Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Mobile check 1Geen gouden bergen
  • Mobile check 2Concrete doelstellingen
  • Mobile check 3Vlot contact
  • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Dienstpagina / Landingspagina - SEO Scan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lokale SEO

Lokaal beter gevonden worden met uw website? Dan is lokale SEO het middel voor u! Door uw website op een gerichte manier te optimaliseren, zorgt u ervoor dat u ook lokaal en in de regio beter gevonden wordt. Hoe u dit doet? En hoe SAM Online Marketing bijdraagt in lokale SEO? U leest het hieronder!

Contact met ons opnemen

Waarom lokale SEO?

Tegenwoordig wordt lokale SEO steeds belangrijker. Men zoekt steeds vaker via een mobiel apparaat, waarbij niet alleen kwaliteit, maar ook locatie een rol speelt. Google wil altijd het beste resultaat geven aan haar (be)zoekers, dus zal het bij lokale zoekopdrachten ook een lokaal resultaat willen laten zien. Tevens is zoekmachine optimalisatie een wereld waarin concurrentie een grote rol speelt; hoe hoger de concurrentie, des te moeilijker is het om bovenaan te komen. Door niet alleen een landelijke, maar ook lokale of regionale SEO-strategie aan te houden, verkleint u het aantal potentiële concurrenten en komt u makkelijker bovenaan.

Al met al is lokale SEO the way to go! Maar hoe gaat SAM Online Marketing u hierin bijstaan?

SAM Online Marketing en lokale SEO

Ons online marketing bureau is sinds jaar en dag gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, en daarbij ook de lokale optimalisatie. Als een van de weinige partijen in Nederland bieden wij dan ook een full-service pakket wanneer het aankomt op de lokale inzet van SEO. Als onderdeel van uw volledige strategie spitsen wij een specifiek onderdeel toe op vindbaarheid in de omgeving. Hiervoor hanteren wij een unieke werkwijze, die bestaat uit een aantal vaste onderdelen.

Ons werk

20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken
20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken

Jouw specialisten

Mimas Linkbuilding specialist
Pim Online marketing specialist
Ali Google Ads specialist
Callisto Data analist / Conversie specialist
Maak kennis met het team
Meet jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

  • Premium analyse
  • Uitgevoerd door echte specialisten
  • Analyse van on-page, techniek en autoriteit
  • Concrete verbeterpunten

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze lokale SEO-strategie

Allereerst is het zaak dat Google herkent dat uw website daadwerkelijk in de aangegeven regio te vinden is. Dit begint ‘on-page’. Zo zullen we zorgen voor een constante NAP (Name, Address, Phone number) over de website. Dit wordt aangevuld met structured data op de lokale pagina’s van de website. Dit is de basis van de lokale SEO-strategie, zodat bevestigd wordt aan Google dat u daadwerkelijk in de regio zit.

Stap twee is het aanmelden van jouw website bij diverse (lokale) directories en bedrijfspagina’s. Dit zijn betrouwbare website die Google bevestiging een extra locatiebevestiging geven. Binnen deze lokale pagina’s valt onder andere het Google Mijn Bedrijf account. De optimalisatie voor dit lokale bedrijfsaccount kan gezien worden als een strategie op zich.

Tot slot gaan we op zoek naar relevante website met lokale IP-adressen. Zoals gezegd kijkt Google steeds meer naar de locatie van een website. Een IP-adres in de buurt is een extra bevestiging van het adres. Dit is dus een essentieel onderdeel van lokale SEO en een van de zwaarst meewegende factoren om hoog in Google te komen.. Al met al is het een combinatie van voor Google logische stappen die ervoor zorgen dat uw website lokaal bovenaan komt te staan. En daar gaat SAM Online Marketing u bij helpen!

Direct aan uw lokale vindbaarheid werken!

Zet vandaag nog de eerste stap in het verbeteren van uw lokale vindbaarheid. Lokale SEO is een prachtig, laagdrempelig middel om vindbaar te worden in de buurt. Ideaal voor uw restaurant, winkel of zelfs uw dienst. Neem daarom vandaag nog contact met ons op en bespreek de mogelijkheden omtrent lokale zoekmachine optimalisatie.

Hier zijn wij ontzettend trots op

“Ik ben nu een aantal maanden klant bij SAM online en haal er geweldige resultaat uit.

Mijn website staat in top 3 wat beloofd is en de leads gaan omhoog.

Ik heb de volste vertrouwen in dat dit meer en beter gaat worden.”

- Raymond van Heijningen, Personal trainer