Google Ads uitbesteden

Google Ads uitbesteden om binnen no-time bezoekers aan te trekken? Slim! Als ondernemer zul je als geen ander weten wat voor grote rol het internet tegenwoordig speelt in het succes van een bedrijf. Als je vandaag de dag een bedrijf hebt, moet je er hoe dan ook voor zorgen dat je online zichtbaar bent voor je doelgroep. Want de eerste stap in online verkoop en lead generatie is nu eenmaal gezien worden door je doelgroep. 

Hoe scoren jouw ads?
Doe de GRATIS Google Ads scan t.w.v. €399,-

Google Ads uitbesteden of toch zelf doen?

Google Ads is elk jaar weer een tak van online marketing dat voor veel bedrijven een hoop oplevert. Elke dag weer halen duizenden bedrijven over de hele wereld nieuwe klanten binnen met Google Ads. Doen ze dit allemaal zelf? Nee, vaak juist niet! Je eigen Google Ads opzetten kan ontzettend tijdrovend en complex zijn. Al helemaal als je er geen verstand van hebt. Veel bedrijven die resultaten uit Google Ads halen, besteden het uit aan ervaren specialisten. Ideaal, want zo kun je je online doelstellingen halen en tegelijkertijd je eigen tijd gebruiken om andere zaken binnen je onderneming te regelen.

Wil jij Google Ads uitbesteden? Dan is het van belang dat je een partij vindt die past bij jouw bedrijf en jouw filosofie. Een partij die zich niet alleen bezighoudt met de werkzaamheden rondom Google Ads, maar zich vooral richt op jouw doelstellingen en jouw resultaat. Is dat de soort partner die je zoekt? SAM Online Marketing is dé partij voor jou! Of je nu net start met Google Ads en er niets van afweet of juist al meerdere campagnes hebt gedraaid voor je websites en het nu wilt uitbesteden. Bij ons kun je terecht om je campagnes onder de loep te nemen om samen de beste resultaten te realiseren voor je bedrijf. Samen vooruit, samen winnen!

Ontdek hoe jij succes behaalt met Google Ads

Google ads
Online sneller domineren

Waarom Google Ads uitbesteden?

Zelf adverteren in Google kan een leuke uitdaging zijn, maar het is wel van belang dat je precies weet wat je doet. Google Adwords uitbesteden aan een specialist betekent dat je het uit handen geeft aan een partij die de expertise heeft om voor jouw bedrijf groei te realiseren. Een Google Ads specialist heeft niet alleen meerdere jaren ervaring met Ads, maar heeft ook genoeg online marketing kennis in huis om een volledig plan uit te zetten voor je bedrijf. Adverteren kost nu eenmaal wat. Door dergelijke advertenties over te laten aan een specialist weet je zeker dat een team continu bezig is met jouw rendement op de advertenties. 

Wat zijn de voordelen van Google Adwords uitbesteden?

Wanneer je jouw Google Ads uitbesteedt vergroot de kans op slagen enorm, maar het heeft ook andere voordelen. Het uitbesteden van Google Ads kan een hoop management tijd besparen. Zo kunnen jij en andere collega’s zich concentreren op kernactiviteiten van het bedrijf zelf.. Het kost veel tijd en moeite om Adwords campagnes te onderhouden en te optimaliseren voor maximale conversies.

Een ander voordeel van het uitbesteden is dat Adwords specialisten kosteneffectieve strategieën kunnen implementeren om kliks en conversies te maximaliseren. Dit betekent dat bedrijven hun advertentiebudget optimaal kunnen gebruiken en de beste resultaten kunnen behalen tegen een lagere kostprijs.

Een greep uit onze kennisbank

Google Ads kan jou als ondernemer een hoop opleveren. Op zoek naar meer informatie over Google Ads? Lees verder!

Wat is SEA?

SEA is de afkorting van Search Engine Advertising, oftewel zoekmachine

Wat zijn uitsluitings-
zoekwoorden?

Een uitsluitingszoekwoord is alleen

Wat zijn betaalde zoekopdrachten?

Betaalde zoekresultaten zijn de advertenties

Wat is ROAS?

ROAS is een afkorting voor Return On
Advertising Spend. Het is een term uit

Wat is Google Display?

Google Display is een variant van adverteren met Google Ads. Het werkt

Hoe werkt Google Ads?

Wil je beginnen met SEA, als bijvoorbeeld aanvulling op jouw SEO, en ben je

Google ads Ali

Hoe werkt Google Ads?

Voordat we ingaan op Google Ads uitbesteden, is het belangrijk om te begrijpen hoe het werkt. Google Ads bestaat uit twee netwerken: het Zoeknetwerk en het Display Netwerk. Het Zoeknetwerk is de belangrijkste, waarbij advertenties worden weergegeven op de zoekresultaten pagina’s van Google. Het Display Netwerk is een netwerk van websites en apps waarop Google-advertenties kunnen worden weergegeven.

1. Advertentieformaat en targeting

Een belangrijk onderdeel van Google Ads is het selecteren van het juiste advertentieformaat en de juiste targeting. Advertentieformaten zijn onder meer tekstadvertenties, beeldadvertenties en videoadvertenties. Bij targeting draait het om het bereiken van de juiste doelgroep op het juiste moment en op de juiste plaats. Dit kan onder meer op basis van locatie, zoekwoorden en interesses.

2. Keywords

Een van de belangrijkste elementen van Google Ads is het selecteren van de juiste zoekwoorden. Dit zijn de woorden en zinnen die mensen gebruiken om te zoeken naar jouw producten en diensten. Door de juiste zoekwoorden te selecteren, zorg je ervoor dat jouw advertenties worden weergegeven aan mensen die op zoek zijn naar wat jij aanbiedt.

3. Kwaliteitsscore

De kwaliteitsscore is een beoordeling van de relevantie en kwaliteit van jouw advertenties en bestemmingspagina’s. Het is een belangrijke factor bij het bepalen van de positie en de kosten van jouw advertenties. Hoe hoger de kwaliteitsscore, hoe hoger de positie en hoe lager de kosten.

4. Veilingproces

Wanneer meerdere adverteerders bieden op dezelfde zoekwoorden, vindt er een veiling plaats om te bepalen welke advertenties worden weergegeven en op welke positie. Het veilingproces is gebaseerd op het bod van de adverteerder, de kwaliteitsscore en de verwachte klikfrequentie.

Wat maakt ons uniek?

Waarom jij met SAM wél wint

We zetten de extra stap

Waar andere marketeers het houden bij tools, denken wij verder dan dat om resultaten voor jou te halen.

Super resultaat gericht!

Door onze holistische aanpak behalen wij consistent resultaten voor al onze klanten!

Alle online expertise in-house

Vanuit jouw budget maken we een strategisch plan
met de kortste weg naar resultaat

Groeien als jij groeit, Floris We zetten de extra stap, Jake We gaan door tot het resultaat gehaald is, Ali

Hoeveel kan Google Ads uitbesteden kosten?

Als je overweegt om Google Ads uit te besteden, is het belangrijk om rekening te houden met de kosten. Het is een slimme zet omdat een extern bedrijf de nodige expertise heeft om je advertentiebudget te optimaliseren en betere resultaten te behalen dan wanneer je het zelf zou beheren. Het hoeft ook niet duur te zijn. De kosten van Google Ads uitbesteden kunnen variëren afhankelijk van de grootte van je bedrijf, de omvang van je advertentiecampagnes en de services die je nodig hebt.

Het is belangrijk om de kwaliteit van de service, ervaring en resultaten te overwegen wanneer je verschillende bureaus vergelijkt. Sommige bedrijven bieden een vaste prijs per maand, terwijl anderen een percentage van je advertentiebudget in rekening brengen. Het is belangrijk om te weten wat je precies krijgt voor de prijs die je betaalt en of het de moeite waard is voor je bedrijf.

Je moet ook rekening houden met de voordelen van het uitbesteden van Google Ads. Een extern Adwords bureau heeft de ervaring en kennis om je advertentiecampagnes te optimaliseren en betere resultaten te behalen. Dit kan leiden tot meer verkeer en conversies op je website, wat op zijn beurt kan leiden tot meer inkomsten en winst voor je bedrijf. Het is belangrijk om te onthouden dat het uitbesteden een investering is in je onderneming op de lange termijn en kan bijdragen aan de groei en het succes van je bedrijf.

Het is ook belangrijk om te overwegen hoeveel tijd het kost om de advertenties zelf te beheren. Als je geen ervaring hebt met het beheren van advertentiecampagnes, kan het een tijdrovende en frustrerende taak zijn. Het uitbesteden van Google Ads kan daarom niet alleen kosten besparen, maar ook tijd en energie.

Hoe verloopt het proces van Google Ads uitbesteden?

Als je jouw Google Ads wilt uitbesteden, zijn er een aantal stappen die je moet doorlopen. Allereerst moet je een geschikt online marketing bureau vinden dat aan jouw eisen voldoet. Dit kan door online te zoeken naar bureaus die gespecialiseerd zijn in het online adverteren. Vervolgens is het belangrijk om een gesprek aan te gaan met het bureau om te bespreken wat je exacte wensen en doelen zijn. Op basis daarvan kan het Google Ads bureau een strategie opstellen voor jouw campagne.

Eenmaal akkoord met de strategie en het plan van aanpak, zal het bureau aan de slag gaan met de uitvoering van de campagne. Dit omvat het opzetten van de advertenties, het selecteren van de juiste zoekwoorden en het optimaliseren van de campagne om de beste resultaten te behalen. Het bureau zal ook de prestaties van de campagne monitoren en rapporten uitbrengen over het verloop en de resultaten.

Google Adwords uitbesteden betekent niet dat je geen controle meer hebt over de campagne. Als jouw Google Adwords bureau zullen we regelmatig met jou communiceren over de voortgang en resultaten, zodat je altijd op de hoogte bent. Bovendien kun je op elk moment feedback geven en suggesties doen om de campagne verder te verbeteren.

Google Ads uitbesteden kan kosten met zich meebrengen, maar het kan ook leiden tot betere resultaten en een hogere ROI. Het is belangrijk om de kosten en voordelen af te wegen en te beslissen of je Google Ads laten doen past bij jouw bedrijfsdoelen en budget. Als je besluit om het Google adverteren uit te besteden, zorg er dan voor dat je een betrouwbaar en ervaren online marketing bureau kiest dat jouw wensen begrijpt en de expertise heeft om jouw campagne tot een succes te maken.

Hoe scoren jouw ads?

Doe de GRATIS Google Ads scan

Haal je te weinig uit je Ads? Wij laten je zien waarom anderen wel slagen!

  • Verdien je investering terug
  • Hoe kom je aan een positieve ROI?
  • In 24 uur je scan uitslag
Google Ads Specialist Floris

Google Ads specialist

SEO Bureau

Online marketing volledig
laten beheren?

Wij geven je graag gratis advies over de kansen die jij op dit moment op jouw website of webshop laat liggen. Winnen doe je met ons online marketing bureau!

Wat andere ondernemers zeggen…

5/5

Tolga Cav

#SEO #website

Professionele Team die hart heeft voor jou zaak en er voor zorgt dat jij moet goed gevoel je werk kan doen!

5/5

Brahim Vlogs

#SEO #website

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben, alle afspraken zijn tot nu nagekomen. Wat ik zeer belangrijk vindt is dat als er een verandering plaats moet vinden dat het snel gedaan wordt, en dat is hier zeer zeker het geval!

5/5

Global Hair

#SEO #webshop

Met SAM Online Marketing heb ik topposities behaald in Google. Vriendelijke gasten en geduldig! Bedankt SAM :).

5/5

Monique Jeijsman

#SEO #website

Ik werk nu een aantal maanden samen met Sam online. De communicatie is altijd keurig. Ook als er iets niet goed gaat, dan lossen ze het meteen op. Ze denken goed mee om iets te verbeteren en houden mij ook scherp als ik iets moet aanleveren.

5/5

Mehran Hushyari

#website

Een hele fijne ervaring met dit bedrijf. Doelgericht, klantvriendelijk, behulpzaam en altijd bereikbaar. Diversiteit van diensten en expertise.

Wat zijn veelvoorkomende fouten bij Google Ads uitbesteden?

Als je besluit om jouw Google Ads campagnes uit te besteden, is het belangrijk om bepaalde veelvoorkomende fouten te vermijden. Een van die fouten is het te veel vertrouwen op automatische biedstrategieën. Hoewel deze strategieën handig kunnen zijn, is het belangrijk om er rekening mee te houden dat ze niet altijd de beste resultaten opleveren. Zorg er daarom voor dat je de prestaties van jouw biedstrategieën regelmatig controleert en aanpast indien nodig.

Een andere fout die veel adverteerders maken bij het uitbesteden van Google Ads is het bieden op de algemene zoekwoorden. Hoewel het verleidelijk kan zijn om te bieden op zoekwoorden die een groot zoekvolume hebben, kan dit leiden tot onnodige advertentiekosten en een lagere conversieratio. Door te bieden op meer specifieke zoekwoorden, kun je jouw advertenties richten op een publiek dat specifiek op zoek is naar wat je aanbiedt, en dus de kans vergroten dat ze converteren.

Een andere veelvoorkomende fout is het niet bijhouden van conversies. Het is belangrijk om te weten welke advertenties en zoekwoorden de meeste conversies opleveren, zodat je jouw budget optimaal kunt inzetten en jouw campagnes kunt optimaliseren.

Zorg er daarom voor dat je conversietracking instelt en regelmatig de prestaties van jouw advertenties analyseert.

Tot slot is het belangrijk om niet te vertrouwen op één enkele advertentie. Hoewel het verleidelijk kan zijn om te denken dat één advertentie alle antwoorden heeft, is het belangrijk om te experimenteren met verschillende advertenties en koppen om te zien wat het beste werkt voor jouw doelgroep. Door te testen en te optimaliseren, kun je jouw campagnes effectiever maken en jouw ROI verbeteren.

Door deze veelvoorkomende fouten te vermijden, ben je er zeker van dat jouw Google Ads campagnes effectief zijn en jouw bedrijf helpen groeien. Vergeet niet om regelmatig de prestaties van jouw campagnes te controleren en aan te passen waar nodig, zodat je altijd het maximale uit jouw advertentiebudget haalt.

Waarom Google Ads uitbesteden aan SAM Online Marketing?

Kiezen voor SAM Online Marketing wat betreft het uitbesteden van je Google Ads betekent, kiezen voor een winnend team! Bij ons online marketing bureau zijn we bekend met alle ins en outs als het gaat om Google. Of jij nu meer leads wil via Google of juist meer producten wil verkopen, bij ons ben je aan het juiste adres.

In zee gaan met een bureau dat verstand van zaken heeft, is vaak de helft van het werk. Onze Google Ads specialisten begrijpen niet alleen hoe bijvoorbeeld het dashboard werkt, maar begrijpen vooral het grote plaatje rondom het adverteren en online marketing in het algemeen. Bij online adverteren in Google komt namelijk meer kijken dan alleen het opzetten van advertenties. Ga je aan de slag met adverteren in Google, moet je ook van alles weten over het maken van converterende webpagina’s, het vinden van de juiste afbeeldingen en nog veel meer! Dat is precies waarom je jouw Google Ads uitbesteedt aan SAM Online Marketing. Jij kunt erop vertrouwen dat je advertenties zo worden opgezet, dat jij er geen omkijken naar hebt. Zo kun jij de focus blijven leggen op andere zaken binnen je onderneming, die je volledige aandacht nodig hebben. 

Kortom, je advertenties overlaten aan ons online marketing bureau staat gelijk aan het profiteren van de expertise, efficiëntie en constante optimalisatie om jouw advertentie campagnes naar een hoger niveau te tillen. Direct aan de slag met Google Ads? Wil je meer weten over zoekmachine optimalisatie (SEO)? Of wil je een website scan laten doen? Neem contact met ons op!