Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Mobile check 1Geen gouden bergen
  • Mobile check 2Concrete doelstellingen
  • Mobile check 3Vlot contact
  • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen

Laat jij online
kansen liggen?

Vooruitgang start bij een goede analyse.
Ontvang binnen no-time een website analyse van SAM

SEA campagne

Met een goed opgezette SEA campagne is het mogelijk om doelgericht en effectief te adverteren, of dit nou lokaal, regionaal of landelijk is. Met zoekmachine adverteren is het mogelijk om enkel zichtbaar te zijn in de door jouw gekozen gebieden. Wil je bijvoorbeeld vooral lokale klanten aantrekken met jouw SEA campagne? Dan kun je ervoor kiezen om te werken met locatiebepaling die werkt met een straal van een bepaalde aantal kilometers rondom jouw locatie of door bepaalde postcodes te selecteren. Hierdoor kunnen de advertenties binnen de campagnes compleet worden afgestemd op waar jouw doelgroep zich bevindt. Bovendien kunnen wij dankzij ingestelde conversies precies meten wat de SEA campagne voor jou oplevert zodat je ook hier een duidelijk beeld van hebt.

SEA campagne opzetten? Je kunt ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan met zoekmachine adverteren, maar je kunt ook SEA uitbesteden aan een expert. Hiermee leg je jouw SEA campagne(s) in de handen van een expert die ervoor zorgt dat jij een hogere Return On Ads Spend (ROAS) krijgt. Neem direct contact met ons op als je direct jouw SEA campagne wil laten opzetten en beheren door echte SEA specialisten.

SEA

Succesvolle SEA campagne opzetten met SAM Online Marketing

Wil je een succesvolle SEA campagne laten opzetten door een SEA specialist? Neem dan direct contact met SAM Online Marketing op. Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en snel aan de slag te gaan. Naast SEA hebben we ook zeer veel ervaring in SEO. Wij gebruiken deze kennis en ervaring om jouw SEA campagne naar een nog hoger niveau te brengen. SEA campagne opzetten? Profiteer van alle voordelen van echte experts en neem direct contact met ons op.

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

  • vinkje 1 Premium analyse
  • vinkje 2 Uitgevoerd door echte specialisten
  • vinkje 3 Analyse van on-page, techniek en autoriteit
  • vinkje 4 Concrete verbeterpunten
Conversie pijl
SAM Medewerker
Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
USP diensten USP diensten