Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 56 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
SEO
Zoekmachine optimalisatie kosten
10.000+ topposities in Google
500+ succesverhalen
1 vaste marketingpartner
Gratis website scan Bekijk onze cases

Zoekmachine optimalisatie kosten

Voor een leek kan zoekmachine optimalisatie een vrij abstract begrip zijn. Een inschatting maken van de kosten kan daarom lastig zijn indien u geen SEO specialist bent. De prijzen voor het optimaliseren van een website voor Google hoeven niet altijd vast te liggen. Een uitleg van een online marketing bureau voor de kostenbepaling is daarom gewenst. Hieronder een aantal voorbeelden, opdat men een idee kan vormen hoe de kosten van zoekmachine optimalisatie stand komen.

Kosten van zoekmachine optimalisatie voor een website

De kosten voor zoekmachine optimalisatie verschillen per online marketing bureau of per SEO specialist. Hieronder een aantal punten om rekening mee te houden:

  • Analyse van de website;
  • Updaten en optimaliseren van design;
  • Optimaliseren van content;
  • Periodieke updates.

Analyse en kosten

De kosten voor zoekmachine optimalisatie wordt niet zo zeer bepaald door de analyse zelf, als wel door de uitslag van een analyse. De uitslag kan bepalen of de huidige website gebruikt kan worden voor optimalisatie of dat een nieuwe site ontworpen moet worden, wat gewoonlijk hogere onkosten met zich mee brengt. Toch hoeft het uitbesteden van een nieuwe site aan een online marketing bureau niet altijd nadelig te zijn. Indien de zoekmachine optimalisatie op een frisse website beter verloopt, kunnen de gemaakte kosten makkelijk terugverdiend worden vanwege de verbeterde online vindbaarheid. Met het vasthouden aan een oude, minder geschikte, website kan men juist relatief hoger in kosten uitkomen met de zoekmachine optimalisatie indien men de topposities hoog bovenaan in Google er niet mee kan bereiken.

Webdesign en prijzen

Op webdesign kan al in kosten voor zoekmachine optimalisatie bespaard worden, indien een website al relatief up-to-date is en voor meerdere platformen ‘responsive’ is gemaakt (denk bij platformen aan smartphones, laptops, desktop computers). Als dit niet zo is, gaan de kosten van zoekmachine optimalisatie onder meer zitten in het responsive en toegankelijk maken van uw pagina’s. Ook als u uw website richt op een type potentiële klanten die slechts van één platform gebruik maken zal u uw site responsive moeten maken. Zoekmachines als Google beoordelen uw webpagina’s op algeheel webdesign en met name toegankelijkheid. Als het kosten met zich meebrengt om deze punten van zoekmachine optimalisatie door een internet marketing bureau te laten verbeteren is dat welbesteed.

Content en prijzen

De zoekmachine optimalisatie van content kan variëren in kosten, naarmate er meer content van de opdrachtgever wordt verlangd. Minder content betekent lagere prijzen. Bij content kunt u denken aan het optimaliseren van een homepage of landingspagina. Een ander aspect wat de onkosten bepaalt voor de zoekmachine optimalisatie van dergelijke webpagina’s is de moeilijkheid van de opdracht. Indien u op de meest gewilde zoekwoorden gevonden wilt worden en bovenaan in de organische zoekresultaten van Google wilt staan kunt u dat terug zien in hogere kosten voor de zoekmachine optimalisatie.

Gratis website scan

Werkwijze

Ons online marketing bureau werkt volgens een vast werkwijze. Op deze manier weten we zeker dat de vooraf gestelde doelstellingen worden behaald. In slechts vijf heldere stappen zorgen we ervoor dat uw online marketing campagne een succes wordt!

KLANTEN REVIEWS

Klanten over SAM

Wij van WC Eend adviseren WC Eend

In plaats van over onszelf te spreken, laten we liever anderen dit voor ons doen. Bekijk onze reviews en laat uzelf overtuigen!

SEO specialist

Updates en maandelijkse kosten

Zoekmachine optimalisatie is binnen de internet marketing geen statische bezigheid en kan maandelijkse service kosten aan een online marketing bureau met zich mee brengen. Zoekmachines zoals Google updaten hun zoekalgoritmen voortdurend om digitale zoekers de meest gewenste websites bovenaan de organische resultaten voor te schotelen. Om voortdurend hoog in de organische zoekresultaten van Google te staan is continue zoekmachine optimalisatie vereist, wat de nodige kosten met zich meebrengt. Maar een SEO expert van hogere kwaliteit uit een internet marketing bureau is in relatieve zin de meest goedkope keuze. Aangezien continue hoog in een zoekmachine staan betekent dat men een betrouwbare bron van bezoekers genereert en daarmede een betrouwbare inkomstenbron zijn de kosten van zoekmachine optimalisatie vrij snel terugverdiend.

SEO specialist voor een prijs op maat

Zoekt u een zoekmachine optimalisatie bureau die beschikt over expertise én waarvan de kosten betaalbaar zijn voor zowel grote bedrijven als MKB’s? Dan bent u bij SAM Online Marketing op de juiste plaats om uw online vindbaarheid te verbeteren. De prijzen voor zoekmachine optimalisatie zijn relatief laag indien u er meer rendement voor terugkrijgt. Ons internet marketing bureau zal u hierin bijstaan. Haal daarom meer uit uw website, vraag direct een offerte aan en wordt hoog bovenaan in Google online vindbaar gemaakt.

Neem telefonisch contact op met een SEO specialist uit ons internet marketing bureau voor een vrijblijvend advies. Of neem contact op als u nog vragen hebt over de kosten van onze zoekmachine optimalisatie.

Gratis website scan
Doe de gratis SEO Scan

Social Media

Contactgegevens

Werkzaam door heel Nederland:

2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button
Gratis SEO Scan

Doe de gratis SEO Scan!