Conversie optimalisatie specialist

Conversie optimalisatie specialist SAM Online Marketing helpt u van bezoekers klanten te maken.” Hoe kun je met hetzelfde aantal bezoekers een véél hogere omzet behalen? Want veel bezoekers op uw website via zoekmachines als Google zegt niet alles. Bij ons conversie optimalisatie bureau zijn we van mening dat een website een middel is. Een middel om via het internet je doelen te bereiken. Of dit nu om een aankoop, een inschrijving voor een nieuwsbrief of een offerte aanvraag betreft; je bezoekers zullen op een automatische wijze naar de plek moeten worden gebracht waar je hen wilt hebben.

Hoe converteert jouw website?
Doe de GRATIS conversie scan t.w.v. €399,-

Wat doet een conversie optimalisatie specialist?

Een conversie optimalisatie specialist maakt je huidige website en strategieën efficiënter. Het komt vanuit het Engelse cro-specialist (conversion rate optimization). Het draait om het verbeteren van het gebruik van je website. Via diverse tools wordt gemeten of bezoekers wel kunnen vinden wat ze willen. Of ze twijfelen vlak voor de aankoop van een product of dat ze toch weer artikelen uit hun winkelwagen doen.

Het gedrag analyseren kost een hoop tijd, waarbij het ook nog eens zo is dat je exact moet weten waar je mee bezig bent. Als je namelijk bepaalde data verkeerd interpreteert ben je juist verder van huis weg als je bepaalde pagina’s aanpast. Een conversie optimalisatie specialist zal daarom nooit alle eieren in één mand plaatsen. Door middel van A-B testen krijgen verschillende groepen bezoekers andere pagina’s voorgeschoteld met vaak een enkel verschil. De pagina die beter scoort heeft dus de betere titel, betere kleuren voor de knoppen of de betere deals op de webpagina staan. Op deze manier maakt de cro-specialist, ook wel conversie optimalisatie specialist, je website steeds efficiënter in het converteren van je bezoekers naar klanten.

Een greep uit onze kennisbank

Ben je nieuw in de wereld van conversie optimalisatie? Geen zorgen we praten je graag bij. Klik op een van de onderstaande items.

Wat is een call to action?

Een call to action (CTA) is letterlijk vertaald een oproep tot actie. Het is een begrip dat in online marketing wordt gebruikt om websitebezoekers over te halen een

Wat is conversie?

Wat conversie is, verschilt per website en zelfs per webpagina. Het gaat erom dat een bezoeker op een van jouw webpagina’s de gewenste actie onderneemt. Dit kan

Wat is conversie optimalisatie?

Conversie optimalisatie is één van de belangrijkste tactieken binnen online marketing. Zoals je misschien al weet, is conversie er op gericht een bezoeker op

Conversie optimalisatie Sasha

Ontdek hoe jij succes behaalt met CRO

Meer uit je website halen

Wanneer is het tijd voor een conversie optimalisatie specialist?

Je zou je af kunnen vragen “Waarom zou ik niet gewoon kiezen voor meer bezoekers?” Daar zit wat in. Tussen die nieuwe bezoekers zullen namelijk vast ook nieuwe klanten zitten. Alleen is het niet altijd zo simpel. Een conversie optimalisatie specialist komt vaak in beeld wanneer bedrijven te maken hebben met remmende factoren waardoor de groei niet zo snel meer is als in het begin. Je kunt hierbij denken aan een hele niche branche waarbij je al op de radar bent gekomen van het grootste deel van de geïnteresseerden. De hoeveelheid moeite en kosten die je moet steken in het bereiken van die laatste 10% bijvoorbeeld wegen dan niet op tegen wat je ervoor terugkrijgt. In dat geval is het slimmer om je te richten op wie je al hebt en meer uit deze doelgroep halen.

Een tweede voorbeeld waarbij het inzetten van een conversie optimalisatie specialist geoorloofd is, is wanneer je al marktleider bent. Natuurlijk ben je altijd bezig met je concurrenten. Kijken waar ze mee bezig zijn, kijken of jij niet meer van die klanten aan je kunt binden. Maar op een gegeven moment wordt het tijd om in plaats van uit te breiden, je te richten op het verbeteren van de kwaliteit. Trouwe, terugkerende klanten zijn immers waar je naar streeft als bedrijf. Deze groep kost het minste moeite om tevreden te stellen, je bent minder marketingkosten aan ze kwijt en ze staan al bekend dat ze willen betalen voor jouw diensten of producten. Laat een cro-specialist daarom een strategie maken hoe hij deze groep bezoekers kan omvormen tot klanten.

Wat maakt ons uniek?

Waarom jij met SAM wél wint

We zetten de extra stap

Waar andere marketeers het houden bij tools, denken wij verder dan dat om resultaten voor jou te halen.

Super resultaat gericht!

Door onze holistische aanpak behalen wij consistent resultaten voor al onze klanten!

Alle online expertise in-house

Vanuit jouw budget maken we een strategisch plan
met de kortste weg naar resultaat

Groeien als jij groeit, Floris We zetten de extra stap, Jake We gaan door tot het resultaat gehaald is, Ali

Conversie optimalisatie specialist & meer

Maar bij een conversie optimalisatie specialist doen we meer dan alleen maar websites optimaliseren voor conversie. Dagelijks zijn wij als full service internet marketing bureau bezig met alle online marketing aspecten voor onze klanten. Bedrijven schakelen onze hulp in voor social media marketing strategieën, het inzetten van content marketing, hoger in Google komen door zoekmachine optimalisatie (SEO) en dus onze expertise als conversie optimalisatie specialist. Soms doen we dit van schets tot werkende website wanneer klanten een website willen laten maken, soms analyseren, meten en verbeteren we bestaande websites. “Hoe bekijken bezoekers je website? Hoe lezen zij de site? Welke elementen staan in de ‘spotlight’? En welke onderdelen zijn onderbelicht?”  – het zijn enkele vragen die we onszelf en je stellen wanneer we aan de slag gaan als conversie optimalisatie specialist. “Van bezoekers klanten maken. Van klanten fans maken. Het liefst zo makkelijk en snel mogelijk”, is hierbij ons motto.

Hoe converteert jouw website?
Doe de GRATIS conversie scan

Je krijgt bezoekers op je website, maar worden zij ook klant? Wij scannen je website en geven je concrete verbeterpunten.

  • Transformeer je bezoekers in klanten
  • Vandaag al meer klanten
  • In 24 uur je scan uitslag

Sasha

Directeur en marketing strateeg

Conversie optimalisatie specialisten

Expertise nodig voor jouw online marketing?

Onze specialisten geven je advies op maat waarmee jij boven jouw concurrenten uit stijgt!

Wat andere ondernemers zeggen…

5/5

Cognitum

#website

Erg goed geholpen door Joyce. Ook na oplevering van de website is er nog goede ondersteuning bij problemen. Al met al heel tevreden!

5/5

D-dact

#website

We hebben alweer 3 jaar geleden onze site laten maken door SAM en nog steeds zijn wij er heel erg blij mee! Niet alleen met het uiterlijk van de site, maar ook met alle hulp van Joyce die wij altijd mogen inroepen. Kortom: TOP!

5/5

M.M. Araghi

#SEO

Sommige reviews kon ik terug herleiden tot een bedrijfsnaam. Gecheckt…zoeken op ‘verhuizen Haarlem’ en idd dit bedrijf stond hoog in Google. In zee met ze gegaan. Dit zijn tóppers, klaag nu tegen ze dat ik het véel te druk heb 🙂

5/5

Dennis Weggenaar

#SEO #webshop

SAM Online Marketing heeft mij geholpen met de vindbaarheid te verbeteren in de regio. Niet alleen hebben zij gedaan wat ze zeiden, maar kwamen ook steeds met nieuwe manieren om de markt aan te pakken. Professionele werkwijze.

5/5

Tolga Cav

#SEO #website

Professionele Team die hart heeft voor jou zaak en er voor zorgt dat jij moet goed gevoel je werk kan doen!

Samenwerken met onze conversie optimalisatie specialist?

Als conversie optimalisatie specialist geloven we sterk in talenten. Iedereen heeft zo zijn of haar talenten. U ook, anders was u waarschijnlijk nooit uw onderneming gestart. Wij zijn daar geen uitzondering in. Wij hebben een online marketing team samen gesteld die het talent heeft om websites te maken die optimaal zijn ingericht voor conversie én ook nog eens goed gevonden worden in zoekmachines als Google. Wanneer wij aan uw project werken doen wij dit individueel én als team. De webdesigners zullen nooit een letter SEO teksten schrijven en de content schrijvers zetten geen Social Media strategie voor u uit. Maar samen kijken we wel hoe we uw project optimaal online kunnen positioneren. Ons conversie optimalisatie bureau heeft meer dan 10 jaar ervaring en heeft aantoonbare resultaten.

Bel met een conversie optimalisatie specialist op 085 303 7173  om uw conversie te verhogen of mail een expert op info@samonlinemarketing.nl. Benieuwd hoe uw website scoort volgens de richtlijnen van Google? Doe de conversie optimalisatie scan