Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Mobile check 1Geen gouden bergen
  • Mobile check 2Concrete doelstellingen
  • Mobile check 3Vlot contact
  • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
Google Ads Specialist Duurzame topposities
  • Word nr.1 in jouw branche
  • Samen winnen in Google
  • Duizenden top 3 posities
GRATIS website scan

Google Ads specialist

Google Ads, voorheen Google Adwords, is een advertentieprogramma van Google waarmee jouw website een hogere ROI (Return on Investment) kan behalen. Met een campagne zorgt onze Google Ads specialist ervoor dat jouw diensten of producten sneller vindbaar zijn voor jouw (potentiële) doelgroep. Je kunt uiteraard de campagnes zelf opzetten, in de gaten houden en optimaliseren. Of je besteedt het uit aan onze Google Ads expert. Het onderhouden van campagnes is tijdrovend. Je moet er maar zin in hebben. Het is efficiënter om het uit te besteden aan een echte Google Adwords specialist. Als officiële partner van Google beheren wij jouw Google Ads campagnes. Terwijl jij focust op jouw diensten of producten, focussen wij op de online resultaten van jouw bedrijf. Als erkend Google Ads bureau beschikken wij over de volledige kennis, middelen en inzichten om een succesvol campagne op te zetten. Wil je niet langer meer geld verspillen? Besteed dan nu jouw online campagnes uit aan onze Google Ads specialisten. Neem vandaag nog contact op of doe de gratis SEA scan!

Google Ads Specialist
Usp's 3

Waar kun je een Google Ads specialist allemaal voor inschakelen?

Google ads is veel breder dan je waarschijnlijk zult denken. De meeste mensen denken meteen aan de advertenties die bovenaan de zoekresultaten van Google te zien zijn. Logisch natuurlijk, want dit is dé plek waar je heel gericht kunt adverteren. Een Google Ads specialist kan jouw campagnes namelijk zo inrichten dat je deze richt op de zoekwoorden waar jouw specifieke publiek naar op zoek is. Sta je met jouw advertentie bovenaan dan zal je genoeg bezoekers en dus ook conversies krijgen. 

Of je met jouw advertentie bovenaan staat is ook maar net de vraag. Google ads is op deze manier namelijk een soort markt. Wie het meeste betaalt voor een klik staat bovenaan. Daarom is het belangrijk om zo veel mogelijk op zoek te gaan naar zoekwoorden waar weinig concurrenten op zitten. Op deze manier zal je veel minder betalen per keer dat iemand op jouw advertentie klikt. 

Daarnaast zijn er ook nog manieren om je advertentie te optimaliseren, maar hier heb je wel data voor nodig. Met deze data kan Google je advertentie laten zien wanneer relevant publiek een bepaald zoekwoord intoetst. Maar adverteren in de zoekresultaten van Google is niet het enige waar je een Google Ads expert voor in kunt schakelen.

Ontdek jouw SEA score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? SAM Online Marketing helpt je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEA specialisten!

SEO Scan
SEA Specialist
Sasha Yazdi

Jouw online marketing specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Andere manieren hoe een Google Ads expert kan adverteren

Adverteren in de zoekresultaten in Google is de meest gebruikte vorm van Google Ads. Maar er zijn nog veel meer manieren om te adverteren. Denk maar eens aan YouTube, wanneer je een filmpje kijkt. Vaak komen tussendoor advertenties in de vorm van een kort filmpje of tussen de zoekresultaten van de filmpjes door. Hier zou je ook voor kunnen adverteren. “Maar YouTube is toch geen Google?”, horen we je denken. Sinds 2006 is Youtube officieel onderdeel van Google. Een nieuwe mogelijkheid om te adverteren dus.

Ook Google Shopping is een mogelijkheid om voor te adverteren. Wanneer je een product verkoopt is dit de ideale plek om een advertentie te plaatsen. In de zoekresultaten van Google worden de shopping ads namelijk meteen bovenaan zichtbaar. Neem als voorbeeld de zoekopdracht “zwarte schoenen”. Wanneer iemand hier op zoekt krijg je bovenaan meteen de shopping advertenties te zien. Dit spoort mensen vaak al aan om op te klikken, zeker als ze de schoenen zien waar ze naar op zoek zijn. Daarbij zijn deze advertentiekosten helemaal niet hoog als je het vergelijk met de CPC van veel advertenties in de zoekresultaten.

Display campagnes zijn ook goede manieren om campagnes mee op te zetten. Deze advertenties worden laten zien op plekken naast een stuk tekst op een pagina in de vorm van een afbeelding. Deze afbeelding kan daarbij ook bewegen als je dat zou willen. Als je bijvoorbeeld op een product klikt op marktplaats.nl, dan zie je de display advertenties goed. Mensen zijn over het algemeen veel meer aangetrokken tot plaatjes. Met een display advertentie kun je dan ook remarketing doen, wat inhoudt dat je mensen die ergens op gezocht hebben opnieuw kan targeten. Met zo een display advertentie spoor je iemand makkelijker aan om iets bij je te kopen.

SEA Bureau
Usp's 3

Waarom moet je voor een Google Ads specialist kiezen?

De gecertificeerde adwords specialisten houden dagelijks de resultaten in de gaten van jouw bedrijf. Zodra de controle er niet meer is worden er onnodige kosten gemaakt. Indien je nog geen Google Ads account hebt, kunnen wij een Google Ads account voor je maken en aan ons koppelen. Op deze manier kun je op ieder gewenst moment de voortgang op afstand bijhouden. De Google Adwords specialisten zijn up-to-date van de Google veranderingen. Bovendien wordt er gekeken naar kansen die benut kunnen worden. Bij Google Ads wordt er vaak gedacht aan producten of diensten verkopen, maar het adverteren op Google is ook geschikt voor andere doeleinden. 

Over het algemeen zijn er drie verschillende doeleinden waar Google Ads voor gebruikt kan worden. De zojuist geschetste gedachtegang van veel mensen over SEA is toch redelijk accuraat. Waar de meeste mensen de advertenties voornamelijk voor gebruiken is namelijk het creëeren van zo veel mogelijk, of meer conversie. Je bent namelijk als allereerste te zien in de zoekresultaten. Nog boven de organische zoekresultaten. Kliks is dus eigenlijk wel een zekerheid die je hebt als je begint met adverteren. De andere twee doeleinden waar ads ook wel voor gebruikt worden zijn naamsbekendheid en het aantrekken van bezoekers. Op deze manier zal jouw website en onderneming namelijk ook groeien. Een Google adwords specialist zet dan ook de beste campagnes in elkaar om deze doelen voor jou te halen! Wij zetten een ads pakket op maat voor je uit!

Start direct met je
winstgevende Google ads!

Zo snel mogelijk op nummer 1 in Google staan?
Neem direct contact op een specialist van SAM Online Marketing!

SEA Specialist
Floris van Vleuten

Google ads specialist

Kosten Google Ads specialist

Je vraagt je natuurlijk af wat de kosten zijn voor het inhuren van een specialist in Google Ads nu zijn. Met campagnes kun je al beginnen met een budget van 5 euro per dag. De kosten zijn afhankelijk van de strategie die gekozen wordt. De adwords specialisten zullen je alleen adviseren. Jij bepaalt uiteindelijk wat je uit wil geven aan de campagne. Naast de kosten van de campagne komen de kosten van de werkzaamheden van de Google Adwords specialist er uiteraard ook bij. Dit is geheel afhankelijk van de hoeveelheid campagnes er gedraaid moeten worden en hoeveel tijd hierin zit. Als er meerdere campagnes tegelijk draaien zijn we daar meer tijd aan kwijt dan als er maar één of enkele campagnes tegelijk lopen. De kosten van Google Ads samen met de werkzaamheden van de specialist zijn dus geheel afhankelijk van jouw wensen. Ga hiervoor dus rond de tafel met één van onze specialisten! Zij kunnen de markt goed analyseren en zien hoeveel budget je nodig hebt om het tegen je concurrenten op te nemen.

Google Ads Uitbesteden
Usp's 3

Besteed jouw advertenties uit aan onze Google Ads Specialist!

Google Ads uitbesteden aan ons als specialist? Wij nodigen jou graag uit voor een vrijblijvend kennismaking op onze locatie. Onze specialisten sparren met jou over de mogelijkheden. Jij laat weten wat de mogelijkheden zijn, en wij zullen je vervolgens adviseren over het budget dat je nodig hebt in jouw branche. Daarnaast laat onze Google Adwords specialist jou weten hoeveel tijd er in de besproken campagnes gaat zitten. Zo kan er ook een indicatie worden gemaakt van de kosten die eraan verbonden zijn. Liever een telefonisch adviesgesprek? Dat is ook zeker mogelijk! Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 18:00. Neem gerust contact op met één van onze online marketing specialisten of laat een Google Ads scan doen.

Start direct met je
winstgevende Google ads!

Zo snel mogelijk op nummer 1 in Google staan?
Neem direct contact op met een specialist van SAM Online Marketing!

Google Ads Expert
Ali Demir

Google ads specialist