SEA specialist

Het uitbesteden van een campagne aan een SEA specialist zorgt er niet alleen voor dat u meer waar krijgt voor uw budget, maar heeft ook meerdere voordelen. Je profiteert namelijk op de ervaring van ons gehele online marketing bureau. Als bedrijf wilt u aanwezig zijn op Google, dat kost tijd en geld. De gecertificeerde SEA specialist heeft de benodigde ervaring, middelen en kennis om een succesvol SEA campagne op te zetten.

Hoe scoren jouw ads?
Doe de GRATIS Google Ads scan t.w.v. €399,-

De campagne wordt dagelijks in de gaten gehouden door de consultant en geoptimaliseerd waar nodig is. Het uitbesteden van een SEA specialist is uitermate geschikt voor ondernemers die er de benodigde kennis of ervaring niet voor hebben of er geen tijd voor hebben omdat zij zich bezig moeten houden met andere werkzaamheden binnen het bedrijf.

Verspilt u onnodig geld uit aan uw campagnes en weet u niet waar het aan ligt? Onze SEA specialisten staan voor u klaar om de kansen te analyseren en de ROI (Return on Investment) te verhogen. Omdat de zoekwoorden en instellingen aan de basis liggen van je project is het belangrijk dat er een grondige scan is gedaan. Vraag vandaag nog een SEA scan aan met één van onze SEA specialisten van SAM Online Marketing om te weten wat er mogelijk is voor uw bedrijf! Meer dan 900 klanten zijn u voor!

Ontdek hoe jij succes behaalt met Google Ads

Google Ads
Online sneller domineren

Kiezen voor een expert

SEA, ook wel zoekmachine adverteren of search engine advertising genoemd, kan een zeer rendabel platform zijn. Maar dan moet je wel weten wat je doet en slim te werk gaan. Met SEA uitbesteden kun je snel zichtbaar resultaat behalen en de ideale klant op het juiste moment bereiken. Als je alles uit jouw campagnes wilt halen, schakel je natuurlijk een SEA-expert in. Heb je nog bepaalde vragen over hoe het er bij ons uit zal zien dan kun je vrijblijvend advies aanvragen bij de consultant. Hij geeft je hulp bij de moeilijke vraagstukken.

Ben je wellicht zelf al begonnen met SEA maar krijg je je campagnes niet rendabel? Of gaat het wel goed maar krijg je het gevoel dat je er nog meer uit kunt halen maar weet je niet hoe? Neem dan contact op met SAM Online Marketing voor een check van jouw campagne. Met jouw SEA uitbesteden aan ons, krijg je toegang tot specialistische kennis die jouw campagnes naar een nieuw niveau kunnen brengen.

Een greep uit onze kennisbank

Google Ads kan jou als ondernemer een hoop opleveren. Op zoek naar meer informatie over Google Ads? Lees verder!

Wat is seo?

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimization.

Hoe werkt Google Ads?

Wil je beginnen met SEA, als bijvoorbeeld aanvulling op jouw SEO

Wat is Google Analytics?

Google Analytics is gratis software van Google waarmee je uitgebreide…

Wat is conversie optimalisatie?

Conversie optimalisatie is één van de belangrijkste tactieken binnen…

Wat is online marketing?

Bij online marketing kies je ervoor om jouw product of dienst te promoten via het…

Wat is de customer journey?

Een customer journey is in het Nederlands een klantreis. Het is de reis de klant..

Google ads Ali

SEA uitbesteden aan SAM Online Marketing

SEA uitbesteden aan SAM Online Marketing zorgt dat jij een hogere ROAS krijgt, zonder hiervoor enige moeite te doen. Onze SEA specialisten zorgen ervoor dat jij het optimale uit jouw beschikbare budget kunt halen. Naast SEA kun je bij ons ook terecht voor SEO en andere service van online marketing. Wij gebruiken onze kennis van SEO ook voor een nog optimalere SEA campagne. De analyse die wij kunnen maken op basis van onze kennis uit de andere vakgebieden is namelijk heel waardevol voor de huidige projecten. Dit onderscheid ons van andere die enkel en alleen gefocust zijn op SEA. Dus wil jij je SEA laten doen door echte experts die ook de kennis van andere vakgebieden gebruiken voor het optimale resultaat van jouw SEA campagne? Wil je alles uit de kosten voor SEA halen? Kies er dan voor om SEA uit te besteden aan SAM Online Marketing.

Wat maakt ons uniek?

Waarom jij met SAM wél wint

We zetten de extra stap

Waar andere marketeers het houden bij tools, denken wij verder dan dat om resultaten voor jou te halen.

Super resultaat gericht!

Door onze holistische aanpak behalen wij consistent resultaten voor al onze klanten!

Alle online expertise in-house

Vanuit jouw budget maken we een strategisch plan
met de kortste weg naar resultaat

Groeien als jij groeit, Floris We zetten de extra stap, Jake We gaan door tot het resultaat gehaald is, Ali

Hoe scoren jouw ads?

Doe de GRATIS Google Ads scan

Haal je te weinig uit je Ads? Wij laten je zien waarom anderen wel slagen!

  • Verdien je investering terug
  • Hoe kom je aan een positieve ROI?
  • In 24 uur je scan uitslag
Google Ads Specialist Floris

Google Ads specialist

Wat andere ondernemers zeggen…

5/5

Tolga Cav

#SEO #website

Professionele Team die hart heeft voor jou zaak en er voor zorgt dat jij moet goed gevoel je werk kan doen!

5/5

Brahim Vlogs

#SEO #website

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben, alle afspraken zijn tot nu nagekomen. Wat ik zeer belangrijk vindt is dat als er een verandering plaats moet vinden dat het snel gedaan wordt, en dat is hier zeer zeker het geval!

5/5

Van Vleuten Marketing

#SEO

Wij hebben een hele prettige samenwerking met SAM Online Marketing. De werkwijze en communicatie is altijd helder. Beide partijen weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Dit is zeker een aanrader.

Online Marketing Experts

Expertise nodig voor jouw online marketing?

Onze specialisten geven je advies op maat waarmee jij boven jouw concurrenten uit stijgt!