Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
Otto Workforce

Wat is onze invloed geweest?

Bekijk en lees wat wij voor dit project hebben gedaan.

Otto Workforce

Otto Workforce brengt vraag en aanbod bij elkaar. Vanuit een effectieve strategie biedt deze gigant arbeidsbemiddeling door heel Europa. Otto is daarbij voortdurend op zoek naar nieuwe concepten om de belangen van medewerkers en klanten op het gebied van flexibel werken optimaal te benutten.

Werkzaamheden

  • SEO adviesplan
  • Content creatie
  • Linkbuilding strategie
  • PR advies

Resultaten

  • Stijging organisch verkeer
  • Verhoogde autoriteit
  • Diverse topposities
  • Verbeterde merknaam

De uitdaging

Otto Workforce kwam bij SAM Online Marketing terecht met twee vragen: meer organische bezoekers en een positieve beïnvloeding van de SERP’s. Allereerst wilde Otto Workforce alleen bedrijfsgerelateerde pagina’s zien wanneer men op ‘Otto Workforce’ zou zoeken. Buiten dat wilde het overall meer uit Google halen en ook op niet bedrijfsgerelateerde termen gevonden worden. Hierbij diende samengewerkt te worden met een extern webbureau voor het doorvoeren van de veranderingen.

De uitvoering

Om vanuit een solide basis te kunnen werken, heeft SAM Online Marketing allereerst een uitgebreide SEO analyse gedaan. Iedere pagina op de website is doorlopen op het gebied van content, techniek en crawlability. Per stuk zijn verbeterpunten aangedragen om door te voeren. Denk hierbij onder andere aan headings, contentverdeling, laadtijd en meer.

Nadat de basis was gelegd, kon SAM Online Marketing aan de slag met een uitgebreid zoekwoordonderzoek, om zodoende de website van nieuwe content te voorzien. Op basis van de kansen zijn diverse aanbevelingen, alsmede aansluitende content aangedragen, welke Otto Workforce vervolgens een-op-een door kon voeren.

Over de gehele periode is SAM Online Marketing tevens bezig geweest met het tactisch versterken van de autoriteit van de website. Otto Workforce beschikte al over een enorme autoriteit, maar deze werd nog niet gericht gebruikt. SAM Online Marketing heeft dit profiel stukje bij beetje bijgeschaafd door de slechte links te vervangen voor goede links en deze gericht naar de SEO-pagina’s te sturen.

De resultaten

Al met al zijn er zeer mooie resultaten behaald voor Otto Workforce. Op de eerste pagina van Google waren de gewenste zoekresultaten te zien en ook het organische verkeer is flink toegenomen.

Doe de gratis SEO Scan
2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button