Meer dan 700 succesvolle klanten
 • Mobile check 1Geen gouden bergen
 • Mobile check 2Concrete doelstellingen
 • Mobile check 3Vlot contact
 • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen

Laat jij online
kansen liggen?

Vooruitgang start bij een goede analyse.
Ontvang binnen no-time een website analyse van SAM

Google Shopping

Direct bovenaan in Google met je producten? Dan is Google Shopping het middel bij uitstek. Zet de producten van je webshop in de etalage en zorg dat je omzet skyrocket! Google maakt het je zo makkelijk mogelijk, maar hulp en sturing kan geen kwaad. En dat is exact waar wij voor gaan zorgen.

Google Shopping uitbesteden aan echte specialisten!

Met SAM ga je samenwerken met team vol gedreven, ambitieuze professionals. Google Shopping is het middel, maar niet het doel. Het doel is resultaat. En dat is waar wij samen voor gaan. We combineren Google Shopping met andere vormen van Google Ads en zorgen voor snelle verkopen via je webshop. Maar voordat we dat doen, gaan we je eerst even bijpraten. Wat is Google Shopping? Waarom zet je het in? Wat kun je van ons verwachten? En hoe gaan wij te werk? We vertellen je er hieronder alles over!

 

Ons werk
Klant Eastern Plaza

> 25.000 maandelijkse organische bezoekers

Eastern Plaza

Klant Ramengilde

Meerdere top 3 posities

Ramen Glide

Klant Taxicentrale Leiden

20 zoekwoorden in de top 10

Taxi Centrale Leiden

Wat is Google Shopping?

Google Shopping is het verkoopkanaal van Google als het gaat om de verkoop van producten. Het is het handelscentrum van de zoekmachine en is de plek voor webshops. Tik je een bepaalde zoekterm in Google in, dan komt het vaak bovenaan de pagina terug. Hier zie je een foto, beschrijving, prijs en een aanbieder. Ook kun je op ‘shopping’ drukken in het menu van Google. Hier krijg je nog uitgebreider info te zien en kun je ook filteren.

Wat is het verschil tussen Google Shopping en Google Ads?

Het verschil tussen Google Shopping en Google Ads zit vooral in de manier van werken. Met Shopping creëer je namelijk een product feed, die je uploadt in het Google Merchant Center. Je hoeft geen tekstadvertenties te maken, zoekwoorden per campagne te kiezen of ander maatwerk te doen. Je uploadt je feed, optimaliseert deze en kiest een budget Vervolgens is het aan Google om te bepalen waar en wanneer ze je in beeld brengen.

Waarom Google Shopping inzetten?

Google Shopping is misschien wel het platform met het laagste risico. Tenminste, als je de rest op orde hebt. Je betaalt namelijk alleen als er op je advertentie geklikt wordt en komt alleen op relevante zoekvragen in beeld.

Personen die zoeken hebben bovendien, anders dan bij Google Ads of SEO, altijd een hoge koopintentie. Ze zoeken namelijk al naar je product. Daarbij geef je direct een foto van het product, wat men nog meer aanzet tot actie.

Tot slot is elk product een campagne op zich. Je hoeft niet uren in de data te duiken, maar kunt in één oogopslag per product zien hoe deze presteert. Handige data, die je direct kunt inzetten voor meer conversie en een hogere ROAS.

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

doe de scan
Jake dartbord
Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Wat kun je bij ons verwachten?

Google Shopping is het middel bij uitstek voor je webwinkel. Maar jij wil natuurlijk weten waarom je voor ons moet kiezen. Dat doe je om deze redenen.

 • Zoekwoordonderzoek: zeg je “keywords!”, dan begint ons brein al te draaien. De markt onderzoeken, concurrenten doorlichten en het categoriseren van campagnes met de juiste zoekwoorden. We worden er blij van!
 • Overzichtelijke dashboarding: Shopping, Ads, Analytics, Search Console, Tag manager. Het zijn nogal wat diensten. We combineren, integreren en zorgen dat alles in een overzichtelijk dashboard te zien in.
 • Alles-in-een oplossing: met Google Shopping trek je bezoekers aan. Maar wat te doen met deze bezoekers? En hoe hou je ze vast als ze weggaan? We bieden je een totaaloplossing, afgestemd op de kansen in de markt. Google Shopping, Google Ads, remarketing, SEO, CRO. Samen kijken we wat voor optimaal resultaat zorgt.
 • Uitgebreide rapportages: meten = weten. Alle resultaten worden zorgvuldig gemonitord en waar nodig stellen we de campagne bij. Alle statistieken worden bijgehouden en opgeleverd in een overzichtelijke rapportage. En uiteraard nemen we deze ook altijd met je door!

Hoe wij jouw campagnes opzetten

Practice what you preach. We geven je een kijkje in de keuken van onze Shopping en Ads afdeling. In 4 stappen zorgen wij voor succesvolle shopping campagnes:

 • Inventarisatie: we maken kennis met jou en jouw doelen. Wie ben je? Wat bied je? En wat wil je bereiken?
 • Creatie: we uploaden en optimaliseren je product feed. Denk aan foto’s, prijzen, data en overige onderdelen.
 • Bieden (geen ‘atie’): we zorgen voor een optimale afstemming tussen biedstrategie, productprijzen, winstmarge en conversieratio.
 • Optimalisatie: op basis van vergaarde data stellen we je biedingen en product feed constant bij en updaten we waar nodig.

Direct Google Shopping uitbesteden?

Met Google Shopping kom je direct bovenaan in Google te staan met je shop. Prijs de producten aan die jij wilt, op de plek én het moment naar keuze. Samen gaan we voor optimaal resultaat. Daag ons uit en leg jouw case aan ons voor. Kies voor Google Shopping uitbesteden.

Start direct met je
winstgevende Google ads!

Zo snel mogelijk op nummer 1 in Google staan?
Neem direct contact op met de online
marketing specialist!

Bullsali
Ali Demir

Google ads specialist