Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Mobile check 1Geen gouden bergen
  • Mobile check 2Concrete doelstellingen
  • Mobile check 3Vlot contact
  • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
Google Reviews

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Dienstpagina / Landingspagina - SEO Scan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Home | Vindbaarheid verbeteren

Vindbaarheid verbeteren

Uw vindbaarheid verbeteren, iedereen wenst wel beter gezien te worden. Maar uw online vindbaarheid verbeteren is nog niet zo makkelijk gedaan. Hier gaan een hoop zaken aan vooraf die tijd in beslag nemen. Hoewel tijd voor elke onderneming geld betekent, is geduld een schone zaak. Uw online vindbaarheid verbeteren, zodat u beter zichtbaar bent in zoekmachines al Google, om zodoende meer relevante bezoekers te genereren. Ons online marketing bureau helpt u erbij!

Uw vindbaarheid verbeteren op de juiste plekken

Wanneer uw website beter vindbaar is in Google en andere zoekmachines, trekt u bezoekers aan die daadwerkelijk naar u op zoek zijn. Liefst 90% van de consumenten bezoekt regelmatig Google. Meer dan 70% van de bezoekers gebruikt deze zoekmachine bij de aanschaf van producten of diensten. Als u hoog- of zelfs bovenaan in deze zoekmachine staat, vergroot dit ook uw online bereik? In het eerste geval heeft uw onderneming dus gegarandeerd potentiële klanten die interesse hebben in uw producten of diensten. In tweede geval is het tijd om samen aan de slag te gaan.

Bel direct met een van onze marketing specialisten op 085-3035745 als u tips of advies wil om uw online vindbaarheid te verbeteren.

Contact met ons opnemen

Hoe gaat SAM Online Marketing te werk om uw vindbaarheid te verbeteren

Onze specialiteit is bedrijven in the picture zetten, ofwel de vindbaarheid van hun website verbeteren. In andere woorden: dankzij ons weten de klanten uw site, shop of bedrijf massaal te vinden op het internet. Wij zijn er trots op dat we voor al onze klanten topposities binnen de zoekmachine hebben weten te realiseren. Wij kennen Google door en door en zorgen ervoor dat wij elke dag ons vak beter gaan beheersen. Op de pagina cases kunt u zien wat we bewerkstelligd hebben voor onze klanten. Voordat topposities zijn bereikt, zijn er een hoop zaken die hieraan vooraf gaan. Een hogere positie in zoekmachines als Google is afhankelijk van een aantal aspecten.

Onderdelen om beter vindbaar op te worden

Voordat een toppositie is bereikt, zijn er technische en inhoudelijke kanten die in orde moeten zijn. Deze hebben onder meer te maken hebben met de structuur van uw website. Maar ook uw geschreven content, Google’s algoritme eisen, en de interactie met andere sites spelen hierbij een grote rol. Dit laatste wordt ook wel linkbuilding genoemd. Wij verdiepen ons in uw speelveld en we weten exact waar uw klanten naar zoeken. SAM Online Marketing kent de markt en komt niet voor verassingen te staan. Begin vandaag nog aan zoekmachine optimalisatie, uw vindbaarheid verbeteren en bovenaan in Google komen, is voor ondernemers van levensbelang. Waarom? We leggen het u graag uit!

Vindbaarheid verbeteren | Waarom hoog in Google?

De vindbaarheid van uw website verbeteren is bijzonder belangrijk. Maar waarom wilt u beter gevonden worden in zoekmachines als Google? Veel bedrijven teren op persoonlijke contacten en mond-tot-mond-reclame. Kennissen die u wat gunnen, mensen die toevallig uw wegen passeren… Natuurlijk, deze mensen zijn belangrijk en moeten gekoesterd worden. Maar het is, al helemaal in de huidige tijd, belangrijk dat u vast in de belangstelling staat; een betere ranking in Google is essentieel voor uw business. U moet 24/7 gezien worden door de mensen, zodat de klanten zich blijven melden. Nieuwe klanten, meer werk en dus een hogere omzet genereren. SAM Online Marketing wilt dat uw onderneming gaat groeien en is een specialist in het verbeteren van uw (online) vindbaarheid! Dit zal leiden tot vaste bezoekers. Dus niet toevallige contacten. Een vaste bezoekersstroom zal worden gerealiseerd.

Een samenwerking met SAM Online Marketing

Vindbaarheid verbeteren voor klanten: wanneer een klant met ons een samenwerking aangaat zal dit minimaal voor 6 maanden zijn. Onze ervaring leert echter dat vrijwel alle partners langdurige overeenkomsten met ons willen afsluiten. Zij merken het verschil dankzij onze aanpassingen. Hoge posities op de zoekmachine worden alsmaar belangrijker en steeds meer ondernemers gaan dat beseffen. Een lange samenwerking is benodigd om op de populaire zoekwoorden hoog te staan.

Ons werk

20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken
20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken

Jouw specialisten

Mimas Linkbuilding specialist
Pim Online marketing specialist
Junior Onpage SEO / Google Ads specialist
Callisto Data analist / Conversie specialist
Maak kennis met het team
Meet jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

  • Premium analyse
  • Uitgevoerd door echte specialisten
  • Analyse van on-page, techniek en autoriteit
  • Concrete verbeterpunten

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Resultaat op de korte- en lange termijn

Er zijn zoekwoorden waarop u al binnen drie tot zes maanden hoog zal scoren, maar ook zoekwoorden die zes maanden tot een jaar in beslag nemen. Autoriteit opbouwen voor een website en Google aantonen dat u relevant bent voor een bepaald zoekwoord zijn processen die veel tijd in beslag nemen. SAM Online Marketing hoopt dat u de volgende bent die wij kunnen ondersteunen. Wij helpen u daarom graag met de vindbaarheid verbeteren van uw website! Neem zo snel mogelijk contact op met onze online marketing en SEO specialisten.

Direct uw vindbaarheid verbeteren

Vandaag nog uw vindbaarheid verbeteren op de zoekmachines? De wereld van marketing op het internet staat nooit stil. Een ding is zeker: elke onderneming en website kan wel een vleugje online marketing gebruiken. Zeker in de huidige tijd waarin iedereen zich online begeeft. Natuurlijk wilt u meer klanten. Natuurlijk wilt u een hogere omzet. De makkelijkste manier hierbij is het verbeteren van uw positie. Dit is niet binnen 1 dag haalbaar. Hier gaat een proces aan vooraf. Een proces die wij dolgraag samen met u gaan inzetten. Wacht niet langer en kijk en kom in contact met onze Google specialisten. Vandaag nog uw online vindbaarheid verbeteren? Neem dan contact met ons op, telefonisch, via de e-mail of door het contactformulier in te vullen. Uw vindbaarheid verbeteren doet u bij SAM Online Marketing.

Hier zijn wij ontzettend trots op

“Ik ben nu een aantal maanden klant bij SAM online en haal er geweldige resultaat uit.

Mijn website staat in top 3 wat beloofd is en de leads gaan omhoog.

Ik heb de volste vertrouwen in dat dit meer en beter gaat worden.”

- Raymond van Heijningen, Personal trainer