Website vindbaar maken

Samen vooruit, samen winnen

Iedereen wil tegenwoordig zijn of haar website vindbaar maken bovenaan de zoekresultaten van Google. Dit proces uitbesteden aan een online marketing bureau is geen uitzondering meer. Het voornaamste doel is hierbij beter en dus hoger gevonden worden in zoekmachines als Google. Vandaag geeft ons online marketing bureau u enkele tips hoe u de online vindbaarheid van uw website vergroot. Het gros van het verkeer op het internet gaat via zoekmachines. Bedrijven willen hier dan ook op inspelen. De beste manier om uw website beter vindbaar te maken in Google, is door deze te optimaliseren voor Google of een andere zoekmachine. Op deze manier trekt u relevante bezoekers naar uw website, die daadwerkelijk op zoek zijn naar wat u hebt te bieden. Vandaag geeft de consultant u uitgebreid advies over hoe u er voor zorgt dat bezoekers uw website weten te vinden. Lees daarom direct verder en ontdek hoe u uw website beter vindbaar maakt op het internet met internet marketing.

Beter zichtbaar op het internet!

Uw website beter vindbaar maken voor zoekmachines als Google

Het vindbaar maken van uw website in Google met zoekmachine optimalisatie is een mooi streven. Maar het moet niet een streven blijven, het wordt pas interessant als je door onze service de effecten van het resultaat in je portemonnee terugziet. Dit proces heeft echter geen kans van slagen als u niet weet waar u bovenaan de organische resultaten op gevonden wilt worden. Het is daarom van belang als eerste een uitgebreid zoekwoordonderzoek te doen, vaak wordt dit uitbesteed aan een SEO bureau. Allereerst bepaalt u uw doelgroep, waarna u tracht te achterhalen waar deze personen op zoeken en hoe u er voor zorgt dat uw website aan deze behoeften voldoet.

De juiste zoekwoorden vinden om uw vindbaarheid op te verbeteren

Er zijn meerdere SEO tips te vinden en vele soorten zoekwoordonderzoeken te voeren via het internet. De bekendste is via de Keyword Planner van Google Adwords. Nadeel hiervan is dat de eenheden die hierop weergegeven worden vaak (deels) niet overeenkomen met de werkelijkheid. Er zijn daarom ook alternatieve programma’s te vinden. Deze brengen juist weer extra kosten met zich mee. Als u uw website beter vindbaar wilt maken, is dit de afweging die u moet maken. De online marketing mogelijkheden op het internet zijn met deze zoekmachine optimalisatie (SEO) gereedschappen immens. Een zoekwoordonderzoek is echter slechts de eerste stap als u beter gevonden wilt worden in Google. De eerste, maar weliswaar een van de belangrijkste. Als fundament van je strategie wil je dat deze scan door een expert wordt uitgevoerd. Als u eenmaal heeft bepaald op welke zoektermen u zich wilt richten, is het tijd voor stap twee.

Online Marketing specialisten Ali en Jake

Expertise nodig voor jouw online marketing?

Onze specialisten geven je advies op maat waarmee jij boven jouw concurrenten uit stijgt!

Beter vindbare website in Google door content

Zoekmachine optimalisatie houdt zich hierna bezig met de volgende stap: het beter vindbaar maken van uw website gericht op de gehele inhoud van uw site. Ook hier zijn weer verschillende onderdelen in te vinden. Google moet kunnen lezen waar uw website over gaat en uit kunnen lezen op welke zoekterm u gevonden wilt worden. Heb je moeite met het identificeren waar je website over zou moeten gaan? Schakel de hulp in van onze consultant om te zien welke woorden en onderwerpen van toepassing zijn op jouw business.

Online marketing onderdelen die hierop aansluiten, zijn op te delen in de structuur van uw website, de ‘hoekstenen’ en de geschreven tekst per landingspagina.

Websitestructuur optimaliseren

Om er voor te zorgen dat Google uw website goed uit kan lezen en dat u zich met de vindbaarheid van uw website onderscheidt van uw concurrenten op het internet, is het belangrijk dat uw website een geheel vormt. Alle pagina’s moeten met elkaar op een logische manier in verbinding staan. Een simpele check van onze specialist toont dat websites regelmatig niet een intuïtieve website navigatie hebben. Wanneer dit wordt herkent scoort u hoger in de zoekresultaten. Al uw pagina’s moeten vindbaar worden gemaakt op een of meerdere zoektermen, maar zij moeten wel een overkoepelend thema bevatten. Zet daarom de structuur van uw website van te voren uit, bepaal de URL’s en zet een plan uit hoe u pagina’s met elkaar gaat verbinden.

Start direct jouw winstgevende SEO Campagne

Technische beoordelingspunten van zoekmachines

Na de gehele websitestructuur zijn er een aantal andere belangrijke ‘bouwstenen’ die er voor zorgen dat u uw website beter vindbaar kunt maken. Deze bestaan onder andere uit een Title Tag, Meta Description en headers op een pagina. Dit zijn de eerste gedeelte code die Google leest als het op uw site is aanbeland en is belangrijk voor het hoger scoren binnen de zoekmachine met optimalisatie.

Hier moet duidelijk in naar voren komen waar een webpagina over gaat. Toch moet de zoekmachine ook niet doodgegooid worden met de zoekterm. Hier wordt u juist weer minder goed door gevonden. U kunt een online marketing bedrijf raadplegen over de juiste verhouding. om hoger te komen in het organische gedeelte.

Content tips

Veel mensen denken dat de geschreven tekst (ook wel content) op een website lijdend is als het aankomt op het beter vindbaar maken van een website. Hier zit een kern van waarheid in, maar het werkt pas als alle voorgaande stappen goed zijn uitgevoerd. Content kan uw website maken of breken, afhankelijk van alle andere factoren welke met internet marketing gemoeid zijn.

Ons werk

GC Biotech Cases afb 4

Meer dan 2.000 maandelijkse bezoekers!

GC Biotech

AJM van Houdt

Een stijging van 683% in organisch verkeer

A.J.M. van Houdt

De Wit hekwerken

4.000+ bezoekers per maand

De Wit Hekwerken

Uzelf onderscheiden om beter vindbaar te worden

Zorg er met de geschreven tekst van uw website voor dat u zich onderscheidt van andere bedrijven op het internet. Om uw website vindbaar te maken moet u zowel het zoekwoord goed terug laten komen als de tekst afstemmen op uw bezoekers. De tijd die een bezoeker op uw website heeft namelijk invloed op de autoriteit hiervan – een term die ook zeer belangrijk is binnen het beter vindbaar worden in Google.

Uw vindbaarheid verbeteren door uw autoriteit te vergroten

U hebt een zoekwoordonderzoek gedaan en de structuur en inhoud van uw website vormgegeven ten behoeve van het vinden van bezoekers. U zou denken dat u hiermee klaar bent. Er staat een goede basis, maar om bovenaan vindbaar te worden in Google of andere zoekmachines moet u autoriteit creëren op het internet. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) uitgevoerd door een internet marketing expert vergroot u uw online autoriteit door uw website ook echt terug te laten komen op meerdere locaties over heel het internet. Een SEO specialist of een online marketing bureau kan u hier de hulp in geven die u nodig heeft.

SEO Specialist

Samen winnen met online marketing?

Waarom staat je website nog niet bovenaan in Google? Wij zoeken het voor je uit! Een van onze specialisten duikt in jouw website en

Vindbaar op de juiste plekken van het internet

In dit gedeelte van website optimalisatie, om vindbaar te worden in Google, hebben de plekken waarop u bent te vinden een grote invloed op het uiteindelijke resultaat. De sites die aan u refereren, moeten namelijk zelf ook een goede autoriteit hebben, zelf ook goed gevonden worden in de zoekmachines en geen spammy uitstraling hebben.

De overkoepelende naam voor al deze handelingen is linkbuilding en neemt een prominente plek in binnen internet marketing. Linkbuilding is een onderdeel dat vaak over het hoofd wordt gezien als bedrijven beter vindbaar gemaakt willen worden op Google of het internet in het algemeen. Vooral op dit punt valt veel winst te behalen. Winst die behaalt wordt als u een professionele organisatie inschakelt. Linkbuilding staat namelijk gelijk aan vindbaarheid.

Soms komt het voor dat er slechte links naar je website linken en dat je daardoor niet goed scoort. Wil je gelijk een check laten doen hierop? Laat dan onze linkbuilding specialist een analyse maken van jouw backlinkprofiel.

Een bureau dat u kan helpen bij het beter vindbaar maken van uw website is SAM Online Marketing. Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 303 7173 en overleg met ons hoe wij u kunnen helpen gebruik maken van het internet en vindbaar in Google te worden. Of doe een gratis website scan!

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

CirkelJake

Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.