Linkbuilding analyse van een echte expert

Samen vooruit, samen winnen

Een linkbuilding analyse vormt de sleutel tot succes in Google. Op basis hiervan selecteer je goede backlinks. Dit onderdeel van SEO is een van de moeilijkste, maar leidt wel tot topposities bovenaan Google. Een linkbuilding analyse houden en een linkprofiel opbouwen is een specialiteit die niet voor iedereen is weggelegd. Vandaar dat ons online marketing bureau gespecialiseerd is in linkbuilding analyses uitvoeren, een linkprofiel opbouwen en de algehele autoriteit van een website verhogen omwille het verbeteren van de online vindbaarheid. Wij maken jouw website snel vindbaar en zorgen ervoor dat jouw posities stabiel en hoog blijven.

Beter zichtbaar op het internet!

Met onze jarenlange internet marketing ervaring, expertise en technieken leveren we je hoogwaardige kwaliteit links waarmee jouw website hoger komt in Google. Maar hoe en wat analyseren wij precies?

Waar bestaat een linkbuilding analyse uit?

Linkbuilding is alleen al een heel uitgebreid en onmisbaar onderdeel binnen SEO. Het is dus van groot belang dat de juist strategie hiervoor uitgezet wordt en deze wordt nageleefd. Echter gebeurt het natuurlijk dat er af en toe spam links op de website staan of dat een bepaalde manier van linkbuilding door Google niet meer gewaardeerd wordt. Hierdoor kun je ineens een paar stappen achteruit gaan in de zoekresultaten. Dit is in ieder geval iets wat meegenomen wordt in onze analyse. We checken de website dus uitgebreid op spam links. Maar er is natuurlijk meer dat we analyseren.

Iedere branche heeft een andere soort strategie voor de linkbuilding campagne nodig. In de ene branche wordt bijvoorbeeld meer gebruik gemaakt van het plaatsen van artikelen en in de andere branche wordt meer gebruik gemaakt van linkruils met partners. Dit is dus een analyse op zich die we al maken voordat we überhaupt verder kijken naar de website. Hebben we dit inzichtelijk, dan weten we natuurlijk wat jouw website nodig zou moeten hebben aan links en zullen we hier dieper in duiken. Het gehele linkprofiel van de website wordt tot in de puntjes geanalyseerd om te kijken waar er eventueel gespamt is met links, welke soort links er missen en of de website verder in evenwicht is.

Het laatste punt is ook een belangrijke. De homepagina is namelijk in principe altijd degene die het meeste links ontvangt. Dit moet dus wel in evenwicht zijn verder met de rest van de website. Het kan niet zo zijn dat een subpagina er meer heeft, tenzij dit echt nodig is. Google kan dit dan namelijk zien als spam.

Online Marketing specialisten Ali en Jake

Expertise nodig voor jouw online marketing?

Onze specialisten geven je advies op maat waarmee jij boven jouw concurrenten uit stijgt!

Laat direct een linkbuilding analyse doen!

SAM Online Marketing is graag jouw linkbuilding partner. Ga je met ons een samenwerking aan, dan analyseert onze linkbuilding specialist jouw linkprofiel tot in detail. Hieruit wordt vervolgens duidelijk wat er moet gebeuren. Wat voor links zijn er nodig? Welke slechte links moeten verwijderd worden? Onze specialisten gaan vervolgens op zoek naar goede, kwalitatieve backlinks om zo jouw linkprofiel te versterken en je autoriteit alleen maar te verbeteren en vergroten.

Wil jij direct een linkbuilding analyse laten doen door een specialist? Neem dan nu contact op met ons linkbuilding bureau. Wij gaan altijd voor het beste resultaat! Heb je nog vragen over de mogelijkheden binnen linkbuilding? Wij staan altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Start direct jouw winstgevende SEO Campagne

Ons werk

GC Biotech Cases afb 4

Meer dan 2.000 maandelijkse bezoekers!

GC Biotech

AJM van Houdt

Een stijging van 683% in organisch verkeer

A.J.M. van Houdt

De Wit hekwerken

4.000+ bezoekers per maand

De Wit Hekwerken

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

CirkelJake

Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.