Online marketing bureau Almere

Klaar om te groeien? Wij van SAM Online Marketing staan al meer dan 10 jaar bekend als hét online marketing bureau in Almere en omgeving. Samen met jou ontwikkelen we een marketingstrategie om je doelen op korte en lange termijn te bepalen. Ontdek wat ons ambitieuze team voor jou kan betekenen en start vandaag nog jouw reis naar online succes.

Ontdek jouw website scan
Doe de GRATIS website scan t.w.v. €399,-

Het is niet voor niets dat de afdeling (online) marketing van veel bedrijven blijft groeien. Reden hiervoor is heel simpel: online marketing loont. Met behulp van een online marketing specialist krijg jij het geld wat je investeert vele malen terug. Dit maakt het zo aantrekkelijk om een budget vrij te maken voor het uitbesteden van deze diensten. De klanten die jij krijgt met het verhoogde aantal bezoekers wegen ruim op tegen de kosten die je maakt met het uitbesteden van online marketing in Almere.

Wij merken vaak dat ondernemers wel op het punt staan om online marketing te doen, maar nog twijfelen omdat ze niet zo goed weten wát ze dan kunnen doen. Ja uitbesteden, maar wat kun je dan verwachten? Je wilt toch iets meetbaars hebben dat je weet of je op schema ligt. Gelukkig werkt SAM Online Marketing met alleen meetbare doelstellingen. Samen met een professional bij ons online marketing bureau in Almere worden realistische doelen afgesproken voor jouw resultaten.

We zijn actief in heel de regio. Denk hierbij bijvoorbeeld aan  Haarlem, Hoofddorp en Amsterdam.

Ontdek hoe jij succes behaalt met online marketing

Online marketing
Domineren op het internet

Wie heeft baat bij een online marketing bureau in Almere?

Je zult je misschien afvragen of een internet marketing bureau inzetten überhaupt iets voor jouw bedrijf is. Misschien denk je dat het meer iets is voor ervaren bedrijfseigenaren en niet voor starters. We kunnen met zekerheid zeggen dat online marketing uitbesteden in Almere er is voor groot en klein.

Dit komt omdat de diensten van dit internet marketing bureau in Almere schaalbaar zijn. Uiteindelijk draait online marketing in Almere om hoeveel extra verkopen je hebt aan het eind van de maand. Met behulp van een expert komen we erachter wat we nodig hebben om jouw bedrijf winstgevend te maken. Overigens is het goed om te realiseren dat het hier om klanten gaat, niet om bezoekers. Bezoekers kun je wel degelijk goed meten, maar wat brengt dat jou als zij geen aankopen doen? Daarom is de conversie de beslissende factor of een online marketing campagne van ons bureau uit Almere geslaagd is of niet.

Wat is online marketing?

Ben jij al geïnteresseerd in het investeren in een online marketing bureau in Almere? Of klinkt het allemaal wel leuk, maar weet je eigenlijk nog niet zo goed wat online marketing inhoudt? Regelmatig spreken we zoekende ondernemers die wel interesse hebben in de wereld van digital marketing, maar de boot liever afhouden omdat ze niet zo goed weten wat het dan is.

Logisch, je gaat niet wedden op een paard dat je nauwelijks kent. Daarom zullen we hieronder in het kort toelichten wat je kunt verwachten van de diensten van onze professionals.

Je zult zien dat alle onderdelen op zich ingezet kunnen worden. Toch zijn de beste resultaten zichtbaar wanneer men een deskundige eerst een grondig onderzoek laat doen naar de kansen. Vervolgens zetten we meerdere strategieën in om gecombineerd een sterke positie in te nemen in de zoekmachines. Dat is de kracht van onze online marketing specialisten in Almere.

Een greep uit onze kennisbank

Wat is seo?

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimization.

Hoe werkt Google Ads?

Wil je beginnen met SEA, als bijvoorbeeld aanvulling op jouw SEO

Wat is Google Analytics?

Google Analytics is gratis software van Google waarmee je uitgebreide…

Wat is conversie optimalisatie?

Conversie optimalisatie is één van de belangrijkste tactieken binnen…

Wat is online marketing?

Bij online marketing kies je ervoor om jouw product of dienst te promoten via het…

Wat is de customer journey?

Een customer journey is in het Nederlands een klantreis. Het is de reis de klant..

Linkbuilding Specialist Mimas

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie, afgekort SEO vanuit het Engelse Search Engine Optimization, wordt soms wel eens verkeerd gebruikt. Ook over wat het precies is zijn misverstanden. Als we het over zoekmachine optimalisatie hebben, dan hebben we het alleen over het onbetaalde gedeelte in de zoekresultaten. Omdat Google in Nederland veruit de grootste is met meer dan 90% van de internetgebruikers bedoelen we hier voornamelijk de zoekresultaten van de zoekmachine Google mee.

Dus als jij iets invoert in Google en je scrollt voorbij de gesponsorde websites kom je vanzelf uit bij de organische resultaten. Om daar te staan kost niets, maar om daar te komen is een heel ander verhaal. Dat is waarvoor je een SEO specialist nodig hebt van ons online marketing bureau uit Almere.

Linkbuilding als middel gebruiken binnen online marketing Almere

Linkbuilding is eigenlijk geen aparte vorm van online marketing, maar een groot deel van het hiervoor genoemde SEO. Desondanks willen we het apart bespreken, omdat we merken dat dit een vak apart is. Sterker nog, we krijgen ook klanten die alleen specifiek op zoek zijn naar een online marketing specialist die hen helpt met de linkbuilding. Alleen linkbuilding uitbesteden is dus zeker mogelijk!

Linkbuilding is het krijgen van referenties op het internet. Via een externe hyperlink verwijs je naar een andere website. Google kent aan websites een bepaalde autoriteit toe. Deze website is behulpzaam, deze website biedt expertise, deze website biedt producten aan, etc. Als zo’n website naar jou linkt zegt dat natuurlijk ook iets over jou. Op deze manier bouw je letterlijk een reputatie op.

Wat maakt ons uniek?

Waarom jij met SAM wél wint

We zetten de extra stap

Waar andere marketeers het houden bij tools, denken wij verder dan dat om resultaten voor jou te halen.

Super resultaat gericht!

Door onze holistische aanpak behalen wij consistent resultaten voor al onze klanten!

Alle online expertise in-house

Vanuit jouw budget maken we een strategisch plan
met de kortste weg naar resultaat

Groeien als jij groeit, Floris We zetten de extra stap, Jake We gaan door tot het resultaat gehaald is, Ali
Case SEO Speedcube

Meer dan 17.000 maandelijkse bezoekers!

Wat begon als een aanvraag voor een conversiegerichte website, werd een tijd een langdurige SEO samenwerking. Benieuwd naar deze resultaten? Lees verder!

#SEO #conversie #landelijk #webshop #Speedcube

On-page en technisch de website in orde maken

On-page is misschien het meest herkenbare voor websitehouders. Ook hierbij geldt dat het niet echt een aparte categorie is, maar meer onderdeel van zowel zoekmachine optimalisatie als zoekmachine adverteren. Het gaat hierbij om alle teksten, knoppen, beschrijvingen, afbeeldingen en interne links op een website. Grote kans dat je voordat je aan online marketing in Almere dacht al bezig was in WordPress om de teksten van je website in te vullen. Een on-page specialist richt de inhoud van jouw website zo in, dat je hoger in Google komt.

Daarbij is de techniek van groot belang. Eigenlijk is dit de hele basis van je website, SEO en zelfs van de conversies die uit je website zouden moeten rollen. Een onderdeel van de techniek is de snelheid bijvoorbeeld. Als iemand op je website komt en het duurt jaren voordat deze ingeladen is, dan ben je jouw bezoeker en potentiële klant al kwijt. En dat terwijl diegene nog geen pixel van je website heeft gezien! Zonde, want op deze manier loop je veel conversies mis. Daarnaast geven de zoekmachines jouw website ook minder autoriteit, omdat het niet gebruiksvriendelijk is. Scoren met zoekmachine optimalisatie wordt zo dus een lastig verhaal.

Google Ads

Voor bedrijven met een budget is zoekmachine adverteren een aantrekkelijke keuze. Met behulp van Google Ads zelf zetten we een campagne op. Eerst wordt met on-page je landingspagina’s (pagina’s waar de bezoekers op terechtkomen) goed ingericht.

Vervolgens stellen onze online marketing specialisten de advertenties in om een zo groot mogelijk bereik of bijvoorbeeld een zo gespecificeerd mogelijke doelgroep aan te spreken. Per keer dat iemand hierdoor op jouw website belandt betaal je een klein bedrag aan Google. Dit is een zeer effectieve manier van online marketing omdat je meteen kunt beginnen met meten in grote aantallen.

Ontdek jouw website score

Doe de GRATIS website scan

Binnen 24 uur weet jij hoe je ervoor staat!

  • Is jouw website Google-proof?
  • Welke kansen laat je liggen?
  • Wanneer kun je groei verwachten?
Online Marketing Strateeg Sasha

Online marketing strateeg

E-mail marketing

Je zou zeggen dat e-mail marketing niet meer van deze tijd is. Bij ons online marketing bureau in Almere merken we dat dit verre van waar is. Ga zelf maar eens na: hoe vaak heb jij deze week je mail geopend? Hoe erg ben jij afhankelijk van het mailverkeer voor je onderneming en je werknemers?

Juist, er zijn in de tussentijd meer manieren van online marketing bijgekomen, maar dat betekent zeker niet het einde voor e-mail marketing. Met moderne hulpmiddelen als Mailchimp zijn nieuwsbrieven beter te meten dan ooit tevoren. Wil jij weten hoe effectief jouw e-mails zijn of welk percentage jouw e-mails opent? Dat kan nu dankzij een online marketing specialist in Almere.

Social media marketing

Social media marketing is een perfecte manier om de rest van de online marketing in Almere te ondersteunen. Afhankelijk van welk bedrijf je hebt kan het zelfs het grootste aandeel van de online marketing innemen. Het is een snelle manier van adverteren. Vaak ga je mee op trends of wil je een bepaald product uitlichten. Is er recentelijk groot nieuws? Dan kun je met social media marketing een leuke inhaker maken en zo een groot publiek bereiken.

Ook hierbij geldt, viral gaan is leuk, maar wat levert het jou op? Daarom moet een deskundige hier nauwlettend het gedrag van de bezoekers monitoren. De conversies is waar het uiteindelijk om draait bij dit digital marketing bureau in Almere.

Wat andere ondernemers zeggen…

5/5

Tolga Cav

#SEO #website

Professionele Team die hart heeft voor jou zaak en er voor zorgt dat jij moet goed gevoel je werk kan doen!

5/5

Brahim Vlogs

#SEO #website

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben, alle afspraken zijn tot nu nagekomen. Wat ik zeer belangrijk vindt is dat als er een verandering plaats moet vinden dat het snel gedaan wordt, en dat is hier zeer zeker het geval!

5/5

Van Vleuten Marketing

#SEO

Wij hebben een hele prettige samenwerking met SAM Online Marketing. De werkwijze en communicatie is altijd helder. Beide partijen weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Dit is zeker een aanrader.

Online Marketing Experts

Expertise nodig voor jouw online marketing?

Onze specialisten geven je advies op maat waarmee jij boven jouw concurrenten uit stijgt!

Waarom nu een online marketing bureau Almere inschakelen?

Ben ik niet veel te laat met het inschakelen van een online marketing specialist uit Almere? Dit is wat een van onze specialisten laatst nog hoorde aan de telefoon. Een ondernemer wist niet zeker of hij nog wel moest beginnen met een internet marketing bureau omdat hij de boot misschien al gemist had.

Echter is het internet nog steeds aan het groeien. In januari 2023 gebruikten 5,16 miljard mensen wereldwijd het internet. Dit is meer dan het jaar daarvoor en er wordt geschat dat het de komende jaren blijft stijgen. Elke dag komen er 2,5 triljoen bytes bij op het internet. De boot is nog lang niet vertrokken! Het is nu de tijd om het internet op te gaan en de vruchten te plukken.

We zien dat webshops steeds meer de overhand nemen, eten kun je laten bezorgen en videobellen is de norm geworden. Kortom een bedrijf laat veel op tafel staan als het geen gebruik maakt van een internet marketing bureau.

Weten wat de kosten zijn voor online marketing uitbesteden Almere? Neem contact op met een specialist

Het budget bepaalt hoe groot jouw ROI (Return On Investment) is. Hoe meer je investeert in jouw digital marketing, hoe meer winst je ervoor terugkrijgt. Wij werken niet met pakketten, maar doen alles op maat. Alleen op die manier kunnen we realistische en haalbare doelen met elkaar afspreken. Hoe beter wij de doelstellingen halen, hoe meer jij geneigd bent om door te investeren. Een win-win voor beide partijen dus.

Om erachter te komen wat de kosten zijn doet een online marketing expert een zoekwoordonderzoek. Op basis van de zoekwoorden waarop jij gevonden wilt worden in Google volgt een concurrentieonderzoek. Deze twee tezamen bepalen voor een groot deel de strategieën die we moeten toepassen. Vanaf het begin moet het goed staan omdat er weinig ruimte voor aanpassingen is. Je wilt niet elke keer een week wachten om te kijken of Google je hoger in de zoekresultaten heeft geplaatst.

Wil je vrijblijvend advies of een offerte ontvangen? Neem contact op met de specialist van SAM Online Marketing.