Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
online marketing
Linkbuilding webshop
10.000+ topposities in Google
500+ succesverhalen
1 vaste marketingpartner
Gratis website scan Bekijk onze cases

Linkbuilding webshop

Indien u een webshop heeft is linkbuilding belangrijk om in de top 3 bovenaan de zoekmachineresultaten te komen voor zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden. Dit kan bewerkstelligt worden door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO). U kunt er voor kiezen om dit zelf te doen of uit te besteden. Er valt genoeg zelf te vergaren op het internet wat betreft informatie en advies. Aan de andere hand zijn de prijzen zeker de investering waard wanneer men betaald uw webshop verbetert. Wij nemen hier een kijkje in de kosten van linkbuilding voor uw webshop en of de prijzen opwegen om hoog met uw website in Google te komen.

Waarom linkbuilding voor uw webshop?

Het uiteindelijke doel van linkbuilding is meer klanten te genereren voor uw webshop. Zodra uw webshop bovenaan in Google staat zullen er meer klanten uw webshop bezoeken. Zo’n 60% van de internetgebruikers klikken op één van de eerste drie links. Linkbuilding ontstaat wanneer er vanaf andere website of webshop naar uw site wordt gelinkt. Deze staan dan een gedeelte van hun autoriteit af aan u. Daarnaast is het ook handig om extra klanten via die links te ontvangen. De autoriteit is een van de factoren die in orde moeten zullen moeten zijn voordat u bovenaan in Google wilt staan. Via het internet kunt u advies aanvragen op bijvoorbeeld fora of blogs. Daarnaast is er natuurlijk de mogelijkheid een expert in te huren die de taak van het linken voor uw webshop op zich neemt. Meestal is linkbuilding voordeliger voor de kosten van uw webshop dan zelf tijd hierin te investeren.

Linkbuilding en de diensten voor uw webshop

Om zo hoog in Google te komen moet de webshop intern en extern goede linkbuilding hebben. Hier zijn heel wat online marketing bureaus voor te vinden die met een zoekmachine optimalisatie (SEO) specialist aan de slag kunnen gaan.

De links die zo’n online marketing bureau voor uw webshop verzamelen dienen van hoge kwaliteit te zijn en dus ook verband te houden met het onderwerp van uw webshop. De interne linkbuilding van een website wordt vaak verwaarloosd. Een professioneel online marketing bureau moet onderbouwd advies kunnen voorleggen over de structuur van uw webshop.

Bulk links kopen waar u niet weet waar deze terecht komen is af te raden. Deze internet marketing service zijn de prijzen niet waard en dit kan schadelijk zijn voor uw linkbuilding van de webshop waardoor uw online vindbaarheid achteruit gaat.

Gratis website scan

Werkwijze

Ons online marketing bureau werkt volgens een vast werkwijze. Op deze manier weten we zeker dat de vooraf gestelde doelstellingen worden behaald. In slechts vijf heldere stappen zorgen we ervoor dat uw online marketing campagne een succes wordt!

KLANTEN REVIEWS

Klanten over SAM

Wij van WC Eend adviseren WC Eend

In plaats van over onszelf te spreken, laten we liever anderen dit voor ons doen. Bekijk onze reviews en laat uzelf overtuigen!

internet marketing bureau

Specifieke linkbuilding voor webshops

Linkbuilding voor uw webshop behoort specifiek te zijn omdat elke website een eigen categorie heeft, door hierop in te spelen komt u hoger in Google. Inspelen op dit thema is belangrijk advies, aangezien het uw hele website doordringt.

De prijzen lopen uiteen, maar lang niet alles bevordert uw online vindbaarheid. Het is belangrijk dat de internet marketing diensten specifiek voor uw webshop zijn aangepast. De zoekmachines worden regelmatig geüpdatet waardoor het wijs is om voor lange termijn te scoren met de vindbaarheid van uw website. Vermijdt ‘black hat’ zoekmachines optimalisatie (SEO) aangezien u hier een fikse afstraffing voor kunt krijgen. Online marketing waarbij duurzaam de linkbuilding voor u webshop geschiedt is wenselijker.

Wij kunnen de linkbuilding voor uw webshop realiseren

Wij bij SAM Online Marketing hebben een team geschikt voor linkbuilding van een webshop. Online marketing specialisten rijk aan ervaring die u graag willen helpen met het opbouwen van een sterke webshop. Wij kunnen u internet marketing advies leveren en door middel van een goed doordacht plan van aanpak uw webshop naar de top krijgen. U kunt altijd de succesverhalen van vorige klanten lezen die in zee zijn gegaan met SAM Online Marketing. Of u kunt langskomen voor een gesprek met vrijblijvend online marketing advies. Aan de hand hiervan kunt u bepalen of u uw linkbuilding voor uw webshop aan ons wilt uitbesteden.

Gratis website scan
Doe de gratis SEO Scan

Social Media

Contactgegevens

Werkzaam door heel Nederland:

2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button