SEO Expert nodig? #1 SEO Specialist van Nederland
  • Échte resultaten
  • Elk jaar duizenden top 3 posities
  • Blijf nr.1 in jouw branche
GRATIS website scan

SEO specialist inhuren voor jouw website

Is jouw website of webshop nog niet goed vindbaar in de organische zoekresultaten? Schakel dan een SEO specialist in! Wanneer jij hoog in Google komt te staan zullen de conversies binnenkomen. Vanaf het moment dat je met meerdere zoekwoorden in de top tien en dus op de eerste pagina komt te staan zal je dit al merken. Als je daar je weg omhoog werkt zal je dan ook steeds meer stijging in je conversies zien. SAM online marketing maakt zet de juiste SEO strategie uit met verschillende specialisten. Uit deze strategie worden doelstellingen gemaakt die met jou gedeeld worden. Wie wilt er nu niet nog meer conversies!? Hoe meer, hoe beter toch? Onze SEO experts helpen jou naar de top!

Waarom een SEO specialist inschakelen?

Over het algemeen zien we vaak dat ondernemers toch afwachtend zijn met het inschakelen van een SEO specialist. Vaak wordt gedacht dat dit wel zelf gedaan kan worden. Teksten schrijven over een bepaald onderwerp met het zoekwoord er een paar keer in verwerken en vervolgens online zetten is toch niet zo moeilijk?

Echter is SEO een stuk ingewikkelder dan je zal denken. Er komt namelijk veel meer bij kijken dan simpelweg een tekst schrijven met een zoekwoord er maar een paar keer in verwerken om deze vervolgens online te zetten. Over elk detail is namelijk in principe nagedacht door een SEO expert. Zo zijn de headings van een tekst belangrijk. Deze moeten goed ingericht zijn. Maar ook de paginatitel en meta omschrijving moeten op de juiste manier ingevuld worden. Zo zijn er meer details waarvan je niet zo snel zou verwachten dat deze zo veel invloed hebben op de rankings van zoekwoorden op een landingspagina.

Daarnaast is een zoekwoordonderzoek de basis van de hele strategie die door de SEO specialist uitgezet wordt. Dit onderzoek wordt namelijk voor verschillende aspecten binnen zoekmachine optimalisatie gebruikt. Uiteraard allereerst voor de content. Je weet zo welke zoekwoorden je in een pagina moet verwerken, maar dus ook in een meta omschrijving of paginatitel. Zelfs voor linkbuilding is het zoekwoordonderzoek de basis. Anchorteksten zijn namelijk van belang wanneer je een link plaatst. Deze tekst wordt dus weer gebaseerd op het zoekwoordonderzoek. We vertellen je dan ook graag meer over de drie pijlers waar een SEO specialist zich mee bezighoudt!

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

doe de scan
Jake dartbord
Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Wat doet een SEO specialist?

Vanzelfsprekend zorgt een SEO specialist ervoor dat jij hoog in de organische zoekresultaten komt. Onder andere hierdoor wordt met diverse landingspagina’s gezorgd voor meer bezoekers op jouw website. Zo ontstaat er meer conversie! Op deze manier klinkt het natuurlijk redelijk simpel, maar dat is het jammer genoeg niet. Daarom is hier een SEO expert voor nodig. De specialist gaat eerst met jou rond de tafel om alles in kaart te brengen. Waar staat jouw bedrijf voor? Hoe is deze ontstaan? Wat is jouw doelgroep? Welke producten of diensten zijn het belangrijkste voor jou? Wat voor zoekwoorden zou je zelf mee komen als je aan jouw product of dienst denkt? Zo hebben we een basis die we verder kunnen uitwerken en weten we meer over jouw bedrijf. Vervolgens gaan we aan de slag met de strategie en de doelstellingen die we met jou delen. Voor jou is dan duidelijk wanneer wat behaald moet zijn en op welke manier we dit doen. Daarna gaan we dan echt aan de slag met de optimalisatie! SEO is op te delen in drie pijlers. Namelijk content, techniek en linkbuilding:

Content schrijven

De basis voor deze drie aspecten binnen zoekmachine optimalisatie is zoals hierboven uitgelegd dus het zoekwoordonderzoek. Dit onderzoek is het belangrijkste voor de content. Hier moeten de zoekwoorden goed verwerkt zijn in de tekst en headings. Content wordt dan ook niet zomaar geschreven. SEO specialisten moeten natuurlijk goed kunnen schrijven, maar voorafgaand wordt er altijd een concurrentieanalyse gedaan. Concurrenten staan namelijk niet zomaar bovenaan! Google heeft deze domeinen om de een of andere reden dus al autoriteit gegeven, en dat gaan wij onderzoeken. Enkele van de punten die onderzocht worden zijn hoeveel content de concurrent heeft, welke zoekwoorden hij gebruikt en in wat voor frequentie. Na de analyse kunnen we beginnen met schrijven!

Technische optimalisatie

Techniek is een belangrijk aspect voor Google. Het gaat voor Google namelijk om gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker. De snelheid van een pagina is dus één van de technische punten die goed moet staan. Is dit te laag, dan zullen bezoekers jouw pagina ook snel weer wegklikken. Daarnaast moeten meta descriptions, page titles en alt tags ingevuld zijn naar behoren. Dit heeft ook veel invloed op de rankings namelijk. Daarnaast zijn er nog meer details die gecheckt moeten worden. Denk aan broken links, H1’s, duplicate content, W3C fouten, inline CSS, follow/nofollow, index/noindex, canonicals, redirection links, robots.txt en ga zo maar door. Zoals je ziet is hier dus wel een SEO specialist voor nodig. Zijn er dingen die dieper in de code van de website gaan of iets dergelijks, dan wordt dit verder afgestemd met de webbouwer.

Autoriteit creëren met linkbuilding

Google geeft een pagina of domein autoriteit, maar doet dit niet zomaar. Hiervoor moet de gebruiksvriendelijkheid dus goed zijn. Maar een hoge DA-waarde helpt hier ook bij. Dit wordt gerealiseerd met linkbuilding. In sommige branches zie je dan ook dat er niet veel gelinkbuild wordt. Met de goede content, technisch alles in orde en enkele backlinks zijn topposities al te behalen. Maar soms is dit ook totaal niet het geval. Kijk naar verhuishuisbedrijven. Hier wordt zoveel gelinkbuild dat je dit dus echt wel nodig hebt. Hier moet door onze SEO expert dan een zeer sterke strategie voor uitgezet worden!

Ons werk
Klant Eastern Plaza

> 25.000 maandelijkse organische bezoekers

Eastern Plaza

Klant Ramengilde

Meerdere top 3 posities

Ramen Glide

Klant Taxicentrale Leiden

20 zoekwoorden in de top 10

Taxi Centrale Leiden

Waarom SAM Online Marketing als SEO expert?

Resultaat is waar het om draait! Onze SEO specialist gaat hier dan ook hard mee aan de slag. Voor jou is dit dan ook het enige dat telt natuurlijk. Je schakelt niet voor niets een SEO expert in. Ons bedrijf gaat hier dan ook graag mee aan de slag. Afspraken worden nagekomen en de mentaliteit is er! Hebben wij gezegd dat we iets op woensdag zouden opleveren, dan leveren we het hoe dan ook op woensdag op. Voor ons stopt de werkdag dan ook niet om 6 uur wanneer deze taak niet afgerond is. Afspraak is afspraak!

Daarnaast zullen we altijd korte lijntjes houden. Stuur jij een mail naar onze SEO specialist, dan kun je dezelfde dag in principe nog een mail terug verwachten. Alles is altijd helder. Is er een noodgeval en staat er iets niet goed of zijn enkele posities abrupt gezakt, dan kun je ons altijd direct bellen. We analyseren de boel meteen en zullen het probleem dan ook vinden.

Helderheid wordt aan het begin van de samenwerking dan ook direct gerealiseerd. Dit doen we dus door vanaf moment één al korte lijntjes te houden, maar ook door een duidelijk traject te laten zien. Hoe gaan we te werk? Wanneer zullen topposities behaald zijn? Aan het begin van de samenwerking stuurt onze SEO specialist dan ook een Plan van Aanpak met een bestand van de doelstellingen die we samengesteld hebben toe. Zo creëren we een duidelijk verwachtingspatroon!

Vandaag nog bij SAM een SEO specialist inhuren!

Zoals je waarschijnlijk al weet is SEO super belangrijk om überhaupt te kunnen ranken in Google en conversies te kunnen halen uit de organische zoekresultaten. Om dit zelf te doen ben je ten eerste erg veel tijd kwijt, maar daarnaast kan je ook niet alles tot in de puntjes weten als je geen SEO specialist bent en een onderneming hebt. Schakel daarom ons SEO bureau in! Je kan gratis een SEO scan laten doen om te kijken hoe jouw website er op dit moment voorstaat en waar de kansen nog liggen. Vervolgens kunnen wij hiermee aan de slag. Je kan maar beter investeren in je SEO uitbesteden dan hier zelf heel veel tijd aan kwijt zijn terwijl je niet eens zeker weet of je het wel op de juiste manier doet. Neem dus direct contact met ons op! Wij helpen je graag naar de top!

Rouben
Taxi Centrale Leiden | SEO en Webdesign

Sam Online Marketing en Webdesign doet wat ze beloven; een strakke, resultaat-gerichte website binnen 3 weken. Daarnaast zie ik door alle marketing activiteiten het aantal website bezoekers en leads stijgen. Zeker een aanrader!

Raymond
Van Heijningen | SEO en Webdesign

Ik ben nu een aantal maanden klant bij SAM online en houdt er geweldige resultaat uit. Mijn website staat in top 3 wat beloofd is en de leads gaan omhoog.

Ik heb de volste vertrouwen in dat dit meer en beter gaat worden.

Berkant
Global Hair | SEO en Webdesign

Met SAM Online Marketing heb ik topposities behaald in Google. Vriendelijke gasten en geduldig! Bedankt SAM :).

Professioneel, uniek en conversie gericht. Sterke team. Ik heb veel over Sam Online Marketing gehoord. Daarna heb ik gekozen om al mijn online marketing aan Sam Design te over laten. Nu 2 jaar later, ben ik nog steeds super blij, Met als resultaat dat mijn haartransplantatie bedrijf de nr1 is gekozen en populairste bedrijf is geworden. Ik word uitstekend gevonden.

Rob Bijtjes
Ramen Gilde | SEO

Ik ben eigenaar van Ramen Gilde. Zeker 8 uur besteed (een jaar geleden) aan het zoeken naar de beste seo-specialist in Haarlem. SAM stond bovenaan, maar in Leiden. Vond ik op zich al een prestatie, dan begrijp je kennelijk dit vak. Sommige reviews kon ik terug herleiden tot een bedrijfsnaam. Gecheckt…zoeken op ‘verhuizen Haarlem’ en idd dit bedrijf stond hoog in Google. In zee met ze gegaan. Dit zijn tóppers, klaag nu tegen ze dat ik het véel te druk heb 🙂