SEO Bureau Amsterdam
Samen winnen

SEO Bureau Amsterdam

Verover de lokale markt met SAM Online Marketing als jouw SEO bureau in Amsterdam. De SEO specialist bezorgt bij het uitbesteden meer bezoekers naar de website door onder meer de techniek, content en linkbuilding aan te pakken. Onze service is uniek en jarenlang getest.

Op nummer 1 staan in Amsterdam?

Beste SEO Bureau Amsterdam

Een SEO bureau in Amsterdam kies je omdat je de lokale bedrijven te slim af wilt zijn. SAM Online Marketing is het beste bureau in de omgeving op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Dit komt door de unieke aanpak die wij hanteren, waardoor wij nog nooit een ontevreden klant hebben gehad. Het is niet voor niets dat ondernemers hun SEO aan ons blijven uitbesteden.

Jij wilt pas investeren in een SEO specialist op het moment dat je weet dat je er wat uit gaat halen. Dat snappen wij ook en daarom zijn wij volledig transparant in wat wij doen en hoe wij het voor je doen. Laat je voorzien van advies voordat je besluit uit te besteden aan het beste SEO bureau van Amsterdam, zodat je 100% weet dat je achter je keuze kan staan.

Weinig ondernemers maken momenteel actief gebruik van SEO Amsterdam en vertrouwen nog niet op de expertise van een expert om de vindbaarheid online te verbeteren. Zij gaan ervan uit dat hun website wel scoort op het moment dat zij deze hebben laten ontwerpen. Zonder je website te optimaliseren voor zoekmachines als Google door een SEO specialist Amsterdam, wordt deze niet gevonden door jouw potentiële klanten. Schakel de analyse en hulp van ons SEO bureau in Amsterdam in en laat je adviseren voor een betere vindbaarheid in Google. Met een sterke linkbuilding strategie zullen wij jouw website goed laten ranken in Google! 

Heb jij behoefte aan een consultant bij jou in de buurt? Ons SEO Bureau in Amsterdam biedt daarnaast zoekmachine optimalisatie diensten aan bedrijven in AlkmaarHaarlem en Almere. Wil jij zeker weten dat jouw website goed scoort en je van jouw concurrenten zal winnen? Schakel SAM Online Marketing dan in en kies voor jouw SEO uitbesteden Amsterdam!

SEO Bureau

Direct een SEO strategie
op maat laten maken

Iedere strategie wordt tot in detail op maat gemaakt aan de hand van wat de markt van jouw website of webshop vraagt!

Waarom SAM Online Marketing als jouw SEO bureau?

Omdat de concurrentie in onze hoofdstad zo hoog is, wil je wel een SEO bureau achter je hebben die de resultaten kan waarmaken met hun service. En juist hierin ligt het verschil bij SAM Online Marketing. Wij hebben de bewezen resultaten om te laten zien dat we van ieder project een succes maken. Met honderden zoekwoorden in de top 1 en altijd tevreden klanten weten we van iedere ondernemer een blije klant te maken. Dat is de reden waarom mensen blijven uitbesteden aan ons. Dit komt omdat wij kijken naar de Return on Investment. Het bedrag wat jij in ons investeert moet je minimaal 2x terugverdienen. Op deze manier blijven wij gedreven en blijf jij meer investeren in ons. Vanaf het begin kun je ons inzetten om advies in te winnen in het maken van de juiste keuze.

Veelgestelde vragen over SEO in Amsterdam

Wij hebben voor honderden klanten topposities gehaald. Dit is in elke branche geweest en we bedienen bedrijven van elk formaat. Het maakt ons niet uit waarmee we werken, de uitdaging om bovenaan te komen is er altijd. Voor een goed overzicht van diverse bedrijven kijk je in ons portfolio.

Om realistische doelstellingen met je af te spreken doet onze SEO expert altijd grondig onderzoek voordat hij met je in gesprek gaat. Deze doelstellingen zijn niet voor niets gemaakt, ze zullen gehaald moeten worden.

Met meer dan 10 jaar ervaring weet de specialist altijd een doeltreffende strategie te maken. Bovendien werkt iedereen op provisiebasis waardoor iedereen zeer gedreven is. In het uiterste geval dat we de doelstellingen niet halen gaan we kosteloos 12 maanden door.

Maandelijkse rapportages zorgen ervoor dat je de voortgang van de posities van je website van dichtbij meemaakt. Niks gebeurt achter de schermen. We merken vaak bij klanten dat ze behoefte hebben aan transparantie en communicatie. De echte grote mijlpalen bespreken we in de kwartaalgesprekken met jou.

Het duurt gemiddeld zo’n 9 maanden voordat je de resultaten van een SEO bureau goed terug ziet komen. Het duurt regelmatig 12 maanden voordat alles écht staat. Dit betekent echter niet dat je voor die tijd er niets van merkt. Wij zetten de SEO strategie zo in dat je vanaf het begin profiteert van de optimalisatie.

Onze contracten zijn gebaseerd op het gemiddelde termijn om de resultaten te behalen, dus 12 maanden. Een goed begin is echter het halve werk, daarom zijn wij al ruimschoots bezig met het verbeteren van jouw online vindbaarheid voordat je begint te betalen.

De werkwijze van onze zoekmachine optimalisatie

Bij zoekmachine optimalisatie mag er weinig verkeerd gaan. Je moet echt zeker van je zaak zijn voordat je begint, omdat gedurende het proces er alleen maar bijgesteld kan worden. Door de online marketing uit te besteden voorkom je vertraging in je project. Grotere ingrepen nemen kostbare tijd in beslag. Tijd die je niet kunt verliezen. Daarom heeft ons SEO bureau in Amsterdam de beste werkwijze om jou de resultaten te leveren waarvoor je betaalt.

  • Zoekwoordonderzoek: het fundament van de SEO campagne. Een specialist kijkt naar de buitenkansen en mogelijkheden binnen je markt
  • Concurrentieanalyse: je bent niet de enige die klanten wilt. Wat is ervoor nodig om bovenaan te komen?
  • SEO strategie: het zoekwoordonderzoek, de doelstellingen, de concurrentieanalyse en eigen inzicht komen samen in de SEO strategie
  • Monitoring: constante controle of alles loopt zoals het hoort te lopen. Zo niet? Korte communicatielijnen om de reactietijd laag te houden.

Wat kun je verwachten van het beste SEO bureau in Amsterdam?

SEO is een breed begrip. Van SAM Online Marketing kun je verwachten dat we als beste SEO bureau in Amsterdam alle middelen inzetten om de bezoekers op jouw website te krijgen. Voor elk vakgebied hebben we een zoekmachine optimalisatie specialist die jou de hulp geeft om met je website te stijgen. Op deze manier bieden wij de kwaliteit die nodig is om de hoge concurrentie in onze hoofdstad te verslaan. Zie hier de kerndiensten die wij bieden op het gebied van SEO.

On-page

On-page heeft alles te maken met wat je op de webpagina’s vindt. Het grootste gedeelte hiervan zijn teksten. Het schrijven van teksten is een van de pilaren van een goede website. Dit betekent niet alleen dat er goede SEO teksten op je website staan, maar ook dat bezoekers daadwerkelijk vinden waar ze naar op zoek zijn. Daar gaat het immers om wat Google betreft.

Linkbuilding

Als ondersteuning van je website gebruik je linkbuilding. Dit is uniek omdat het versterking van buitenaf is. Waar je met on-page je eigen website verbetert, doe je dit met linkbuilding via andere websites. Je zorgt ervoor dat andere websites een referentie of vermelding naar jouw website maken. Hoe beter de website waar je op staat, hoe meer waarde jij overneemt. Dit is een zorgvuldig werk en neemt veel tijd in beslag. Laat het daarom over aan de SEO specialist van ons bureau door de linkbuilding uit te besteden.

SEO scan

Een SEO scan gebruiken wij als onderdeel van de strategie, maar willen we ook nog wel eens los inzetten. Zeker wanneer iemand twijfelt of benieuwd is naar wat er mogelijk is kan een SEO scan juist het middel zijn waardoor iemand overstag gaat. Het is mini-overzicht van alles wat je aan je website kunt verbeteren en waar je dus geld laat liggen. Deze check is een van de meest efficiënte manieren om verbeteringen aan te kaarten en ieder SEO bureau zou het moeten kunnen uitvoeren.

Met SEO word jij
een succes

Sta jij hoog in de organische zoekresultaten, dan stromen jouw bezoekers binnen. Meer bezoekers is meer conversies!

Amsterdam: stad van kansen en concurrentie

Als hoofdstad heeft Amsterdam veel te bieden voor jou als ondernemer. Dit komt echter ook met de nodige uitdagingen. Je bent namelijk niet de enige die z’n kans schoon ziet om hier een bedrijf op te richten. Jij kent je lokale concurrenten misschien goed, maar het is altijd goed om even bij jouw SEO bureau te checken wie online je grootste concurrenten zijn. Dit verschilt namelijk nogal. Uiteindelijk krijgen we goed inzicht als we jouw kennis met die van onze consultant samenvoegen.

Om vandaag de dag mee te draaien kun je niet om online marketing heen. Het is zo populair geworden dat elke serieuze ondernemer wel iets aan online marketing doet. De vraag naar linkbuilding in Amsterdam is alleen maar groter geworden. Zeker in een stad als Amsterdam ontkom je er niet aan SAM Online Marketing in te zetten om je omzet te vergroten.

Veelgestelde vragen over de stad Amsterdam met betrekking tot SEO

Slechts één op de tien start-ups wordt succesvol. En meer dan 95% van deze bedrijven doet aan online marketing. Bovendien telt Amsterdam en omgeving inmiddels meer dan 1.000.000 inwoners. Genoeg vraag dus voor jouw dienst of product!

Volgens een schatting van het Parool zijn er tussen de 100.000 en 150.000 ondernemers actief in Amsterdam, waarvan jij er een bent. Dit is dus heel wat concurrentie op lokaal niveau, laat staan als je een landelijke webshop hebt. Gelukkig heb je ons inmiddels gevonden.

Hoeveel SEO voor jouw campagne in Amsterdam kost ligt echt aan de moeilijkheid van de branche en natuurlijk ook aan jouw budget. We zijn zeker bereid om met je mee te denken en alle hulp te bieden om een offerte op maat voor je te maken. Gemiddeld ligt het rond de € 1.000 per maand.

Er zijn nog genoeg bedrijfseigenaren die zweren bij mond-tot-mond reclame. Nu is deze vorm van marketing zeker geen verleden tijd. Maar als je stilstaat dat slechts één op de tien bedrijven echt succesvol wordt…

Ons werk

GC Biotech Cases afb 4

Meer dan 2.000 maandelijkse bezoekers!

GC Biotech

AJM van Houdt

Een stijging van 683% in organisch verkeer

A.J.M. van Houdt

Een SEO specialist uit Amsterdam die met jou meedenkt

SAM Online Marketing heeft als doel zoekmachine optimalisatie diensten te leveren met een transparante en bewezen SEO optimalisatie strategie. Onze SEO diensten zijn perfect voor het MKB en BV ondernemingen die hoge kwaliteitseisen stellen. We kunnen ons voorstellen dat je nog veel vragen hebt voordat je iets wilt uitbesteden. Ga daarom vrijblijvend het gesprek aan en krijg professioneel advies.

SEO specialisten van ons online marketing bureau zijn uitgebreid getraind en weten exact hoe zij jou bovenaan in zoekmachines als Google moeten krijgen. Hoog staan is een belangrijk middel om bezoekers naar je website te trekken. Wanneer je online rendement wil behalen, is dit echter niet het enige belangrijke punt weet onze expert.

Bezoekers omzetten in klanten

Wanneer jouw website genoeg relevante bezoekers heeft gegenereerd door middel van SEO, is het erg belangrijk dat jouw website ook de bezoekers omzet in klanten. Maar hoe is dat mogelijk en wie kan dat realiseren? Tijd voor een SEO check. Aan de hand van deze analyse brengt de consultant de verbeterpunten in de conversie aan het licht.

SAM Online Marketing is een full-service SEO bureau. Zo hebben wij conversie optimalisatie specialisten die jouw website conversie direct kunnen verhogen, zodat jouw relevante bezoekers klant worden. Wil jij meer weten over onze diensten als SEO specialist in Amsterdam, neem dan eens geheel vrijblijvend contact op.

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

CirkelJake

Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

GRATIS SEO scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.