Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 20 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
online marketing
Online adverteren
10.000+ topposities in Google
500+ succesverhalen
1 vaste marketingpartner
Gratis website scan Bekijk onze cases

Online adverteren

Online adverteren? Succesvol meer bezoekers naar uw website trekken via uw geplaatste online advertentie? En niet betalen voor de gemaakte reclame, maar voor iedere bezoeker die op uw advertentie klikt? Dat is online adverteren in Google!

Steeds meer bedrijven zien de effectiviteit van online advertenties in. U ook al? Laten we u eens een vraag voorleggen. Uit welke vorm denkt u meer rendement te halen: offline of online adverteren? Wij weten het antwoord al. U ook?

Lees snel verder over de ongekende mogelijkheden van online adverteren!

Online adverteren voor meer rendement!

Tussen online adverteren en offline advertenties plaatsen zit een wezenlijk verschil. Als we kijken naar reguliere manieren om uw bedrijf onder de aandacht te brengen valt meteen het prijskaartje van deze (achterhaalde?) vorm van marketing op.

Een degelijke advertentie in de plaatselijke krant kost u al gauw een kleine € 100,- tot € 200,- euro, afhankelijk van de grootte en de plaats van de advertentieruimte. De vraag die dan meteen opkomt is hoeveel mensen uw advertentie ook daadwerkelijk zien. En van de mensen die uw advertentie wel lezen, hoeveel daarvan behoren tot uw doelgroep?Uiteindelijk blijft de conversie van uw advertentie één groot raadsel!

Er valt op geen enkele mogelijkheid te meten of uw advertentie aanslaat. Adverteren via offline advertentie mogelijkheden is gokken met de ogen dicht…
Dit in tegenstelling tot online marketing; alles is meetbaar en daardoor voor verbetering vatbaar.

Online Meten? Meten is weten!

Bij online adverteren heeft u de mogelijkheid om zeer gericht te adverteren. U bepaalt zelf de doelgroep aan wie uw advertentie wordt getoond. Zo weet u zeker dat de kosten die u maakt om te adverteren via het internet niet aan de verkeerde doelgroep besteed worden. Elke cent die u gebruikt om online te adverteren is gericht op de doelgroep die u zoekt.

Hoe werkt het online adverteren?

Afhankelijk van de markt waarin u zich bevindt, zijn de kosten voor Google AdWords vaak lager dan reguliere advertentie kanalen. U betaalt immers alleen wanneer een bezoeker ook daadwerkelijk op uw advertentie klikt. De bezoeker die uw link aanklikt is geïnteresseerd in uw diensten of producten en daardoor direct een potentiële klant. Op het internet is vrijwel alles te meten. Uw geplaatste advertentie kan van A tot Z geanalyseerd en geoptimaliseerd worden. Zo kan de gemaakte advertentie campagne tussentijds bijgeschaafd worden zodat het optimale rendement wordt gehaald uit online adverteren!

Met zoekmachine marketing zult u altijd meer rendement behalen dan met overige vormen van offline marketing.

Gratis website scan

Werkwijze

Ons online marketing bureau werkt volgens een vast werkwijze. Op deze manier weten we zeker dat de vooraf gestelde doelstellingen worden behaald. In slechts vijf heldere stappen zorgen we ervoor dat uw online marketing campagne een succes wordt!

Ons team

ONTDEK WIE WIJ ZIJN

Ons Team

De fundering van SAM Online Marketing is een hardwerkend, jong, doch ervaren team.

Bekijk direct wie de specialisten zijn die van uw website een succes zullen maken en maak kennis met ons team!

Bekijk ons team
KLANTEN REVIEWS

Klanten over SAM

Wij van WC Eend adviseren WC Eend

In plaats van over onszelf te spreken, laten we liever anderen dit voor ons doen. Bekijk onze reviews en laat uzelf overtuigen!

Adverteren met een Google certified partner

Het listige van online adverteren is dat u moet weten waar u mee bezig bent. Een onervaren ondernemer die zelf zijn online advertentie campagne op gaat zetten kan in een mum van tijd door zijn marketing budget heen zijn. Wist u bijvoorbeeld dat:

  • Het merendeel van de mensen zich online oriënteert voordat men een aankoop doet, zelfs wanneer dit om een offline aankoop gaat?
  • Inmiddels 95% van alle huishoudens in Nederland over een internetaansluiting beschikt? Internet is 24/7 open en dus kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week uw doelgroep bereiken.
  • De tijd die we gemiddeld online zijn alsmaar groeit waardoor uw kansen ook enkel maar groeien met adverteren in Google?

Wanneer u echt rendement wilt halen uit Google AdWords zet u samen met een expert een geschikte zoekmachine marketing campagne op!

In SAM Online Marketing vindt u deze expert. Als Google Qualified Professional weten wij wat nodig is om succesvol online te adverteren.

Maar we weten nog meer en helpen u graag bij het optimaal benutten van de online mogelijkheden voor uw business.

Online marketing voor uw business

Met succes online adverteren valt of staat met een website die is geoptimaliseerd voor conversie.

Het is geweldig als wij met een goed opgezette campagne honderden gerichte bezoekers naar uw website trekken, maar als al deze potentiële klanten geen aankoop bij u doen of gebruik maken van uw diensten is dat zonde. Voor u. En voor ons. Onze online Marketeers zorgen dat uw advertentie campagnes altijd slagen. Daarom helpen wij naast het Google AdWords graag met:

  • De zoekmachine optimalisatie van uw website zodat u hoger wordt gevonden in de organische resultaten van de zoekmachine;
  • De conversie optimalisatie van uw website zodat potentiële klanten over gaan tot koop;
  • De social media strategie van uw website zodat u uw bezoekers treft op de plek waar zij het meeste online zijn;
  • Het onder de aandacht brengen van uw content middels content marketing.

Bij al onze activiteiten staan twee kernwaarden voorop die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn: het behalen van resultaat en een tevreden klant.

internet marketing bureau

Online adverteren met SAM Online Marketing?

Of het nu gaat om online adverteren, een website laten maken, website optimalisatie of social media adverteren; onze kernwaarden staan voorop bij al onze werkzaamheden.

Met het oog op het gewenste eindresultaat bepalen we in nauw overleg met u de juiste strategie voor uw online activiteiten. Aan de hand van meetbare resultaten rapporteren we de geboekte vooruitgang.

Wij gaan voor resultaat en zijn er trots op om dat met u te delen.

Doordat wij uitgebreid aan u rapporteren krijgt u inzicht in de geboekte winst, maar vooral waar nog winst te behalen valt. Zo kunt u desgewenst tussentijds aanpassingen doen waar nodig.

Gratis website scan
Doe de gratis SEO Scan

Social Media

Contactgegevens

Werkzaam door heel Nederland:

2020 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button
Gratis SEO Scan

Doe de gratis SEO Scan!