SAM SpecialistMa - Vr 09:00 - 18:00

Behaal het beste resultaat

Doe de gratis website scan

Het maximale halen uit uw website
Offerte aanvragen

Linkbuilding kosten

Bent u benieuwd naar de kosten van linkbuilding en voor welke prijzen u dit zou willen uitbesteden? Wij zullen u in dit stuk advies geven over wat voor een service een doorsnee online marketing bureau aanbiedt om uw online vindbaarheid te verbeteren, maar ook of die de moeite waard zijn. Een absoluut getal kunnen wij niet verbinden aan hoe duur het inschakelen van een online marketing bureau exact is. Dat verschilt namelijk door de kwaliteit en kwantiteit die een zoekmachine optimalisatie (SEO) specialist u kan bieden. Daarnaast speelt de bruikbaarheid ook een rol, sommige kwalitatief lage links (voor de autoriteit) kunnen alsnog bruikbaar zijn. Linkbuilding kosten zijn dus niet altijd aanwezig.

Doe de gratis quickscan!

Linkbuilding kosten

Kosten en baten van linkbuilding

Wanneer zijn de baten van linkbuilding meer dan de kosten? Het is soms lastig voor mensen om in te schatten of een online marketing bureau hoge kwaliteit of lage kwaliteit linkbuilding aanbiedt. U kunt het beste een deskundige inzetten om dit te peilen. Uw online vindbaarheid zal niet verbeteren met slechte links en u zult hierdoor dus ook niet hoger in Google komen.

Er zijn ook genoeg websites op Google te vinden waarbij u veel betaald en alsnog lage kwaliteit krijgt. U doet er goed aan om vooraf te informeren waar deze links komen te staan wanneer u ze aanschaft. Wilt u meer linkbuilding advies? Vraag het een zoekmachine optimalisatie (SEO) specialist van ons internet marketing bureau.

Kwaliteit over kwantiteit

Het is beter om een paar (honderd) kwalitatief goede links te hebben dan een sloot (duizenden) kwalitatief lage links. In het verleden kon dit nog wel maar tegenwoordig zijn de bots die uw website ‘lezen’ en een waarde geven geüpdatet waardoor ze dit soort verzamelpraktijken herkennen en afstraffen.

Een expert van zo’n internet marketing bureau zal dit ongetwijfeld ook weten en daarom links die nadelig zijn verwijderen of ‘no-follow’ maken. Hierdoor blijft de link behouden maar heeft het geen gevolg op de autoriteit van uw website of webshop.

Links uit sociale media kunnen vooral bezoekers naar uw website sturen. U kunt hoger in Google komen simpelweg door populariteit. De structuur van een internetpagina bepaald in grote mate de kosten van interne linkbuilding, daarom zijn deze moeilijker in te schatten.

Signalen van te hoge kosten voor linkbuilding

Er zijn dingen waar u op kunt letten om te hoge kosten van linkbuilding voor te zijn. Dikwijls biedt een online marketing bureau bepaalde pakketten aan waarbij eenmalig een grondig onderzoek wordt gedaan en daarna brengen zij u naar de top 3 bovenaan de zoekresultatenlijst.

Het is beter om een duurzame manier te kiezen om hoog in Google te komen. Zo’n linkbuilding expert zal u advies geven over vervolg stappen voor uw website of webshop waardoor u ook meeveranderd met de zoekmachines en nog steeds bovenaan blijft staan. Door middel van voortschrijdend advies kunnen zij u door het verloop begeleiden. Dit is een vorm van linkbuilding waarbij de kosten de inleg waard zijn.

Linkbuilding, wat zijn de kosten

Een samenwerking aangaan met SAM

Ervaren online marketing specialisten
Aantoonbare resultaten voor klanten
Duurzame topposities in Google
Deskundig advies
Benieuwd naar de Linkbuilding kosten voor uw bedrijf?

Direct een professional voor uw linkbuilding

De kosten voor linkbuilding die u bij ons bureau van SAM Online Marketing kwijt bent zullen u meer profijt leveren voor uw website. Wij hebben in het verleden klanten geholpen om meer succes te verkrijgen op het internet. Zij zullen u vertellen dat bij ons de baten de kosten overtreffen. Onze internet marketing specialisten houden van transparante communicatie en één online marketing expert kan u al veel tijd schelen door het duidelijke advies en inzicht waarover hij beschikt. Het staat u vrij om op kantoor langs te komen of bel naar 085 303 5745 voor meer informatie over linkbuilding kosten.

 • Laadtijd meten
 • Code vs tekst
 • Juiste scripts
 • Zoekwoorden + volume
 • Vele verbeterpunten website
 • Gebruik van titles, headers en alt tags
 • Linkbuilding controleren
 • Advies Google AdWords
Premium
SEO Scan
€ 299,-
Aanvragen
 • Laadtijd meten
 • Code vs tekst
 • Juiste scripts
 • Zoekwoorden + volume
 • Basis verbeterpunten website
Gratis
SEO Scan
Aanvragen

Contact opnemen met SAM