Meer dan 700 succesvolle klanten
 • Mobile check 1Geen gouden bergen
 • Mobile check 2Concrete doelstellingen
 • Mobile check 3Vlot contact
 • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
Lamp ideeStrategiesessie t.v.w. €399,-

Samen sparren?

Advies nodig van een échte specialist? Laten we samen sparren over je doelstellingen

Online marketing bureau Haarlem

Op zoek naar een online marketing bureau Haarlem? Dan is SAM Online Marketing jouw aangewezen online marketing specialist uit de regio. Wij werken niet alleen samen met grote bedrijven, maar ook met MKB bedrijven en eenmanszaken. Ons bureau werkt met de internet marketing in Haarlem altijd vanuit het budget van de klant met de wensen die daarbij komen kijken. Van daaruit maken wij een strategie op maat voor jouw website om hiermee het internet te veroveren. Onze specialisten werken momenteel succesvol samen met vele bedrijven in heel Nederland! Wil jij ook succesvol samenwerken met de specialisten van ons online marketing bureau uit Haarlem? Neem dan direct contact met ons op voor gratis advies!

Een ervaren online marketing bureau in Haarlem

Online marketing kan jouw bedrijf aan veel nieuwe klanten helpen! Wij zijn een full-service online marketing bureau uit Haarlem met ervaren experts. Dit houdt in dat wij jou met alle verschillende online marketing diensten kunnen helpen. Hierbij zijn we echte specialisten in SEO, omdat je hier in principe het meeste winst mee kan halen. Door onze aantoonbare resultaten met het hoger komen in Google, hebben vele bedrijven in Haarlem en de rest van Nederland voor ons gekozen!

Bij onze cases staat per klant aangegeven wat we hebben bereikt met het bevorderen van de online vindbaarheid met voornamelijk zoekmachine optimalisatie. Voor sommige klanten hebben we de conversie met maar liefst 70% kunnen verhogen! Jouw internet diensten kun je zorgeloos uitbesteden aan een expert van SAM Online Marketing in Haarlem!

Niet alleen organisaties uit Haarlem hebben hun online marketing laten verzorgen door ons bureau; ook bedrijven uit onder andere Hoofddorp, Noordwijk, Amsterdam, Zaandam, IJmuiden, Beverwijk, Alkmaar, Zandvoort en Bloemendaal.

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

 • vinkje 1 Premium analyse
 • vinkje 2 Uitgevoerd door echte specialisten
 • vinkje 3 Analyse van on-page, techniek en autoriteit
 • vinkje 4 Concrete verbeterpunten
conversie pijl
SAM Medewerker
Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Online marketing

SEO bij ons internet marketing bureau in Haarlem

Onze experts hebben jarenlange ervaring op het gebied van online marketing in Haarlem en al helemaal op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) kun je met jouw website hoog in het organische gedeelte van de zoekresultaten komen. De conversie van Search Engine Optimization is namelijk een stuk hoger dan die van andere internet marketing diensten. Budget en doelstellingen spelen een rol in het opmaken van de campagne bij SAM Online Marketing in Haarlem. Zo weet de klant van A tot Z wat wij zullen realiseren en op welk termijn de doelen behaald zullen worden.

Daarnaast zal je een vaste expert van ons bureau toegewezen krijgen waarmee je kunt communiceert. Zo blijven de lijnen kort en heb je altijd duidelijkheid. Wij zijn dan ook altijd transparant naar onze klanten toe. Dat is waar ons bedrijf op het gebied van online marketing voor staat.

Aan het begin van de samenwerking zullen we rond de tafel gaan om jouw budget te bespreken met de wensen die daarbij komen kijken. Op deze manier kunnen we goed in kaart brengen waar je mee bovenaan wilt komen en wat past bij jouw budget. Hebben we alle informatie die we nodig hebben? Onze online marketing specialist zal dan een uitgebreid zoekwoordonderzoek doen om duidelijk te krijgen voor welke zoekwoorden we gaan scoren en welke pagina’s nog geschreven moeten worden. Wanneer alles klopt en we hier akkoord op krijgen van jou, gaan we uitgebreid aan de slag met de optimalisatie. On-page wordt alles in orde gemaakt, waarbij de teksten worden geschreven en op de website komen. De techniek van de website wordt nagegaan en geoptimaliseerd. En de derde pijler die zeker niet te vergeten is; linkbuilding. Hiermee wordt autoriteit gecreëerd op voornamelijk de homepage en waar dat verder nodig is. Voor iedere aparte website wordt een strategie op maat uitgezet. Dit geldt zowel voor SEO als voor al onze andere online marketing diensten!

Strategie op maat van ons online marketing bureau in Haarlem

Wanneer het budget en jouw doelen bij SAM Online Marketing duidelijk zijn, beginnen we aan de strategie voor de online vindbaarheid van jouw website. Met behulp van onze unieke en effectieve zoekmachine optimalisatie strategie zal jij op de korte en op de lange termijn resultaten behalen waaronder hoger komen in Google. Dat betekent een hogere omzet en meer klanten, en dat is natuurlijk de wens van iedere ondernemer. Wij vragen je om eens na te denken over de volgende vragen, die onze experts veelal stellen aan onze nieuwe klanten; Genereert jouw website weinig of geen klanten met internet marketing? Is jouw bedrijf niet goed vindbaar in Google? Wil jij jouw naamsbekendheid vergroten? Wil je meer klanten en bezoekers op jouw website? Aan de hand van dit soort vragen kunt je bepalen wat jouw wensen zijn en kan een specialist van ons online marketing bureau in Haarlem een advies op maat aanbieden.

Hoe zorgen wij met online marketing in Haarlem voor meer bezoekers en conversie?

Onze online marketing specialisten in Haarlem maken gebruik van de silo structuur en de juiste LSI zoekwoorden op iedere pagina. Met de silo structuur wordt de interne linkstructuur van jouw website zeer krachtig. Door de juiste interne linkstructuur te hanteren zal jouw website namelijk heel veel autoriteit krijgen. Naar de homepage wordt namelijk over het algemeen veel gelinkt en dus het meeste autoriteit opgebouwd. Dit is dus in principe het centrale punt van jouw website. Van daaruit wordt in de silo structuur intern doorgelinkt naar de hoofdcategorieën die weer verder doorlinken naar hun eigen ‘silo’s’. Op deze manier verdeel je jouw website als het ware in silo’s. Positieve hieraan is dat je het crawlen voor Google makkelijk maakt, waardoor jouw pagina’s snel geïndexeerd zullen worden. Daarnaast kan de zogeheten ‘link juice’ goed doorstromen waardoor alle subpagina’s ook de benodigde autoriteit krijgen.

Met de LSI zoekwoorden die geschreven worden door onze internet marketing tekstschrijvers zal je met een pagina scoren op meerdere zoekwoorden. Zo is de kans op meer bezoekers en meer potentiële klanten groter. Ook maken we zo voor Google duidelijker waar de pagina over gaat, waardoor ze de pagina weer sneller op zal pakken en goed zal indexeren. Dat is de kracht van online marketing in Haarlem.

USP Diensten USP Diensten

Full-service online bureau marketing

SAM Online Marketing heeft naast zoekmachine optimalisatie (SEO) experts ook specialisten op het gebied van Google AdWords (SEA), Email marketing, Social media marketing, Conversie optimalisatie, Google Analytics, Zoekmachine optimalisatie, Zoekmachine marketing, Linkbuilding. Kortom, ons internetbureau kan jou met een verscheidenheid aan services van dienst zijn. Een combinatie van deze vakgebieden zorgen ervoor dat jouw website bovenaan Google eindigt. Met de uitgebreide internet marketing mogelijkheden in Haarlem heeft u meer garantie tot succes! Zo hoeft je niet met diverse bedrijven of contactpersonen te stoeien, bij ons online marketing bureau in Haarlem heb je te maken met een vast contactpersoon die met je meedenkt en in oplossingen denkt.

Aan de slag met jouw online marketing in Haarlem?

Wil je direct bovenaan gevonden worden in de zoekresultaten of meer bezoekers op jouw website met behulp van een online marketing bureau in Haarlem? Een expert van ons internet marketing bureau kan voor jou een succesvolle marketingcampagne op maat opstellen waarin al jouw wensen en doelen worden verwerkt.

Ben jij ook overtuigd van onze kwaliteiten en heb je interesse in internet marketing diensten van SAM Online Marketing? Neem dan contact op met een specialist op het gebied van online marketing uitbesteden voor een vrijblijvend gesprek. U kunt ons telefonisch altijd bereiken, een mail sturen of een gratis SEO scan afnemen waarmee duidelijk wordt hoe jouw website er SEO-technisch voorstaat.

Online marketing bureau

Ons werk

20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken
20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken
beoordeling SAM beoordeling SAM

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

 • vinkje 5 Premium analyse
 • vinkje 6 Uitgevoerd door echte specialisten
 • vinkje 7 Analyse van on-page, techniek en autoriteit
 • vinkje 8 Concrete verbeterpunten
conversie pijl
SAM Medewerker
Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier 2

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.