Wilt u meer bezoekers op uw website?
Behaal de beste resultaten voor uw business
Adverteren Meer bereik
Optimaliseren Meer bezoekers
Rapporteren Meer conversie
Adviseren Meer kennis

SEO webshop

SEO van uw webshop aanpakken? SAM Online Marketing biedt ook zoekmachine optimalisatie (SEO) voor webshops. SEO optimalisatie is een prachtig middel om relevante bezoekers aan te trekken en direct verkopen te realiseren via uw webwinkel. De mogelijkheden bij SAM Online Marketing zijn daarbij zeer divers. Meer weten over onze aanpak als het aankomt op SEO voor uw webshop? Lees dan hieronder verder, of neem direct contact op!

SEO voor webshops via SAM Online Marketing

SAM Online Marketing is sinds jaar en dag gespecialiseerd in SEO voor webshops. Een team van specialisten werkt gezamenlijk aan uw website, waarbij deze van A tot Z wordt geoptimaliseerd. SEO voor een webshop vraagt om een andere invulling dan om een ‘normale’ website, daar er veel meer pagina’s geoptimaliseerd moeten worden en themaverdeling nóg duidelijker moet zijn. Om dit te kunnen bewerkstelligen, voeren wij SEO voor webshops uit volgens een vaste aanpak. Deze leest u hieronder.

Hoe wij uw webshop SEO aanpakken

Zoals u al heeft kunnen lezen, pakken wij webshop SEO volgens een vaste aanpak aan. Wilt u met uw webwinkel bovenaan in zoekmachines als Google komen, vraagt dit om een waterdichte strategie. Ons SEO bureau doet dan ook eerste een uitgebreide inventarisatie, waarin de markt uitgebreid wordt onderzocht en uw wensen worden opgenomen. Wanneer de gehele strategie in kaart is gebracht, ontvangt u een plan van aanpak waarmee we samen de SEO van uw webshop gaan optimaliseren!

Hulp van SAM?

Laat uw gegevens achter en word binnen 24 uur teruggebeld.

Direct contact opnemen

Succes verzekerd met SAM

0+
Teamleden
0%
SAM verhoogt uw conversiepercentage
0+
Succesvolle samenwerkingen met SAM
0
Gemiddelde beoordeling
van onze klanten
 

On-page SEO webwinkel

Allereerst pakken wij de on-page SEO van uw webwinkel aan. Uw webshop wordt qua content uitgebreid onder de loep genomen en waar nodig wordt unieke content geproduceerd. Na goedkeuring zal deze content ook op de webshop worden geplaatst en geoptimaliseerd. Relevante zoekwoorden zullen tactisch over de webpagina en binnen het thema worden geplaatst. Denk hierbij aan SEO titels, meta descriptions, alt attributen, headings en meer.

Technische SEO webwinkel

Ook de technische SEO van uw webwinkel wordt geoptimaliseerd. Techniek is zeer belangrijk voor webshops, daar usability een grote rol speelt. Allereerst zorgt ons zoekmachine optimalisatie bureau er voor dat de website perfect geïndexeerd kan worden, waarna wij ons over de structuur en interne linkverdeling buigen. Tot slot wordt er ook voor gezorgd dat de website razendsnel is en in een oogwenk laadt. Techniek blijft een essentieel onderdeel voor de SEO van uw webshop.

SEO linkbuilding webwinkel

Wanneer het geraamte van de SEO van uw webshop staat, buigen wij ons over de linkbuilding van uw webwinkel. Linkmogelijkheden worden in kaart gebracht en er wordt gekeken welke pagina’s met welke anchorteksten worden versterkt. Dit wordt op systematische, natuurlijke en gefaseerde basis gedaan, zodat uw webshop stap voor stap hoger in Google komt!

Direct SEO webshop uitbesteden

Al met al besteedt u de SEO van uw webshop uit aan SAM Online Marketing. Ons SEO bureau zet zoekmachine optimalisatie in om uw webwinkel succesvol te maken. On-page, techniek én autoriteit wordt aangepakt, waarmee uw SEO van A tot Z uit handen wordt genomen. Uw webshop SEO uitbesteden? Neem contact op!

Lokaal vindbaar vanaf 199

Maandbudget vanaf 199 Persoonlijk aangewezen SAM specialist Looptijd van 6 t/m 12 maanden Altijd resultaat! Contact opnemen

Contact met een SAM specialist

Vul het contactformulier in en laat u terugbellen door een specialist van SAM om de mogelijkheden te bespreken. Nu online
Doe de gratis SEO Scan
2019 © SAM Online Marketing & Webdesign
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 35 beoordelingen

Hulp vragen aan SAM

Leg de pijnpunten van uw website bloot met onze SEO scan. SAM Online Marketing heeft een online tool (SEO check) ontwikkelt, waarmee u eenvoudig checkt hoe Google uw website beoordeelt. Laat uw website scannen op content, autoriteit en techniek en zet de eerste stap naar een zoekmachine geoptimaliseerde website.