Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
10.000+ topposities in Google
500+ succesverhalen
1 vaste marketingpartner

E-mail marketing

E-mail marketing kan geplaatst worden onder de noemer online marketing. Aan de hand van e-mail worden commerciële boodschappen direct naar een doelgroep toe gestuurd. Er zijn hoofdzakelijk vier redenen waarvoor gebruik wordt gemaakt van e-mail marketing. 

  • E-mails sturen om de relatie met de klant te verbeteren. Dit kan betrekking hebben op de huidige klanten of op de oude klanten. Hierdoor wordt de klantloyaliteit verbeterd. Daarnaast wordt het aantal herhalingsaankopen groter;
  • Een e-mail sturen om nieuwe klanten te werven;
  • Het aantrekken van extra bezoekers naar uw website, om zodoende beter te scoren in zoekmachines als Google;
  • Het toevoegen van reclame in e-mails om het aantal verkopen te stimuleren.

De voordelen van e-mail marketing

E-mail marketing kent enkele unieke voordelen. Zo is e-mail marketing goedkoop in vergelijking met andere internet marketing strategieën, of ouderwetse marketingtactieken, zoals het verspreiden van folders. Er hoeft bovendien niet betaald te worden voor de productie hiervan, voor het papier, het drukken of het verzenden. Daarnaast is het een makkelijke manier om snel uw doelgroep te bereiken en naar uw website te lokken. Een e-mail wordt direct verstuurd in tegenstelling tot bijvoorbeeld een brief. Ander voordeel van e-mail marketing is dat er de mogelijkheid tot direct contact bestaat. Uw contacten kunnen u direct een reactie op de e-mail sturen. Vierde voordeel is dat e-mail marketing succesvol is, mits dit goed uitgevoerd wordt. Bij SAM Online Marketing hebben we voor meerdere klanten een succesvolle e-mail marketing strategie kunnen ontwikkelen.

De nadelen van e-mail marketing

Waar voordelen zijn, zijn ook nadelen aan e-mail marketing. Zo zijn er bedrijven die veel ongevraagde e-mails versturen. Dit wordt ook wel spam genoemd. Voor mensen is het vaak lastig een onderscheid te maken tussen spam en tussen online marketing van bedrijven. Er zijn bijvoorbeeld organisaties die zich als bedrijf uitgeven maar ondertussen u proberen op te lichten. Deze grens is erg klein. Daarom moeten bedrijven die e-mail marketing willen inzetten zich aan de opgestelde regels houden. Er mogen geen anti-spamwetten worden overtreden. Zelfs als u geen wet overtreedt kunt u op een zwarte lijst terecht komen als internet-mailbeheerders het idee hebben dat u spam verstuurt.

Gratis website scan

Werkwijze

Ons online marketing bureau werkt volgens een vast werkwijze. Op deze manier weten we zeker dat de vooraf gestelde doelstellingen worden behaald. In slechts vijf heldere stappen zorgen we ervoor dat uw online marketing campagne een succes wordt!

KLANTEN REVIEWS

Klanten over SAM

Wij van WC Eend adviseren WC Eend

In plaats van over onszelf te spreken, laten we liever anderen dit voor ons doen. Bekijk onze reviews en laat uzelf overtuigen!

internet marketing bureau

E-mail marketing bij SAM Online Marketing

SAM Online Marketing kan voor u een succesvolle e-mail marketing strategie ontwikkelen. Wij beschikken over een team van e-mail marketing specialisten. Deze beschikken over de kennis, ervaring en tools om e-mail marketing voor uw bedrijf succesvol uit te voeren. Vooraf bespreken we wat uw doelen, budget en wensen zijn. Aan de hand hiervan bepalen we de te voeren e-mail marketing strategie. Het ontwikkelen van een ‘succesvolle’ e-mail doet men niet in een dag. Het kost veel tijd om verschillende zaken in orde te maken, zoals bijvoorbeeld de onderwerpregel, de call to action knop, wanneer de e-mail wordt verzonden, enzovoorts. Natuurlijk zal de mailing bestaan uit een responsive template. Dit wil zeggen dat de e-mail zowel leesbaar is op de pc, als op de mobiel, tablet of elk ander technisch apparaat.

Direct starten met een succesvolle e-mail marketing strategie?

Wilt u vandaag nog uw eerste nieuwsbrief versturen aan uw klanten? Neem dan contact op met een van de specialisten van SAM Online Marketing. Dit kan telefonisch op 085-3035745 of via de mail op info@samonlinemarketing.nl.

Gratis website scan
Doe de gratis SEO Scan

Social Media

Contactgegevens

Werkzaam door heel Nederland:

2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button
Gratis SEO Scan

Doe de gratis SEO Scan!