Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Mobile check 1Geen gouden bergen
  • Mobile check 2Concrete doelstellingen
  • Mobile check 3Vlot contact
  • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
De juiste doelgroep bereiken en een verbeterde user experience

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Dienstpagina / Landingspagina - SEO Scan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home | Content marketing

Content marketing

Content marketing is een goed middel om zowel een relatie met uw klanten op te bouwen als hoog te scoren in de organische zoekresultaten van Google. Vertrouwen in een product of dienst is niet vanzelfsprekend en consumenten zijn dankzij het internet beter geïnformeerd dan ooit. Om uzelf te onderscheiden van uw concurrenten, en uw online vindbaarheid te verbeteren, zal u dan ook van content marketing gebruik moeten maken en zorgen voor kwalitatief hoogwaardige teksten op uw website. Door de dialoog met de consument aan te gaan en uzelf te profileren als expert binnen uw vakgebied vertrouwen klanten u sneller en stijgt uw conversie. Hieronder leest u wat het belang is van een content marketing bureau voor het succes van uw website.

Interactie via content marketing

Content marketing is een beproefde methode, gebaseerd op interactie tussen ondernemer en consument, waarbij u als ondernemer content verspreidt die aansluit op de informatiebehoefte van uw klanten. Door relevante en kwalitatief hoogwaardige content te leveren aan uw klanten, laat u zien dat u als ondernemer betrokken bent bij issues die onder consumenten leven en maakt u optimaal gebruik van deze vorm van online- en internet marketing. Als u de inhoud van uw website goed heeft vormgegeven, kunt u uw dienst of product voor de bezoeker tastbaar maken, waardoor de bezoeker sneller met u in zee zal gaan. Hierom is content marketing van cruciaal belang voor uw gehele online marketing.

online marketing

Content marketing door middel van de dialoog

Ga de dialoog aan met jouw klant. Door de juiste inhoud, op de juiste plaats op het juiste moment te leveren, kom je in contact met jouw klanten en toon je aan dat je weet welke thema’s er spelen. De kunst met content marketing zit hem in het feit dit gesprek op de juiste plekken, op de juiste toon aan te gaan. Wij zetten jouw content marketing campagnes kracht bij door op de juiste momenten op deze plekken te zijn en hier ook het juiste te zeggen.

SAM Online Marketing als content marketing expert

Als ervaren content marketing specialist nemen wij het voortouw in het opzetten van de juiste strategie. We gaan met jou het gesprek aan om in kaart te brengen wie jouw doelgroep is, welke behoeften zij hebben en hoe wij de juiste randvoorwaarden creëren om op deze behoeften in te spelen. Dit doen wij volgens een vaste werkwijze.

Onze aanpak

Stap 1 Onderzoek
&
analyse
Stap 2 Plan van aanpak
&
strategie
Stap 3 Implementatie
Stap 4 Monitoring
&
optimalisatie
Stap 5 Rapportage
marketing
Vrijblijvende contentscan

Content die leeft en van het scherm afspat. Heb jij dat al? Geen zorgen: onze onafhankelijke experts zullen dit beoordelen. En niet alleen op jouw eigen website, maar ook extern

Hierbij kijken we naar het volgende:

  • Hoe staat jouw huidige content ervoor
  • Waar liggen de mogelijkheden (intern + extern)
  • Wat doet de concurrentie?
  • Wat staat succes nu in de weg?

Op basis van deze analyse weten we direct waar de pijnpunten van jouw website liggen en waar we aan moeten werken om tot topprestaties te komen.

Wij kunnen niet wachten om met jou samen te werken.

Neem daarom vandaag nog contact op en laat jouw content beoordelen!

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.