Meer dan 700 succesvolle klanten
 • Mobile check 1Geen gouden bergen
 • Mobile check 2Concrete doelstellingen
 • Mobile check 3Vlot contact
 • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
Top 3 posities met je eigen SEO specialist Samen vooruit
 • Échte resultaten
 • Elk jaar duizenden top 3 posities
 • Blijf nr.1 in jouw branche
GRATIS website scan

SEO specialist

Sta jij al in de top 3 van Google? Of staat jouw concurrent daar? Geen zorgen, want je hebt de juiste SEO specialist gevonden. SAM Online Marketing gaat jou verder helpen. Een heldere SEO strategie, SMART-doelen en alleen het resultaat dat telt. Hoog in Google. Daar gaan we voor. En dat samen met jou!

Waarom een SEO specialist inhuren?

“Maar dat kan ik toch ook zelf?”, horen we je denken. Heel eerlijk? Nee. 

Natuurlijk kom je een heel eind op weg als eigenaar van jouw eigen bedrijf. Maar je kunt niet wat een SEO specialist kan. De mogelijkheden zijn nou eenmaal groter als je een expert inhuurt. Je komt misschien wel een heel eind met content schrijven. Maar is dit wel de juiste doelgroep? En hoe verhouden zoekwoorden zich tot de rest van de website? Staan de hreflang-tags wel goed ingesteld? En wat te doen met die ene onbetrouwbare partij die naar jou verwijst? Staan mijn ankerteksten bovendien wel goed?! 

Theoretisch gezien is het zeker mogelijk. Maar wij begeven ons ook niet in jouw vakgebied. Laat SEO aan de SEO specialist over. Sla de handen ineen met ons. Maar waarom een SEO bureau inhuren en niet een freelance SEO expert inhuren?

Wat doet een SEO specialist?

In het kort zorgt een SEO specialist ervoor dat jij bovenaan in Google komt te staan. Waarop? Op de voor jou meest relevante zoekwoorden. Hoe zo’n expert dat doet? Door de techniek, content en autoriteit van jouw website of webshop te optimaliseren. Klinkt nog een beetje vaag he? We leggen het hieronder stap voor stap uit.

Techniek

Tegenwoordig moet een website aan zoveel technische eisen voldoen. Netjes gecodeerd, goed indexeerbaar, razendsnel, toegankelijk én ook nog eens op en top beveiligd.

Een SEO specialist is bedreven in technische optimalisatie, of regelt de afstemming met de echte techneuten.

Content

Een echte SEO specialist beschikt over een gouden pen. Unieke content, afgestemd op jouw doelgroep en vormgegeven aan de hand van de belangrijkste zoekwoorden. Een goede tekst is een echte Casanova: hij verleidt zowel Google als een bezoeker. 

Autoriteit

Autoriteit geeft bevestiging aan Google. De zoekmachine weet zeker dat jij echt de beste bent. Wat een SEO expert hiermee doet? De juiste plekken vinden en op de juiste manier naar de juiste pagina’s van jouw website verwijzen.

SEO bureau boven freelance SEO specialist

We horen het vaker: “we werken liever samen met een freelance SEO specialist”. We snappen het sentiment: je hebt het idee dat je korte lijnen hebt en je weet precies met wie je te maken hebt. Op persoonlijk vlak is dit prettig. Het levert je alleen geen resultaat op. Ons SEO bedrijf heeft meerdere specialisten in dienst. Zij hebben ieder hun eigen specialisatie. Zo schrijft een echte content goeroe jouw teksten. Programmeurs ontfermen zich over de techniek van jouw website. Gehaaide salesmensen scoren de beste links. En business analisten overzien het gehele plaatje en de continuïteit. 

Nog een voordeel van een grote organisatie? De juiste tools zijn in huis. Het netwerk is groter, waardoor we sneller en makkelijker aan meer betrouwbare links komen. En valt er een keer iemand weg? Dan vult een andere SEO specialist zijn plek naadloos op. 

SEO uitbesteden? Ga dan voor een bureau en niet voor een freelance SEO specialist.

Waarom SAM Online Marketing als SEO expert?

Aan zelfvertrouwen geen gebrek. Met ons als SEO expert gaan we resultaat halen. Hoe dit komt? Onze SEO specialisten voldoen allemaal aan de volgende vier kenmerken. En deze vier kenmerken maken wij jou succesvol: 

 • Heldere doelen: SMART-doelstellingen. Jij weet wat er moet gebeuren. Wij weten wat er moet gebeuren. Duidelijkheid en heldere doelen. 
 • Alleen het resultaat telt: Ook al kunnen we het nog zo goed vinden met elkaar, je rekent ons af op resultaat. Geen 9 tot 5 mentaliteit en niet werken vanuit een taak. Een SAM SEO specialist weet waar het om draait: resultaat. 
 • SEO expert als contactpersoon: Geen gladde verkoper als contactpersoon en geen mooie verhalen. Gewoon, duidelijkheid, inhoudelijke gesprekken en korte lijnen. Want om resultaat te halen, hebben we elkaar nodig.
 • Beter goed gejat dan slecht bedacht: Wat wij het mooist aan SEO vinden? Je ziet wie succesvol zijn. Zo weten onze SEO specialisten wat werkt en wat niet werkt door naar de toppers in Google te kijken. We pakken hun beste onderdelen en voegen hier ons eigen smaakje aan toe.

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

 • Premium analyse
 • Uitgevoerd door echte specialisten
 • Analyse van on-page, techniek en autoriteit
 • Concrete verbeterpunten
Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze werkwijze als SEO specialist

SAM Online Marketing: de SEO specialist die jou succesvol gaat maken. Maar goed, praatjes vullen geen gaatjes. Daarom nemen we je mee door onze werkwijze. In vijf stappen gaan we jou door middel van zoekmachine optimalisatie succesvol maken. Wat gebeurt er als je kiest voor SAM inhuren? Je leest het hieronder.

1. Introductie en onderzoek

Een SEO specialist weet hoe jij bovenaan in Google komt. Maar dan moet je eerst weten op welke zoekwoorden dat is. We maken kennis met elkaar en sparren over de mogelijkheden. Van daaruit kunnen we ons onderzoek doen. Zo weten we op welke zoektermen we ons gaan richten.

2. Concurrentieanalyse en plan van aanpak

In de tweede stap analyseren we wie er momenteel bovenaan staan op onze zoekwoorden. Wat doen zij goed? Waarin verschillen ze van ons? En wat moeten we doen om boven hun te komen? Al deze bevindingen werken we uit in een plan van aanpak. Zo weten we exact wat we moeten doen.

3. Uitvoering

Alles valt of staat met de uitvoering. Onze SEO specialisten zijn divers. Copywriters schrijven pakkende content op basis van de zoekwoorden. Developers maken jouw website technisch tip-top. En onze linkbuilding en PR-specialisten zorgen voor een mega autoriteit.

4. Analyseren en bijstellen

Een echte SEO expert kan analyseren. Wat gaat er goed? En wat juist minder? En wat moet er dan wél gebeuren om de doelstellingen te halen? We nemen jouw case maandelijks onder de loep en stellen waar nodig bij. Alles voor het resultaat.

5. Rapporteren en converseren

Een SEO specialist inhuren. Het is een stukje controle weggeven. Je laat het graag over aan een ander. Maar je wil natuurlijk wel weten wat er gebeurt. Maandelijks stellen we een uitgebreide rapportage op. Hier komen alle essentiële details van de optimalisatie in naar voren. Jij hebt natuurlijk ook jouw ideeën over de optimalisatie. Daarom hebben we ook een maandelijks overleg, waarin we sparren, SEO advies geven en overleggen over de andere mogelijkheden.

Vandaag nog een SEO specialist inhuren!

Je weet dat SEO van levensbelang is. Je dat je hier een SEO specialist bij nodig hebt. En je weet dat een bureau succesvoller is dan een freelancer. Tot slot weet je dat je met SAM Online Marketing echt voor resultaat gaat. Kortom: we zien je belletje tegemoet! Kijk je liever eerst hoe je er nu voor staat? Doe dan de SEO scan!

Start direct jouw winstgevende SEO campagne

Zo snel mogelijk op nummer 1 in Google staan? Neem direct contact op met onze marketing specialist!

Jake Stamenkovic

Online marketing specialist