Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Mobile check 1Geen gouden bergen
  • Mobile check 2Concrete doelstellingen
  • Mobile check 3Vlot contact
  • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen

SEA specialist

Vinkje 1Meer dan 900 klanten! Vinkje 2SEA uitbesteden aan specialisten Vinkje 3Analyseren en optimaliseren op basis van rendement Vinkje 4Snel online en resultaat

Benieuwd wat wij met Ads voor jou kunnen betekenen?

Met onze ervaring verhogen wij je CTR tot 70%!

Landingspagina - SEA met maandbudget

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verspilt u onnodig geld uit aan uw campagnes en weet u niet waar het aan ligt? Onze SEA specialisten staan voor u klaar om de kansen te analyseren en de ROI (Return on Investment) te verhogen. Vraag vandaag nog een GRATIS adviesgesprek aan met één van onze SEA specialisten van SAM Online Marketing om te weten wat er mogelijk is voor uw bedrijf! Meer dan 900 klanten zijn u voor!

Waarom SEA specialist uitbesteden?

Het uitbesteden van een campagne aan een SEA specialist zorgt er niet alleen voor dat u meer waar krijgt voor uw budget, maar heeft ook meerdere voordelen. Als bedrijf wilt u aanwezig zijn op Google, dat kost tijd en geld. De gecertificeerde SEA specialist heeft de benodigde ervaring, middelen en kennis om een succesvol SEA campagne op te zetten. De campagne wordt dagelijk in de gaten gehouden en geoptimaliseerd waar nodig is. Het uitbesteden van een SEA specialist is uitermate geschikt voor ondernemers die er de benodigde kennis of ervaring niet voor hebben of er geen tijd voor hebben omdat zij zich bezig moeten houden met andere werkzaamheden binnen het bedrijf.

Contact met ons opnemen

Kiezen voor een expert

SEA, ook wel zoekmachine adverteren of search engine advertising genoemd, kan een zeer rendabel platform zijn. Maar dan moet je wel weten wat je doet en slim te werk gaan. Met SEA uitbesteden kun je snel zichtbaar resultaat behalen en de ideale klant op het juiste moment bereiken. Als je alles uit jouw campagnes wilt halen, schakel je natuurlijk een SEA-expert in.

Ben je wellicht zelf al begonnen met SEA maar krijg je je campagnes niet rendabel? Of gaat het wel goed maar krijg je het gevoel dat je er nog meer uit kunt halen maar weet je niet hoe? Neem dan contact op met SAM Online Marketing. Met jouw SEA uitbesteden aan ons, krijg je toegang tot specialistische kennis die jouw campagnes naar een nieuw niveau kunnen brengen.

SEA uitbesteden aan SAM Online Marketing

SEA uitbesteden aan SAM Online Marketing zorgt dat jij een hogere ROAS krijgt, zonder hiervoor enige moeite te doen. Onze SEA specialisten zorgen ervoor dat jij het optimale uit jouw beschikbare budget kunt halen. Naast SEA kun je bij ons ook terecht voor SEO en andere onderdelen van online marketing. Wij gebruiken onze kennis van SEO ook voor een nog optimalere SEA campagne. Dit onderscheid ons van andere die enkel en alleen gefocust zijn op SEA. Dus wil jij je SEA laten doen door echte experts die ook de kennis van andere vakgebieden gebruiken voor het optimale resultaat van jouw SEA campagne? Kies er dan voor om SEA uit te besteden aan SAM Online Marketing.

Ons werk

20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken
20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken

Jouw specialisten

Mimas Linkbuilding specialist
Pim Online marketing specialist
Ali Google Ads specialist
Callisto Data analist / Conversie specialist
Maak kennis met het team
Meet jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

  • Premium analyse
  • Uitgevoerd door echte specialisten
  • Analyse van on-page, techniek en autoriteit
  • Concrete verbeterpunten

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hier zijn wij ontzettend trots op

“Ik ben nu een aantal maanden klant bij SAM online en haal er geweldige resultaat uit.

Mijn website staat in top 3 wat beloofd is en de leads gaan omhoog.

Ik heb de volste vertrouwen in dat dit meer en beter gaat worden.”

- Raymond van Heijningen, Personal trainer