Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Mobile check 1Geen gouden bergen
  • Mobile check 2Concrete doelstellingen
  • Mobile check 3Vlot contact
  • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
Topposities behalen
Binnen 2 minuten jouw prijs!

Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie op maat.

Ja, ik wil mijn prijs

Bovenaan in Google

Bovenaan in Google komen met uw website? U vraagt zich vast wel eens af: hoe kom ik bovenaan in Google met mijn website? SAM Online Marketing neemt dit volledig voor u uit handen door middel van zoekmachine optimalisatie, ofwel SEO! Het levert een hoop voordelen op als u als één van de eerste wordt gevonden met uw website of webshop in een van ’s werelds meest gebruikte zoekmachines. Wanneer u bovenaan in Google staat, straalt u een hoop vertrouwen uit. Hiermee is de kans groot dat een bezoeker uw website of website aanklikt, maar ook daadwerkelijk klant wordt. Uw website vindbaar maken en bovenaan in Google komen? Lees dan verder!

 

bovenaaningoogle

Bovenaan in Google op de juiste zoektermen

Voordat u bovenaan in Google wilt komen met uw website, is het allereerst zaak om de juiste zoektermen in kaart te brengen. SAM Online Marketing stelt een uitgebreid plan van aanpak op voor uw website, waarmee de vraag ‘hoe kom ik bovenaan in Google?’ direct wordt beantwoord. Zo brengen wij als SEO specialist in kaart wie naar uw product of dienst zoekt en op welke termen zij zoeken. Aan de hand van een uitgebreid plan van aanpak laten wij vervolgens zien hoe u bovenaan in Google komt met uw website.

Maar hoe kom ik bovenaan in Google met mijn website?

We hebben u een korte uitleg gegeven over hoe ons SEO bureau te werk gaat, maar u weet nog steeds niet hoe u nou bovenaan in Google moet komen met uw website. Om u alvast een kijkje achter de schermen te bieden, leggen wij hieronder uit hoe we te werk gaan.

Online Marketing

On-page optimalisatie

Om bovenaan in Google te komen met uw website, is on-page optimalisatie van levensbelang. Een specialist van ons bureau pakt ieder on-page element van uw website aan, zoals SEO titel, meta description, Alt attributen en meer. Op deze manier zal de zoekmachine iedere pagina gemakkelijk uit kunnen lezen.

Technische optimalisatie

Wil je bovenaan in Google komen, is het zaak om ook kennis te hebben van de techniek van een website. SAM Online Marketing beoordeelt uw website op crawlability, usability, snelheid/laadtijd en meta data. Op basis hiervan wordt aan alle technische componenten voldaan.

Linkbuilding

Tot slot is linkbuilding van levensbelang als je bovenaan in Google wilt komen met jouw website. Techniek en on-page optimalisatie zijn het frame van de website, maar de harde pk’s komen voort uit linkbuilding. Ons online marketing bureau zorgt er dan ook voor dat u online naam maakt voor uzelf en op deze manier extra waardering krijgt van de zoekmachine.

Direct bovenaan in Google komen met uw website?

Vraagt u zichzelf af ‘hoe kom ik bovenaan in Google met mijn website’ en besteedt u dit liever uit aan een professional. Dan is SAM Online Marketing uw aangewezen specialist. Ons bureau zorgt er door middel van on-page optimalisatie, technische optimalisatie en linkbuilding voor dat u voordat u het weet bovenaan in Google kunt komen met uw website. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op, of doe onze gratis SEO scan!

Onze aanpak

Stap 1 Onderzoek
&
analyse
Stap 2 Plan van aanpak
&
strategie
Stap 3 Implementatie
Stap 4 Monitoring
&
optimalisatie
Stap 5 Rapportage
Display mogelijkheden scan

Gericht schieten met hagel! Is dat niet een beetje tegenstrijdig? Dat is het zeker, maar wijmaken het mogelijk.

Een gerichte analyse leidt tot het volgende:

  • Waar moeten we in beeld komen?
  • Hoe moeten we in beeld komen?
  • Waar verwijzen we bezoekers naar door?
  • Hoe drukken we de kosten?

Display is net als Google Ads, alleen dan met een lagere engagement. Maar natuurlijk ookeen veel lagere CPC. Je bereikt veel mensen om op den duur te kunnen oogsten. Wij kunnen niet wachten om te gaan zaaien?

Doe je mee?

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.