Sluiten

SAM helpt u met online marketing

Wilt u meer uit uw website halen? Neem vrijblijvend contact op met SAM. U krijgt uitgebreid uitleg en advies over de mogelijkheden

SEO consultant

Bent u op zoek naar een SEO consultant? Dan ben u waarschijnlijk niet tevreden over de huidige zoekmachine optimalisatie resultaten van uw website of onderneming. Met SEO consultancy optimaliseert ons online marketing bureau uw website van A tot Z.  U bent op zoek naar een specialist, omdat de potentie van uw website niet optimaal wordt benut. Als u een SEO consultant gaat inhuren, benut u deze potentie wel en kunt u uzelf online beter laten zien. Voordat u halsoverkop conclusies betreffende uw website gaat trekken, is het belangrijk op zoek te gaan naar de juiste professional op dit gebied. Op deze pagina komt u erachter hoe wij als SEO consultant te werk gaan en waarom u voor ons online marketing bureau moet kiezen.

Diensten van een SEO consultant

Een SEO consultant heeft zich gespecialiseerd in het vakgebied zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimization). Een consultancy van deze specialist is erop gericht maximale winst te behalen uit uw online activiteiten via zoekmachines als Google. Maar hoe doet hij dit? Een SEO specialist richt zich erop websites te optimaliseren voor zoekmachines. Denk hierbij aan de organische zoekresultaten van zoekmachines als Google, Bing en Yahoo.

 Advies van een SEO expert over de voor u relevante zoektermen

Om optimaal rendement uit uw online activiteiten te halen, moet een SEO consultant ervoor zorgen dat uw website zal ranken op de voor u relevante zoekwoorden. Wanneer u bijvoorbeeld een advocatenkantoor hebt, wilt u goed gevonden worden op alle zoekwoorden die met de advocatuur te maken hebben. Daarbuiten kunt u de afweging maken of u gevonden wilt worden op lokale, regionale of internationale basis. De concurrentie hierin verschilt enorm.

Natuurlijk is winst behalen op uw website het uiteindelijke doel. Ranken op de voor u relevante zoekwoorden is hier een middel voor, maar wat is het gehele proces van een consultancy als u een SEO consultant gaat inhuren?

 Wat is het proces van een zoekmachine optimalisatie consultant?

Wanneer u interesse heeft in een SEO consultant wilt inhuren, is het belangrijk dat deze de juiste online stappen voor u uitvoert. Wij hebben het zoekmachine optimalisatie proces voor u op een rij gezet. Op deze manier krijgt u een beeld van ons consultancy en weet u wat onze experts uitvoeren om uw website bovenaan in Google te krijgen:

  • Zoekwoordonderzoek;
  • Content invulling;
  • Linkbuilding;
  • Conversie optimalisatie.

Zoekwoordonderzoek

Zoals eerder gezegd, moet een SEO consultant zich eerst bezighouden met het voeren van een zoekwoordonderzoek. Dit is de belangrijkste stap in het genereren van online bezoekers. Als het hier al mis gaat zal u geen ‘gerichte’ bezoekers op uw website krijgen. De specialist moet bepalen wat voor u de relevante zoekwoorden zijn. Dit zijn zoekwoorden die perfect aansluiten op de diensten en producten die u levert. Wij stellen een lijst op met mogelijke zoekwoorden. Deze bespreken we vervolgens samen. Hierna moet in kaart worden gebracht wat het zoekvolume en de concurrentie hiervan is. Aan de hand hiervan moet worden bepaald wat de precieze invulling van uw content wordt door onze SEO consultant.

Hulp van SAM?

Laat uw gegevens achter en word binnen 24 uur teruggebeld.

Direct contact opnemen

Succes verzekerd met SAM

Wat wij tot nu toe hebben bereikt
0+
Teamleden
0%
SAM verhoogt uw website conversie en leadgeneratie
0+
Klanten waarmee we succesvol hebben samengewerkt
0
Klanten beoordeling
beoordeeld door 18 klanten
 

De invulling van de content door een SEO consultant

Als alle zoekwoorden in kaart zijn gebracht en er is vastgesteld op welke zoekwoorden we uw website gaan laten scoren, kan de consultancy van de SEO consultant echt beginnen. De sitestructuur moet worden bepaald, waarna de content kan worden geschreven. Hierin worden thema’s bepaald en wordt er gekeken naar de doelgroep en de manier waarop teksten geschreven moeten worden.

Ook wordt er gekeken naar hoe er verbanden binnen de content moeten worden gelegd, zodat er een overzichtelijk web ontstaat. Door deze overzichtelijke structuur heeft een bot van Google snel door waar de website over gaat en zal de bot u sneller belonen met een hoge positie in de zoekmachine. Toch gaat onze SEO consultant verder dan alleen interne optimalisatie van uw website.

SEO Campagne - lokaal vindbaar vanaf 199

Wilt u lokaal gevonden worden in Google? Neem direct contact op en vraag een lokale SEO campagne aan!

Maandbudget van 199
Contact met een SAM specialist
Looptijd van 6 t/m 12 maanden
Garantie om te slagen

Advies over linkbuilding (Extern en intern)

De volgende online bezigheid voor de SEO consultant is het uitvoeren van de linkbuilding voor uw website. De interne linkbuilding valt deels onder de content invulling. Welke pagina verwijst waar naar door en hoe wordt de ‘juice’ over uw website verdeeld? Moet er gebruik gemaakt worden van een SILO structuur, of moeten alle pagina’s als gelijkwaardig worden gezien? Dit soort vragen spelen een rol in dit onderdeel.

Als de interne structuur van de pagina is bepaald, zal de SEO consultant zich bezighouden met de externe linkbuilding. U komt pas bovenaan in Google als uw website autoriteit heeft opgebouwd. Dit doet u ook door activiteiten buiten uw website om. Profileer uzelf als expert op uw vakgebied door bijvoorbeeld blogs te schrijven voor andere websites of online problemen op andere sites op te lossen. Link dit wel door naar uw website. Pas dan zal u autoriteit gaan opbouwen voor uw eigen website. Andere methodes om de autoriteit op te bouwen zijn het plaatsen van links. Met diverse tools kan een SEO consultant externe linkbuilding voor u perfectioneren en zodoende een natuurlijk linkprofiel opbouwen.

Meer dan alleen SEO consultancy: Conversie optimalisatie

Bovenstaande stappen staan voor de SEO consultant volledig in het teken van traffic genereren via Google. Als deze constante toevoer eenmaal is gecreëerd, kan er echt aan omzet gedacht worden. De bezoekers moeten namelijk worden omgezet in klanten, dit wordt ook wel conversie genoemd. Doordat wij ook een webdesign bureau zijn hebben wij oog voor het verbeteren van de conversie. Wij kunnen uw website zodanig inrichten en aanpassen dat een bezoeker van A naar B wordt geleid. Dit doen we door bijvoorbeeld Call To Action elementen in te bouwen, een prachtige vormgeving te ontwikkelen, een uniek lettertype en schitterende afbeeldingen toe te voegen. Zo zijn er nog meer tools die we kunnen inzetten om uw conversiepercentage te verhogen. Pas wanneer er een fatsoenlijk percentage van de bezoekers klant bij u wordt, is de consultancy geslaagd en heeft de SEO consultant zijn werk goed gedaan.

In zee met een SEO consultant van ons bureau

Alleen een echte SEO consultant kan het bovengenoemde proces op een gedegen manier voor u uitvoeren. Wanneer u dit zelf probeert te doen, zal uw ROI (return on investment) bijzonder laag zijn. Schakel dus een echte SEO specialist of expert in. SAM is uw aangewezen partner. Door onze bewezen diensten verhogen wij de online omzet van onze partners met wel 70%.

Wilt u SAM inhuren voor uw SEO consultancy, of heeft u verdere vragen over onze aanpak, neemt u dan direct contact met ons op. Een SEO consultant van ons bureau helpt u Google in te zetten om meer traffic te genereren.

Contact met een SAM specialist

Vul het contactformulier in en laat u terugbellen door een specialist van SAM om de mogelijkheden te bespreken. Nu online
ZoekwoordenPositie:
meertalige antwoordservice1
Antwoordservice Den Bosch1
Antwoordservice Maastricht1
antwoordservice limburg1
Antwoordservice Tilburg1
wat is klantbeleving1
Meertalige Antwoord service1
Inbound Callcenter-links1
Antwoordservice in Maastricht1
Telefoonservice Centrale1
Telefoonservice Groningen1
Wat is klantbeleving?1
Telefoonservice Eindhoven2
Antwoordservice Eindhoven2
Antwoordservice Utrecht2
directe teleservice2
klantcontact verbeteren2
klant contact verbeteren2
Antwoordservice Amsterdam2
Antwoordservice Rotterdam2
Service telefoon centrale2
Telefoonservice Den Haag2
Telefoonservice Limburg2
klantbeleving3
Telefoonservice Rotterdam3
Telefoonservice vergelijken3
Telefoonservice Utrecht3
Inkomende contacten4
Antwoord service Nederland4
Telefoonservice kiezen4
ultieme klant beleving4
Outbound callcenter Tilburg4
Telefoonservice Amsterdam5
Callcenter Noord Brabant5
klantbeleving verbeteren5
Inbound telefoonservice5
Telefoonservice kosten5
klant contact services5
Antwoordservice 24/76
Inbound callcenter Maastricht6
klantcontact monitor7
Antwoordservice Den Haag7
telefoon services8
Klantcontact8
Nederland antwoord service8
Klantencontactcentrum8
telefoonbeantwoordservice8
inbound callcenter Eindhoven8
telefoonservice9
telefoon service9
Callcenter in Maastricht9
Klant contact10
Telefoonservice 24/710
Callcenter Maastricht10
Callcenter Limburg10

Hulp vragen aan SAM

Administratie en boekhoudkantoren Rotterdam4
Accountantskantoor Nunspeet5
Boekhouder Rotterdam Zuid6
Boekhouder Capelle aan den IJssel8
Accountant Nunspeet7
Accountants Nunspeet9
Boekhouder Vlaardingen10
Administratiekantoor Rotterdam Zuid10
Rotterdam Accountancy10
Boekhouder Delft10
buitenspa leiden1
buitenspa den haag1
buitenspa zoetermeer1
buitenspa rotterdam1
zelf zwembad bouwen zoetermeer2
zwemspa inbouwen2
zwemspa kopen3
jacuzzi kopen rotterdam3
spa kopen4
amerikaanse spa4
spa service nederland10
verhuisbedrijf rotterdam2
verhuisbedrijf Gouda2
verhuisbedrijf apeldoorn2
goedkoop verhuizen2
verhuisbedrijf oegstgeest2
verhuisbedrijf utrecht2
verhuisbedrijf noordwijk2
verhuisbedrijf spijkenisse2
verhuisbedrijf leiden2
verhuisbedrijf katwijk2
verhuisbedrijf Dordrecht2
verhuisbedrijf amersfoort3
verhuizen den haag3
verhuisbedrijf Breda3
verhuisbedrijf lisse2
verhuisbedrijf wassenaar2
verhuisbedrijf capelle aan den ijssel4
verhuizen utrecht4
verhuisbedrijf vlaardingen2
verhuisbedrijf alkmaar3
verhuisbedrijf schiedam3
verhuisbedrijf eindhoven3
studenten verhuisservice4
verhuisbedrijf delft4
verhuisbedrijf Haarlem5
verhuizen amsterdam3
verhuisbedrijf purmerend5
verhuisbedrijf zaandam5
verhuisbedrijf zoetermeer5
verhuizen rotterdam5
verhuislift huren6
verhuisbedrijf nieuw vennep6
Verzuimbeleid betekenis3
Werkplezier verhogen4
Verzuimmanagement op maat4
Werkdruk aanpak6
Duurzame inzetbaarheid betekenis6
Verzuimaanpak6
Strategische Inzetbaarheid6
Verzuimreductie bedrijf7
Ziekteverzuim betekenis8
Verzuim aanpak8
oplossingsgericht verzuimmanagement8
verzuimbeleid opstellen9
Verzuim Betekenis9
casemanagement bij verzuim en re-integratie10
preventief verzuimbeleid10

Doe de SEO Scan