Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Mobile check 1Geen gouden bergen
  • Mobile check 2Concrete doelstellingen
  • Mobile check 3Vlot contact
  • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Dienstpagina / Landingspagina - SEO Scan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Concurrentieanalyse

Binnen online marketing heeft iedereen dezelfde kansen. Je maakt gebruik van dezelfde kanalen en je strijdt om dezelfde posities. Om succesvol te worden, is het dan ook zaak om exact te weten wie jouw concurrenten zijn en wat zij doen. Ongeacht waarvoor je ons inschakelt, een concurrentieanalyse is een vast onderdeel van onze werkwijze. Lees hieronder verder hoe wij een online concurrentieanalyse uitvoeren en hoe we dit naadloos implementeren in jouw online marketingstrategie.

Contact met ons opnemen

Wie is mijn concurrentie?

Je gaat je voor het eerst serieus op de online marketingwereld richten en denkt een redelijk beeld te hebben van jouw concurrenten. Wacht heel even! De concurrenten zoals jij ze denkt te kennen, zijn misschien wel helemaal niet jouw online concurrenten.

Het internet biedt talloze mogelijkheden om succesvol te worden. Denk aan SEO, Google Ads, Display, social media en talloze andere plekken. Niet iedere partij is op dezelfde kanalen actief en wie jouw concurrenten zijn, hangt dan ook sterk af van het veld waarop je je begeeft.

Als eerste onderdeel van de concurrentieanalyse brengen wij dan ook grondig in kaart wie jouw online concurrenten per kanaal zijn. Zo weten we welke partijen op de voor jou belangrijkste zoekwoorden scoren en weten we welke partijen op welke target area’s terugkomen.

Wat doet mijn concurrentie?

Het kan zo op een tegeltje: “beter goed gejat dan slecht bedacht”. Het klinkt cliché, maar vooral online is niets minder waar. Voor jou zijn al tientallen succesvolle partijen geweest die de weg geplaveid hebben. Wanneer we een beeld hebben van jouw concurrenten, is het dan ook zaak om te onderzoeken wat zij doen en hoe zij diverse strategieën uitvoeren om succesvol te zijn.

Zodra we weten wie jouw concurrenten zijn, kijken we naar diverse onderdelen. Hoe hebben zij hun zoekwoorden op hun website verdeeld, hoe ziet hun website structuur eruit, welke bid strategieën gebruiken ze en hoe posten zij op de socials? Ook dit brengen we in kaart binnen onze concurrentieanalyse, waarna we er bijna zijn.

Ons werk

20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken
20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken

Jouw specialisten

Mimas Linkbuilding specialist
Pim Online marketing specialist
Ali Google Ads specialist
Callisto Data analist / Conversie specialist
Maak kennis met het team
Meet jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

  • Premium analyse
  • Uitgevoerd door echte specialisten
  • Analyse van on-page, techniek en autoriteit
  • Concrete verbeterpunten

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Goed jatten + een vleugje creativiteit

Uiteraard zullen wij niet álles van de concurrentie jatten; we jatten alleen de beste onderdelen. Hier voegen we vervolgens ons eigen smaakje (en die van jou) aan toe. Zo overleggen we goed met jou waar jij voor staat en wat jou juist onderscheidt van de concurrentie. Dit gecombineerd met de beste onderdelen van de nu al succesvolle partijen maakt dat we samen voor succes gaan.

Samenwerken en de concurrentie verslaan!

Samen worden we succesvol. Door jouw concurrentie in kaart te brengen en te analyseren wie zij zijn en wat zij doen, leggen we een solide basis voor een succesvolle online campagne. Hier voegen we vervolgens jouw en ons smaakje aan toe, waarna er een waterdichte strategie staat waar niemand tegenop kan. Meer weten? Neem contact met ons op en bespreek wat er mogelijk is!

Hier zijn wij ontzettend trots op

“Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben, alle afspraken zijn tot nu nagekomen.

Wat ik zeer belangrijk vindt is dat als er een verandering plaats moet vinden dat het snel gedaan wordt, en dat is hier zeer zeker het geval!”

- Brahim Vlogs