Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 20 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
online marketing
Gevonden worden op Google
10.000+ topposities in Google
500+ succesverhalen
1 vaste marketingpartner
Gratis website scan Bekijk onze cases

Gevonden worden op Google

Gevonden worden in Google? Wat zou het voor u betekenen als uw website beter vindbaar is op Google, en hoger staat in haar organische zoekresultaten? U zult vast al een antwoord op deze vraag in gedachten hebben. We beantwoorden hem vast voor u: VEEL meer bezoekers op uw website. Gratis bezoekers waar u zelf niets voor hoeft te doen. Geen betaalde advertenties. Geen content marketing. Gewoon omdat u en uw website gevonden worden op Google.

Waarom gevonden worden in Google?

Makkelijk gevonden worden in Google zorgt er voor dat u maandelijks een stroom van gratis bezoekers op uw website kunt verwelkomen, zonder dat u daar zelf nog tijd en moeite in hoeft te steken. Door zoekmachine optimalisatie (SEO) zal uw website beter gevonden worden in Google, wat resulteert in meer relevante bezoekers op uw website.

Vertrouwen uitstralen

Hoog in Google komen zorgt er niet alleen voor dat uw website makkelijker gevonden wordt in Google, maar komt ook vertrouwelijker over, wat natuurlijk ook weer resulteert in meer bezoekers voor uw website. Komen we nog even terug op onze vraag: “Wat zou gevonden worden in Google voor u betekenen?” Meer maandelijkse bezoekers, toch? Meer bezoekers staat gelijk aan een verhoogde omzet (mits uw website ook is geoptimaliseerd voor conversie natuurlijk). Voelt u ook die kriebel in uw buik wanneer u bedenkt dat u en uw website makkelijker gevonden worden op Google en wat hiervan het resultaat kan zijn? Wij zijn de partner die u zoekt wanneer u zoekmachine optimalisatie wilt uitvoeren, om zodoende Google te veroveren. SEO uitbesteden, of toch liever de gratis SEO check doen?

Gevonden worden op Google door middel van SEO?

We hebben nog een vraag voor u. Hoe bent u op onze website terecht gekomen? Toeval? Zeker niet! Wij hebben bewust gekozen voor het zoekwoord “gevonden worden op Google”, zodat u bij ons terecht komt. Wij hebben voor tal van onze klanten zoekmachine optimalisatie projecten opgezet. En met succes. Al onze klanten goed gevonden in Google op de zoekwoorden waarop zij vindbaar willen zijn.

Hoe maken wij u vindbaar in zoekmachine Google?

In nauw overleg met u bepalen wij de relevante zoekwoorden voor uw website en maken hier een zogenaamde zoekwoorden-analyse over. Zo weten wij precies met welke zoekwoorden u gevonden wilt worden in Google, wij het gewenste resultaat kunnen behalen, welke strategie wij het beste kunnen toepassen voor uw website en hoe we deze toe moeten passen. De behaalde resultaten delen we graag met u. Door middel van een uitgebreide rapportage delen we de geboekte vooruitgang. Zo weet u welke winst er behaald is en weten wij waar er nog winst te behalen valt. Maar het allerleukste blijft het zelf controleren. Gewoon uw verkozen zoekwoorden intypen in de zoekmachine en uw website hoog in de zoekresultaten terug zien. Uw online vindbaarheid verbeteren in Google door een samenwerking aan te gaan met SAM Online Marketing?

Gratis website scan

Werkwijze

Ons online marketing bureau werkt volgens een vast werkwijze. Op deze manier weten we zeker dat de vooraf gestelde doelstellingen worden behaald. In slechts vijf heldere stappen zorgen we ervoor dat uw online marketing campagne een succes wordt!

Gratis bezoekers genereren op uw website? Gevonden worden in Google

Eerlijk en transparant als we zijn gaan we er niet over liegen en maken het niet mooier dan het is; Gevonden worden op Google en gratis bezoekers is alleen weggelegd voor SEO specialisten die alle kennis en middelen in huis hebben om dit voor elkaar te krijgen. En zelfs voor hen zijn de bezoekers niet geheel ‘gratis’.

Gevonden worden op Google? Wij maken het mogelijk!

Zet vandaag nog de eerste stap naar een zoekmachine geoptimaliseerde website en kom hoger in Google te staan met SAM Online Marketing.

Samenwerken met uw Google Qualified Professional

Natuurlijk zijn er meer online marketeers die het Google Qualified Professional certificaat in het bezit hebben. En natuurlijk zijn er meer online marketing bureaus die dezelfde diensten aanbieden als wij. Waarom dan voor ons kiezen, is een vraag die u ongetwijfeld zult hebben. Wij gaan geen pleidooi houden waarom u voor ons zou moeten kiezen. Enkele van onze winnaars vertellen u graag waarom zij graag met ons samenwerken.

Voor de klanten waar wij mee hebben samengewerkt, hebben wij responsive websites gebouwd, succesvolle AdWords campagnes opgezet, geholpen hun websites hoger in Google te krijgen, Social Media strategieën uitgedacht en uitgevoerd, hun content online verspreid en tal van andere online activiteiten gerealiseerd.

Over twee zaken zijn zij het allemaal eens: onze service en betrokkenheid is excellent én hun conversie (en daarmee omzet) is flink toegenomen, in sommige gevallen zelfs tot 70% meer conversie!

KLANTEN REVIEWS

Klanten over SAM

Wij van WC Eend adviseren WC Eend

In plaats van over onszelf te spreken, laten we liever anderen dit voor ons doen. Bekijk onze reviews en laat uzelf overtuigen!

internet marketing bureau

Een geoptimaliseerde website als middel

Wij zijn van mening dat een website een middel is. Geen doel op zich. Een website moet doen waar u hem voor wilt gebruiken; meer verkopen realiseren, meer leads genereren, inschrijvingen voor uw mailinglijst trekken of een betere ‘branding’ voor uw merknaam verkrijgen.

Vanuit die filosofie werken wij altijd aan ieder project. Uiteindelijk telt alleen het eindresultaat. Voor u, maar zeker ook voor ons. Wij maken van talenten winnaars en bundelen onze eigen talenten om tot het beste resultaat te komen. Want alleen het beste resultaat vinden wij goed genoeg. U toch ook?

Neem daarom vandaag nog contact met ons op en schakel ons bureau in als uw Google Qualified Professional.

Gratis website scan
Doe de gratis SEO Scan

Social Media

Contactgegevens

Werkzaam door heel Nederland:

2020 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button
Gratis SEO Scan

Doe de gratis SEO Scan!