Online marketing bureau Rotterdam

Droom jij van een succesvol bedrijf? Met ons online marketing bureau in Rotterdam haal je het meeste rendement uit je website, waardoor die droom weer een stap dichterbij komt. Het vergt veel om een echte ondernemer te zijn. Je zit vol met ideeën, maar de dagelijkse taken slokken veel tijd op. Laat online marketing in Rotterdam daarom over aan onze specialisten!

Ontdek jouw website scan
Doe de GRATIS website scan t.w.v. €399,-

Hoe ons online marketing bureau Rotterdam jou helpt!

Doe waar jij goed in bent en laat ons doen waar wij goed in zijn! Door je online marketing uit te besteden heb jij meer tijd voor je eigen bedrijf terwijl wij de nodige ervaring hebben om de vindbaarheid van je website te verbeteren. Het internet biedt unieke kansen aan iedereen die nu iets voor zichzelf wil beginnen. Als we het artikel van nu.nl mogen geloven wordt 5% – 10% van de bedrijven succesvol. We kunnen er donder op zeggen dat deze bedrijven stuk voor stuk bezig zijn met een digital marketing bureau.

Nog nooit eerder was het mogelijk om zo efficiënt om te gaan de klanten. Zelfs al trek jij duizenden bezoekers per maand aan: je hebt maar één website nodig om ze te ontvangen. Met een online marketing specialist uit Rotterdam van ons bedrijf kun je hier slim op inspelen.

SAM Online Marketing biedt verder diensten aan bedrijven in onder andere Gouda, Dordrecht en Breda.

Ontdek hoe jij succes behaalt met online marketing

Online marketing
Domineren op het internet

Wat heeft een online marketing bureau Rotterdam jouw bedrijf te bieden?

Voor niets gaat de zon op. Je wilt natuurlijk wel eerst weten wat een online marketing bureau in Rotterdam jou te bieden heef voordat je zaken gaat doen. Je bent net goed op weg met je bedrijf, waarom zou je dan hier geld in stoppen? Omdat het een investering is die op geen enkel andere manier zo effectief het geld terugverdient.

Stel jij verkoopt meubels via je winkel. Je hebt ook een webshop, maar daar draaien de verkopen niet lekker. In eerste instantie klinkt €2.000 per maand als een behoorlijke investering. Maar sta erbij stil dat je hiermee duizenden bezoekers aantrekt omdat je bovenaan in Google staat. Met de verkoop van één à twee meubels heb jij je geld alweer terug. Zoals je ziet kan het hard gaan met je online marketing uitbesteden aan een professional.

Bij SAM Online Marketing hebben we het genoegen gehad om met fantastische bedrijven samen te werken. Wij zien het altijd als een samenwerking, niet alleen dat wij de diensten doen. Immers, hoe beter jij op de lange termijn profiteert, hoe beter wij meeprofiteren. Kijk in ons portfolio om een indruk te krijgen van wat we kunnen doen voor jouw business met onze online marketing specialist in Rotterdam.

Een greep uit onze kennisbank

Wat is seo?

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimization.

Hoe werkt Google Ads?

Wil je beginnen met SEA, als bijvoorbeeld aanvulling op jouw SEO

Wat is Google Analytics?

Google Analytics is gratis software van Google waarmee je uitgebreide…

Wat is conversie optimalisatie?

Conversie optimalisatie is één van de belangrijkste tactieken binnen…

Wat is online marketing?

Bij online marketing kies je ervoor om jouw product of dienst te promoten via het…

Wat is de customer journey?

Een customer journey is in het Nederlands een klantreis. Het is de reis de klant..

Linkbuilding Specialist Mimas

Welke diensten kun je binnen online marketing uitbesteden aan ons bedrijf in Rotterdam?

SAM Online Marketing staat voor maatwerk. Uit ervaring hebben we kunnen zien dat we de beste resultaten neerzetten als we ons niet laten beperken door standaardpakketten. Een expert analyseert de branche, de concurrentie en de kansen in de markt. Zo krijg jij bij het uitbesteden van de online marketing in Rotterdam het meeste waar voor je geld.

Nu is dit vakgebied erg groot waardoor je misschien niet goed weet waar je aan toe bent. Moet je vanaf het begin wel ook in social media investeren? Of misschien ben je tot nu toe in de veronderstelling geweest dat Google Ads aan jou besteed is en kom je nu pas achter de potentie van deze dienst.

De specialist van ons internet marketing bureau wilt graag makkelijk met jou het gesprek aangaan. Om deze reden is het verstandig om van tevoren alvast het een en ander te weten over het onderwerp. Dat voorkomt verwarring terwijl het de beslissingen zekerheid geeft. Hieronder gaan we in op de grote diensten die we als online marketing bureau in Rotterdam aanbieden.

Wat maakt ons uniek?

Waarom jij met SAM wél wint

We zetten de extra stap

Waar andere marketeers het houden bij tools, denken wij verder dan dat om resultaten voor jou te halen.

Super resultaat gericht!

Door onze holistische aanpak behalen wij consistent resultaten voor al onze klanten!

Alle online expertise in-house

Vanuit jouw budget maken we een strategisch plan
met de kortste weg naar resultaat

Groeien als jij groeit, Floris We zetten de extra stap, Jake We gaan door tot het resultaat gehaald is, Ali
Case Linkbuilding RijschoolUniek

Meerdere nr. 1 posities én mede marktleider!

Rijschool Uniek wilde online gas geven. Met onze linkbuilding inspanningen schoot hun website omhoog in Google en reden ze binnen no-time richting online succes! Bekijk snel de case.

#SEO #linkbulding #regionaal #rijschooluniek

SEO

SEO bestaat op zichzelf weer uit meerdere onderdelen. Om het simpel te houden is het alles wat je doet om je website beter te laten scoren in het organische (onbetaalde) gedeelte van Google. Zoekmachine optimalisatie dus. In Nederland zal dit gericht zijn op Google, omdat meer dan 90% van de Nederlanders deze zoekmachine gebruikt.

Het is de weg van kleine verbeteringen opstapelen waardoor Google jouw website bovenaan de zoekresultaten zal zetten. Onze online marketing specialist uit Rotterdam verbetert de teksten op de website, de titels en kopteksten. Maar zal bijvoorbeeld ook waardevolle referenties van andere relevante bedrijven op het internet naar jou krijgen.

Google Ads

Google laat al haar gebruikers gratis dingen opzoeken via het internet. Maar ook zij zitten met gigantische serverkosten. Om toch winst te maken met hun briljante zoekmachine geven ze bedrijven de mogelijkheid om te adverteren. Jij krijgt dan een speciale plek, boven die van iedereen, helemaal aan de top van de zoekresultaten.

De Google Ads expert gaat aan de slag met Google Analytics om te zien wat je bezoekers doen. Via welke zoekwoorden komen ze binnen? Welke zoekwoorden leveren jou het meeste geld op? Op deze manier wordt het adverteren met een Google Ads deskundige steeds lucratiever naarmate er meer gegevens beschikbaar zijn.

Website scan

Ongeacht waar je staat met je website is het slim om een website scan te laten uitvoeren. Een professional gaat niet zomaar aan de slag. Alle uren die bij SAM Online Marketing gemaakt worden moeten naar een doel leiden. Zonder doel kun je niet meten waar je staat en kun je dus ook niet spreken van vooruitgang.

Met een website scan maakt ons online marketing bureau in Rotterdam een nulmeting voor je. Heb je bijvoorbeeld al een tijdje een website waar je altijd ferm op nummer 1 stond, maar merk je de laatste tijd dat je zakt? Dan is een website scan een uitstekende tool van ons digital marketing bureau om snel de punten in kaart te brengen waar het meeste voordeel uit te halen valt.

Social media

Facebook, Instagram en LinkedIn zijn inmiddels volledige begrippen geworden. Alle data wijst uit dat social media alleen maar zal groeien de komende jaren. Je kunt social media goed gebruiken als ondersteuning van een nieuw product wat je lanceert of om aan een groter publiek bekend te maken dat er een nieuw evenement op komst is.

Sommige bedrijven doen het trouwens volledig op alleen social media. Het ligt aan jouw bedrijf wat de beste optie is. Hoe dan ook zullen we alle mogelijkheden bekijken om voor jou het beste resultaat te halen. Meerdere diensten tegelijk inzetten is effectiever dan een enkele strategie, hebben onze online marketing specialisten uit Rotterdam gezien.

Maak kennis met de werkwijze voor online marketing in Rotterdam

De volgorde waarin je je website aanpakt maakt direct uit voor de posities in de zoekmachines. Om online marketing in Rotterdam goed uit te voeren moet je van tevoren exact weten wat je gaat doen. Door te meten zie je of het werkt of niet. Zo niet, heb je meteen een antwoord nodig want op het internet gaat alles snel. Sta je stil met je website dan zul je merken dat je na verloop van tijd posities weggeeft aan de concurrentie.

Met een stap voor stap zwart-op-wit werkwijze laten we bij SAM Online Marketing niets aan toeval over. Vanaf het begin gaat de online marketing expert aan de slag om alles in kaart te brengen. Het hele traject, van zoekwoordonderzoek tot en met de schrijfstijl van de teksten die geschreven moeten worden, zoekt hij uit. Wanneer we het erover eens zijn welke zoekwoorden voor jouw business interessant zijn om uit te besteden, gaan we direct over op actie.

Laat de online marketing deskundige samen met jou realistische doelen opstellen. We meten continu de voortgang, zodat we jou elke maand een update kunnen sturen over de stand van zaken. Bij het uitvoeren van de strategieën om de vindbaarheid van je website te vergroten is er weinig tijd om fouten te herstellen. Daarom is een goed doordachte strategie noodzakelijk om de concurrentie te slim af te zijn. Zij staan immers ook niet stil. Omdat wij ons ten alle tijden bewust zijn van de meetbare doelstellingen werken onze online marketing specialisten uit Rotterdam altijd naar een positieve Return on Investment.

Snel schakelen dankzij korte lijnen met de online marketing specialist Rotterdam

Op het internet gaat alles snel. Ontwikkelingen volgen elkaar om de haverklap op. Bij ons online marketing bureau in Rotterdam kun je snel schakelen dankzij de korte lijnen met onze specialist. Wij stellen één vaste contactpersoon aan met wie jij alle communicatie houdt. Vanaf het begin zal deze met jou het traject doorlopen. Wanneer er nieuwe updates komen kunnen we direct de impact op jouw website meten. Mocht je zelf bijvoorbeeld meer diensten aanbieden verwerken we deze meteen in de huidige strategie.

We denken graag met je mee over nieuwe mogelijkheden voor je site. Door de communicatie vlot te houden blijven we op koers om de doelstellingen te halen. Bovendien krijg je elke maand een rapportage. Met dit overzicht heb jij ook grip op de zaak en weet je wat je krijgt voor je online marketing uitbesteden in Rotterdam aan ons bedrijf.

Ontdek jouw website scan

Doe de GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.

  • In 24 uur je uitslag
  • Welke kansen laat je liggen?
  • Wanneer kun je groei verwachten?
Online Marketing Strateeg Sasha

Online marketing strateeg

Hoeveel kosten deze online marketing diensten?

Return on Investment staat voorop in de diensten die wij aanbieden. Ongeacht hoeveel het kost om de diensten uit te besteden, wil je weten dat je investering jou uiteindelijk meer geld oplevert dan dat het kost. Omdat wij altijd op maat werken kunnen we de prijs realistisch inschieten ten opzichte van de gemaakte doelstellingen.

De kosten van online marketing in Rotterdam zijn gebaseerd op onder andere de bevindingen van de expert tijdens het zoekwoordonderzoek. Niet alleen willen we weten welke zoekwoorden en hoeveel zoekwoorden, maar ook wat de concurrentie doet. De deskundige maakt hier een totaalplaatje van wat wij als internet marketing bureau gebruiken om de prijs te maken.

De diensten die je bij ons digital marketing bureau vindt zijn voor bedrijf geschikt. Groeit jouw bedrijf? Dan groeien wij mee. Op die manier streven we ernaar om een alsmaar betere ROI om meer bezoekers naar jouw website te genereren.

Wat andere ondernemers zeggen…

5/5

Tolga Cav

#SEO #website

Professionele Team die hart heeft voor jou zaak en er voor zorgt dat jij moet goed gevoel je werk kan doen!

5/5

Brahim Vlogs

#SEO #website

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben, alle afspraken zijn tot nu nagekomen. Wat ik zeer belangrijk vindt is dat als er een verandering plaats moet vinden dat het snel gedaan wordt, en dat is hier zeer zeker het geval!

5/5

Van Vleuten Marketing

#SEO

Wij hebben een hele prettige samenwerking met SAM Online Marketing. De werkwijze en communicatie is altijd helder. Beide partijen weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Dit is zeker een aanrader.

Linkbuilding Strategie

Jouw online marketing
succesvol maken?

Wij maken een strategie op maat waarmee jij in jouw branche het internet zal veroveren. Daarbij bieden wij een service waar al onze klanten vrolijk van worden:

Vrijblijvend advies nodig? Vraag het aan de online marketing expert

Hoger in Google komen gaat niet over één dag ijs. Het uitbesteden van de online marketing aan een agency in Rotterdam is een grote stap om te maken. Zorg dat je een weloverwogen beslissing kan maken, zodat je geniet van een langdurige samenwerking. Kom in gesprek met onze online marketing specialist. Je kunt de vragen stellen die je nog hebt over welke doelen je hebt. Of is er iets nog niet helemaal duidelijk over SEO, Google Ads of een van de andere diensten?

Door te sparren met de expert kom jij erachter hoe en op welk termijn realistische resultaten neergezet kunnen worden. SAM Online Marketing levert al jaren service. We hebben veel bedrijven in de topposities mogen zetten. Neem een kijkje in ons portfolio voor enkele voorbeelden. Liever gelijk actie ondernemen? Onze online marketing deskundige in Rotterdam staat je graag te woord.