Meer dan 700 succesvolle klanten
 • Mobile check 1Geen gouden bergen
 • Mobile check 2Concrete doelstellingen
 • Mobile check 3Vlot contact
 • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
Lamp ideeStrategiesessie t.v.w. €399,-

Samen sparren?

Advies nodig van een échte specialist? Laten we samen sparren over je doelstellingen

SEO Bureau Leiden

Op zoek naar een online marketing bureau voor uw SEO in Leiden? Search Engine Optimization, ofwel zoekmachine optimalisatie, is niets anders dan een website op succesvolle wijze optimaliseren voor een betere vindbaarheid in de organische zoekresultaten van een zoekmachine.

“Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een onmisbaar aspect binnen het ondernemingsplan van iedere ondernemer in de regio Leiden dat u niet wilt missen!”

Laat uw zoekmachine optimalisatie in Leiden dus aan ons over! Door middel van het optimaliseren van de content, linkbuilding en techniek van de website zullen wij ervoor zorgen dat u topposities behaald. Neem dus direct contact met ons op of lees snel verder voor meer informatie over ons SEO bedrijf in Leiden!

Ons internet marketing bureau in Leiden is in de gehele regio in te zetten voor het optimaliseren van websites. Uw onderneming in Alphen aan den Rijn, Voorburg, Katwijk, Noordwijk, Leiderdorp, Voorschoten, Oegstgeest, Rijnsburg, Den Haag, Warmond, Voorhout, Noordwijkerhout en Sassenheim een steuntje in de rug geven? Dat kan met onze SEO expert!

De juiste SEO-technieken met zoekmachine optimalisatie in Leiden

Door het toepassen van de juiste SEO-technieken binnen uw website stijgt uw positie in de zoekresultaten aanzienlijk. Zoekmachine optimalisatie (SEO) toepassen op uw website voor uw bedrijf in Leiden is een uiterst effectieve manier om meer bezoekers naar uw website te trekken. Een SEO specialist uit Leiden van ons SEO bureau zorgt er in combinatie met conversie optimalisatie voor dat bezoekers worden geconverteerd. Wilt u dus meer weten over SEO in Leiden, lees dan verder!

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

 • vinkje 1 Premium analyse
 • vinkje 2 Uitgevoerd door echte specialisten
 • vinkje 3 Analyse van on-page, techniek en autoriteit
 • vinkje 4 Concrete verbeterpunten
conversie pijl
SAM Medewerker
Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Online marketing

SEO Leiden – Samen hoger in Google!

SAM Online Marketing is de specialist op het gebied van SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie, in Leiden. Wij zorgen voor de online vindbaarheid van uw website, en u komt hoger in de zoekmachine. Met meer dan 10 jaar ervaring en bewezen resultaten hebben wij vele bedrijven in Nederland vindbaar gemaakt! Naast het verbeteren van uw online vindbaarheid in de zoekmachines houden wij ons voor klanten succesvol bezig met:

 • Online Adverteren als Qualified Google Professional;
 • Conversie Optimalisatie;
 • Content Marketing;
 • Social Media Marketing;
 • En nog meer…

Voor klanten in uiteenlopende branches hebben wij middels optimalisatie voor zoekmachines verschillende Top 1, Top 2, Top 3, Top 4 en Top 5 posities verzorgd. Juist de eerste 5 hoge posities in Google zorgen voor de werkelijke verhoging in uw bezoekersaantallen en daarmee uw omzet.

Feiten over zoekmachine optimalisatie in Leiden:

Om onze bewering over SEO in Leiden kracht bij te zetten, hebben de online marketing specialisten van ons bureau een aantal feiten op een rij gezet. Wist u bijvoorbeeld dat:

 • Google met 94% de meest gebruikte zoekmachine van Nederland is? Alle andere zoekmachines vertegenwoordigen slechts 6%.
 • 90% van de internetgebruikers iedere dag (meerdere keren) Google gebruiken voor online navigatie?
 • Bij 75% van de internetgebruikers Google wordt geraadpleegd wanneer een (online) aankoop wordt overwogen?
 • En dat zo’n 70% niet verder scrollt dan de eerste 5 zoekresultaten?

Wie wilt er nu dus niet hoog scoren in Google!? Als u dit zo ziet liggen de bezoekers haast voor het oprapen. U hoeft alleen maar in de top 5 van Google te komen. Zoekmachine optimalisatie van uw website uitbesteden aan ons SEO bureau in Leiden is dus een goede investering!

Meer online rendement behalen door SEO in Leiden

U begrijpt dat het verkrijgen van een hoge positie in de Google zoekresultaten onmisbaar voor u als ondernemer is om serieus mee te doen, en te blijven doen, ten aanzien van uw concurrentie. Kies daarom voor samenwerken met een SEO specialist als SAM Online Marketing en kom hoger in de zoekmachine te staan. Samen slaan we de weg naar boven in Google in en winnen we met online zoekmachine optimalisatie!

USP Diensten USP Diensten

Starten met SEO Leiden voor een topresultaat van uw website?

De boot niet willen missen? De waarde van maandelijks grote aantallen ‘gratis’ bezoekers ingezien? Uw concurrentie mijlenver voor blijven doordat u hoog bovenaan in Google staat met uw website?Wacht niet langer! Een dag geen zoekmachine optimalisatie voor uw website betekent een dag vol potentiële klanten mislopen. Dat gaat uiteraard ook hand in hand met een dag omzetverhoging mislopen, wat zonde is. Met het razend-snel-ontwikkelende internet van nu betekent dit, dat deze dag steeds moeilijker in te halen valt… Dus wacht niet nóg langer! Ons zoekmachine optimalisatie bureau in Leiden helpt u meer dan graag. Binnen de kortste keren staat uw website met diverse zoekwoorden bovenaan min de zoekresultaten van Google. Neem dus direct contact op met SAM voor SEO uitbesteden in Leiden, of vul onze SEO scan in!

 

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

 • vinkje 5 Premium analyse
 • vinkje 6 Uitgevoerd door echte specialisten
 • vinkje 7 Analyse van on-page, techniek en autoriteit
 • vinkje 8 Concrete verbeterpunten
conversie pijl
SAM Medewerker
Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.