Online marketing bureau Dordrecht

Samen vooruit, samen winnen

Ben jij er als de kippen bij wanneer een buitenkans zich voordoet? Met een online marketing bureau in Dordrecht krijg jij de buitenkans van de eeuw. Nog nooit was het zo makkelijk om zoveel mensen tegelijk te bereiken als met het internet. Het internet heeft zakendoen permanent verandert. Waar voorheen bedrijven een extra pand moesten aanschaffen of extra personeel moesten inhuren om meer volume te kunnen draaien is dat met een webshop heel simpel gedaan.

Beter zichtbaar op het internet!

SAM Online Marketing werkt met het principe van Return On Investment. Dit betekent dat we erop letten dat je meer geld uit de onderneming krijgt dan dat je erin investeert. Met de schaalbaarheid van online marketing is dit goed uit te voeren. Immers, als je bedrijf groeit dankzij onze online marketing expert krijg je vanzelf meer de behoefte om verder te investeren. Daarom zet een specialist altijd vanaf het begin een strategie op met de mogelijkheid om dit uit te breiden.

Online marketing uitbesteden in Dordrecht is voor ondernemers een grote stap en dat snappen wij. Daarom komen we je graag tegemoet met professioneel advies. Geheel vrijblijvend uiteraard. We merken dat bedrijfseigenaren zelf vaak wel het een en ander gehoord hebben van online marketing maar de noodzaak er niet zo van inzien. Dit is zonde, want hoe eerder je begint met het inschakelen van een digital marketing bureau hoe eerder je resultaten ziet. Misschien heb je nog wat vragen omtrent wat de verschillende termen nu precies inhouden die je tegenkomt bij het uitzoeken van een online marketing bureau in Dordrecht. Deze zullen we hieronder stuk voor stuk behandelen.

Wij zijn daarnaast actief in de gehele omgeving van Rotterdam, Gouda, Breda en bijvoorbeeld Den Haag. Neem ook contact op met een specialist om je online marketing uit te besteden in deze regio’s!

Wat doet een online marketing bureau in Dordrecht?

Het is niet voor iedereen duidelijk wat een online marketing bureau in Dordrecht doet. Om hier wat licht op te schijnen gaan we in op de basisonderdelen van wat je nodig hebt om succesvol te worden met je bedrijf op het internet. Onthoud wel dat het verbeteren van de online vindbaarheid niet in een paar dagen gedaan wordt.

Om dit te realiseren moet een online marketing specialist uit Dordrecht van SAM Online Marketing eerst met jou kijken wat je precies wilt. Welke zoekwoorden zijn relevant voor jouw business om op te scoren. Waar blink jij in uit? Heb je bepaalde niche-diensten die van pas komen? Een echte online marketeer kijkt naar mogelijkheden om winst te pakken, niet naar obstakels of problemen.

Google neemt een speciale plek in, omdat de meeste mensen deze zoekmachine gebruiken om iets op te zoeken. Dit slaat weer terug op het principe van Return On Investment. Als we met dezelfde moeite de bezoekers van jouw website kunnen laten stijgen met 200% of met 50% in een andere zoekmachine, is de beslissing simpel toch? Elk van deze diensten waarover je hieronder zult lezen bieden wij aan wanneer je kiest voor je online marketing uitbesteden in Dordrecht aan onze experts.

Zoekmachine optimalisatie

Alhoewel mensen al vrij snel in aanraking komen met zoekmachine optimalisatie heerst er toch vrij veel misverstand over op het internet. Na het lezen van dit stuk zal jij dat gelukkig niet meer hebben.

Een andere naam voor zoekmachine optimalisatie is ook wel SEO. Wanneer we het bij SAM Online Marketing in Dordrecht hebben over een zoekmachine optimalisatie campagne, hebben we het over een lange termijn project. De werkzaamheden van een SEO professional hebben gemiddeld zo’n 12 maanden nodig om het rendement op volle toeren te behalen. Dit betekent niet dat na deze tijd pas de resultaten zichtbaar zijn. Integendeel, het is de taak van een online marketing specialist uit Dordrecht om ervoor te zorgen dat er vanaf het begin al meer bezoekers naar de website komen, zodat verdere investeringen mogelijk zijn.

Wanneer iemand iets intypt in de zoekbalk van een zoekmachine krijg je allerlei zoekresultaten. Deze websites die onder het advertentieblok staan zijn hier geplaatst door Google op basis van de waarde voor de internetgebruikers, niet omdat ze adverteren. Het is dus een gratis plek die je inneemt en waar je nog eens geld aan kunt verdienen ook! Dat is de kracht van het uitbesteden aan een online marketing bureau in Dordrecht.

Online Marketing specialisten Ali en Jake

Expertise nodig voor jouw online marketing?

Onze specialisten geven je advies op maat waarmee jij boven jouw concurrenten uit stijgt!

Linkbuilding uitbesteden aan een professional

Nu komen we aan bij een onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Het beste is om voor deze aparte onderdelen een expert in te huren. In de loop van de tijd zijn deze onderwerpen zo groot geworden dat ze echt een specialisme vergen om goed uit te voeren. Linkbuilding is niets minder dan het verwerven van extra verwijzingen op het internet. Hoe beter de website staat aangeschreven bij Google, hoe waardevoller de link.

Als je bijvoorbeeld een artikel hebt gepubliceerd in een wetenschappelijk vak en je krijgt lof van diverse universiteiten vanaf deze websites, is de kans groot dat je in de top van de zoekresultaten komt te staan. Laat een internet marketing bureau je helpen in de zoektocht naar deze waardevolle referenties.

On-page in orde maken

On-page draait om de content van een site. Waar bestaat het zichtbare gedeelte van een site het meeste uit? Juist, teksten. Vandaar dat de teksten een uitzonderlijk sterke manier zijn om je online vindbaarheid te verbeteren. Het voordeel van zoveel woorden is dat je context kan creëren. Hoe meer context er is, hoe beter de bots van de zoekmachines snappen waar de pagina en website over gaat. Het lijkt een simpele klus, maar je hebt er een echte online marketing deskundige voor nodig om goede resultaten te bereiken.

Techniek als basis van je website

Een online marketing bureau in Dordrecht inschakelen voor een offline website is trekken aan een dood paard. Je staat er misschien niet bij stil, maar de techniek van een webdomein is de fundamentele pilaar waarmee het valt of staat.

Zonder webhosting of een te trage website kan niemand je digitale visitekaartje bezoeken. Denk bijvoorbeeld ook aan het bijhouden van de voorraden van een webshop. Als een gebrek aan techniek ervoor zorgt dat klanten bepaalde producten niet kunnen kopen zullen ze het ergens anders bestellen. Laat een internet marketing bureau in Dordrecht een volledige checklist langslopen om de techniek na te gaan.

Start direct jouw winstgevende SEO Campagne

E-mail marketing

Ongeacht wat veel mensen zullen zeggen gebruikt iedereen nog e-mails. Webshops gebruiken kortingscoupons in de mail om je weer terug te lokken voor meer aankopen. Ook nu blijft e-mail een belangrijke manier van communiceren. Met de juiste e-mail marketing aanpak wordt jouw bereik een stuk groter en zul je zien dat het verkeer naar je website toeneemt.

Social media marketing

Social media marketing draait om timing en creativiteit. Niet iedereen heeft de tijd en vaardigheden om keer op keer op de proppen te komen met nieuwe content voor de socials. Door een online marketing bureau in handen te nemen ben jij af van deze taak en kun je doen waar jij het beste in bent: het runnen van je bedrijf.

Social media marketing is goed te combineren met de andere takken van online marketing in Dordrecht. Vaak versterken ze elkaar in het proces van conversie. Om van bezoekers klanten te maken moet je beginnen met meten. Door de data samen te voegen van bijvoorbeeld je social media marketing campagnes en je Google Ads kom je al een heel eind. Laat een deskundige met je meedenken voor het bedenken van de juiste berichten op Facebook, Instagram, LinkedIn en de andere socials.

Ons werk

GC Biotech Cases afb 4

Meer dan 2.000 maandelijkse bezoekers!

GC Biotech

AJM van Houdt

Een stijging van 683% in organisch verkeer

A.J.M. van Houdt

De Wit hekwerken

4.000+ bezoekers per maand

De Wit Hekwerken

Google Ads

In de handen van een professional is Google Ads een waardevolle aanwinst voor je bedrijf. Met het juiste startkapitaal stel je een campagne in met als doel weer een zo hoog mogelijke ROI (Return On Investment) te bereiken. Het gebruiken van de advertentieblokken in de zoekresultaten van Google is een van de snelste en effectiefste manieren om je online vindbaarheid te verbeteren.

Online marketing in Dordrecht draait immers om het genereren van klanten. Of ze nu via zoekmachine optimalisatie, social media of zoekmachine adverteren binnenkomen maakt niet uit. Samen een plan van aanpak maken? Bespreek het met de online marketing specialist in Dordrecht.

Is een online marketing bureau iets voor elk bedrijf in Dordrecht?

Wanneer onze expert in gesprek komt met potentiële klanten staan ze vaak versteld van het zoekvolume in hun business. Zelfs voor de kleinste niches zijn bezoekers te vinden. Elke seconde zijn er zo’n 99.000 zoekopdrachten. Dit zijn aantallen die je bijna niet kunt voorstellen. Nederland is een modern land waar we volop gebruik maken van het internet.

Met behulp van diverse tools kan een online marketing specialist erachter komen welke zoekwoorden het meest rendabel zijn om voor te scoren. Door de kleinere zoekvolumes niet over te slaan krijg je een constante stroom aan bezoekers naar je website. Je hoeft niet met één grote klapper te beginnen. Tien maal honderd bezoekers is ook een strategie.

Omdat ons digital marketing bureau al een tijdje meedraait op het internet hebben we veel verschillende bedrijven mogen optimaliseren. Altijd vinden we wel een strategie om meer bezoekers aan te trekken. Daarom kunnen we met zekerheid zeggen dat een online marketing bureau iets is voor elk bedrijf in Dordrecht.

SEO Specialist

Samen winnen met online marketing?

Waarom staat je website nog niet bovenaan in Google? Wij zoeken het voor je uit! Een van onze specialisten duikt in jouw website en

Hoger dan de concurrentie komen? Dat doe je samen met een online marketing specialist Dordrecht

Een scenario wat we soms meekrijgen is het volgende. Iemand belt naar ons internet marketing bedrijf in Dordrecht omdat een tijd lang de zaken goed gingen. Ze stonden bovenaan in Google waardoor ze genoeg klanten hadden. De laatste tijd merken ze dat ze worden ingehaald door de concurrentie.

In deze tijd van snelle veranderingen staat stilstand gelijk aan achteruitgang. Misschien moeten je teksten worden herschreven, de berichten die je plaatst op social media worden herzien of heb je onbewust links ontvangen van een reeks slechte websites. Laat een online marketing expert een check doen om te zien wat er voor nodig is om weer te klimmen.

Als je hoger wilt komen dan je concurrentie in Google dan doe je dat samen met een online marketing specialist in Dordrecht van ons bedrijf.

Wat kost online marketing uitbesteden in Dordrecht aan ons bedrijf?

We hebben het al gehad over de investering in je bedrijf met het in handen nemen van een online marketing bedrijf. Maar wat kost het investeren in en uitbesteden van online marketing in Dordrecht nu eigenlijk? Het enige eerlijke antwoord kunnen we je geven na een grondig onderzoek. Wij houden ervan om realistische, haalbare doelen te maken samen met jou.

Om deze doelen realistisch te maken moeten we gaan meten. De zoekvolumes worden in kaart gebracht, de concurrentie wordt geanalyseerd of we moeten bijvoorbeeld het bereik van jouw nieuwsbrieven kunnen meten om uit te rekenen wanneer het voordelig voor jou is. Na deze onderzoeken maken we een offerte op maat zodat je exact betaalt voor wat je krijgt en precies weet waarvoor je betaalt.

Meteen samenwerken met SAM Online Marketing? Kom in contact met de deskundige van dit ons digital marketing bedrijf via 085 303 7173 of via het mailadres info@samonlinemarketing.nl. Vraag ook onze befaamde SEO scan aan!

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

CirkelJake

Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.