SEO check

Ontdek snel en gratis hoe je ervoor staat
Vertrouwd door 10.000+ website eigenaren

Doe in 2 minuten een gratis SEO check

Weten hoe je SEO ervoor staat? Door je website hierboven in te vullen, kun je gratis achterhalen wat de verbeterpunten zijn voor je website. In slechts 2 minuten krijg je belangrijke inzichten over hoe jouw website presteert in Google. Onze snelle SEO check biedt je een overzicht van je gebruik van de juiste zoekwoorden, meta tags, gebruiksvriendelijkheid, website snelheid en nog veel meer! 

Of je nu een beginner bent in de wereld van SEO of juist ervaren marketeer bent die snel wil checken hoe zijn website ervoor staat, onze gratis SEO analyse zorgt ervoor dat je met minimale inspanning een hoop nuttige informatie ontvangt. Dat allemaal geheel gratis!

Wat levert onze SEO checker je op?

Op het internet zijn tegenwoordig talloze SEO tools te vinden. Wat maakt dat onze SEO check een meerwaarde is voor jouw website?

Gratis bruikbaar advies

Een van de grootste voordelen van onze SEO analyse is dat je direct bruikbare adviezen krijgt. Van onze specialisten krijg je concrete aanbevelingen om de prestaties van je website te verbeteren. Denk aan advies over de optimalisatie van je zoekwoorden, het verbeteren van de leesbaarheid van je teksten en het versterken van je linkprofiel. Soms kan het fijn zijn om iemand anders te laten kijken naar je website om verbeterpunten te ontvangen die je zelf misschien niet gezien hebt. Zo kunnen de gratis adviezen die je ontvangt, zorgen voor een enorme groei in je posities in Google.

Verbeter de gebruiksvriendelijkheid van je website

Onze vrijblijvende SEO test helpt je ook om je website gebruiksvriendelijker te maken. Hierbij kun je denken aan de laadsnelheid van je website, de responsiveness en meer. Je krijgt inzicht in diverse aspecten die invloed hebben je score in Google. Voor Google gaat het namelijk niet alleen om de content die je schrijft en de links op je website. Je website moet voor bezoekers ook fijn zijn om te gebruiken. Uiteindelijk wil een zoekmachine als Google dat haar bezoekers zo goed mogelijk bedient worden. Een website die niet gebruiksvriendelijk is, zal minder snel ranken in de zoekresultaten. 

Daarnaast verhoogt een goede gebruiksvriendelijkheid de conversieratio van je website. Een win-win dus! 

Krijg inzicht in wat je concurrenten doen

Naast de gebruiksvriendelijkheid van je website krijg je met onze SEO check ook inzicht in de exacte strategie van je concurrenten. Hoe ideaal is het om precies te kunnen zien wat anderen in jouw branche doen om zo hoog mogelijk in Google te scoren. Als je weet wat hun aanpak is, kun je makkelijker een strategie bedenken om ze te verslaan. Van gebruikte zoekwoorden tot het exacte linkprofiel, jij krijgt alles te zien! 

GRATIS SEO check
Snel ontdekken hoe je ervoor staat?

Het kan lastig zijn om zelf te achterhalen hoe je meer bezoekers moet genereren. Laat ons je helpen met een GRATIS checken!

  • Wat doet je concurrent beter dan jij?
  • Ontdek de potentie van je website
  • 990+ succesvolle klanten

Sasha

Online marketing strateeg

Hoe werkt onze gratis SEO test?

Benieuwd naar hoe onze SEO test werkt? Bij SAM Online Marketing maken het je graag makkelijk. Het werkt heel simpel: je bezoekt onze website, vult de URL van je site in en laat de rest aan ons over. Een van onze ervaren SEO specialisten neemt jouw website onder de loep en analyseert deze van top tot teen. We kijken naar allerlei belangrijke SEO-factoren zoals zoekwoordgebruik, meta tags, website structuur, laadsnelheid, de mobiele vriendelijkheid, en de kwaliteit van de backlinks.

Nadat we je SEO analyse hebben gedaan ontvang je een uitgebreid rapport met duidelijke inzichten en praktische tips om je posities in Google te verbeteren. Dit stelt je in staat om te zien waar je goed scoort en op welke punten je nog wat extra aandacht zou kunnen gebruiken. Het rapport dat je van ons ontvangt bestaat niet alleen uit een algemene evaluatie, maar geeft je ook specifieke aanbevelingen die je direct kunt implementeren in je website. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aanpassingen in je titel tags, het optimaliseren van je afbeeldingen voor snellere laadtijden, of het verbeteren van de gebruikerservaring op mobiele apparaten.

Onze gratis SEO test biedt je een mooie kans om een professionele blik op je website te laten werpen, zonder dat het je iets kost. Perfect voor iedereen die zijn online aanwezigheid wil optimaliseren, maar niet meteen het budget heeft om SEO uit te besteden. 

Ontdek hoe jij jouw website kunt verbeteren om hoger te scoren in de zoekresultaten! Onze specialisten staan klaar om je te helpen elk aspect van je website te optimaliseren. Met onze SEO check kun je niet alleen je SEO prestaties verbeteren, maar ook een betere ervaring bieden aan je bezoekers. Dit kan uiteindelijk leiden tot meer verkeer, hogere engagement en een toename in conversies. Waar wacht je nog op? Vul je URL in en start vandaag nog met de gratis SEO check!

We hebben mooie resultaten gehaald voor…
Ondernemers die jou voor gingen
Meneer Casino
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
REDA Logo
Singelloop Logo
REDA Logo
KVK Logo
Leids Dagblad Logo

Waar bestaat onze SEO check uit?

Wil je eens goed onder de motorkap van je website kijken zonder er een cent voor te betalen? Doe dan onze gratis SEO check die we stap voor stap aanpakken. Het is super simpel en super nuttig!

Stap 1: Een technische inspectie

We trappen af door de techniek achter je website eens goed onder de loep te nemen. Denk aan laadsnelheden, of je site lekker werkt op mobiele apparaten en of de zoekmachines zoals Google je pagina’s goed kunnen vinden en indexeren.

Stap 2: Een diepe duik in je content

Hier pakken we je content grondig aan. Hoe staat het met je keywords? Sluit je content aan bij wat je bezoekers zoeken? We checken ook je meta’s. Daarnaast controleren we of je afbeeldingen en video’s wel geoptimaliseerd zijn voor een vlotte laadtijd.

Stap 3: Analyse van je linkprofiel

Backlinks zijn zeg maar de kudo’s van het internet. Hoe meer kwalitatieve links naar je site verwijzen, hoe beter je aanzien bij de zoekmachines. Wij checken wie er allemaal naar jou linkt en of deze links wel de moeite waard zijn.

Stap 4: User experience onder de loep

Een website moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel. We evalueren hoe navigeerbaar je site is, hoe logisch alles in elkaar zit, en of bezoekers makkelijk vinden wat ze zoeken.

Stap 5: Praktisch rapport met verbetertips

Na onze analyse zetten we alles wat we hebben gevonden in een overzichtelijk rapport. Je krijgt van ons concrete tips en verbeterpunten die je zelf kunt aanpakken om je SEO naar een hoger niveau te tillen.

Een aantal van jouw specialisten
Het winnende team
TEAM SAM Jake
Jake
Online marketing specialist
TEAM SAM Sasha
Sasha
Directeur & Strateeg
TEAM SAM Ali
Ali
Online marketing specialist
TEAM SAM Teun
Teun
Online marketing specialist
TEAM SAM Floris
Floris
Online marketing specialist
TEAM SAM Daniela
Daniela
Junior Online Marketeer

Doe direct onze vrijblijvende SEO check!

Wil je de SEO van je website een flinke boost geven zonder dat het je ook maar iets kost? Doe direct onze vrijblijvende SEO check! Het is helemaal gratis en je zit nergens aan vast. Je hoeft ons alleen je website URL te geven, en wij doen de rest. We pluizen je site helemaal uit en laten je precies zien waar je goed scoort en waar nog wat winst te behalen valt. Van technische tweaks die je site sneller maken tot content tips die je helpen hoger in Google te komen, we geven je alle tools in handen. En het mooiste? Je krijgt van ons een helder, makkelijk te begrijpen rapport met actiepunten die je direct zelf kunt aanpakken. Dus, klik door, vul je URL in en laten we samen jouw posities in Google naar een hoger niveau tillen!

Weten waar je kansen liggen?

Weet je niet hoe je je SEO resultaten kunt verbeteren en, ben je benieuwd naar je verbeterpunten?

Laat ons je website GRATIS analyseren!

  • Duidelijke verbeterpunten
  • Volledig stappenplan voor 2024
  • Gericht op korte én lange termijn

Jake

SEO specialist