Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Mobile check 1Geen gouden bergen
  • Mobile check 2Concrete doelstellingen
  • Mobile check 3Vlot contact
  • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Dienstpagina / Landingspagina - SEO Scan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SEO bureau Den Haag

Direct een specialist van ons  SEO bureau in Den Haag inschakelen? Dan is SAM Online Marketing uw aangewezen SEO bureau voor zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een langdurig proces, waarbij u uiteindelijk uw investering dubbel en dwars terugverdient; u hoeft niet te betalen voor de organische zoekresultaten in Google. Meer weten over de SEO mogelijkheden bij ons bureau? En wilt u direct een SEO specialist uit Den Haag spreken? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden, of lees hieronder verder!

SAM Online Marketing is niet alleen actief in Den Haag. Zo kunt u ons SEO bureau ook inschakelen in Leidschendam, Alphen aan den Rijn, Delft, Leiden, Zoetermeer, Gouda, Voorburg, Katwijk, Pijnacker, Nootdorp, Woerden en Naaldwijk.

Contact met ons opnemen

Zoekmachine optimalisatie (SEO) specialist

SAM Online Marketing is uw SEO specialist in Den Haag. Ons zoekmachine optimalisatie bureau zorgt er sinds jaar en dag voor dat bedrijven lokaal, regionaal, nationaal en zelfs internationaal bovenaan in Google komen te staan door middel van zoekmachine optimalisatie. Hierbij hanteren we een unieke aanpak, waarbij uw website van A tot Z wordt geoptimaliseerd volgens de richtlijnen van deze zoekmachines. Voor uw SEO in Den Haag hechten wij veel waarde aan een uitgebreide inventarisatie, korte lijnen en bovenal: resultaat! Hieronder lees u meer over de aanpak van uw SEO specialist uit Den Haag!

Aanpak van ons SEO bureau uit Den Haag

Om resultaat te kunnen waarborgen, hanteert ons SEO bureau  in Den Haag een vaste werkwijze. Hiermee is geduld in eerste instantie een schone zaak, maar dat er resultaat wordt behaald door middel van zoekmachine optimalisatie, is een zekerheid. Lees hieronder verder hoe uw SEO specialist uit Den Haag uw website of webshop gaat optimaliseren.

Ons werk

20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken
20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken

Jouw specialisten

Mimas Linkbuilding specialist
Pim Online marketing specialist
Ali Google Ads specialist
Callisto Data analist / Conversie specialist
Maak kennis met het team
Meet jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

  • Premium analyse
  • Uitgevoerd door echte specialisten
  • Analyse van on-page, techniek en autoriteit
  • Concrete verbeterpunten

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inventarisatie SEO project | Zoekmachine optimalisatie Den Haag

Binnen SEO (ook in Den Haag) is het in eerste instantie zaak om een goed beeld te krijgen van het project. Uw zoekmachine optimalisatie specialist doet dan ook een gedegen markt- en zoekwoordonderzoek, waarbij kansen en valkuilen in kaart worden gebracht en een uitgebreid plan van aanpak wordt opgesteld. Nadat het plan van ons SEO bureau in Den Haag is goedgekeurd, kunnen we aan de slag met de daadwerkelijke optimalisatie van uw website.

On-page zoekmachine optimalisatie Den Haag

De basis binnen zoekmachine optimalisatie ligt binnen on-page optimalisatie. Hierbij pakt een specialist van ons bureau iedere on-page en content element van uw website aan. Zoekwoorden worden subtiel verwerkt over de pagina’s van uw website of webshop, waarbij het Google zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt om de website uit te lezen. Uw zoekmachine optimalisatie specialist in Den Haag optimaliseert onder andere (SEO) titels, meta descriptions, alt elementen, body tekst, headings en andere belangrijke componenten binnen SEO.

Technische SEO specialist

Met SAM Online Marketing haalt u een echte technische SEO specialist uit Den Haag in huis! Ook techniek is een belangrijk onderdeel binnen SEO. De specialist van ons zoekmachine optimalisatie bureau maakt een uitgebreide analyse van de techniek van uw website, waarna onze webdesigners en programmeurs deze tot uitvoering brengen. Denk bij technische SEO onder andere aan laadtijd (websitesnelheid), crawlability, meta data en andere technische componenten.

Autoriteit/linkbuilding

Wanneer het on-page en technische gedeelte van uw website, kan uw SEO specialist uit Den Haag de autoriteit van uw website door middel van linkbuilding verhogen. Hiermee blinkt u echt uit op het internet en wint u het van uw concurrenten. Door middel van een gefaseerde uitbreiding van autoriteit, door middel van relevante, sterke links, zorgt ons SEO bureau er voor dat u de bekendste online partij binnen uw branche wordt. Hierover vertellen wij u graag persoonlijk meer!

SEO specialist uit Den Haag inschakelen

Al met al is SAM Online Marketing de aangewezen partij om uw website te optimaliseren voor Google. Een SEO specialist van ons bureau uit Den Haag zorgt ervoor dat u door middel van zoekmachine optimalisatie binnen de kortste keren bovenaan komt te staan in de organische zoekresultaten van Google. Hierbij pakt uw professional zowel on-page als techniek en linkbuilding aan. Meer weten over de mogelijkheden bij SEO bureau in Den Haag? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden, of vul de SEO scan in! SEO uitbesteden doet u bij SAM Online Marketing!

Hier zijn wij ontzettend trots op

“Met SAM Online Marketing heb ik topposities behaald in Google. Vriendelijke gasten en geduldig! Bedankt SAM :).

Professioneel, uniek en conversie gericht. Sterke team. Ik heb veel over Sam Online Marketing gehoord. Daarna heb ik gekozen om al mijn online marketing aan Sam Design te over laten. Nu 2 jaar later, ben ik nog steeds super blij, Met als resultaat dat mijn haartransplantatie bedrijf de nr1 is gekozen en populairste bedrijf is geworden.

Ik word uitstekend gevonden. De website is heel professioneel ingericht. Ik krijg alleen maar complimenten. Dit te danken aan aan Sam Design! Dankzij jullie is GlobalHair groot geworden!”

- Global Hair