fbpx
Wilt u meer bezoekers op uw website?
Behaal de beste resultaten voor uw business
Adverteren Meer bereik
Optimaliseren Meer bezoekers
Rapporteren Meer conversie
Adviseren Meer kennis

Bovenaan in Google

Bovenaan in Google komen is de beste manier om de online vindbaarheid van uw website te verbeteren. Met uw website bovenaan in Google staan, betekent dat u de eerste bent die een bezoeker ziet. Niet alleen is de kans groot dat deze bezoeker uw website aanklikt, ook is de kans groot dat deze bezoeker uiteindelijk een betalende klant wordt. Hij is namelijk exact op zoek naar wat u hebt te bieden. Bovenaan in Google staan op de meest conversiegerichte zoektermen kan u daarom een hoop opleveren. Uw online vindbaarheid verbeteren door middel van zoekmachine optimalisatie is alleen lastiger dan het lijkt. Hoe kom ik hoog met mijn website op een positie in de zoeklijst te staan? Sta je voor altijd op een bepaalde plek in een zoekmachine? Hoe kom je snel bovenaan in Google?  Wat zijn de kosten om dit te realiseren? Op deze vragen met betrekking tot zoekmachine optimalisatie (SEO) geeft ons bureau u antwoord. Weten hoe u hoger in Google komt? Lees verder of neem direct contact op!

Bovenaan in Google komen met uw website op de juiste zoektermen

Om bovenaan in Google te komen met uw website, is het belangrijk eerst te achterhalen op welke termen u boven aan wil staan. Hiervoor dient u allereerst uw online marketing doelgroep te bepalen. Welke consumenten zijn er op zoek naar het product of de dienst die u hebt te bieden? Vervolgens is het zaak te achterhalen wat de zoektermen zijn waar zij op zoeken. Op deze zoektermen/lijst moet uw bureau bovenaan in Google komen te staan.

Hoog bovenaan in Google staan door de juiste zoektermen te achterhalen

Om de online marketing zoektermen te achterhalen waar u bovenaan in Google voor wilt komen, zijn verschillende programma’s. De bekendste tool hiervoor is de Keyword Tool van Google Adwords. Het is een goed basisprogramma om te achterhalen hoe vaak er op een bepaalde zoekterm in een zoekmachine wordt gezocht. Echter komen de weergegeven getallen niet altijd overeen met de werkelijkheid en betreft het slechts een schatting. Er zijn meerdere alternatieven binnen internet marketing, maar voor het gros van deze alternatieven moet een maandelijks bedrag betaalt worden om hier gebruik van te maken. Dit is een afweging die u moet maken.

Een zoekwoordonderzoek is van groot belang in de zoektocht naar de juiste klanten, maar het brengt u niet daadwerkelijk hoger in Google met uw website. Hier moet u een aantal andere handelingen voor uitvoeren. Deze onderdelen bespreken we hieronder. Wij beantwoorden voor u een vraag die we dagelijks krijgen met betrekking tot zoekmachine optimalisatie: ‘Hoe kom ik snel bovenaan in Google?’

Hulp van SAM?

Laat uw gegevens achter en word binnen 24 uur teruggebeld.

Direct contact opnemen

Succes verzekerd met SAM

0+
Teamleden
0%
SAM verhoogt uw conversiepercentage
0+
Succesvolle samenwerkingen met SAM
0
Gemiddelde beoordeling
van onze klanten
 

Hoe kom ik snel bovenaan de zoekresultaten van Google te staan? De uitvoering:

De zoekmachine optimalisatie (SEO) van uw website kan beginnen. U staat niet zomaar bovenaan in Google. Uw website moet aan tientallen factoren voldoen: intern en extern. Dit zal ongeveer 3 maanden kosten bij SAM Online Marketing. De twee belangrijkste doelen zijn aan Google duidelijk maken waar uw site en de betreffende pagina over gaat, alsmede het creëren van zogeheten autoriteit. Zonder autoriteit zal u niet bovenaan in Google terecht komen.

Lokaal vindbaar vanaf 199

Maandbudget vanaf 199 Persoonlijk aangewezen SAM specialist Looptijd van 6 t/m 12 maanden Altijd resultaat! Contact opnemen

Interne optimalisatie om bovenaan in de zoekresultaten van Google te komen

De interne optimalisatie van uw website begint bij het bepalen van uw websitestructuur. Om bovenaan in Google te komen, moet uw website een geheel zijn en moet deze een overkoepelend thema bevatten, dat overal in terug is te vinden. Maak zo goed mogelijk aan Google duidelijk waar de pagina over gaat. Dit doet u niet door zo vaak mogelijk overal de zoekterm terug te laten komen. Wanneer u kijkt naar de websites die momenteel bovenaan in Google staan, ziet u dat deze de SEO zoekterm op een subtiele manier verwerkt hebben, waarbij zo ook gebruik hebben gemaakt van synoniemen en andere gerelateerde termen. Dit maakt het voor Google ook makkelijker te bepalen waar de pagina te plaatsen. Interne optimalisatie van uw site is echter lang niet het enige dat moet gebeuren om hoog in de lijst terecht te komen. De basis staat, maar de externe optimalisatie zorgt voor het vermogen en de autoriteit op uw website. Dit is essentieel als u hoog bovenaan in Google wilt komen.

Externe optimalisatie om bovenaan de zoeklijst van Google te staan

Om bovenaan in Google te staan in de zoeklijst en uzelf te onderscheiden van andere partijen, is het belangrijk niet alleen SEO werkzaamheden op uw website zelf uit te voeren. Google moet goed kunnen lezen waar een pagina over gaat en deze als kwalitatief beoordelen, maar wanneer uw website nergens anders is terug te vinden,  gaan de alarmbellen rinkelen bij de zoekmachine. Waarschijnlijk zal u dan wel niet betrouwbaar zijn. U zal niet vindbaar zijn in de zoekresultaten. Zo ziet u dat u niet zomaar bovenaan komt te staan op Google.

Boven aan in de zoekmachine Google: Sta op de juiste plekken!

Om dit te voorkomen en extra autoriteit binnen zoekmachine Google te genereren om hier uiteindelijk bovenaan te staan, is het belangrijk dat de website van uw bedrijf op verschillende andere websites is terug te vinden. Websites die zelf ook over een goede autoriteit beschikken. Hierbij moet een juiste verhouding worden gezocht tussen het aantal links en de kwaliteit van deze links. Alleen hierdoor komt u snel boven in Google te staan met uw website. Al deze werkzaamheden zijn niet zomaar voor de leek uit te voeren. Elke component moet goed op de anderen afgestemd zijn. Kosten mogen hierbij niet gespaard worden. Wanneer u met uw website bovenaan in Google staat, trekt u namelijk veel meer relevante bezoekers, wat uw online rendement drastisch vergroot. De baten vele malen hoger dan de kosten die worden gemaakt. Schakel daarom een professionele partij in voor de optimalisatie van uw website. SAM helpt u bij het vergroten van de online vindbaarheid van uw website. U zal snel bovenaan in Google komen!

Altijd bovenaan in Google met SAM Online Marketing

SAM Online Marketing is uw aangewezen partij als u bovenaan in Google wilt staan met de website van uw bureau. Met een team van specialisten wordt een uitgebreid plan opgezet, waarmee u niet alleen de hoogste posities in de zoeklijst van zoekmachines als Google genereert (en uw online vindbaarheid verbetert), maar ook de conversie van uw site vergroot. Bezoekers worden op subtiele wijze door uw website geleid en aangespoord een bepaalde actie te ondernemen. Uw leads nemen drastisch toe en binnen de kortste keren maximaliseert u uw online rendement. U zal op positie 1  in de lijst terecht komen en hier blijven staan. Ook uw webwinkel kunnen we boven krijgen in de zoekresultaten van diverse zoekmachines.

Wilt u meer weten over hoe wij uw website bovenaan in Google krijgen door middel van online marketing (en in het bijzonder SEO optimalisatie), of wilt u de eventuele kosten hiervan bespreken, neem dan vandaag nog contact op via 085-3035754 en kom in contact met een specialist. Wij zorgen er gegarandeerd voor dat u bovenaan in Google komt te staan.

Contact met een SAM specialist

Vul het contactformulier in en laat u terugbellen door een specialist van SAM om de mogelijkheden te bespreken. Nu online
Doe de gratis SEO Scan
2018 © SAM Online Marketing & Webdesign
Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 30 beoordelingen

Hulp vragen aan SAM

Leg de pijnpunten van uw website bloot met onze SEO scan. SAM Online Marketing heeft een online tool (SEO check) ontwikkelt, waarmee u eenvoudig checkt hoe Google uw website beoordeelt. Laat uw website scannen op content, autoriteit en techniek en zet de eerste stap naar een zoekmachine geoptimaliseerde website.