Wilt u meer bezoekers op uw website?
Behaal de beste resultaten voor uw business
Adverteren Meer bereik
Optimaliseren Meer bezoekers
Rapporteren Meer conversie
Adviseren Meer kennis

Bovenaan in Google

Bovenaan in Google komen met uw website? U vraagt zich vast wel eens af: hoe kom ik bovenaan in Google met mijn website? SAM Online Marketing neemt dit volledig voor u uit handen! Het levert een hoop voordelen op als u als één van de eerste wordt gevonden met uw website of webshop in een van s’ werelds meest gebruikte zoekmachines. Wanneer u bovenaan in Google staat, straalt u een hoop vertrouwen uit. Hiermee is de kans groot dat een bezoeker uw website of website aanklikt, maar ook daadwerkelijk klant wordt. Bovenaan in Google komen? Lees dan verder!

 

Bovenaan in Google op de juiste zoektermen

Voordat u bovenaan in Google wilt komen met uw website, is het allereerst zaak om de juiste zoektermen in kaart te brengen. SAM Online Marketing stelt een uitgebreid plan van aanpak op voor uw website, waarmee de vraag ‘hoe kom ik bovenaan in Google?’ direct wordt beantwoordt. Zo brengen wij in kaart wie naar uw product of dienst zoekt en op welke termen zij zoeken. Aan de hand van een uitgebreid plan van aanpak laten wij vervolgens zien hoe u bovenaan in Google komt met uw website.

Hulp van SAM?

Laat uw gegevens achter en word binnen 24 uur teruggebeld.

Direct contact opnemen

Succes verzekerd met SAM

0+
Teamleden
0%
SAM verhoogt uw conversiepercentage
0+
Succesvolle samenwerkingen met SAM
0
Gemiddelde beoordeling
van onze klanten
 

Maar hoe kom ik bovenaan in Google met mijn website?

We hebben u een korte uitleg gegeven over hoe ons online marketing bureau te werk gaat, maar u weet nog steeds niet hoe u nou bovenaan in Google moet komen met uw website. Om u alvast een kijkje achter de schermen te bieden, leggen wij hieronder uit hoe we te werk gaan.

On-page optimalisatie

Om bovenaan in Google te komen met uw website, is on-page optimalisatie van levensbelang. Een specialist van ons bureau pakt ieder on-page element van uw website aan, zoals SEO titel, meta description, Alt attributen en meer. Op deze manier zal de zoekmachine iedere pagina gemakkelijk uit kunnen lezen.

Technische optimalisatie

Wil je bovenaan in Google komen, is het zaak om ook kennis te hebben van de techniek van een website. SAM Online Marketing beoordeelt uw website op crawlability, usability, snelheid/laadtijd en meta data. Op basis hiervan wordt aan alle technische componenten voldaan.

Linkbuilding

Tot slot is linkbuilding van levensbelang als je bovenaan in Google wilt komen met jouw website. Techniek en on-page optimalisatie zijn het frame van de website, maar de harde pk’s komen voort uit linkbuilding. Ons online marketing bureau zorgt er dan ook voor dat u online naam maakt voor uzelf en op deze manier extra waardering krijgt van de zoekmachine.

Direct bovenaan in Google komen met uw website?

Vraagt u zichzelf af ‘hoe kom ik bovenaan in Google met mijn website’ en besteedt u dit liever uit aan een professional. Dan is SAM Online Marketing uw aangewezen specialist. Ons bureau zorgt er door middel van on-page optimalisatie, technische optimalisatie en linkbuilding voor dat u voordat u het weet bovenaan in Google kunt komen met uw website. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op!

Lokaal vindbaar vanaf 199

Maandbudget vanaf 199 Persoonlijk aangewezen SAM specialist Looptijd van 6 t/m 12 maanden Altijd resultaat! Contact opnemen

Contact met een SAM specialist

Vul het contactformulier in en laat u terugbellen door een specialist van SAM om de mogelijkheden te bespreken. Nu online
Doe de gratis SEO Scan
2019 © SAM Online Marketing & Webdesign
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 35 beoordelingen

Hulp vragen aan SAM

Leg de pijnpunten van uw website bloot met onze SEO scan. SAM Online Marketing heeft een online tool (SEO check) ontwikkelt, waarmee u eenvoudig checkt hoe Google uw website beoordeelt. Laat uw website scannen op content, autoriteit en techniek en zet de eerste stap naar een zoekmachine geoptimaliseerde website.