Succes behalen met linkbuilding

Zo ga jij online winnen

Meer klanten binnenhalen? Linkbuidling is een belangrijk onderdeel dat je niet mag overslaan als je mooie resultaten wilt met SEO. Starten met linkbuilding doe je als ondernemer namelijk niet zomaar. Je start met linkbuilding op het moment dat je hogere niveau’s wilt aantikken op het internet. Op het moment dat je er klaar voor bent om aan de lopende band nieuwe leads binnen te halen en je concurrent continu te blijven verslaan. Linkbuilden met SAM start je mee wanneer je écht wilt winnen.

Online winnen met linkbuilding

Jouw succes van A tot Z

Strategische Analyse

We beginnen met een grondige analyse van jouw website en concurrenten. Dit helpt ons kansen, zoekwoorden en niches te identificeren die gericht verkeer zullen genereren.

Content Creatie

Ons team creëert hoogwaardige, relevante en boeiende content die is afgestemd op jouw doelgroep. Deze content vormt de basis voor onze linkbuilding-inspanningen.

Outreach en Relatieopbouw

We benaderen autoritaire websites, branchebeïnvloeders en bloggers om echte relaties op te bouwen. We bieden onze waardevolle content aan voor publicatie op deze platforms, waardoor vertrouwen en samenwerking ontstaan.

Diverse Linkbronnen

We vertrouwen niet alleen op één type linkbron. In plaats daarvan diversifiëren we onze aanpak en verwerven we backlinks via gastberichten, niche-directories, sociale media en meer, zodat een evenwichtig linkprofiel ontstaat.

Monitoring en Aanpassing

We volgen voortdurend de prestaties van alle links en passen onze strategie indien nodig aan. Deze op gegevens gebaseerde benadering garandeert de effectiviteit en duurzaamheid van jouw linkbuilding campagne.

Hoe sterk is jouw linkprofiel?

Doe de linkbuilding scan

Heeft je website wel genoeg autoriteit om te scoren in Google? Wij analyseren je linkprofiel!

  • In 24 uur resultaat
  • Welke kansen laat je liggen?
  • Wanneer kun jij groei verwachten?
SAM Team Mimas

Mimas

Linkbuilding specialist