Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
10.000+ topposities in Google
500+ succesverhalen
1 vaste marketingpartner

Display Advertising

Display Advertising is een hot topic binnen online marketing tegenwoordig. Het genereren van zoveel mogelijk vertoningen vanaf verschillende plekken is een veelgebruikte tactiek van diverse multinationals om brand awareness te creëren. Toch zijn er een hoop onwaarheden over deze online marketing strategie en denken meerdere ondernemers dat het ‘niet geschikt’ is voor hun business. Hieronder leest u de do’s en don’ts van Display Advertising, alsmede de toegevoegde waarde van SAM Online Marketing.

Waarom display advertising?

  • Verhoging brand awareness
  • Schaalbare aanpak
  • Je komt over als een grote speler
  • Aan te passen op individuen

Is display advertising ook voor mijn bedrijf geschikt?

Een heel simpel antwoord: JA!

Display advertising is voor iedere organisatie geschikt. Net als bijvoorbeeld het adverteren op Facebook kunt u de bannerstrategie van uw organisatie geheel aan te passen aan locatie, persoon en onderdeel van de customer journey.

De hoekstenen

Elke goede display advertising strategie bestaat uit 5 hoekstenen: Doelgroep, Plaats, Advertentie, Pagina, Conversie.

Doelgroep:

Allereerst dient de doelgroep in kaart te worden gebracht. Om dit te realiseren, kunnen bijvoorbeeld één of meerdere buyer persona’s in het leven worden geroepen. Hierin beschrijft u uw ideale klant, gefilterd op geslacht, leeftijd en interesses.

Plaats:

Ook de plaats waar uw banners worden vertoond zijn van belang. Op welke website wordt deze vertoond en op welk apparaat worden uw advertenties weergegeven?

Advertentie:

De volgende stap is het creëren van de daadwerkelijke advertentie. Welke actie laat u zien, wie ontwerpt deze advertentie en wat prijst u aan?

Gratis website scan

Werkwijze

Ons online marketing bureau werkt volgens een vast werkwijze. Op deze manier weten we zeker dat de vooraf gestelde doelstellingen worden behaald. In slechts vijf heldere stappen zorgen we ervoor dat uw online marketing campagne een succes wordt!

KLANTEN REVIEWS

Klanten over SAM

Wij van WC Eend adviseren WC Eend

In plaats van over onszelf te spreken, laten we liever anderen dit voor ons doen. Bekijk onze reviews en laat uzelf overtuigen!

internet marketing bureau

Pagina:

Nadat de advertentie is vertoont, en de persoon hierop heeft geklikt, moet er een keuze worden gemaakt naar welke pagina de persoon wordt doorgestuurd.

Conversie:

De laatste stap is het oogsten en is te vergelijken met het ‘normale’ conversie optimaliseren.

Display adverteren met SAM Online Marketing

SAM Online Marketing helpt u bij het opzetten van een professionele Display Advertising campagne. Wij staan u bij in een aanpak van A tot Z: van het ontwerpen van een banner en het bepalen van uw doelgroep tot A/B testing om meer uit uw bezoekers te halen. Neem daarom direct contact op en zet samen met SAM Online Marketing een Display Advertising campagne op voor uw organisatie.

Gratis website scan
Doe de gratis SEO Scan

Social Media

Contactgegevens

Werkzaam door heel Nederland:

2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button
Gratis SEO Scan

Doe de gratis SEO Scan!