Optimaliseren voor succes

Zo verhoog jij je conversie

Bij SAM Online Marketing omarmen we een unieke benadering als het gaat om Conversie Optimalisatie (CRO). We maken gebruiken van de juiste tools om inzicht te krijgen in jouw doelgroep en je website tot in de details te optimaliseren voor succes. Maar hier houden we het niet bij. Om vandaag de dag online resultaat te halen, moet je extra stappen zetten. Je moet verder kijken dan tools. Je moet zowel creatief als innovatief denken. Wij nemen elk aspect van je website grondig onder de loep en meten de impact van elke aanpassing tot in de puntjes. Zo verzekeren we ons ervan dat je website niet alleen verkeer aantrekt, maar dit verkeer ook doeltreffend converteert naar waardevolle acties.

Winnen met Conversie optimalisatie

Jouw succes van A tot Z

Grondige websiteanalyse

Onze CRO-reis begint met een diepgaande analyse van je website. We zoeken naar zwakke punten en kansen met betrekking tot conversie. Dit omvat een uitgebreide evaluatie van de gebruikerservaring, trechteranalyses en het gedrag van bezoekers. We willen begrijpen waarom sommige bezoekers niet converteren op je website en anderen weer wel.

Doelgroepsegmentatie

We gaan een stap verder door je doelgroep te segmenteren. Door te begrijpen hoe verschillende gebruikers met diverse interesses en gedrag de website benaderen, kunnen we gerichte strategieën ontwikkelen om hun conversiepaden te optimaliseren. Dit helpt bij het personaliseren van de gebruikerservaring.

A/B- en multivariate Tests

Om data te verzamelen en te begrijpen welke elementen van je website de conversies beïnvloeden, voeren we A/B-tests en multivariate tests uit. We testen verschillende versies van pagina elementen zoals call-to-action knoppen, formulieren, banners en zelfs content om te bepalen welke varianten de beste conversieresultaten opleveren.

Implementatie van wijzigingen

Gebaseerd op de testresultaten implementeren we effectieve wijzigingen op je website. Dit kan variëren van het optimaliseren van de positionering en kleuren van call-to-action knoppen tot het versimpelen van formulieren of het herzien van productpagina’s. Onze focus ligt op het verwijderen van obstakels die conversies in de weg staan en het verbeteren van de gebruikerservaring.

Monitoring en optimalisatie

Je CRO-reis eindigt nooit. We blijven de website actief monitoren en analyseren voortdurend de conversiegegevens. Als we nieuwe kansen of trends identificeren, passen we onze strategie onmiddellijk aan om blijvende verbeteringen te realiseren en de conversieratio te maximaliseren. Ons doel is om een voortdurende stijging van conversies te bereiken en ervoor te zorgen dat je website de best mogelijke resultaten behaalt.

Is jouw conversie optimaal?

Doe de GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.

  • In 24 uur resultaat
  • Welke kansen laat je liggen?
  • Wanneer kun jij groei verwachten?
SAM Team Sasha

Sasha

Online Marketing Consultant