Meer dan 700 succesvolle klanten
 • Mobile check 1Geen gouden bergen
 • Mobile check 2Concrete doelstellingen
 • Mobile check 3Vlot contact
 • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Dienstpagina / Landingspagina - SEO Scan

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home | SEO advies MKB

SEO advies MKB

Interesse in SEO advies voor uw MKB? Wanneer u een geschikt zoekmachine optimalisatie (SEO) advies bureau heeft gevonden, zal de online vindbaarheid van uw organisatie door de tijd heen toenemen. Ondersteuning op dit gebied werk juist voor het midden- en kleinbedrijf, onder andere omdat zij niet altijd over een vast klantenbestand beschikken. Wanneer zij een adviesbureau inschakelen, zal het aantal bezoekers op hun website stijgen. SAM Online Marketing kan dit ook voor uw website realiseren. Vaak begint het proces van online vindbaarheid verbeteren met het beantwoorden van vragen. Iedereen die een site heeft stelt zichzelf de volgende vragen:

 1. Hoe kan ik meer bezoekers op mijn website krijgen met internet marketing?
 2. Hoe kom ik hoger op de zoekmachine Google?
 3. Welke zoekwoorden zijn geschikt voor mijn bedrijf?
 4. Hoe kan ik mijn concurrenten verslaan en boven hun staan op de zoekmachines?
 5. Waarom is SEO advies voor het MKB benodigd?
 6. Zit mijn website technisch en inhoudelijk wel goed in elkaar?
 7. Is mijn website wel optimaal vindbaar voor de zoekmachine?
 8. Waar moet ik beginnen om mijn vindbaarheid te vergroten?

Kortom: een hoop vragen waar u waarschijnlijk graag antwoord op wil hebben. Wij hebben de specialisten in huis om deze eenvoudig voor u te beantwoorden.

Contact met ons opnemen

Volledige ondersteuning om uw vindbaarheid te verbeteren

De meeste mensen hebben zich in SEO verdiept voordat ze ons benaderen over het bovenaan scoren in Google. Ze hebben wat blogs gelezen en wat dieper onderzoek gedaan. Veel van wat ze hebben gelezen of hebben gehoord is te algemeen, spreekt elkaar tegen, is niet te begrijpen of onduidelijk. SAM Online Marketing kan u volledige ondersteuning bieden bij het verbeteren van uw online vindbaarheid door middel van zoekmachine optimalisatie. In de volgende paragrafen kunt u lezen waarom SEO advies voor uw MKB zo belangrijk kan zijn en waarom SAM Online Marketing de ideale partner hiervoor is.

Waarom SEO advies voor het MKB

Veel bedrijven staan niet stil bij de voordelen van SEO advies van een specialist voor het MKB. ‘In mijn niché werkt mond-op-mond reclame veel beter’, is een opmerking die wij bij ons adviesbureau vaak horen. Echter biedt deze stelling geen houvast, want het zorgt niet voor een constante toevoer van klanten of opdrachten, wat u wel met hoog bovenaan staan in de zoekresultaten bereikt. Wanneer uw zoekmachine optimalisatie in orde is en u hierover het juiste advies inwint, zorgt u wel voor een constante, vaste toestroom van nieuwe bezoekers. Wij zullen u uitleggen hoe deze toepassing van internet marketing in zijn werking gaat bij ons zoekmachine optimalisatie bureau.

 

Ons werk

20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken
20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken

Jouw specialisten

Mimas Linkbuilding specialist
Pim Online marketing specialist
Junior Onpage SEO / Google Ads specialist
Callisto Data analist / Conversie specialist
Maak kennis met het team
Meet jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

 • Premium analyse
 • Uitgevoerd door echte specialisten
 • Analyse van on-page, techniek en autoriteit
 • Concrete verbeterpunten

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Advies voor MKB-ers: vindbaar op de juiste zoektermen

Als een bedrijf door SEO advies voor het MKB haar website goed in orde heeft, zal het dankzij internet marketing binnen Google goed scoren. De zoekopdrachten binnen Google zijn maandelijks vrij constant. Laten we zeggen dat er op een zoekterm gemiddeld per maand 20 keer wordt gezocht. Per vakgebied zijn er al snel 50 verschillende zoektermen te bedenken. Als u door de ondersteuning op al deze zoekwoorden in de top 10 of top 5 staat, zal u zeker 10% van deze personen op uw website krijgen. Dit betekent dat u verzekerd bent van gerichte bezoekers. Hierna hoeft u ze alleen nog maar klant te maken. Al met al kan SEO advies de eerste stap naar groei voor uw MKB bedrijf zijn.

SEO advies voor de MKB van SAM Online Marketing

SAM Online Marketing is per direct beschikbaar om de MKB van SEO advies te voorzien. Wij zorgen ervoor dat uw website zich tussen de topposities binnen de organische zoekresultaten van Google schaart. Hierdoor krijgt uw bedrijf meer bezoekers, waardoor u meer nieuwe klanten binnen haalt. Meer klanten zorgt uiteraard voor meer verkopen, aanvragen en winst. En daar gaat ons adviesbureau voor zorgen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw midden- of kleinbedrijf. Elke branche biedt mogelijkheden en kansen.

Wilt u ook aan de slag met ons SEO advies bureau? Denkt u dat uw organisatie SEO advies voor het MKB kan gebruiken waarbij u een specialist als consultant neemt? Neemt u dan direct contact met ons op via 085 303 5754 voor een gedegen, op maat gemaakt advies voor uw organisatie.

Hier zijn wij ontzettend trots op

“Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben, alle afspraken zijn tot nu nagekomen.

Wat ik zeer belangrijk vindt is dat als er een verandering plaats moet vinden dat het snel gedaan wordt, en dat is hier zeer zeker het geval!”

- Brahim Vlogs