Linkbuilding analyse van een echte expert

Een linkbuilding analyse vormt de sleutel tot succes in Google. Op basis hiervan selecteer je goede backlinks. Dit onderdeel van SEO is een van de moeilijkste, maar leidt wel tot topposities bovenaan Google. Een linkbuilding analyse houden en een linkprofiel opbouwen is een specialiteit die niet voor iedereen is weggelegd. Vandaar dat ons online marketing bureau gespecialiseerd is in linkbuilding analyses uitvoeren, een linkprofiel opbouwen en de algehele autoriteit van een website verhogen omwille het verbeteren van de online vindbaarheid. Wij maken jouw website snel vindbaar en zorgen ervoor dat jouw posities stabiel en hoog blijven.

Hoe goed is jouw linkprofiel?
Doe de GRATIS Linkbuilding scan t.w.v. €399,-

Met onze jarenlange internet marketing ervaring, expertise en technieken leveren we je hoogwaardige kwaliteit links waarmee jouw website hoger komt in Google. Maar hoe en wat analyseren wij precies?

Ontdek hoe jij succes behaalt met linkbuilding

Linkbuilding
Succes met meer autoriteit

Waar bestaat een linkbuilding analyse uit?

Linkbuilding is alleen al een heel uitgebreid en onmisbaar onderdeel binnen SEO. Het is dus van groot belang dat de juist strategie hiervoor uitgezet wordt en deze wordt nageleefd. Echter gebeurt het natuurlijk dat er af en toe spam links op de website staan of dat een bepaalde manier van linkbuilding door Google niet meer gewaardeerd wordt. Hierdoor kun je ineens een paar stappen achteruit gaan in de zoekresultaten. Met behulp van onze linkbuilding tips weet je welke links je moet vermijden. Het checken van de backlinks is in ieder geval iets wat meegenomen wordt in onze analyse. We checken de website dus uitgebreid op spam links. Maar er is natuurlijk meer dat we analyseren.

Iedere branche heeft een andere soort strategie voor de linkbuilding campagne nodig. In de ene branche wordt bijvoorbeeld meer gebruik gemaakt van het plaatsen van artikelen en in de andere branche wordt meer gebruik gemaakt van linkruils met partners. Dit is dus een analyse op zich die we al maken voordat we überhaupt verder kijken naar de website. Hebben we dit inzichtelijk, dan weten we natuurlijk wat jouw website nodig zou moeten hebben aan links en zullen we hier dieper in duiken. Het gehele linkprofiel van de website wordt tot in de puntjes geanalyseerd om te kijken waar er eventueel gespamt is met links, welke soort links er missen en of de website verder in evenwicht is.

Het laatste punt is ook een belangrijke. De homepagina is namelijk in principe altijd degene die het meeste links ontvangt. Dit moet dus wel in evenwicht zijn verder met de rest van de website. Het kan niet zo zijn dat een subpagina er meer heeft, tenzij dit echt nodig is. Google kan dit dan namelijk zien als spam.

Een greep uit onze kennisbank

Wat is seo?

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimization.

Hoe werkt Google Ads?

Wil je beginnen met SEA, als bijvoorbeeld aanvulling op jouw SEO

Wat is Google Analytics?

Google Analytics is gratis software van Google waarmee je uitgebreide…

Wat is conversie optimalisatie?

Conversie optimalisatie is één van de belangrijkste tactieken binnen…

Wat is online marketing?

Bij online marketing kies je ervoor om jouw product of dienst te promoten via het…

Wat is de customer journey?

Een customer journey is in het Nederlands een klantreis. Het is de reis de klant..

Linkbuilding Specialist Mimas

Laat direct een linkbuilding analyse doen!

SAM Online Marketing is graag jouw linkbuilding partner. Ga je met ons een samenwerking aan, dan analyseert onze linkbuilding specialist jouw linkprofiel tot in detail. Hieruit wordt vervolgens duidelijk wat er moet gebeuren. Wat voor links zijn er nodig? Welke slechte links moeten verwijderd worden? Onze specialisten gaan vervolgens op zoek naar goede, kwalitatieve backlinks om zo jouw linkprofiel te versterken en je autoriteit alleen maar te verbeteren en vergroten.

Wil jij direct een linkbuilding analyse laten doen door een specialist? Neem dan nu contact op met ons linkbuilding bureau. Wij gaan altijd voor het beste resultaat! Heb je nog vragen over de mogelijkheden binnen linkbuilding? Wij staan altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Wat maakt ons uniek?

Waarom jij met SAM wél wint

We zetten de extra stap

Waar andere marketeers het houden bij tools, denken wij verder dan dat om resultaten voor jou te halen.

Super resultaat gericht!

Door onze holistische aanpak behalen wij consistent resultaten voor al onze klanten!

Alle online expertise in-house

Vanuit jouw budget maken we een strategisch plan
met de kortste weg naar resultaat

Groeien als jij groeit, Floris We zetten de extra stap, Jake We gaan door tot het resultaat gehaald is, Ali
Case Linkbuilding AJM

19 nummer 1 posities in minder dan een jaar

Meerdere nummer 1 posities door meer autoriteit, goede content en uitstekende techniek. A.J.M. van Houdt wilde meer organische bezoekers naar hun website trekken. In minder dan één jaar was het doel al bereikt!

#SEO #linkbulding #landelijk #AJMvanHoudt

Hoe goed is jouw linkprofiel?

Doe de GRATIS linkbuilding scan

Heeft je website wel genoeg autoriteit om te scoren in Google? Wij analyseren je linkprofiel!

  • Verbeter vandaag al je autoriteit
  • In 24 uur je scan uitslag
  • Ontdek waarom je achterloopt
Linkbuilding Specialist Mimas

Linkbuilding specialist

Wat andere ondernemers zeggen…

5/5

Tolga Cav

#SEO #website

Professionele Team die hart heeft voor jou zaak en er voor zorgt dat jij moet goed gevoel je werk kan doen!

5/5

Brahim Vlogs

#SEO #website

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben, alle afspraken zijn tot nu nagekomen. Wat ik zeer belangrijk vindt is dat als er een verandering plaats moet vinden dat het snel gedaan wordt, en dat is hier zeer zeker het geval!

5/5

Van Vleuten Marketing

#SEO

Wij hebben een hele prettige samenwerking met SAM Online Marketing. De werkwijze en communicatie is altijd helder. Beide partijen weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Dit is zeker een aanrader.

Online Marketing Experts

Expertise nodig voor jouw online marketing?

Onze specialisten geven je advies op maat waarmee jij boven jouw concurrenten uit stijgt!