Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 10 beoordelingen
Wilt u meer leads via uw website? Gratis Website Scan
Wij bij SAM zijn gespecialiseerd in
SEO
SEO en SEA
Webdesign + Conversie
Content Marketing + Sociale Media

SEO specialist

Direct een SEO specialist inhuren? Dan is SAM Online Marketing de expert in zoekmachine optimalisatie waar nu naar op zoek bent. SEO is een lastig vakgebied, waar alleen een professional u vaak in verder kan helpen. Hoe gaat een SEO specialist te werk, en hoe zorgt een expert van ons bureau er voor dat u binnen de kortste keren de topposities in Google bereikt? U leest het hieronder!

Een SEO specialist van SAM Online Marketing

SAM Online Marketing beschikt over een team van SEO specialisten, die gezamenlijk uw website zullen optimaliseren voor Google. Dit team van professionals en experts op diverse zoekmachine optimalisatie gebieden zorgt er gezamenlijk voor dat u op de voor u relevante zoektermen bovenaan in Google komt te staan. Hierbij zijn korte lijnen voor ons belangrijk; wij zullen regelmatig contact met u opnemen om te sparren over de aanpak en de ingezette weg. Natuurlijk begint uw SEO specialist niet voordat er een uitgebreid onderzoek is gedaan, waarbij dito plan van aanpak wordt opgestuurd als u ons inhuurt.

Hoe werkt een SEO expert van ons bureau

Iedere SEO expert van ons bureau is volgens vaste wijze opgeleid. Creativiteit wordt behouden, maar in de regel werkt elke professional of specialist van ons bureau volgens dezelfde manier. Zoekmachine optimalisatie is een vakgebied dat om creativiteit vraagt, maar vooral om een vast systeem. En met dit systeem zorgt uw SEO specialist er voor dat u binnen de kortste keren bovenaan in Google komt te staan.

On-page SEO

Allereerst pakt uw SEO specialist de on-page SEO aan. Op basis van het zoekwoordonderzoek wordt relevante content geproduceerd en geoptimaliseerd. Hierbij kijkt uw expert naar diverse on-page factoren, zoals SEO titel, meta description, alt-attributen, body tekst, headings en meer. Hiermee wordt een basis gelegd, waarbij Google inhoud en relevantie van de website kan bepalen.

Technische SEO

Ook op het gebied van techniek pakt uw SEO specialist de website of webshop aan. Allereerst is het belangrijk dat Google uw website goed uit kan lezen, goed kan crawlen en überhaupt kan indexeren. Daarbij kijkt uw expert of professional naar andere technische elementen. Deze hebben niet alleen te maken met design, maar vooral met de achterkant en met functionaliteiten. Denk hierbij aan de snelheid van de website, de structuur en andere technische elementen.

SEO linkbuilding

Wanneer de ‘basis’ staat, kan uw SEO specialist of expert zich richten op linkbuilding. Dit is het middel om uit te blinken en uzelf van uw concurrentie te onderscheiden. Uw professional gaat op zoek naar online kansen en mogelijkheden en brengt deze in kaart. Vervolgens wordt er voor gezorgd dat de autoriteit van het domein systematisch wordt uitgebreid, zodat er een natuurlijke groei ontstaat. Meer weten over de linkbuildingtactieken en technieken van uw SEO specialist? Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over!

Direct een SEO specialist inhuren

Al met al is SAM Online Marketing de SEO specialist die u wilt inhuren. Een team van SEO experts en professionals werkt gezamenlijk aan de SEO optimalisatie van uw website of webshop, waarbij lijnen kort worden gehouden en u slechts één contactpersoon heeft, die tevens de leiding over het project heeft. Direct een SEO specialist van ons bureau inhuren, of eerst meer weten over een expert van SAM Online Marketing? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden!

Gratis Website Scan

Technische verbeterpunten website
Vindbaarheid in Google vergroten
Conversie optimalisatie verbeteren
Leadgeneratie verhogen
Scan nu

Lokaal vindbaar vanaf 199

Maandbudget vanaf 199,- Persoonlijk aangewezen SAM specialist Looptijd van 6 t/m 12 maanden Altijd resultaat!
Contact opnemen
SEO specialist
Doe de gratis SEO Scan
2019 © SAM Online Marketing & Webdesign
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 36 beoordelingen
Call Now Button