Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
Facebook Marketing
10.000+ topposities in Google
500+ succesverhalen
1 vaste marketingpartner
Gratis website scan Bekijk onze cases

Facebook marketing

Met Facebook marketing kunt u uw onlinemarketingwerkzaamheden nog sterker maken. Heeft u hier hulp bij nodig? SAM Online Marketing helpt met het zetten van de volgende stap. Kiest u voor ons, dan krijgt u de beschikking over een team dat bestaat uit online marketeers, social media marketing specialisten, Google Ads specialisten en grafische ontwerpers. Zij slaan allemaal hun handen ineen om voor u het maximale resultaat te halen. Alles weten over adverteren op Facebook, het opzetten van campagnes en de meerwaarde die SAM Online Marketing biedt met Facebook marketing? Neem dan contact met ons op of lees hieronder verder.

Waarom Facebook marketing inzetten?

Steeds vaker wordt Facebook marketing als onderdeel van online marketing gezien, maar toch blijft het een ondergeschoven kindje. Ondernemers kiezen voor online marketingonderdelen zoals SEO of SEA en gebruiken hun social media zomaar erbij, zonder een idee bij de berichten die worden geplaatst. Door middel van Facebook marketing kunt u de mensen op het medium op de juiste manier bereiken waardoor u actief voor conversies kan gaan zorgen. Facebook kan echt een meerwaarde bieden voor de onderneming.

KLANTEN REVIEWS

Klanten over SAM

Wij van WC Eend adviseren WC Eend

In plaats van over onszelf te spreken, laten we liever anderen dit voor ons doen. Bekijk onze reviews en laat uzelf overtuigen!

Werkwijze

Ons online marketing bureau werkt volgens een vast werkwijze. Op deze manier weten we zeker dat de vooraf gestelde doelstellingen worden behaald. In slechts vijf heldere stappen zorgen we ervoor dat uw online marketing campagne een succes wordt!

Facebook campagnes

Voordat er gestart wordt met een campagne als onderdeel van de Facebook marketing, is het belangrijk om u eerst te richten op de inrichting van de pagina. Zorg dat alle onderdelen ingevuld zijn, schrijf een uitgebreide beschrijving en als u producten verkoopt, zorg dat deze verwerkt zijn op de Facebookpagina van het bedrijf. Zodra dit gedaan is, is het tijd voor de volgende stap. Het opzetten van een Facebook campagne is een vorm van Facebook marketing. Het is belangrijk dat de juiste content gemaakt en gepubliceerd wordt. Als alles goed staat, is het belangrijk om de goede content op uw website te promoten. Denk aan content zoals blogs, aanbiedingen en het portfolio die u kunt delen op de Facebookpagina. Maar een interessant onderdeel van Facebook marketing is het doen van winacties. Deze leveren doorgaans het meeste bereik op. Een van de belangrijkste punten om in het achterhoofd te houden tijdens de Facebook marketing is dat de pagina een verlengstuk is van de website, en niet een apart iets. Zorg dat het elkaar versterkt.

Facebook adverteren

Heeft u niet al te veel tijd voor Facebook marketing, maar wel budget? Dan is Facebook adverteren een goede optie. Dit is de ideale aanvulling. Dankzij de gegevens die Facebook heeft, kunnen de advertenties zo ingericht worden dat ze alleen bij de juiste personen én op de juiste momenten tevoorschijn komen. Dit is een waardevolle toevoeging aan de complete campagne om het bereik van de pagina te vergroten en te zorgen voor terugkerende klanten. Bovendien kan de doelgroep zeer precies worden bepaald, aan de hand van onder meer de demografische gegevens maar ook interesses en bezochte locaties. Facebook marketing biedt enorme mogelijkheden. Dankzij SAM Online Marketing kunt u deze mogelijkheden ook allemaal maximaal benutten.

Direct Facebook marketing uitbesteden

Facebook marketing is het ideale middel om de doelgroep op het gewenste moment te bereiken. SAM Online Marketing kan voor u diverse campagnes opzetten en zorgt door middel van advertenties voor een maximale return on investment. Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent Facebook campagnes, -adverteren of -marketing? Neem dan contact met ons op.

Gratis website scan
Doe de gratis SEO Scan

Social Media

Contactgegevens

Werkzaam door heel Nederland:

2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button
Gratis SEO Scan

Doe de gratis SEO Scan!