Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
Local SEO
10.000+ topposities in Google
500+ succesverhalen
1 vaste marketingpartner
Gratis website scan Bekijk onze cases

Local SEO

Lokaal beter gevonden worden met uw website? Dan is local SEO het middel voor u! Door uw website op een gerichte manier te optimaliseren, zorgt u ervoor dat u ook lokaal en in de regio beter gevonden wordt. Hoe u dit doet? En hoe SAM Online Marketing bijdraagt in lokale SEO? U leest het hieronder!

Waarom local SEO?

Tegenwoordig wordt local SEO steeds belangrijker. Men zoekt steeds vaker via een mobiel apparaat, waarbij niet alleen kwaliteit, maar ook locatie een rol speelt. Google wil altijd het beste resultaat geven aan haar (be)zoekers, dus zal het bij lokale zoekopdrachten ook een lokaal resultaat willen laten zien. Tevens is zoekmachine optimalisatie een wereld waarin concurrentie een grote rol speelt; hoe hoger de concurrentie, des te moeilijker is het om bovenaan te komen. Door niet alleen een landelijke, maar ook lokale of regionale SEO-strategie aan te houden, verkleint u het aantal potentiële concurrenten en komt u makkelijker bovenaan.

Al met al is local SEO the way to go! Maar hoe gaat SAM Online Marketing u hierin bijstaan?

KLANTEN REVIEWS

Klanten over SAM

Wij van WC Eend adviseren WC Eend

In plaats van over onszelf te spreken, laten we liever anderen dit voor ons doen. Bekijk onze reviews en laat uzelf overtuigen!

Werkwijze

Ons online marketing bureau werkt volgens een vast werkwijze. Op deze manier weten we zeker dat de vooraf gestelde doelstellingen worden behaald. In slechts vijf heldere stappen zorgen we ervoor dat uw online marketing campagne een succes wordt!

SAM Online Marketing en lokale SEO

Ons online marketing bureau is sinds jaar en dag gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, en daarbij ook de lokale optimalisatie. Als een van de weinige partijen in Nederland bieden wij dan ook een full-service pakket wanneer het aankomt op de lokale inzet van SEO. Als onderdeel van uw volledige strategie spitsen wij een specifiek onderdeel toe op vindbaarheid in de omgeving. Hiervoor hanteren wij een unieke werkwijze, die bestaat uit een aantal vaste onderdelen.

Onze lokale SEO-strategie

Allereerst is het zaak dat Google herkent dat uw website daadwerkelijk in de aangegeven regio te vinden is. Dit begint ‘on-page’. Zo zullen we zorgen voor een constante NAP (Name, Address, Phone number) over de website. Dit wordt aangevuld met structured data op de lokale pagina’s van de website. Dit is de basis van de lokale SEO-strategie, zodat bevestigd wordt aan Google dat u daadwerkelijk in de regio zit.

Stap twee is het aanmelden van jouw website bij diverse (lokale) directories en bedrijfspagina’s. Dit zijn betrouwbare website die Google bevestiging een extra locatiebevestiging geven. Binnen deze lokale pagina’s valt onder andere het Google Mijn Bedrijf account. De optimalisatie voor dit lokale bedrijfsaccount kan gezien worden als een strategie op zich.

Tot slot gaan we op zoek naar relevante website met lokale IP-adressen. Zoals gezegd kijkt Google steeds meer naar de locatie van een website. Een IP-adres in de buurt is een extra bevestiging van het adres. Dit is dus een essentieel onderdeel van local SEO en een van de zwaarst meewegende factoren om hoog in Google te komen.. Al met al is het een combinatie van voor Google logische stappen die ervoor zorgen dat uw website lokaal bovenaan komt te staan. En daar gaat SAM Online Marketing u bij helpen!

Direct aan uw lokale vindbaarheid werken!

Zet vandaag nog de eerste stap in het verbeteren van uw lokale vindbaarheid. Local SEO is een prachtig, laagdrempelig middel om vindbaar te worden in de buurt. Ideaal voor uw restaurant, winkel of zelfs uw dienst. Neem daarom vandaag nog contact met ons op en bespreek de mogelijkheden omtrent lokale zoekmachine optimalisatie.

Gratis website scan
Doe de gratis SEO Scan

Social Media

Contactgegevens

Werkzaam door heel Nederland:

2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button
Gratis SEO Scan

Doe de gratis SEO Scan!