Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Mobile check 1Geen gouden bergen
  • Mobile check 2Concrete doelstellingen
  • Mobile check 3Vlot contact
  • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
Binnen no-time bovenaan in Google Duurzame topposities
  • Word nr.1 in jouw branche
  • Samen winnen in Google
  • Duizenden top 3 posities
GRATIS website scan pijlTekstHome

SEO hulp voor jouw website

Heb jij nu een website voor jouw onderneming of bedrijf, maar krijg je hier geen conversies uit? Geef je website dan een boost met SEO hulp! Uiteraard willen sommige ondernemers hun website graag zelf optimaliseren. Maar soms is hier simpelweg te weinig tijd voor. Een onderneming vergt namelijk al veel tijd los van de SEO website. Nu zit er ook heel wat tijd in het optimaliseren van de website. Daarom besteden veel ondernemers dit dan ook uit aan een SEO bureau. Zo een bureau heeft namelijk veel ervaring en een team van diverse specialisten. SEO hulp is dan ook helemaal geen slecht idee. Los van dat je jezelf tijd bespaart, weet je ook zeker dat jouw website op de juiste en meest specialistisch manier geoptimaliseerd wordt. We leggen je dan ook graag uit hoe wij jou SEO hulp geven!

SEO Uitbesteden
Usp's 3

Waarom SEO hulp?

Jij wil jouw website voor Google optimaliseren. Maar waarom zou je hiervoor SEO hulp inschakelen en dit uitbesteden? Expertise is een eerste reden die hierboven al kort genoemd is. Online marketing bureau’s hebben nou eenmaal de expertise die jij niet hebt, aangezien zij hier dagelijks mee bezig zijn. Los daarvan zijn de SEO taken dan ook opgedeeld per persoon. Zo hebben we bij SAM Online Marketing linkbuilders, on page SEO specialisten, content marketeers maar ook webdesigners en webdevelopers! Hierdoor ligt de taak van het optimaliseren van een website niet geheel bij één persoon en zal ieder met zijn eigen specialisatie zijn input hebben. Zo komen we tot het beste eindresultaat van jouw SEO website!

Tijd is ook een reden om voor SEO hulp te gaan wat in de inleiding ook al even tussen neus en lippen is genoemd. Het is mogelijk om zelf teksten te schrijven en zelf de techniek van de pagina in de gaten te houden. Maar hier heb je als ondernemer simpelweg geen tijd voor. Je bent al druk genoeg met alle andere zaken binnen jouw onderneming. Daarnaast weten online marketeers van ons SEO bedrijf waar ze op moeten letten met het schrijven van teksten, hoe ze het beste een zoekwoordonderzoek kunnen doen en hebben ook veel contacten om links mee te plaatsen. We vertellen je hieronder dan ook graag meer over de verschillende pijlers binnen SEO hulp

Ons werk
Klant Eastern Plaza

> 25.000 maandelijkse organische bezoekers

Eastern Plaza

Klant Ramengilde

Meerdere top 3 posities

Ramen Glide

Klant Taxicentrale Leiden

20 zoekwoorden in de top 10

Taxi Centrale Leiden

Hoe we jou helpen met SEO

De pijlers waar SEO uit bestaat is techniek, content en linkbuilding. Optimaliseer je maar één of twee van deze pijlers? Dan zal je het resultaat waar jij naar verlangt niet halen. Alle drie deze pijlers moeten goed staan om in de topposities van Google terecht te komen. Google geeft namelijk in principe alleen maar om gebruiksvriendelijkheid van de bezoekers. Is iemand bijvoorbeeld op zoek naar SEO hulp, dan wil Google wel de beste en meest relevante resultaten weergeven. Hieronder leggen we iedere drie pijler per stuk wat gedetailleerder uit.

Laat je helpen met content

Content is eigenlijk de basis van een website. Zonder de content kun je namelijk bijvoorbeeld ook niet linkbuilden. Met linkbuilding moet je de juiste ankerteksten gebruiken om voor Google duidelijk te maken waar de website over gaat. Maar daar vertellen we in de volgende alinea meer over. Waar je namelijk echt mee begint nog voordat je content gaat schrijven is het zoekwoordonderzoek. Hierin wordt duidelijk op welke zoekwoorden je gevonden wil worden en waar de focus dus zal liggen. Dan kan de content geschreven worden waar deze zoekwoorden goed in verwerkt zijn. In sommige branches zie je zelfs dat bepaalde pagina’s op de eerste plek staan in de organische zoekresultaten zonder dat er linkbuilding is gebruikt, of misschien maar één link. Dit kan ook weer afhangen van andere factoren, maar de content en techniek staan dan zeker goed!

Start direct jouw
winstgevende SEO Campagne

Zo snel mogelijk op nummer 1 in Google staan?
Neem direct contact op met een
specialist van SAM Online Marketing!

SEO Hulp
Jake Stamenkovic

Jouw SEO specialist

SEO hulp voor linkbuilding

Misschien wel één van de grootste voordelen met SEO hulp is dat we je kunnen helpen met linkbuilding. Dit is namelijk specialistisch werk. Je kan namelijk niet zomaar een link kiezen en deze plaatsen zonder er verder naar gekeken te hebben. Je hebt namelijk goede en slechte links. De slechte links wil je uiteraard niet op je website hebben. Er zijn dan ook meerdere factoren waar je naar moet kijken voordat je een link plaatst. Een voorbeeld van een factor waar je naar moet kijken is de ankertekst die we hierboven al noemde. Als je dit niet op de juiste manier invult kun je jouw website ook scheef trekken en kan de pagina niet ranken. Daarnaast hebben onze linkbuilders al veel contacten om links te plaatsen, maar ook partners om links mee te ruilen.

We helpen met de techniek van jouw SEO website

Technisch moet een website ook goed in elkaar zitten. Dit is namelijk ook weer een stukje gebruiksvriendelijkheid. Denk aan aspecten als de snelheid van een pagina, inline CSS, broken links, meta descriptions, page titles, H1’s, enzovoort. Dit zijn allemaal hele belangrijke punten die recht moeten staan, ook voor Google. Zoals je misschien al ziet heeft dit namelijk ook redelijk wat overlapping met linkbuilding en content. In de meta descriptions, titels en H1’s bijvoorbeeld, moet je namelijk duidelijk maken waar de pagina over gaat zodat Google dit weer goed uit kan lezen. Zo zie je dat deze drie pijlers dus heel erg in verband staan met elkaar. Dat maakt het zo belangrijk dat ze alle drie ook echt geoptimaliseerd worden met SEO hulp en goed staan.

SEO Specialist
Usp's 3

Wat doe je nadat je SEO hulp hebt gekregen voor jouw website?

Wanneer jouw website geoptimaliseerd is en je in de topposities van Google staat is het nog niet klaar! Je moet de website namelijk blijven monitoren en bijhouden. Google heeft namelijk ook eens in de zoveel tijd een update waar rankings dus weer op een andere manier bepaald en gemeten worden. Maar ook de concurrentie is erg belangrijk. We zien namelijk vaker dat één of meerdere concurrenten ook ineens hun best gaan doen en misschien ook wel SEO hulp ingeschakeld hebben. Dan moeten we er met linkbuilding of extra content voor zorgen dat we bovenaan blijven. Het is dus eigenlijk nooit klaar. Er kan namelijk ook altijd content bij om de markt steeds een stukje meer te veroveren!

Ga voor SEO hulp van SAM Online Marketing!

Ben jij dus op zoek naar SEO hulp of was je aan het twijfelen of je dit wel nodig had? Doe dan nu de SEO scan om direct advies te krijgen over jouw website. Neem anders vrijblijvend contact op met onze SEO specialisten! Je kan al jouw vragen aan ons stellen en wij zullen uitleggen hoe de vork in de steel zit en jou adviseren. Wij optimaliseren jouw website graag en zullen zorgen voor veel conversies. Vervolgens blijven wij de website monitoren. SEO hulp heb je namelijk altijd nodig!

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? SAM Online Marketing helpt je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

SEO Scan
SEO Hulp
Jake Stamenkovic

Jouw SEO specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten
hoe je ervoor staat.