Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Mobile check 1Geen gouden bergen
  • Mobile check 2Concrete doelstellingen
  • Mobile check 3Vlot contact
  • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen

Laat jij online
kansen liggen?

Vooruitgang start bij een goede analyse.
Ontvang binnen no-time een website analyse van SAM

Google Ads specialist

Google Ads, voorheen Google Adwords, is een advertentieprogramma van Google waarmee jouw website een hogere ROI (Return on Investment) kan behalen. Met een campagne zorgt onze Google Ads specialist ervoor dat jouw diensten of producten sneller vindbaar zijn voor jouw (potentiële) doelgroep. Je kunt uiteraard de campagnes zelf opzetten, in de gaten houden en optimaliseren. Of je besteedt het uit aan onze Google Ads specialist. Het onderhouden van campagnes is tijdrovend. Je moet er maar zin in hebben. Het is efficiënter om het uit te besteden aan een echte Google Adwords specialist. Als officiële partner van Google beheren wij uw Google Ads campagnes. Terwijl u focust op uw diensten of producten, focussen wij op de online resultaten van uw bedrijf. Als erkend Google Ads bureau beschikken wij over de volledige kennis, middelen en inzichten om een succesvol campagne op te zetten. Wilt u niet langer meer geld verspillen? Besteed dan nu uw online campagnes uit aan onze Google Ads specialisten. Neem vandaag nog contact op of doe de gratis SEA scan!

SEA

Waarom kiezen voor een Google Ads specialist?

De gecertificeerde Google Ads specialisten houden dagelijks de resultaten in de gaten van jouw bedrijf. Zodra de controle er niet meer is worden er onnodige kosten gemaakt. Indien je nog geen Google Ads account hebt, kunnen wij een Google Ads account voor je maken en aan ons koppelen. Op deze manier kun je op ieder gewenst moment de voortgang op afstand bijhouden. De Google Adwords specialisten zijn up-to-date van de Google veranderingen. Bovendien wordt er gekeken naar kansen die benut kunnen worden. Bij Google Ads wordt er vaak gedacht aan producten of diensten verkopen, maar het adverteren op Google is ook geschikt voor andere doeleinden. Over het algemeen zijn er dan ook drie verschillende doeleinden waar Google Ads voor gebruikt kan worden. De zojuist geschetste gedachte gang van veel mensen over SEA is toch redelijk accuraat. Waar Google Ads specialisten of eigenaren van een website de advertenties voornamelijk voor gebruiken is namelijk het creëeren van zo veel mogelijk, of meer conversie. Je bent namelijk als aller eerste te zien in de zoekresultaten. Nog boven de organische zoekresultaten. Kliks is dus eigenlijk wel een zekerheid die je hebt als je begint met adverteren. De andere twee doeleinden waar ads ook wel voor gebruikt worden zijn naamsbekendheid en het aantrekken van bezoekers. Op deze manier zal jouw website en onderneming namelijk ook groeien. Een Google Ads specialist zet dan ook de beste campagnes in elkaar om deze doelen voor jou te halen!

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

  • vinkje 1 Premium analyse
  • vinkje 2 Uitgevoerd door echte specialisten
  • vinkje 3 Analyse van on-page, techniek en autoriteit
  • vinkje 4 Concrete verbeterpunten
Conversie pijl
SAM Medewerker
Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
USP diensten USP diensten

Kosten Google Ads specialist

Je vraagt je natuurlijk af wat de kosten van een Google Ads specialist nu zijn. Met campagnes kun je al beginnen met een budget van 5 euro per dag. De kosten zijn afhankelijk van de strategie die gekozen wordt. De Google Ads specialisten zullen je alleen adviseren. Jij bepaalt uiteindelijk wat je uit wil geven aan de campagne. Naast de kosten van de campagne komen de kosten van de werkzaamheden van de Google Adwords specialist er uiteraard ook bij. Dit is geheel afhankelijk van de hoeveelheid campagnes er gedraaid moeten worden en hoeveel tijd hierin zit. Als er meerdere campagnes tegelijk draaien zijn we daar meer tijd aan kwijt dan als er maar één of enkele campagnes tegelijk lopen. De kosten van Google Ads samen met de werkzaamheden van de specialist zijn dus geheel afhankelijk van jouw wensen. Ga hiervoor dus rond de tafel met één van onze Google Ads specialisten! Zij kunnen de markt goed analyseren en zien hoeveel budget je nodig hebt om het tegen je concurrenten op te nemen.

Besteed jouw advertenties uit aan onze Google Ads Specialist!

Google Ads uitbesteden aan ons als specialist? Wij nodigen jou graag uit voor een vrijblijvend kennismaking op onze locatie. Onze Google Ads specialisten gaan met jou sparren over de mogelijkheden. Jij laat weten wat de mogelijkheden zijn, en wij zullen je vervolgens adviseren over het budget dat je nodig hebt in jouw branche. Daarnaast laat onze Google Adwords specialist jou weten hoeveel tijd er in de besproken campagnes gaat zitten. Zo kan er ook een indicatie worden gemaakt van de kosten die eraan verbonden zijn. Liever een telefonisch adviesgesprek? Dat is ook zeker mogelijk! Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 18:00. Neem gerust contact op met één van onze Google Ads specialisten.

SEA bureau