Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Mobile check 1Geen gouden bergen
  • Mobile check 2Concrete doelstellingen
  • Mobile check 3Vlot contact
  • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
Lamp ideeStrategiesessie t.w.v. €399,-

Samen sparren?

Advies nodig van een échte specialist? Laten we samen sparren over je doelstellingen

SEO bureau Den Haag | Dé SEO Specialist

Samenwerken met een SEO bureau in Den Haag om jouw bedrijf te laten groeien? Dat doe je met ons SEO bureau! Als echte SEO specialisten weten wij als geen ander wat er gedaan moet worden om jouw website in topposities te krijgen in Google. Van het uitvoeren van grondige onderzoeken naar jouw doelgroep tot het het vinden van de juiste links. We nemen het allemaal voor je in handen. Waar het ons om gaat, is het resultaat dat we voor jou gaan halen. Voor jouw bedrijf zetten we de nodige extra stappen om samen te winnen! Ben je benieuwd naar de resultaten die jou staan te wachten? Neem vandaag al contact met ons. Een van onze SEO specialisten helpt je meteen verder!

We zijn niet alleen actief in Den Haag. Zo kun je ons SEO bureau ook inschakelen in LeidschendamAlphen aan den RijnDelftLeidenZoetermeerGoudaVoorburgKatwijkPijnackerNootdorpWoerden en Naaldwijk.

Zoekmachine Optimalisatie USP's

SEO Bureau Den Haag | Van A tot Z ontzorgd

SAM Online Marketing is de SEO specialist in Den Haag die jou naar de top gaat helpen. Voor SEO zorgt ons SEO bureau in Den Haag er sinds jaar en dag voor dat bedrijven lokaal, regionaal, nationaal en zelfs internationaal bovenaan in Google komen te staan. Dit allemaal door middel van zoekmachine optimalisatie. Jouw resultaten halen we met een unieke aanpak, waarbij je website van A tot Z wordt geoptimaliseerd volgens de richtlijnen van Google. Voor SEO hechten wij veel waarde aan een uitgebreide inventarisatie, korte lijnen en bovenal: resultaat! Hieronder lees je meer over de aanpak van jouw SEO specialist in Den Haag!

Ontvang je GRATIS SEO scan t.w.v. €399,-

Waarom staat je website nog niet bovenaan in Google? SAM Online Marketing zoekt het voor je uit! Een van onze specialisten duikt in jouw website en geeft je een verbeterpunten voor jouw website. En dat helemaal GRATIS!

Hoe scoort jouw website in Google?

De aanpak van ons SEO bureau uit Den Haag

Om resultaat voor je te kunnen halen, heeft ons SEO bureau in Den Haag een vaste werkwijze. Hiermee is geduld in eerste instantie een schone zaak, maar dat er resultaat wordt behaald door middel van zoekmachine optimalisatie, is een zekerheid. O het nu gaat om het schrijven van content, wegwerken van technische fouten of het opbouwen van autoriteit. Wij regelen het allemaal! Lees hieronder verder hoe SAM Online Marketing jouw website of webshop gaat optimaliseren.

Inventarisatie SEO project | SEO Den Haag

Bij SEO is het in eerste instantie zaak om een goed beeld te krijgen van het project. Jouw zoekmachine optimalisatie specialist doet dan ook een grondig markt- en zoekwoordonderzoek, waarbij kansen en valkuilen in kaart worden gebracht en een uitgebreid plan van aanpak wordt opgesteld. Nadat het plan van ons SEO bureau in Den Haag is goedgekeurd, kunnen we aan de slag met de daadwerkelijke optimalisatie van je website.

On-page SEO Den Haag

Wanneer je een website optimaliseert voor Google begin je bij de basis van SEO Den Haag. Namelijk On-page optimalisatie. Zonder deze eerste stap goed uit te voeren, is het erg lastig om het gewenste resultaat te halen. Zo moeten er onderzoeken gedaan worden, teksten worden geschreven en technische fouten uit je website worden gehaald. Dit is wat ons SEO bureau in Den Haag allemaal voor je oppakt. Zoekwoorden worden subtiel verwerkt over de pagina’s van je website, waarbij het Google zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt om de website uit te lezen. Hoe makkelijker Google jouw website kan bekijken, hoe makkelijker het wordt om te ranken in Google. Als je deze stap dus overslaan, schiet je jezelf al in de voet. Je SEO specialist doet dit allemaal voor je. Zelf hoef je er niet meer naar om te kijken. Een SEO specialist optimaliseert onder andere (SEO) titels, meta descriptions, alt elementen, bodytekst, headings en andere belangrijke componenten binnen SEO.

Usp's 3

Technische SEO specialist

Met SAM Online Marketing haal je een echte technische SEO specialist uit Den Haag in huis! Ook techniek is een belangrijk onderdeel binnen SEO. De specialist van ons SEO bureau in Den Haag maakt een uitgebreide analyse van de techniek van je website, waarna onze webdesigners en programmeurs deze tot uitvoering brengen. Denk bij technische SEO onder andere aan laadtijd (websitesnelheid), crawlability, metadata en andere technische componenten.

Autoriteit/linkbuilding

Wanneer het on-page en technische gedeelte van je website staat, kan jouw SEO specialist de autoriteit van je website door middel van linkbuilding verhogen. Hiermee blink je echt uit op het internet en win je van je concurrenten. Waar heb je autoriteit voor nodig? Autoriteit laat zoekmachines weten dat een website relevant is binnen een branche. Nadat we de autoriteit van jouw website flink hebben verhoogd, zal Google je website zien als een van de meest relevante website in jouw branche. De relevantie van jouw website is het allerbelangrijkste voor Google. Google wil namelijk relevante zoeksuggesties geven aan haar zoekers. Is jouw autoriteit dus hoog? Dan is de kans groot dat je binnen no-time bovenaan staat in Google. Door middel van een gefaseerde uitbreiding van autoriteit, door middel van relevante, sterke links, zorgt ons SEO bureau in Den Haag er voor dat je de bekendste online partij binnen jouw branche wordt. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou in petto hebben? Vraag een vrijblijvende brainstormsessie aan. Onze specialisten nemen je website grondig met je door, zodat we als snel samen met jou kunnen winnen. Samen vooruit, samen winnen!

SEO Den Haag benutten?

Wil jij meer omzet voor je bedrijf, meer personeel kunnen aannemen en meer impact kunnen maken? Dan ben je op zoek naar een SEO bureau in Den Haag als SAM Online Marketing. Als een internetbureau dat al 10 jaar domineert in de markt, kunnen wij hetzelfde doen voor jou in jouw markt. Groeien, domineren en winnen. Dat is wat wij inmiddels voor honderden klanten hebben weten te realiseren.

Wanneer je SEO aan ons overlaat, ontzorgen wij jou van A tot Z. Jij hoeft alleen nog maar bezig te zijn met interne zaken ronden je bedrijf. Het genereren van bezoekers kun je aan ons overlaten! Een SEO specialist van ons internetbureau uit Den Haag zorgt ervoor dat je, door middel van SEO, binnen de kortste keren bovenaan komt te staan in de organische zoekresultaten van Google. Dat betekent voor jou dat je elke maand honderden of zelfs duizenden nieuwe bezoekers ontvangt op je website. Hierbij pakt jouw professional zowel on-page als techniek en linkbuilding aan. Wil je meer weten over de mogelijkheden bij SEO bureau in Den Haag? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden, of vul de SEO scan in! SEO uitbesteden doet je bij SAM Online Marketing!

SEO beoordelingen
Rouben
Taxi Centrale Leiden | SEO en Webdesign

Sam Online Marketing en Webdesign doet wat ze beloven; een strakke, resultaat-gerichte website binnen 3 weken. Daarnaast zie ik door alle marketing activiteiten het aantal website bezoekers en leads stijgen. Zeker een aanrader!

SEO beoordelingen
Raymond
Van Heijningen | SEO en Webdesign

Ik ben nu een aantal maanden klant bij SAM online en houdt er geweldige resultaat uit. Mijn website staat in top 3 wat beloofd is en de leads gaan omhoog.

Ik heb de volste vertrouwen in dat dit meer en beter gaat worden.

SEO beoordelingen
Berkant
Global Hair | SEO en Webdesign

Met SAM Online Marketing heb ik topposities behaald in Google. Vriendelijke gasten en geduldig! Bedankt SAM :).

Professioneel, uniek en conversie gericht. Sterke team. Ik heb veel over Sam Online Marketing gehoord. Daarna heb ik gekozen om al mijn online marketing aan Sam Design te over laten. Nu 2 jaar later, ben ik nog steeds super blij, Met als resultaat dat mijn haartransplantatie bedrijf de nr1 is gekozen en populairste bedrijf is geworden. Ik word uitstekend gevonden.

SEO beoordelingen
Rob Bijtjes
Ramen Gilde | SEO

Ik ben eigenaar van Ramen Gilde. Zeker 8 uur besteed (een jaar geleden) aan het zoeken naar de beste seo-specialist in Haarlem. SAM stond bovenaan, maar in Leiden. Vond ik op zich al een prestatie, dan begrijp je kennelijk dit vak. Sommige reviews kon ik terug herleiden tot een bedrijfsnaam. Gecheckt…zoeken op ‘verhuizen Haarlem’ en idd dit bedrijf stond hoog in Google. In zee met ze gegaan. Dit zijn tóppers, klaag nu tegen ze dat ik het véel te druk heb 🙂

Start direct jouw
winstgevende SEO Campagne

Zo snel mogelijk op nummer 1 in Google staan?
Neem direct contact op met een
specialist van SAM Online Marketing!

Specialist Sasha
Sasha Yazdi

Jouw online marketing consultant