Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Mobile check 1Geen gouden bergen
  • Mobile check 2Concrete doelstellingen
  • Mobile check 3Vlot contact
  • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen

Bovenaan in Google kosten

Lamp ideeStrategiesessie t.w.v. €399,-

Samen sparren?

Advies nodig van een échte specialist? Laten we samen sparren over je doelstellingen

Bovenaan in Google kosten

Bovenaan in Google komen en hier blijven staan voor lage kosten. Daar helpt SAM Online Marketing u graag bij. Vooraf is het lastig te bepalen wat u kwijt bent om snel hoog bovenaan te staan in zoekmachines. De kosten van zoekmachine optimalisatie zijn afhankelijk van op welke zoekterm u wilt scoren en waar u altijd vindbaar op wil zijn. Daarbij staat u ook nog eens voor de keuze tussen bovenaan staan met uw website in de organische SEO zoekresultaten van Google en op het advertentiegedeelte. Wij helpen u bij deze keuze door zoveel mogelijk over beide mogelijkheden uit te weiden en u een zo goed mogelijk beeld te schetsen van de opties voor de prijs die we bieden. Hoe wij dit doen en wat de kosten zijn om bovenaan in Google te staan? U leest het hieronder.

Kosten om bovenaan in Google te staan: Organische SEO

SEO is de lastigste manier om bovenaan in Google te komen, maar wel op de lange termijn de goedkoopste. Google wilt een zo goed mogelijk zoekresultaat leveren aan haar gebruikers en neemt elke website dan ook kritisch onder de loep. De kosten om via zoekmachine optimalisatie met uw website bovenaan in Google te staan, zijn geheel afhankelijk van welk online marketing bureau u hiervoor inhuurt. Wij kunnen dit snel voor u realiseren. Voordeel bij SAM Online Marketing is dat u altijd uw positie in de zoekresultaten zal bijhouden.

Hoe krijgt SAM Online Marketing mij bovenaan in Google tegen lage kosten?

Het bureau dat u inhuurt om hoog bovenaan in Google terecht te komen voor lage kosten, zal een aantal punten voor u uit handen nemen. Hoe wij dit doen? Allereerst doen zij een marktonderzoek en analyseren zij op welke zoektermen u bovenaan wilt staan. Hierna is het zaak uw websitestructuur in elkaar te zetten en andere technische aspecten af te gaan, waarna er SEO teksten in geplaatst kunnen worden. Ten slotte is het zaak de autoriteit van uw website te vergroten en uw website op meerdere plekken terug te laten komen.

Het voordeel van dit proces, is dat de kosten om bovenaan in Google te komen elke maand hetzelfde blijven. De prijs zal niet veranderen. Wel duurt het enkele maanden voordat u de vruchten kunt plukken van zoekmachine optimalisatie. Wilt u direct hoger in de zoekmachine komen, dan is er nog een andere optie.

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Kosten bovenaan in Google komen: Adverteren

U kunt ook adverteren om bovenaan in Google te komen, de kosten hiervan liggen wat hoger, maar u ziet wel direct resultaat. U spreekt samen met Google af op welke zoekterm zij u bovenaan plaatsen, welke tekst er is te zien en naar welke pagina van uw website er wordt doorverwezen.

Adverteren op verschillende zoektermen om bovenaan in Google te komen: kosten vs baten

Bovenaan in Google, de kosten die het adverteren om te staan met zich meebrengen, zijn ook afhankelijk van de zoekterm waarop u wilt scoren. U bespreekt van te voren met Google een maandelijks maximaal budget. U bent namelijk een x-bedrag kwijt voor elke persoon die de website van uw online marketing bureau aanklikt.

Het voordeel van adverteren op Google, is dat u een zekerheid heeft dat u altijd bovenaan en hoog komt te staan. Wanneer uw klikbudget echter op is, verdwijnt u direct weer uit de zoekresultaten. Het is aan te raden ook deze dienst aan een professioneel online marketing bureau uit te besteden, welke ervoor zorgt dat u bovenaan in Google komt. De kosten bij SAM Online Marketing vallen in het niet bij de baten die de zoekmachine optimalisatie voor uw website zal hebben.

Meer informatie over de kosten van het bovenaan staan in Google?

Nogmaals zijn de kosten om bovenaan te staan in Google lastig te bepalen. Toch willen wij deze op basis van een uitgebreide analyse van uw website doornemen. Wij nodigen u dan ook uit contact met ons op te nemen en ons een onderzoek uit te laten voeren. Op basis van uw wensen kunnen wij u een realistisch kosten plaatje schetsen met een duidelijke prijs, waarin u kunt kiezen voor organische SEO optimalisatie en/of adverteren. Bovenaan komen in Google komen voor lage kosten met SAM Online Marketing, neem dan snel contact met ons op via 085-3035754.

Start direct jouw
Winstgevende SEO Campagne

Zo snel mogelijk op nummer 1 in Google staan?
Neem direct contact op met one marketing
specialist!

Bullsali
Ali Demir​

Jouw online marketing specialist