Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
SEO
SEO specialist linkbuilding
10.000+ topposities in Google
500+ succesverhalen
1 vaste marketingpartner
Gratis website scan Bekijk onze cases

SEO specialist linkbuilding

Zoekt u een SEO specialist in linkbuilding? Iemand die u vertrouwt, iemand aan wie u werk aan de ‘back end side’ van uw website kan uitbesteden? U heeft vast weleens gehoord of gelezen dat linkbuilding ideaal is om autoriteit en traffic te genereren. Daarom zijn dit belangrijke vragen om te stellen indien u het fijne van internetmarketing wilt weten om daar vervolgens succes mee te behalen. Veel bedrijven onderschatten de toegevoegde waarde van een SEO specialist in linkbuilding. Mensen willen liever zelf aan de slag en verwachten daarmee hun concurrenten voorbij te knutselen en geld te besparen. Totdat het beoogde doel niet behaald wordt en het klimmen in Google, Bing en de overige zoekmachines langzaam tot een halt komt. Frustratie en desinteresse zijn het gevolg. Het enthousiasme om webmarketing stoutmoedig zelf op te pakken ziet men verwaterd. De oude tactieken worden weer opgepakt en de vertrouwde weg weer ingeslagen. Met een weemoedige gedachte in het achterhoofd dat er meer uit de onderneming gehaald kan worden. Maar hoe? Hier komt een SEO linkbuilding specialist bij kijken. Een uitstekende SEO linkbuilding specialist is noodzakelijk voor een goed verzorgde ‘back end side’ van een site.

Wat doet een SEO specialist in linkbuilding?

Een SEO specialist in linkbuilding is iemand die uw webadres grondig onder de loep neemt om vervolgens de webstructuur te verbeteren. Wees niet bang voor verandering. In sommige gevallen moet de gehele site op de schop. Zoekmachines zoals Google zijn tegenwoordig behoorlijk geavanceerd en kunnen bijzonder goed bepalen of een site makkelijk navigeerbaar is. Dat is eenvoudig te verklaren, omdat zoekmachines websites indexeren en door webpagina’s moeten crawlen. Daar is een navigatiestructuur voor nodig. Is die niet puik in orde dan krijgt uw homepage een lagere autoriteit en stijgt het niet verder in de organische resultaten. Een expert in SEO linkbuilding kan u daarbij verder helpen. Een ander aspect waar een SEO linkbuilding specialist van pas komt is het beheren van verwijzingen van en naar uw homepagina. In het jargon van een SEO linkbuilding specialist outbound links en backlinks genaamd. Wanneer deze links van hoge kwaliteit zijn (lees: hoge autoriteit) komt dat ten goede voor de autoriteit van uw eigen homepage. Ook de hoeveelheid heeft invloed. Hoe meer des te beter, maar alléén als de kwaliteit hoogwaardig is, anders verliest u juist autoriteit. Een SEO specialist in linkbuilding weet welke links behouden moeten worden en welke verwijderd moeten worden. Ook hier geldt: wees niet bang voor verandering, wees niet bang om te snoeien in backlinks. Sommige verwijzingen zijn overbodig of spam. Een zoekmachine herkent dat en keurt dat af. Een bekend voorbeeld van clandestiene linking is het zogenaamde ‘linkfarming’. Al met al behoort een SEO specialist in linkbuilding te weten hoe het op een legitieme manier uitgevoerd moet worden.

Gratis website scan

Werkwijze

Ons online marketing bureau werkt volgens een vast werkwijze. Op deze manier weten we zeker dat de vooraf gestelde doelstellingen worden behaald. In slechts vijf heldere stappen zorgen we ervoor dat uw online marketing campagne een succes wordt!

KLANTEN REVIEWS

Klanten over SAM

Wij van WC Eend adviseren WC Eend

In plaats van over onszelf te spreken, laten we liever anderen dit voor ons doen. Bekijk onze reviews en laat uzelf overtuigen!

SEO specialist

SEO linkbuilding specialist op maat

SAM Online Marketing is een SEO specialist op het gebied van linkbuilding en biedt diensten aan voor alle segmenten. Alle diensten zijn op maat en houden rekening met de omvang van uw bedrijf. Zo bedienen wij ook MKB’s en eenmanszaken. Wilt u een optimale back end side voor uw website? Vraag snel de offerte aan en maak uw zaak een succes.

Mocht u nog vragen hebben of een vrijblijvend advies behoeven van een SEO linkbuilding specialist? Bel ons op 085 303 5745 of kom langs op kantoor.

Gratis website scan
Doe de gratis SEO Scan

Social Media

Contactgegevens

Werkzaam door heel Nederland:

2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button