Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Mobile check 1Geen gouden bergen
  • Mobile check 2Concrete doelstellingen
  • Mobile check 3Vlot contact
  • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
SEO Specialist Duurzame topposities
  • Word nr.1 in jouw branche
  • Samen winnen in Google
  • Duizenden top 3 posities
GRATIS website scan

SEO specialist inhuren? Samen winnen we van jouw concurrenten!

Een SEO specialist inhuren om jouw website of webshop goed vindbaar te maken in de organische zoekresultaten? Schakel dan een bureau in met veel ervaring en expertise! Wanneer jij hoog in Google komt te staan zullen de conversies binnenkomen. Onze SEO experts weten resultaten voor je te realiseren. Of je nu meer producten wil verkopen of juist meer leads wil. Door ons als SEO Specialist in te huren, zul je de resultaten behalen die je altijd al hebt gewild. Vanaf het moment dat je met meerdere zoekwoorden in de top tien en dus op de eerste pagina komt te staan zul je al een verschil merken in de omzet van je bedrijf. Als je daar je weg omhoog werkt zal je dan ook steeds meer stijging in je conversies zien. SAM Online Marketing zet de juiste SEO strategie uit met professionele SEO specialisten. Uit deze strategie worden doelstellingen gemaakt die met jou gedeeld worden. Wie wilt er nou niet nog meer conversies!? Hoe meer, hoe beter toch? Onze experts helpen jou naar de top! We vertellen je dan ook graag meer over wat zo iemand doet en waarom je zo iemand in moet schakelen.

SEO Specialist
Usp's 3

Waarom een SEO specialist inschakelen?

Omdat je veel tijd kwijt bent aan SEO en het een heel divers vak is. Iemand die hier dagelijks mee bezig is kan een uitgebreide strategie uitzetten die tot in de puntjes wordt nageleefd. Hiermee kom jij dus zeker in de top van Google! Over het algemeen zien we als experts vaak dat ondernemers toch afwachtend zijn met het inschakelen van van iemand die écht ervaring heeft met SEO. Vaak wordt gedacht dat alle werkzaamheden om SEO heen wel zelf gedaan kunnen worden. Men denk over het algemeen dan ook dat je als SEO deskundige alleen bezig bent met schrijven van teksten. Teksten schrijven over een bepaald onderwerp met het zoekwoord er een paar keer in verwerken en vervolgens online zetten is toch niet zo moeilijk?

Echter is SEO een stuk ingewikkelder dan je zult denken. Er komt veel meer bij kijken dan simpelweg een tekst schrijven met een zoekwoord er maar een paar keer in verwerken om deze vervolgens online te zetten. Over elk detail is namelijk nagedacht door een SEO expert. Zo zijn de headings van een tekst belangrijk. Deze moeten goed ingericht zijn. Maar ook de paginatitel en meta omschrijving moeten op de juiste manier ingevuld worden. Zo zijn er meer details waarvan je niet zo snel zou verwachten dat deze zo veel invloed hebben op de rankings van zoekwoorden op een landingspagina.

Daarnaast is een zoekwoordonderzoek de basis van de hele strategie die uitgezet wordt. Dit onderzoek wordt namelijk voor verschillende aspecten binnen zoekmachine optimalisatie gebruikt. Uiteraard allereerst voor de content. Je weet zo welke zoekwoorden je in een pagina moet verwerken, maar dus ook in een meta omschrijving of paginatitel. Zelfs voor linkbuilding is het zoekwoordonderzoek de basis. Anchorteksten zijn namelijk van belang wanneer je een link plaatst. Deze tekst wordt dus weer gebaseerd op het zoekwoordonderzoek. We vertellen je dan ook graag meer over de drie pijlers waar een SEO specialist zich mee bezighoudt!

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? SAM Online Marketing helpt je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren specialisten!

SEO Scan
Wat Is Een SEO Specialist
Jake Stamenkovic

Jouw SEO specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Wat doet een SEO specialist?

Vanzelfsprekend zorgt een SEO specialist ervoor dat jij hoog in de organische zoekresultaten komt. Onder andere hierdoor wordt met diverse landingspagina’s gezorgd voor meer bezoekers op jouw website. Zo ontstaat er meer conversie! Op deze manier klinkt het natuurlijk redelijk simpel, maar dat is het jammer genoeg niet. Daarom is hier een SEO expert voor nodig. Deze gaat eerst met jou rond de tafel om alles in kaart te brengen. Waar staat jouw bedrijf voor? Hoe is deze ontstaan? Wat is jouw doelgroep? Welke producten of diensten zijn het belangrijkste voor jou? Wat voor zoekwoorden zou je zelf mee komen als je aan jouw product of dienst denkt? Zo hebben we een basis die we verder kunnen uitwerken en weten we meer over jouw bedrijf. Vervolgens gaan we aan de slag met de strategie en de doelstellingen die we met jou delen. Voor jou is dan duidelijk wanneer wat behaald moet zijn en op welke manier we dit doen. Daarna gaan we dan echt aan de slag met de optimalisatie! SEO is op te delen in drie pijlers. Namelijk content, techniek en linkbuilding:

On-page optimaliseren en content schrijven

De basis voor deze drie aspecten binnen zoekmachine optimalisatie is zoals hierboven uitgelegd dus het zoekwoordonderzoek. Dit onderzoek is het belangrijkste voor de content. De zoekwoorden die je vind in je onderzoek, zullen namelijk de basis leggen voor jouw hele SEO strategie. Je zoekt met een zoekwoordonderzoek namelijk naar woorden of woordcombinaties die jouw potentiële bezoekers veel intikken in zoekmachines als Google. Deze woorden moet je dan weer verwerken in de content op je website. De zoekwoorden moeten goed verwerkt zijn in de tekst en headings. Zo zie je dat SEO specialisten niet alleen teksten schrijven. Er moet nog veel meer gebeuren voordat een de content van een website in orde is. Content wordt daarom ook niet zomaar geschreven. Natuurlijk is het belangrijk dat je goed kunt schrijven. Maar voorafgaand wordt er altijd een concurrentieanalyse gedaan. Concurrenten staan namelijk niet zomaar bovenaan! Google heeft deze domeinen en specifieke pagina’s om de een of andere reden dus al autoriteit gegeven. Hoe ze daar zijn gekomen, gaan wij dus ook tot in de puntjes onderzoeken. Elk onderdeel van de websites van concurrenten wordt uitgepluisd om uit te zoeken wat wel werkt en wat niet. Een aantal van de punten die onderzocht worden, zijn hoeveel content de concurrent heeft, welke zoekwoorden de concurrent gebruikt en in wat voor frequentie van de zoekwoorden is. Na de analyse kunnen we beginnen met schrijven!

SEO specialist inhuren Sasha
SAM Online Marketing USP's

Technische optimalisatie

De techniek van een website of webshop is een belangrijk aspect voor zoekmachines als Google. Het gaat voor zoekmachines als Google namelijk om gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker. De snelheid van een pagina is dus één van de technische punten die goed moet staan. Is dit te laag, dan zullen bezoekers jouw pagina ook snel weer wegklikken. Dan genereer je ook minder omzet dan mogelijk zou zijn. Daarnaast moeten meta descriptions, page titles en alt tags ingevuld zijn naar behoren. Dit heeft namelijk ook veel invloed op de rankings. Daarnaast zijn er nog meer details die gecheckt moeten worden. Denk aan broken links, H1’s, duplicate content, W3C fouten, inline CSS, follow/nofollow, index/noindex, canonicals, redirection links, robots.txt en ga zo maar door. Zoals je ziet is hier dus wel een SEO specialist voor nodig. Zijn er dingen die dieper in de code van de website gaan of iets dergelijks, dan wordt dit verder afgestemd met de webbouwer.

Autoriteit creëren met linkbuilding

Google geeft een pagina of domein autoriteit, maar doet dit niet zomaar. Hiervoor moet de gebruiksvriendelijkheid dus goed zijn. Maar een hoge DA-waarde helpt hier ook bij. Dit wordt gerealiseerd met linkbuilding. In sommige branches zie je dan ook dat er niet veel gelinkbuild wordt. Met de goede content, technisch alles in orde en enkele backlinks zijn topposities al te behalen. Maar soms is dit ook totaal niet het geval. Kijk naar verhuishuisbedrijven. Hier wordt zoveel gelinkbuild dat je dit dus echt wel nodig hebt. Hier moet door onze expert dan een zeer sterke strategie voor uitgezet worden!

Waarom SAM Online Marketing als SEO expert?

Resultaat is waar het om draait! Onze SEO specialist gaat hier dan ook hard mee aan de slag. Voor jou is dit natuurlijk het enige dat telt. Je schakelt niet voor niets een iemand in die gespecialiseerd is in SEO. Ons bedrijf gaat hier dan ook graag mee aan de slag. Afspraken worden nagekomen en de mentaliteit is er! Hebben onze specialisten gezegd dat we iets op woensdag zouden opleveren, dan leveren we het hoe dan ook op woensdag op. Voor ons stopt de werkdag dan ook niet om 6 uur wanneer deze taak niet afgerond is. Afspraak is afspraak.

Daarnaast zullen we altijd korte lijntjes houden. Stuur jij een mail naar één van onze contactpersonen, dan kun je dezelfde dag nog een mail terug verwachten. Alles is altijd helder. Is er een noodgeval en staat er iets niet goed of zijn enkele posities abrupt gezakt, dan kun je ons altijd direct bellen. We analyseren de boel meteen en zullen het probleem dan ook gelijk vinden.

Helderheid wordt aan het begin van de samenwerking dan ook direct gerealiseerd. Dit doen we dus door vanaf moment één al korte lijntjes te houden, maar ook door een duidelijk traject te laten zien. Hoe gaan we te werk? Wanneer zullen topposities behaald zijn? Aan het begin van de samenwerking stuurt onze specialist dan ook een Plan van Aanpak met een bestand van de doelstellingen die we samengesteld hebben toe. Zo creëren we een duidelijk verwachtingspatroon!

SEO Uitbesteden
Usp's 3

Een bureau als SEO specialist inhuren in plaats van een freelancer

Overweeg jij het om SEO uit te besteden aan een andere partij? Dan zul je vast een zeker al gemerkt hebben dat je kunt kiezen uit twee verschillende soorten experts. Je kunt kiezen voor een SEO bureau dat alle SEO werkzaamheden voor je oppakt of je kunt kiezen voor een freelancer. Waarom zou je een bureau inhuren en niet een freelancer? Dat heeft twee belangrijke redenen:

1. Meer expertise in huis

Een SEO bureau inhuren betekent dat je meer dan alleen iemand inhuurt die veel ervaring heeft met zoekmachine optimalisatie. Bij de meeste bureau’s zijn er namelijk niet alleen specialisten voor SEO werkzaam, maar ook professionals met andere vaardigheden. Zo hebben veel bureau’s bijvoorbeeld ook data analisten. Het fijne hiervan is dat je altijd weet dat jouw investering op de juiste manier besteed wordt. Het laatste wat je wil is dat de partij die je inhuurt, keuzes maakt die niet gebaseerd zijn op een goede analyse van cijfers. Dat zou complete geldverspilling zijn! Ook zien deze analisten nieuwe kansen via bijvoorbeeld Google Analytics. Via platforms als deze van Google is namelijk makkelijk het gedrag van jouw bezoekers op de website te zien. Dit is ideaal om bijvoorbeeld te zien wanneer iemand precies afhaakt en jouw pagina wegklikt.

Daarnaast zal een bureau ook web developers en designers in dienst hebben. Mocht je ooit nieuwe onderdelen willen toevoegen aan je website? Dan kunnen de designers en developers hun kennis ook weer inzetten om jou naar de top te zien stijgen. Zo krijg je niet alleen een SEO expert, maar een heel team dat jou ondersteunt bij het behalen van je doelen.

3. Er is altijd een SEO specialist bezig met je website

Of je nu kiest voor een bureau of een freelancer, je zult hoe dan ook gaan werken met mensen. Dat is natuurlijk hartstikke fijn, maar het betekent wel dat er iets kan gebeuren waardoor iemand tijdelijk niet beschikbaar is voor werk. Denk aan vakantie, ziekte etc. Dat hoort er eenmaal bij. Als je een zee gaat met een bureau valt dit gelukkig nog te omzeilen. Een bureau heeft vaak meerdere specialisten in dienst die jouw website op elk moment kunnen oppakken als er een collega wegvalt. Zo weet je zeker dat jouw project niet stil komt te staan en dat je geen omzet misloopt!

Ons werk
Klant Eastern Plaza

> 25.000 maandelijkse organische bezoekers

Eastern Plaza

Klant Ramengilde

Meerdere top 3 posities

Ramen Glide

Klant Taxicentrale Leiden

20 zoekwoorden in de top 10

Taxi Centrale Leiden

Vandaag nog bij SAM Online Marketing een SEO specialist inhuren!

Als je hoog wil ranken in zoekmachines als Google, kun je SAM Online Marketing als jouw SEO partner inhuren! Zoals je waarschijnlijk al weet is SEO super belangrijk om überhaupt te kunnen ranken in Google en conversies te kunnen halen uit de organische zoekresultaten. Om dit zelf te doen ben je ten eerste erg veel tijd kwijt, maar daarnaast kan je ook niet alles tot in de puntjes weten als je hier niet dagelijks mee bezig bent en ook nog eens een onderneming hebt. Schakel daarom onze experts in! Je kan gratis een SEO scan laten doen om te kijken hoe jouw website er op dit moment voorstaat en waar de kansen nog liggen. Vervolgens kunnen onze specialisten hiermee aan de slag. Je kan maar beter investeren in je SEO uitbesteden dan hier zelf heel veel tijd aan kwijt zijn terwijl je niet eens zeker weet of je het wel op de juiste manier doet. Neem dus direct contact met ons op! Wij helpen je graag naar de top!

Ready om te groeien?

Laten we samen een kijk nemen naar jouw website.
Neem direct contact op met een specialist van SAM Online Marketing!

Wat Doet Een SEO Specialist
Ali Demir

Online marketing specialist

SEO beoordelingen
Rouben
Taxi Centrale Leiden | SEO en Webdesign

Sam Online Marketing en Webdesign doet wat ze beloven; een strakke, resultaat-gerichte website binnen 3 weken. Daarnaast zie ik door alle marketing activiteiten het aantal website bezoekers en leads stijgen. Zeker een aanrader!

SEO beoordelingen
Raymond
Van Heijningen | SEO en Webdesign

Ik ben nu een aantal maanden klant bij SAM online en houdt er geweldige resultaat uit. Mijn website staat in top 3 wat beloofd is en de leads gaan omhoog.

Ik heb de volste vertrouwen in dat dit meer en beter gaat worden.

SEO beoordelingen
Berkant
Global Hair | SEO en Webdesign

Met SAM Online Marketing heb ik topposities behaald in Google. Vriendelijke gasten en geduldig! Bedankt SAM :).

Professioneel, uniek en conversie gericht. Sterke team. Ik heb veel over Sam Online Marketing gehoord. Daarna heb ik gekozen om al mijn online marketing aan Sam Design te over laten. Nu 2 jaar later, ben ik nog steeds super blij, Met als resultaat dat mijn haartransplantatie bedrijf de nr1 is gekozen en populairste bedrijf is geworden. Ik word uitstekend gevonden.

SEO beoordelingen
Rob Bijtjes
Ramen Gilde | SEO

Ik ben eigenaar van Ramen Gilde. Zeker 8 uur besteed (een jaar geleden) aan het zoeken naar de beste seo-specialist in Haarlem. SAM stond bovenaan, maar in Leiden. Vond ik op zich al een prestatie, dan begrijp je kennelijk dit vak. Sommige reviews kon ik terug herleiden tot een bedrijfsnaam. Gecheckt…zoeken op ‘verhuizen Haarlem’ en idd dit bedrijf stond hoog in Google. In zee met ze gegaan. Dit zijn tóppers, klaag nu tegen ze dat ik het véel te druk heb 🙂