fbpx
Wilt u meer bezoekers op uw website?
Behaal de beste resultaten voor uw business
Adverteren Meer bereik
Optimaliseren Meer bezoekers
Rapporteren Meer conversie
Adviseren Meer kennis

SEO specialist

Heeft u tevergeefs gezocht naar een ervaren SEO specialist? Wilt u weten wat het inhuren van een SEO specialist kost? Of wilt u eenvoudigweg weten hoe zoekmachine optimalisatie voor Google werkt? Lees dan verder. Wij leggen u stap voor stap uit wat zoekmachine marketing voor uw bedrijf kan betekenen en hoe het inhuren van een SEO specialist daar een rol in kan spelen.

Daarnaast let een zoekmachine optimalisatie expert op detail. Is de juiste call-to-action aangeboden aan een bezoeker? Is de indeling van de homepagina logisch opgebouwd? Triviale zaken waar een ondernemer met weinig verstand van online marketing wellicht niet aan denkt. Men wil immers ondernemen, niet bezig zijn met futiliteiten van een website. Een SEO specialist inhuren kan daarom voor veel ondernemers het werk en onderhoud aan een site verlichten.

Wat is SEO door een ervaren specialist?

SEO is wat door een specialist ook wel zoekmachine optimalisatie wordt genoemd. Het is een afkorting voor ‘Search Engine Optimization’. Het optimaliseren van een site zorgt ervoor dat deze makkelijker vindbaar is voor internetgebruikers afhankelijk van het woord waarop wordt gezocht.

Wanneer men gebruik maakt van Google, worden websites die door een expert geoptimaliseerd zijn hoger getoond in de zoekresultatenlijst. Websites die hoog in Google staan, worden niet alleen meer bezocht, maar krijgen over het algemeen ook meer vertrouwen van bezoekers.

Mensen hebben vaak geen zin om helemaal naar beneden te scrollen of om naar de volgende resultatenpagina door te klikken. Hierdoor werven sites die bovenaan staan meer bezoekers en zodoende meer klanten. Gemiddeld ontvangt de nummer één 33% van alle internetbezoekers. De top één, twee en drie tezamen ontvangen gemiddeld 62%. Een SEO specialist van ons online marketing bureau kan u daarom helpen om meer klanten te werven door de eigenschappen van uw bedrijfswebsite aanpassen.

Hulp van SAM?

Laat uw gegevens achter en word binnen 24 uur teruggebeld.

Direct contact opnemen

Succes verzekerd met SAM

0+
Teamleden
0%
SAM verhoogt uw conversiepercentage
0+
Succesvolle samenwerkingen met SAM
0
Gemiddelde beoordeling
van onze klanten
 

Wat is een Search Engine Optimization (SEO) specialist?

Een SEO specialist is iemand die zich verdiept in de werking en het gebruik van zoekmachines (zoals Google). Vervolgens wordt die vergaarde kennis door deze expert toegepast om websites beter te laten scoren in de zoekresultaten. Onderdelen van zoekmachine optimalisatie zijn copywriting, content optimalisatie, webdesign, linkbuilding en een zoekwoordonderzoek. Het schrijven van kwaliteit content en het uitzoeken van op welke zoekwoorden wordt gezocht staan centraal voor een SEO specialist. Een expert van ons bureau kan dit vervolgens verder uitbreiden met linkbuilding. Een SEO specialist is dus iemand die de huidige technologische ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houdt en enig begrip heeft van de algoritmen die zoekmachines gebruiken, om zodoende hoger of zelfs bovenaan te verschijnen met een willekeurige website. Dit zijn de belangrijkste factoren om rekening mee te houden wanneer er naar een SEO specialist wordt gezocht.

Lokaal vindbaar vanaf 199

Maandbudget vanaf 199 Persoonlijk aangewezen SAM specialist Looptijd van 6 t/m 12 maanden Altijd resultaat! Contact opnemen

Wat kost een SEO specialist inhuren?

Een belangrijk uitgangspunt voor een ondernemer is om te weten wat het inhuren van een ervaren SEO specialist kost.

De maatstaf varieert per opdracht. De moeilijkheid en benodigde tijd zijn over het algemeen bepalend, maar ook de verwachte toename in omzet door de inzet van de expert wordt meegenomen. Indien men een lage omzet verwacht omdat men een niche bedrijf of bescheiden MKB heeft bepaalt dat eveneens hoeveel het inhuren van een SEO specialist kost.

Ons zoekmachine optimalisatie bureau neemt opdrachten aan van bedrijven van divers formaat en is actief in alle regio’s van Nederland. Neemt u daarom contact op met SAM Online Marketing en bespreek de mogelijkheden met een SEO specialist.

Contact met een SAM specialist

Vul het contactformulier in en laat u terugbellen door een specialist van SAM om de mogelijkheden te bespreken. Nu online
Doe de gratis SEO Scan
2018 © SAM Online Marketing & Webdesign
Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 30 beoordelingen

Hulp vragen aan SAM

Leg de pijnpunten van uw website bloot met onze SEO scan. SAM Online Marketing heeft een online tool (SEO check) ontwikkelt, waarmee u eenvoudig checkt hoe Google uw website beoordeelt. Laat uw website scannen op content, autoriteit en techniek en zet de eerste stap naar een zoekmachine geoptimaliseerde website.