SEO hulp

SEO hulp van een online marketing bureau is precies wat je nodig hebt als je meer omzet wilt genereren via jouw website op het internet! Zoekmachine optimalisatie is over het algemeen een langdurig proces, maar met de juiste strategie en optimalisatie sta je met verschillende zoekwoorden binnen een mum van tijd bovenaan in de organische zoekresultaten van de zoekmachines. Hoe ons SEO bureau jou kan helpen een online succes te worden, hoe deze service eruit ziet en wat de voordelen zijn? We leggen het je graag uit!

Ontdek jouw SEO score
GRATIS SEO scan t.w.v. €399,-

Hoe ziet SEO hulp eruit?

Zoekmachine optimalisatie is een heel uitgebreid proces waarbij veel verschillende factoren komen kijken. Het inhuren van SEO hulp is dus ook zeker een slimme investering in het succes van jouw onderneming. Met een unieke strategie, specifiek voor jouw website, zal de investering in het uitbesteden van SEO zich meerdere malen terugverdienen! Maar hoe ziet onze service met het inrichten van de website er precies uit?

1. Brainstormsessies en zoekwoordonderzoek

Bij SAM Online Marketing begint de hulp altijd met een opstartfase, nog voordat het contract daadwerkelijk in is gegaan. Hierin zullen we met jou en het team brainstormen om vervolgens een scan te doen van de markt en het zoekwoordonderzoek uit te zetten. Deze sturen we naar jou op en vervolgens kunnen we echt aan de slag met de SEO hulp en het inrichten van de website.

2. On-page inrichten van de website

Het helpen met en verbeteren van de zoekmachine optimalisatie begint nu echt! De content voor de pagina’s die uit het zoekwoordonderzoek duidelijk zijn geworden, wordt uitgebreid geschreven en live gezet. Vervolgens worden de pagina’s intern goed aan elkaar verbonden door middel van een gedegen linkstructuur. Verder wordt er een on-page analyse gedaan om de overige punten te checken en te achterhalen wat er nog openstaat. Denk aan meta descriptions, pagina titels, broken links, H1 tags, alt teksten, etc.

Wat is SEO?

Ontdek hoe jij succes behaalt met SEO

SEO
Meer organische bezoekers

3. Linkbuilding

Nu de basis van de SEO hulp gelegd is gaan de linkbuilders aan de slag! Ook hier wordt de concurrentie weer grondig gescand om te achterhalen welke kwalitatieve en relevante links er gebruikt kunnen worden. Vervolgens na deze scan worden al deze websites benaderd. Maar dat is niet het enige! Als ervaren online marketing bureau met meer dan 10 jaar ervaring hebben we namelijk een uitgebreid netwerk opgebouwd met partners waar we links kunnen plaatsen. Hier kunnen we voor jouw SEO campagne dus ook nog genoeg mogelijkheden uit halen!

4. Adviseren over de inrichting van je website

Je kiest voor SEO uitbesteden, omdat je in principe meer bezoekers wilt creëren op je website om zo je conversies te verhogen. Maar als je website technisch niet goed in elkaar zit of niet conversiegericht is, dan zullen de aankopen vooralsnog achterblijven. Met onze SEO hulp krijg je altijd uitgebreid advies over wat je het beste kunt doen om zo veel mogelijk conversie op de website te genereren!

5. Voortgang monitoren en rapporteren

Bij ons online marketing bureau analyseren we de voortgang van jouw website constant! Zo kunnen we de juiste koers aanhouden en eventuele bijzonderheden zoals een plotselinge daling in de rankings direct tackelen.

Daarnaast ontvang jij aan het einde van iedere maand een uitgebreide rapportage, waarin je in één overzicht kunt zien hoe de zoekwoorden bewogen zijn en hoe bijvoorbeeld de bezoekersaantallen stijgen. Zo ben je altijd op de hoogte van hoe de voortgang er van je eigen website voor staat.

Je kan zeker meehelpen aan de zoekmachine optimalisatie! Vele handen maken licht werk. Jij hebt de kennis van jouw branche en wij zijn de specialisten die jouw website met deze informatie optimaliseren. Wil je dus graag sneller resultaat en meehelpen aan het gehele proces? Dan kun je bijvoorbeeld helpen door blogartikelen te schrijven, en je kunt zelfs tot op een bepaalde hoogte helpen met linkbuilding! Vraag dit altijd aan één van onze specialisten, zodat we jou hierover kunnen informeren en dit verder bij kunnen houden.

Wanneer je website technisch niet in orde is of niet conversiegericht is, kun je hiervoor naar jouw webbouwer gaan om dit te laten herinrichten, maar je kunt er ook voor kiezen om dit door onze specialisten te laten doen. Vaak willen onze klanten alle services bij hetzelfde bedrijf neerleggen en leggen ze dus ook het webdesign gedeelte bij ons neer. Zo wordt er kort op gezeten en wordt alles snel geregeld!

De voordelen van SEO hulp

Waarom je de hulp van een SEO bureau in zou moeten schakelen is een logische vraag. Als je ergens in investeert, wil je natuurlijk wel weten wat je er exact voor terugkrijgt en of het het wel waard is. Om die reden hebben we enkele voordelen van het uitbesteden van SEO op een rijtje gezet:

  • Hulp van diverse specialisten: wanneer je zoekmachine optimalisatie hulp inschakelt van een online marketing bureau werken er meerder experts met verschillende specialisaties aan jouw website. Bij SAM Online Marketing krijg je hier bijvoorbeeld on-page SEO specialisten, linkbuilding specialisten, CRO specialisten, data analisten, webbouwers en webdesigners voor terug.
  • Je investering meerdere keren terugverdienen: investeer je in een ervaren SEO bureau dat echt gaat voor puur het resultaat, dan weet je zeker dat je jouw investering meerdere keren terug zal verdienen!
  • Meerdere mogelijkheden waarop je bezoekers genereert: bij ons online marketing bedrijf scannen wij de markt heel uitgebreid, waardoor we veel verschillende mogelijkheden verzamelen om voor jou bezoekers te genereren. Zo vergroten we je kansen en weet je zeker dat het resultaat gehaald wordt.
  • Strategie op maat: voor iedere website maken wij een strategie op maat. In de opstartfase wordt jouw website en de markt waarin je zit tot in detail gecheckt. Aan de hand van deze analyse komt het hele online marketing team bij elkaar om een strategie op maat uit te zetten die het beste zal renderen!
  • Veel verschillende tools worden ingezet: onze service bestaat uit meer dan alleen onze expertise. Je profiteert ook van de vele tools die wij gebruiken om jouw website onder de loep te nemen en de concurrenten te analyseren.
  • Voortgang wordt op de voet gevolgd: iedere week wordt gecheckt hoe de groei van de website verloopt. Op die manier kunnen we bijzonderheden direct tackelen en kunnen we ervoor zorgen dat de groei voorspoedig door blijft lopen.

Wij gebruiken vele tools om zowel jouw website als de website van de concurrenten te scannen. De belangrijkste tools hiervoor zijn Ahrefs, Google Search Console, Majestic, Mangools, Google Analytics, SE Ranking, SEMrush en zo zijn er nog veel meer!

Het is volledig afhankelijk hoelang het duurt voordat je iets van jouw investering terugziet. Over het algemeen zie je na 12 maanden echt een goede verandering en heb je jouw investering zeker terugverdiend. Dit is ook meteen de reden waarom we altijd een contract aangaan van 12 maanden. Toch is dit ook weer afhankelijk van veel factoren. Het kan namelijk zo zijn dat we met de strategie die we voor jou uitzetten al een stuk sneller resultaten halen!

Een greep uit onze kennisbank

In de top 3 van Google staat, doe je niet zomaar. Benieuwd naar alle ins en outs over SEO? Klik op een van de items hieronder!

Wat zijn SEO teksten?

SEO teksten zijn simpel gezegd teksten die je schrijft om uiteindelijk een hoge

Wat is content
optimalisatie?

Content optimalisatie is het zo

Wat zijn short tail zoekwoorden?

Een short tail zoekwoord is een zoekwoord

Zoekwoordonderzoek

Het zoekwoordonderzoek is het fundament voor de ultieme

Wat is meta description?

Wat is een meta description nou eigenlijk? De meta beschrijving is de

Wat is een SEO titel?

Een SEO titel is de titel van een pagina van de website zoals deze in de zoekresultaten

SEO Jake

Wat maakt ons uniek?

Waarom jij met SAM wél wint

We zetten de extra stap

Waar andere marketeers het houden bij tools, denken wij verder dan dat om resultaten voor jou te halen.

Super resultaat gericht!

Door onze holistische aanpak behalen wij consistent resultaten voor al onze klanten!

Alle online expertise in-house

Vanuit jouw budget maken we een strategisch plan
met de kortste weg naar resultaat

Groeien als jij groeit, Floris We zetten de extra stap, Jake We gaan door tot het resultaat gehaald is, Ali
A.J.M. van Houdt

683% meer bezoekers
in 9 maanden!

A.J.M. van Houdt wilde meer organische bezoekers naar hun website trekken. In minder dan één jaar was het doel al bereikt! Benieuwd naar deze resultaten? Lees verder!

#SEO #linkbulding #landelijk #AJMvanHoudt

Wat zijn de kosten van SEO hulp?

De service van een SEO bureau kun je op verschillende manieren inzetten. Zo kun je zoekmachine optimalisatie bijvoorbeeld inzetten om lokaal gevonden te worden. Voor verschillende steden en gebieden worden er dan pagina’s aangemaakt en specifiek regionaal gelinkbuild. Kosten hiervoor beginnen bij SAM Online Marketing al bij €660!

Wanneer je de landelijke markt aan wilt vallen met gerichte SEO hulp, dan gaat hier een stuk meer tijd en energie in zitten. Bij ons online marketing bureau beginnen de prijzen daarom bij €990. Uiteraard is dit wel helemaal afhankelijk van de markt waarin jij je bevindt. Zijn er zoekwoorden waar je op wilt scoren waar de concurrentie namelijk moordend is, dan is er meer tijd voor nodig om met de zoekmachine optimalisatie tot een succes te komen. Daarbij moet je dan ook vaak rekening houden met een budget dat je specifiek uitbesteedt aan linkbuilding. Kwalitatieve en relevante backlinks hebben namelijk ook een kostenplaatje!

De kosten van een gemiddelde backlink zijn geheel afhankelijk van de branche waar je in zit. In de ene branche kan de prijs een stuk hoger uitvallen dan in de ander. Daarnaast hangt het af wat voor soort links er geplaatst worden. Om je toch een indicatie te geven pakken we het gemiddelde van een blogartikel. Dit is in principe namelijk de meest natuurlijke vorm van linkbuilding. De prijs voor een blogartikel met een ‘normale’ kwaliteit is gemiddeld €150.

Bij SAM Online Marketing zijn de kosten voor onze service gebaseerd op verschillende aspecten. Uiteraard is de belangrijkste de uren die onze specialisten nodig hebben om jouw website te optimaliseren en je van ons inhuurt. Daarnaast hebben we meer dan 10 tools de we gebruiken waar we maandelijks voor betalen en is een bepaald budget voor linkbuilding hierbij inbegrepen.

Kies voor het uitbesteden van jouw SEO aan SAM Online Marketing!

Heb jij dringend hulp nodig van een SEO bedrijf? Schakel de specialisten in van ons online marketing bureau! Wij zetten een strategie op maat uit voor jouw situatie en zorgen ervoor dat jij jouw investering dubbel en dwars terugverdient. En het mooie is… met onze SEO hulp hoef je de touwtjes helemaal niet volledig uit handen te geven! Sterker nog, we kunnen jouw kennis goed gebruiken. Uiteindelijk ben jij de specialist in jouw branche en zijn wij de experts in zoekmachine optimalisatie. Door dit te combineren komen we tot de perfecte samenwerking waardoor we niet meer te stoppen zijn! Wil jij dus liever vandaag beginnen en je SEO direct uitbesteden aan een bureau dat precies weet wat ervoor nodig is om van jou een succes te maken? Vraag dan een SEO scan aan of neem vandaag nog contact op met één van onze professionals en laat je vrijblijvend adviseren! Samen vooruit, samen winnen!

Ontdek jouw SEO score

Doe de GRATIS SEO scan

Laat ons je website analyseren en zet stappen in de juiste richting.

  • Hoe kom jij in de top 3?
  • Waarom sta je er nu nog niet?
  • Wat doet jouw concurrentie wél goed?
SEO Specialist Jake

SEO specialist