Meer dan 700 succesvolle klanten
 • Mobile check 1Geen gouden bergen
 • Mobile check 2Concrete doelstellingen
 • Mobile check 3Vlot contact
 • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
Lamp ideeStrategiesessie t.v.w. €399,-

Samen sparren?

Advies nodig van een échte specialist? Laten we samen sparren over je doelstellingen

Online marketing bureau Zoetermeer

Je hebt een website en wilt gevonden worden worden door middel van online marketing in Zoetermeer in de vorm van zoekmachine optimalisatie (SEO) of Google Ads? SAM Online Marketing is een ervaren online marketing bureau Zoetermeer en kan dit voor jou realiseren! Tegenwoordig is een website alleen niet voldoende. Je moet ook een goede online vindbaarheid hebben in de zoekmachines met daarnaast een goed ingericht design, gericht op conversie. Wanneer je goed vindbaar bent in Google, maar geen klanten genereert voelt jouw doelgroep zich niet aangesproken. Maar waarom niet? Onze online marketing specialisten in Zoetermeer helpen jou hoe dan ook met het behalen van veel meer conversies!

Als online marketing bureau in Zoetermeer zijn we ook actief in de rest van de regio: Leiden, Alphen aan den Rijn, Pijnacker, Nootdorp, Leidschendam, Delft en Gouda.

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

 • vinkje 1 Premium analyse
 • vinkje 2 Uitgevoerd door echte specialisten
 • vinkje 3 Analyse van on-page, techniek en autoriteit
 • vinkje 4 Concrete verbeterpunten
conversie pijl
SAM Medewerker
Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Online marketing

SEO binnen online marketing in Zoetermeer

SAM Online Marketing helpt je op verschillende manieren om beter vindbaar te zijn op het internet. Dit doen wij voornamelijk door middel van het werk van een SEO specialist. Dit is dan ook waar onze specialisme voornamelijk ligt, simpelweg omdat je hier het meeste rendement uit haalt. Met SEO kom je namelijk bovenaan in de organische zoekresultaten van zoekmachines als voornamelijk Google. Maar liefst 95% van de internetgebruikers maakt namelijk gebruik van Google! Met zoekmachine optimalisatie (SEO) kun je je dan ook heel specifiek richten op jouw publiek en hier gericht voor optimaliseren. Daarom is het belangrijk om van jou te weten waar jij denkt dat jouw publiek op zal zoeken, zodat wij hierop kunnen voortborduren met het zoekwoordonderzoek.

Wanneer je eenmaal goed gevonden wordt door middel van online marketing of zoekmachine optimalisatie (SEO) is het erg belangrijk dat de bezoekers die op jouw website komen ook daadwerkelijk omgezet worden in klanten. SAM Online Marketing is een full-service internet marketing bureau bij Zoetermeer en kan jou hier goed mee helpen. Wij hebben voor meerdere bedrijven succesvolle resultaten behaald tot wel 70% meer conversie! Ons online marketing bedrijf mag dan wel voornamelijk gespecialiseerd zijn in zoekmachine optimalisatie, maar dat neemt niet weg dat wij ook specialisten zijn in alle andere online marketing diensten. Wij zijn niet voor niets een full-service online marketing bureau bij Zoetermeer!

Vindbaar zijn met Google Adwords in Zoetermeer

Wanneer je online marketing wilt doen en beter zichtbaar wilt worden op het internet kun je ook kiezen voor Google Ads. De bekendste vorm van Google Adwords – ook wel SEA genoemd – is het adverteren in Google met het gewenste zoekwoord of zoekwoorden waarop je graag gevonden wilt worden. Het voordeel van Google Adwords is dat je met jouw website direct bovenaan staat in de zoekresultaten, mits je de hoogste bieder bent. Je betaalt dus per klik voor jouw advertentie. Om daadwerkelijk bovenaan in Google te staan met deze advertentie moet je dus wel één van de hoogste bieders zijn. Ben je de hoogste bieder en betaal jij de hoogste kosten per klik, dan sta jij helemaal bovenaan in de zoekresultaten.

Toch kun je ook kiezen voor andere soort advertenties. Zo heb je bijvoorbeeld ook video advertenties in YouTube. Deze ken je vast wel van wanneer je zelf een filmpje kijkt op dit platform. Tussen de filmpjes door kun jij een advertentie filmpje plaatsen. YouTube is namelijk onderdeel van Google! Verder heb je de display ads waarmee je naast een artikel op bijvoorbeeld een blogsite met een visuele advertentie zichtbaar wordt. Vaak wordt deze advertentie gebruikt door met retargeting. Wanneer je op een website bent geweest zal je deze advertenties dus voor terug zien. Weer een andere optie om te kunnen adverteren in Google is met de shopping ads. Als jij een webshop hebt en producten verkoopt, kun je hier specifiek op adverteren. Wanneer iemand dan zoekt op bijvoorbeeld ‘witte schoenen’ dan krijg je helemaal bovenaan een advertentie met een rij met producten. Dit zijn de shopping ads waar je tussen kunt staan.

Zoals je ziet is er dus veel mogelijk met Google ads. Vaak wordt in ieder geval gekozen voor de klassieke ads, maar wordt daarnaast ook nog gebruik gemaakt van meerdere andere soort campagnes. SAM Online Marketing is een online bureau met dus ook veel ervaring en specialisme in het vakgebied SEA. Wij ervoor zorgen dat jouw campagne succesvol verloopt en je hier alles uit al halen voor de meeste conversies.

Overige diensten binnen online marketing in Zoetermeer

Met SEO en SEA maken wij je dus een groot success. Maar is dit het enige wat wij te bieden hebben? Zeker niet! Eerder las je al dat wij een full-service online marketing bureau zijn. Full-service houdt dan ook echt in full-service. Dit omvat dus eigenlijk alle online marketing diensten die jij je kan bedenken. Denk aan het inrichten en bijhouden van jouw social media, een uitgebreide e-mail marketing strategie uitzetten, verschillende goede content marketing, alleen het uitzetten van een linkbuilding strategie, conversie optimalisatie, enzovoorts. Maar we gaan verder dan full-service online marketing!

USP Diensten USP Diensten

Bezoekers uit Zoetermeer omzetten in klanten

Als echte online marketing specialist in Zoetermeer zorgen wij voor de bezoekers. Dit kunnen wij op veel manieren doen, zoals je hebt gelezen. Maar wanneer jouw klanten eenmaal op je website zijn gekomen, moet de zogeheten ‘customer journey’ ook goed verlopen. Hier lekt het bij veel websites vaak nog. Dit komt door het design van de website die niet mooi of conversiegericht is, of de uitstraling en conversiegerichtheid misschien allebei ontbreekt. Naast een online marketing expert zijn wij ook een webdesign bureau. Wij maken dus mooie designs en kijken hierbij goed naar de conversiegerichtheid hiervan. Ieder design wordt goed ingericht met bijvoorbeeld knoppen en formulieren op de juiste plek zodat de drempel laag is voor een bezoeker om een conversie te maken.

Online marketing uitbesteden in Zoetermeer aan een echte specialist!

Zoals je ziet zijn wij van alle markten thuis. Je kunt ons voor alle verschillende online marketing services inschakelen. Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) specialisten of internet marketing specialisten helpen jou hoe dan ook aan meer bezoekers en een hoge omzet. Van welke dienst je gebruik moet maken met het uitbesteden van jouw online marketing in Zoetermeer? Neem direct contact op met onze specialisten. Wij adviseren je helemaal gratis en bespreken daarbij de mogelijkheden voor de diensten die wij je kunnen leveren!

Online marketing bureau

Ons werk

20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken
20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken
beoordeling SAM beoordeling SAM

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

 • vinkje 5 Premium analyse
 • vinkje 6 Uitgevoerd door echte specialisten
 • vinkje 7 Analyse van on-page, techniek en autoriteit
 • vinkje 8 Concrete verbeterpunten
conversie pijl
SAM Medewerker
Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier 2

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.