SEA scan: je budget beter inzetten

Samen vooruit, samen winnen

Veel mensen hebben liever een SEA scan voordat ze besluiten de service uit te besteden aan een online marketing bureau. Laat je Google Ads campagnes analyseren door de SEA experts van SAM Online Marketing. Een SEA scan aanvragen bij ons bureau betekent dat we een grondige analyse voor je doen. Hier komen verbeterpunten uit, die je direct kunt toepassen op je advertenties.

Beter zichtbaar op het internet!

Want hoe weet je nu precies of jouw advertenties wel optimaal zijn? Het kan zo zijn dat je adverteert op de verkeerde zoekwoorden. Zonder een professional hiernaar te laten kijken, zul je hier nooit achter komen. Je hebt iemand nodig met verstand van zaken o een check te doen om te kijken waar het aan schort. Dit kan met een gratis gesprek met de consultant voor advies over je business.

Natuurlijk kun je zelf in je Google Ads account duiken om te achterhalen waar het mis gaat of waar er winst te behalen valt. Wel moet je dan een hoop kennis hebben van zaken. Om te weten waar de kansen liggen voor jou en je bedrijf, moet je eerst alle ins en outs van SEA kennen. Pas dan kun je een volledige analyse doen. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze experts staan voor klaar om een gratis SEA scan uit te voeren en je te laten weten wat er beter kan. Wil jij ook een gratis SEA scan? Vraag de scan direct aan!

Gratis SEA scan door SAM Online Marketing

Als je zelf al een of meerdere SEA campagnes hebt gelanceerd, ben je bekend met het feit dat SEA een hoop kan opleveren. Wanneer je aan de slag gaat met SEA, kom je in feiten snel bovenaan in Google te staan. Dit gaat vele malen sneller dan als je SEO zou doen. Jouw pagina staat met SEA meteen bovenaan, waardoor je direct al een hoop bezoekers kunt krijgen. Zelf zul je vast met regelmaat gebruik maken van Google. Wanneer je zelf iets intikt in Google, zie je bovenaan de zoekresultaten een aantal websites staan. Deze website zien anders uit dan de websites op de rest van de zoekresultaten pagina. Er staat namelijk het woord ‘Advertentie’ voor. Dit is de perfecte plek als je binnen no-time een hoop bezoekers wil genereren.

Heb je zelf advertenties online staan in Google? Dan wil je zo snel mogelijk resultaat zien. Om daadwerkelijk de gewenste resultaten te zien, moet je vaak wel zeker weten dat je alles omtrent je advertenties goed is ingericht en ingesteld. Of je nu wel of geen leads binnen krijgt of producten verkoopt, hangt vaak af van de kleinste details waar de meeste ondernemers wel wat hulp bij kunnen gebruiken. Bij de ene campagne ligt het aan de manier waarop het Google Ads account is ingericht en bij de ander is het budget te laag. Om dit te achterhalen, is het goed om een expert als SAM Online Marketing tot je beschikking te hebben. Onze SEA experts hebben inmiddels al jaren ervaring met het inrichten van succesvolle campagnes. Laat jij je advertenties gratis analyseren door onze specialisten? Vraag een gratis SEA scan aan!

Online Marketing specialisten Ali en Jake

Expertise nodig voor jouw online marketing?

Onze specialisten geven je advies op maat waarmee jij boven jouw concurrenten uit stijgt!

Hoe ziet een SEA scan eruit?

Ben jij op zoek naar een SEA bureau dat jou kan helpen met het analyseren van je website? We voeren een uitgebreide SEA scan voor je uit, die bestaat uit verschillende onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan de manier waarop je Google Ads account is ingericht. Om jou een goed beeld te geven bij de scan die we voor je gaan uitvoeren, leggen we je kort uit waar de scan uit bestaat.

Bij het uitvoeren van de scan, analyseren we de volgende zes onderdelen:

  • Is je Google Ads account goed ingesteld?
  • Gebruik je de juiste zoekwoorden?
  • Zijn je advertenties goed ingericht?
  • Wordt het SEA budget efficiënt ingezet?
  • Hoe zijn jouw resultaten en tot nu toe uit?
  • Welke kansen liggen er?

Bij het uitvoeren van de SEA scan bekijken we elk van deze punten zorgvuldig. Hoe weet jij nu wat je moet verbeteren naar aanleiding van deze analyse? Dat laten onze specialisten je op een gemakkelijke en overzichtelijke manier weten. We sturen je, na het uitvoeren van de analyse, een uitgebreid rapport. In dit rapport vind je onder andere het antwoord op elke van de bovenstaande vragen. Daarnaast geven we je een overzicht van concrete punten die jij direct kunt verwerken in je advertenties om ze te verbeteren en te optimaliseren.

Start direct jouw winstgevende SEO Campagne

Hulp bij het verbeteren van je Ads

Nu je van ons een duidelijk overzicht hebt gekregen van alle zaken die je advertenties naar een hoger niveau kunnen tillen, is het aan jou om de punten op te pakken. Het kan zijn dat je zelf niet veel verstand hebt van SEA. Dat is niet gek. Dat is ook precies waarom je bij ons aan de bel trekt! We geven je dan ook niet alleen een uitgebreide rapportage met daarin alle verbeterpunten. We helpen je ook nog eens op weg bij het toepassen van alle punten. Staat er in jouw rapport dat je zou moeten adverteren op andere zoekwoorden? Dan zou je in feiten zelf content moeten aanpassen. Niet iedereen heeft hier kaas van gegeten. We helpen je hier daarom bij! Neem contact met ons op. We zoeken het samen met je uit en kunnen daarbij zelfs een CRO scan voor je doen!

Ons werk

GC Biotech Cases afb 4

Meer dan 2.000 maandelijkse bezoekers!

GC Biotech

AJM van Houdt

Een stijging van 683% in organisch verkeer

A.J.M. van Houdt

De Wit hekwerken

4.000+ bezoekers per maand

De Wit Hekwerken

Vraag direct je gratis SEA scan aan

Als je op dit moment advertenties in Google hebt die elke dag op volle toeren draaien, zul je je vast afvragen of er nog meer uit je advertenties te halen valt. Misschien lopen je advertenties niet zo goed als je had gehoopt en wil je weten waar dit door komt. Of wellicht lopen je Google Ads campagnes juist wel goed, maar wil je weten of het nog beter kan. Hoe dan ook kan het geen kwaad om een SEA scan te laten uitvoeren. Een van de specialisten van ons online marketing bureau pluist onder andere alle instellingen van je Google Ads account, zoekwoorden en het budget uit om te achterhalen waar de kansen voor jou liggen.

Wil jij het meeste halen uit je advertenties in Google? Neem contact met ons op en laat je campagnes gratis analyseren door onze SEA specialisten!

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

CirkelJake

Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.