Veel bedrijven die resultaten uit Google Ads halen, besteden het uit aan ervaren specialisten. Ideaal, want zo kun je je online doelstellingen halen en tegelijkertijd je eigen tijd gebruiken om andere zaken binnen je onderneming te regelen.

Wil jij Google Ads uitbesteden aan een bureau? Dan is het van belang dat je een partij vindt die past bij jouw bedrijf en jouw filosofie. Een partij die zich niet alleen bezighoudt met de werkzaamheden rondom Google Ads, maar zich vooral richt op jouw doelstellingen en jouw resultaat. Is dat de soort partner die je zoekt? SAM Online Marketing is dé partij voor jou! Of je nu net start met Google Ads en er niets van afweet of juist al meerdere campagnes hebt gedraaid voor je websites en het nu wilt uitbesteden. Bij ons kun je terecht om je campagnes onder de loep te nemen om samen de beste resultaten te realiseren voor je bedrijf. Samen vooruit, samen winnen!

Speedcube

95 extra bestellingen
per maand

Wat begon als een aanvraag voor een conversiegerichte website, werd een tijd een langdurige SEO samenwerking. Benieuwd naar deze resultaten? Lees verder!

#googleadsuitbesteden

Nog niet overtuigd?

Dit is waarom Google Ads uitbesteden de beste optie is als je wilt slagen!

100% zekerheid van:

 • Optimaal ingerichte advertenties, zodat je geen geld verliest
 • Gebruik van de juiste zoekwoorden
 • Meer omzet en lagere prijzen
 • Constante conversie optimalisatie
 • Correct gebruik van landingspagina’s
 • De juiste structuur in je Ads account

Bij SAM Online Marketing staat onze aanpak bekend om de sterke nadruk op concrete resultaten. We meten ons succes niet in uren, maar aan de hand van de positieve impact op jouw bedrijf. Effectief beheer van Google Ads vereist meer dan alleen het gebruik van standaardtools; het vraagt om een diepgaande analyse en strategisch inzicht in data, iets waar onze specialisten uitgebreid ervaring mee hebben. Wanneer je ervoor kiest om je Google Ads campagnes door ons te laten beheren, zetten we ons volledig in om jouw bedrijf aanzienlijk te laten groeien.

Ons team van toegewijde online marketing professionals begrijpt dat uitmuntende resultaten voor jouw bedrijf ook onze groei betekenen. We streven ernaar om voorbij de basis te gaan en opvallende resultaten te behalen met elke campagne die we uitvoeren. Waar andere bureaus misschien tevreden zijn met gemiddelde resultaten, gaan wij altijd een stap verder om te zorgen dat jouw Google Ads campagnes de best mogelijke prestaties leveren.

Wij beloven resultaat. Onze toewijding houdt niet op tot we jouw doelen hebben bereikt. Deze belofte geldt niet alleen voor Google Ads, maar voor alle diensten die wij aanbieden.

Door SAM Online Marketing in te schakelen, kies je voor een partner die diepgaand met je meedenkt, verder kijkt dan alleen Google Ads en alle aspecten van online ondernemen met je onderzoekt. We zetten ons gezamenlijk in om jouw succes te verzekeren.

In de loop van de afgelopen elf jaar heeft ons team met succes meer dan 900 projecten op zich genomen, waarmee we bijna duizend ondernemers hebben geholpen om hun concurrenten voorbij te streven. Ben je geïnteresseerd in wat we hebben bereikt? Onze case studies bieden een diepgaand inzicht in onze succesverhalen.

Falen is geen optie. We maken duidelijke afspraken om door te gaan tot de doelstellingen zijn bereikt. Je kiest voor ons om specifieke resultaten met Google Ads te behalen, en wij nemen die verantwoordelijkheid uiterst serieus. We stoppen niet voordat we jouw gestelde doelen hebben behaald.

Wil je meer omzet
met Google Ads?

Laat onze specialisten jouw advertenties in handen nemen en geniet van veel conversie op de korte termijn!

 • Ontvang meer leads
 • Verhoog je ROAS
 • Een op maat strategie

Sasha

Directeur en marketing strateeg

Hoe werkt Google Ads?

Succes met adverteren in 4 stappen

Voordat we ingaan op Google Ads uitbesteden, is het belangrijk om te begrijpen hoe het werkt. Google Ads bestaat uit twee
netwerken: het Zoeknetwerk en het Display Netwerk. Het Zoeknetwerk is de belangrijkste, waarbij advertenties worden
weergegeven op de zoekresultaten pagina’s van Google. Het Display Netwerk is een netwerk van websites en apps waarop
Google-advertenties kunnen worden weergegeven.

Het start allemaal met een gratis Google Ads scan, zodat we jouw situatie in kaart kunnen brengen en een strategie op maat kunnen opstellen. Heb je de Google Ads scan al gedaan?

Hoeveel kan Google Ads
uitbesteden kosten?

Als je overweegt om Google Ads uit te besteden, is het belangrijk om rekening te houden met de kosten. Het is een slimme zet omdat een extern bedrijf de nodige expertise heeft om je advertentiebudget te optimaliseren en betere resultaten te behalen dan wanneer je het zelf zou beheren. Het hoeft ook niet duur te zijn. De kosten van Google Ads uitbesteden kunnen variëren afhankelijk van de grootte van je bedrijf, de omvang van je advertentiecampagnes en de services die je nodig hebt.
Het is belangrijk om de kwaliteit van de service, ervaring en resultaten te overwegen wanneer je verschillende bureaus vergelijkt. Sommige bedrijven bieden een vaste prijs per maand, terwijl anderen een percentage van je advertentiebudget in rekening brengen. Het is belangrijk om te weten wat je precies krijgt voor de prijs die je betaalt en of het de moeite waard is voor je bedrijf.

Je moet ook rekening houden met de voordelen van het uitbesteden van Google Ads. Een extern Adwords bureau heeft de ervaring en kennis om je advertentiecampagnes te optimaliseren en betere resultaten te behalen. Dit kan leiden tot meer verkeer en conversies op je website, wat op zijn beurt kan leiden tot meer inkomsten en winst voor je bedrijf. Het is belangrijk om te onthouden dat het uitbesteden een investering is in je onderneming op de lange termijn en kan bijdragen aan de groei en het succes van je bedrijf.

Het is ook belangrijk om te overwegen hoeveel tijd het kost om de advertenties zelf te beheren. Als je geen ervaring hebt met het beheren van advertentiecampagnes, kan het een tijdrovende en frustrerende taak zijn. Het uitbesteden van Google Ads kan daarom niet alleen kosten besparen, maar ook tijd en energie.

Pakketten
Basis
€500 - €1.000
Geavanceerd
€1.000 - €2.000
Premium
€2.000+

Wat zijn veelvoorkomende fouten
bij Google Ads uitbesteden?

Als je besluit om jouw Google Ads campagnes uit te besteden, is het belangrijk om bepaalde veelvoorkomende fouten te vermijden. Een van die fouten is het te veel vertrouwen op automatische biedstrategieën. Hoewel deze strategieën handig kunnen zijn, is het belangrijk om er rekening mee te houden dat ze niet altijd de beste resultaten opleveren. Zorg er daarom voor dat je de prestaties van jouw biedstrategieën regelmatig controleert en aanpast indien nodig.
Een andere fout die veel adverteerders maken bij het uitbesteden van Google Ads is het bieden op de algemene zoekwoorden. Hoewel het verleidelijk kan zijn om te bieden op zoekwoorden die een groot zoekvolume hebben, kan dit leiden tot onnodige advertentiekosten en een lagere conversieratio. Door te bieden op meer specifieke zoekwoorden, kun je jouw advertenties richten op een publiek dat specifiek op zoek is naar wat je aanbiedt, en dus de kans vergroten dat ze converteren.

Een andere veelvoorkomende fout is het niet bijhouden van conversies. Het is belangrijk om te weten welke advertenties en zoekwoorden de meeste conversies opleveren, zodat je jouw budget optimaal kunt inzetten en jouw campagnes kunt optimaliseren.

Zorg er daarom voor dat je conversietracking instelt en regelmatig de prestaties van jouw advertenties analyseert.
Tot slot is het belangrijk om niet te vertrouwen op één enkele advertentie. Hoewel het verleidelijk kan zijn om te denken dat één advertentie alle antwoorden heeft, is het belangrijk om te experimenteren met verschillende advertenties en koppen om te zien wat het beste werkt voor jouw doelgroep. Door te testen en te optimaliseren, kun je jouw campagnes effectiever maken en jouw ROI verbeteren.

Door deze veelvoorkomende fouten te vermijden, ben je er zeker van dat jouw Google Ads campagnes effectief zijn en jouw bedrijf helpen groeien. Vergeet niet om regelmatig de prestaties van jouw campagnes te controleren en aan te passen waar nodig, zodat je altijd het maximale uit jouw advertentiebudget haalt.

We hebben mooie resultaten gehaald voor…
Ondernemers die jou voor gingen
Meneer Casino
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
REDA Logo
Singelloop Logo
REDA Logo
KVK Logo
InnovaWare Logo
Een aantal van jouw specialisten
Het winnende team
TEAM SAM Jake
Jake
Online marketing specialist
TEAM SAM Sasha
Sasha
Directeur & Marketing strateeg
TEAM SAM Ali
Ali
Online marketing specialist
TEAM SAM Teun
Teun
Online marketing specialist
TEAM SAM Floris
Floris
Online marketing specialist
TEAM SAM Daniela
Daniela
Junior Online Marketeer

Waarom Google Ads uitbesteden
aan SAM Online Marketing?

Tot het uiterste voor het resultaat

Google Ads uitbesteden aan SAM Online Marketing betekent, kiezen voor een winnend team! Bij ons online marketing bureau zijn we bekend met alle ins en outs als het gaat om Google. Of jij nu meer leads wil via Google of juist meer producten wil verkopen, bij ons ben je aan het juiste adres.

In zee gaan met een bureau dat verstand van zaken heeft, is vaak de helft van het werk. Onze Google Ads specialisten begrijpen niet alleen hoe bijvoorbeeld het dashboard werkt, maar begrijpen vooral het grote plaatje rondom het adverteren en online marketing in het algemeen. Bij online adverteren in Google komt namelijk meer kijken dan alleen het opzetten van advertenties. Ga je aan de slag met adverteren in Google, moet je ook van alles weten over het maken van converterende webpagina’s, het vinden van de juiste afbeeldingen en nog veel meer! Dat is precies waarom je jouw Google Ads uitbesteedt aan SAM Online Marketing. Jij kunt erop vertrouwen dat je advertenties zo worden opgezet, dat jij er geen omkijken naar hebt. Zo kun jij de focus blijven leggen op andere zaken binnen je onderneming, die je volledige aandacht nodig hebben.

Je advertenties overlaten aan ons online marketing bureau staat gelijk aan het profiteren van de expertise, efficiëntie en constante optimalisatie om jouw advertentie campagnes naar een hoger niveau te tillen. Direct aan de slag met Google Ads? Wil je meer weten over zoekmachine optimalisatie (SEO)? Of wil je een website scan laten doen? Neem contact met ons op!

Weten waar je kansen liggen?

Weet je nog niet zeker of je Google Ads wilt uitbesteden, maar ben je wel benieuwd naar je verbeterpunten?

Laat ons je Ads GRATIS analyseren!

 • Duidelijke verbeterpunten
 • Volledig stappenplan voor 2024
 • Ontdek exact wat je concurrent beter doet!
 • Gericht op korte én lange termijn

Ali

Online marketing specialist