SAM Specialist Ma - Vr 09:00 - 18:00

Behaal het beste resultaat

Doe de gratis website scan

Het maximale halen uit uw website
Offerte aanvragen

SEO specialist

Heeft u tevergeefs gezocht naar een ervaren SEO specialist voor de gemeente Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den Haag? Wilt u weten wat het inhuren van een SEO specialist kost? Of wilt u eenvoudigweg weten wat een zoekmachine optimalisatie specialist is? Lees dan verder. U wordt stap voor stap uitgelegd wat zoekmachine marketing voor uw bedrijf kan betekenen en hoe het inhuren van een SEO specialist daar een rol in kan spelen.

Zo kan een expert u op weg helpen om een succesvolle start te maken met uw online marketing campagne of om uw huidige vindbaarheid te verhogen. Met name om zichtbaar te worden in regio’s als die van Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam is een grote uitdaging. Zo kan een SEO specialist u oplossingen bieden om knelpunten te overwinnen en alternatieve strategieën om alsnog het beoogde doel te bereiken.

Daarnaast let een internet expert op detail. Is de juiste call-to-action aangeboden aan een webbezoeker? Is de indeling van de homepagina logisch opgebouwd? Triviale zaken waar een ondernemer met weinig ICT-kennis wellicht niet aan denkt. Men wil immers ondernemen, niet bezig zijn met futiliteiten van een website. Een SEO specialist inhuren kan daarom voor veel ondernemers het werk en onderhoud aan een site verlichten.

Doe de gratis quickscan!

SEO Specialist

Wat is SEO door een ervaren specialist?

SEO is wat door een specialist ook wel zoekmachine optimalisatie wordt genoemd. Het is een afkorting voor ‘Search Engine Optimization’. Het optimaliseren van een site zorgt ervoor dat deze makkelijker vindbaar is voor internetgebruikers afhankelijk van het woord waarop wordt gezocht.

Wanneer men gebruik maakt van Google worden websites die door een expert geoptimaliseerd zijn hoger getoond in de zoekresultatenlijst. Websites die een hoge positie hebben door een SEO specialist worden over het algemeen meer gewaardeerd uit vertrouwen jegens Google, maar ook vanwege gemakzucht.

Mensen hebben vaak geen zin om helemaal naar beneden te scrollen of om naar de volgende resultatenpagina door te klikken. Hierdoor werven sites met hoge posities meer bezoekers en zodoende meer klanten. Gemiddeld ontvangt de nummer één 33% van alle internetbezoekers. De top één, twee en drie tezamen ontvangen gemiddeld 62%. Een SEO specialist van ons ervaren bureau kan u dus helpen om meer klanten te werven door de eigenschappen van uw bedrijfswebsite aanpassen.

Wat is een Search Engine Optimization (SEO) specialist?

Een SEO specialist is iemand die zich verdiept in wat zoekmachines waarderen in een website. Vervolgens wordt die vergaarde kennis door deze expert toegepast om internetsites beter te laten scoren in de zoekresultaten. Een SEO expert is er in vele variaties wat men kan herkennen aan de diverse vakgebieden die zijn te onderscheiden. Onderdelen van zoekmachine optimalisatie zijn copywriting, content optimalisatie, webdesign, linkbuilding en een zoekwoordonderzoek. Het schrijven van kwaliteit content en het uitzoeken van op welke zoekwoorden wordt gezocht staan centraal voor een SEO specialist. Een expert van ons bureau kan dit vervolgens verder uitbreiden met linkbuilding. Een goed webdesign neemt tegenwoordig ook een steeds belangrijker rol in wanneer er naar informatie wordt gezocht vanwege de hogere eisen van de consument en de verschuiving in surfgedrag op internet. Zo worden homepagina’s geacht gebruikersvriendelijk opdat het minder laadtijd kost voor mobiele gebruikers of tabletgebruikers. Een SEO specialist is dus iemand die de huidige technologische ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houdt en enig begrip heeft van de algoritmen die zoekmachines gebruiken. Dit zijn de belangrijkste factoren om rekening mee te houden wanneer er naar een SEO specialist wordt gezocht. Deze kunt u vrijblijvend inhuren bij SAM.

Wat kost een SEO specialist

Een samenwerking aangaan met SAM

Ervaren online marketing specialisten
Aantoonbare resultaten voor klanten
Duurzame topposities in Google
Deskundig advies
Wat is SEO door een specialist

Wat kost een SEO specialist inhuren?

Een belangrijk uitgangspunt voor een ondernemer is om te weten wat het inhuren van een ervaren SEO specialist kost.

De maatstaf varieert per opdracht.

De moeilijkheid en benodigde tijd zijn over het algemeen bepalend, maar ook de verwachte toename in omzet door de inzet van de expert wordt meegenomen.

Indien men een lage omzet verwacht omdat men een niche bedrijf of bescheiden MKB heeft bepaalt dat eveneens hoeveel het inhuren van een SEO specialist kost.

Ons zoekmachine optimalisatie bureau neemt opdrachten aan van bedrijven van divers formaat en is actief in alle regio’s van Nederland.

Dit is inclusief felbeconcurreerde gemeenten als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag waar wij succesvol zijn als SEO specialist.

 • Laadtijd meten
 • Code vs tekst
 • Juiste scripts
 • Zoekwoorden + volume
 • Vele verbeterpunten website
 • Gebruik van titles, headers en alt tags
 • Linkbuilding controleren
 • Advies Google AdWords
Premium
SEO Scan
€ 299,-
Aanvragen
 • Laadtijd meten
 • Code vs tekst
 • Juiste scripts
 • Zoekwoorden + volume
 • Basis verbeterpunten website
Gratis
SEO Scan
Aanvragen

Contact opnemen met SAM