Online marketing bureau Heemstede

Samen vooruit, samen winnen

Zie jij ook de mogelijkheden wat het internet jouw business te bieden heeft? Een online marketing bureau in Heemstede is de missing link die je nodig hebt om je bedrijf in een korte tijd te verdubbelen. Volgens een bericht van Ranktracker is zo’n 55% van de marketing nu digitaal. Dit is een trend die we al langer zien waarvan we verwachten dat deze zeker nog doorzet in de komende jaren.

Met een gemiddelde inleg van 10% van de omzet creëren deze bedrijven een veel grotere omzet. Deze efficiënte investering geeft dus veel meer terug dan wat het heeft gekost. Dit is de kracht van online marketing in Heemstede.

Beter zichtbaar op het internet!

Omdat je website zelf geen fysieke ruimte inneemt ben je minder kosten kwijt aan onderhoud (alleen website onderhoud met hosting) én kan je veel meer klanten tegelijk bedienen. Wil je meer weten over welke diensten het beste aansluiten op jouw wensen? Neem dan contact op met de specialist van ons online marketing bureau in Heemstede.

Je kunt bij ons bedrijf terecht in Hoofddorp, Haarlem, Heemskerk, Hillegom, Aalsmeer en Amsterdam.

Welke diensten kun je aan ons bureau binnen je online marketing uitbesteden in Heemstede?

Bij ons online marketing bureau in Heemstede vind je verschillende diensten. Voordat je iets wilt uitbesteden wil je natuurlijk wel weten wat het is. Om hier een goede beslissing in te nemen raadpleeg je de expert van ons internet marketing bureau.

Zoekmachine optimalisatie is een van de bekendere varianten. Dit wordt ook wel aangeduid met de afkorting SEO en heeft betrekking op het organische gedeelte van de zoekmachines. In het geval van Nederland spreken we gauw over Google omdat meer dan 90% van de internetgebruikers deze zoekmachine hanteert. Je betaalt dus niet voor de plek waar je staat.

Dit is in tegenstelling met SEA ofwel zoekmachine adverteren. Google Ads is de functie van Google zelf waar je een marketing campagne opzet. Ze bieden zelfs aan om training te krijgen van hun online marketing professional over hoe je alles instelt. Dat is maar goed ook, want er zijn een hoop functies om te ontdekken. Alles is meetbaar wat dit een krachtige tool maakt om in te zetten. Je weet exact waar je bezoekers vandaan komen, hoeveel procent doorklikt en of het rendabel is voor je website.

De online marketing uitbesteden in Heemstede is iets wat je alleen doet als je er 100% voor wilt gaan. Een korte uitleg schiet tekort wat daadwerkelijk de meerwaarde is in onze diensten. Ga daarom liever in gesprek met onze online marketing specialist in Heemstede voor de opties!

Online Marketing specialisten Ali en Jake

Expertise nodig voor jouw online marketing?

Onze specialisten geven je advies op maat waarmee jij boven jouw concurrenten uit stijgt!

Waarom profiteert jouw business van online marketing in Heemstede?

Het is niet voor iedereen meteen duidelijk wat een online marketing bureau in Heemstede doet en waarom je business ervan profiteert. Bezoekers zeggen namelijk niet alles. Als je een website hebt is de eerste stap inderdaad bezoekers. Hiermee begin je met meten, maar het is zeker niet het eindstation.

Een online marketing expert dient te kijken naar het gedrag van de bezoekers. Klikken ze door? Welke pagina’s zijn in trek? Missen ze dingen op de website of is de contactknop niet duidelijk genoeg? Allemaal dingen om bij stil te staan wanneer je je online marketing uitbesteedt aan een specialist.

SAM Online Marketing uit Heemstede kijkt verder dan dat. Conversie optimalisatie mag daarom niet ontbreken in een succesvolle campagne. Kijken mensen wel in je webshop maar laten ze het daarna afweten? Misschien is een remarketing strategie via social media dan iets waar veel winst te pakken valt.

Wij leggen nooit alle eieren in één mand. Door meerdere kanalen in te zetten op meerdere zoekwoorden zien we snel genoeg wat aanslaat en wat we bij de volgende stap aanpakken. Het is aan ons digital marketing bureau om dan door te pakken. Communicatie door het hele project heen is daarom een belangrijke factor. Samen met je vaste contactpersoon worden de doelen bepaald en krijg je maandelijkse rapportages van de voortgang.

Start direct jouw winstgevende SEO Campagne

Laat de online marketing specialist een website scan doen

Zoals gezegd is het mogelijk om van tevoren een website scan te doen bij ons online marketing bureau in Heemstede. We zeggen dit niet voor niets. Uit ervaring zien we dat veel ondernemers er vanuit gaan dat hun website tip top in orde is, terwijl er aan alle kanten dingen verbeterd kunnen worden om hoger in Google te komen. Andersom geldt ook: bedrijfseigenaren die zich zorgen maken om kleine dingen die snel aangepast kunnen worden.

De voornaamste reden van het bestaan van een website scan is dat de online marketing specialist die jouw website zal optimaliseren een beginpunt heeft, een nulmeting. Als ondernemer heb je hier veel aan omdat de online marketing deskundige de twijfels wegneemt. In één oogopslag is het duidelijk wat er gedaan moet worden door ons online marketing bureau in Heemstede.

Ons werk

GC Biotech Cases afb 4

Meer dan 2.000 maandelijkse bezoekers!

GC Biotech

AJM van Houdt

Een stijging van 683% in organisch verkeer

A.J.M. van Houdt

De Wit hekwerken

4.000+ bezoekers per maand

De Wit Hekwerken

Meetbare doelen en een duidelijke werkwijze van een ervaren online marketing specialist in Heemstede

Een doel kun je alleen bereiken als je weet waar het eindigt. SAM Online Marketing in Heemstede werkt uitsluitend met meetbare doelen. Wij willen zoveel mogelijk concreet houden omdat we alleen dan kunnen zeggen of we op schema liggen. Dit is belangrijk voor de online marketing specialist die het plan van aanpak zal opstellen.

Aan de hand van een zoekwoordonderzoek en een concurrentieonderzoek brengen we in kaart wat er voor nodig is om de online vindbaarheid te vergroten. Als je eenmaal een vaste stroom bezoekers hebt gaan we alle verzamelde data toepassen om van deze bezoekers zoveel mogelijk klanten te maken.

Wij kijken bij de werkwijze altijd naar de RoI (Return on Investment) voor jou. Hoeveel rendement krijg je op deze manier uit je website? Ga samen met de expert van ons online marketing bedrijf het gesprek aan en ontdek de mogelijkheden in Heemstede.

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

CirkelJake

Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.