Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Mobile check 1Geen gouden bergen
  • Mobile check 2Concrete doelstellingen
  • Mobile check 3Vlot contact
  • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Dienstpagina / Landingspagina - SEO Scan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SEO webshop

SEO van uw webshop aanpakken? SAM Online Marketing biedt ook zoekmachine optimalisatie (SEO) voor webshops. SEO optimalisatie is een prachtig middel om relevante bezoekers aan te trekken en direct verkopen te realiseren via uw webwinkel. De mogelijkheden bij SAM Online Marketing zijn daarbij zeer divers. Meer weten over onze aanpak als het aankomt op SEO voor uw webshop? Lees dan hieronder verder, of neem direct contact op!

Contact met ons opnemen

SEO voor webshops via SAM Online Marketing

SAM Online Marketing is sinds jaar en dag gespecialiseerd in SEO voor webshops. Een team van specialisten werkt gezamenlijk aan uw website, waarbij deze van A tot Z wordt geoptimaliseerd. SEO voor een webshop vraagt om een andere invulling dan om een ‘normale’ website, daar er veel meer pagina’s geoptimaliseerd moeten worden en themaverdeling nóg duidelijker moet zijn. Om dit te kunnen bewerkstelligen, voeren wij SEO voor webshops uit volgens een vaste aanpak. Deze leest u hieronder.

Hoe wij uw webshop SEO aanpakken

Zoals u al heeft kunnen lezen, pakken wij webshop SEO volgens een vaste aanpak aan. Wilt u met uw webwinkel bovenaan in zoekmachines als Google komen, vraagt dit om een waterdichte strategie. Ons SEO bureau doet dan ook eerste een uitgebreide inventarisatie, waarin de markt uitgebreid wordt onderzocht en uw wensen worden opgenomen. Wanneer de gehele strategie in kaart is gebracht, ontvangt u een plan van aanpak waarmee we samen de SEO van uw webshop gaan optimaliseren!

On-page SEO webwinkel

Allereerst pakken wij de on-page SEO van uw webwinkel aan. Uw webshop wordt qua content uitgebreid onder de loep genomen en waar nodig wordt unieke content geproduceerd. Na goedkeuring zal deze content ook op de webshop worden geplaatst en geoptimaliseerd. Relevante zoekwoorden zullen tactisch over de webpagina en binnen het thema worden geplaatst. Denk hierbij aan SEO titels, meta descriptions, alt attributen, headings en meer.

Technische SEO webwinkel

Ook de technische SEO van uw webwinkel wordt geoptimaliseerd. Techniek is zeer belangrijk voor webshops, daar usability een grote rol speelt. Allereerst zorgt ons zoekmachine optimalisatie bureau er voor dat de website perfect geïndexeerd kan worden, waarna wij ons over de structuur en interne linkverdeling buigen. Tot slot wordt er ook voor gezorgd dat de website razendsnel is en in een oogwenk laadt. Techniek blijft een essentieel onderdeel voor de SEO van uw webshop.

Ons werk

20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken
20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken

Jouw specialisten

Mimas Linkbuilding specialist
Pim Online marketing specialist
Ali Google Ads specialist
Callisto Data analist / Conversie specialist
Maak kennis met het team
Meet jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

  • Premium analyse
  • Uitgevoerd door echte specialisten
  • Analyse van on-page, techniek en autoriteit
  • Concrete verbeterpunten

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SEO linkbuilding webwinkel

Wanneer het geraamte van de SEO van uw webshop staat, buigen wij ons over de linkbuilding van uw webwinkel. Linkmogelijkheden worden in kaart gebracht en er wordt gekeken welke pagina’s met welke anchorteksten worden versterkt. Dit wordt op systematische, natuurlijke en gefaseerde basis gedaan, zodat uw webshop stap voor stap hoger in Google komt!

Direct SEO webshop uitbesteden

Al met al besteedt u de SEO van uw webshop uit aan SAM Online Marketing. Ons SEO bureau zet zoekmachine optimalisatie in om uw webwinkel succesvol te maken. On-page, techniek én autoriteit wordt aangepakt, waarmee uw SEO van A tot Z uit handen wordt genomen. Uw webshop SEO uitbesteden? Neem contact op!

Hier zijn wij ontzettend trots op

“Met SAM Online Marketing heb ik topposities behaald in Google. Vriendelijke gasten en geduldig! Bedankt SAM :).

Professioneel, uniek en conversie gericht. Sterke team. Ik heb veel over Sam Online Marketing gehoord. Daarna heb ik gekozen om al mijn online marketing aan Sam Design te over laten. Nu 2 jaar later, ben ik nog steeds super blij, Met als resultaat dat mijn haartransplantatie bedrijf de nr1 is gekozen en populairste bedrijf is geworden.

Ik word uitstekend gevonden. De website is heel professioneel ingericht. Ik krijg alleen maar complimenten. Dit te danken aan aan Sam Design! Dankzij jullie is GlobalHair groot geworden!”

- Global Hair