Meer dan 700 succesvolle klanten
 • Mobile check 1Geen gouden bergen
 • Mobile check 2Concrete doelstellingen
 • Mobile check 3Vlot contact
 • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
Lamp ideeStrategiesessie t.v.w. €399,-

Samen sparren?

Advies nodig van een échte specialist? Laten we samen sparren over je doelstellingen

SEO Gouda

Een SEO specialist uit Gouda kan meer uit uw website halen. Wanneer zoekmachine optimalisatie op een gerichte manier wordt ingezet, kan het u op een constante wijze meer bezoekers opleveren. Alhoewel het hier relevante bezoekers betreft, die daadwerkelijk op zoek zijn naar uw dienst of product, is deze internet marketing strategie geen garantie op succes. SEO moet alleen ingezet worden om relevante bezoekers aan te trekken, waarna er andere tactieken en technieken aangehaald worden om van deze bezoekers klanten te maken.

De hele regio’s van Gouda, Den Haag, Rotterdam en Leiden vallen onder ons online marketing bereik. Dus ook voor u in Naaldwijk, Voorburg, Katwijk, Pijnacker, Nootdorp, Woerden, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, Delft, en Leidschendam is SEO geen probleem. Lees verder hoe ons SEO bureau uit Gouda dit voor u kan realiseren.

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

 • vinkje 1 Premium analyse
 • vinkje 2 Uitgevoerd door echte specialisten
 • vinkje 3 Analyse van on-page, techniek en autoriteit
 • vinkje 4 Concrete verbeterpunten
conversie pijl
SAM Medewerker
Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Online marketing

Samenwerken met ons SEO bureau uit Gouda

Wanneer u ons SEO bureau uit Gouda inschakelt voor de optimalisatie van uw website voor Google, richten wij ons niet alleen op zoekmachine optimalisatie. Onze specialisten zijn gericht op het laten renderen van uw website, wat te bereiken is door twee onderdelen. Allereerst wordt SEO ingezet om relevante bezoekers aan te trekken, waarna conversie optimalisatie wordt gebruikt om een hoger percentage van deze bezoekers klant te laten worden.

 

Uw SEO specialist uit Gouda

Ons online marketing bureau uit Gouda wijst u een persoonlijke SEO specialist aan. Deze staat u in het gehele zoekmachine optimalisatie proces bij en fungeert als uw vaste contactpersoon. In samenwerking met u wordt een uitgebreide SEO strategie opgezet, afgestemd op uw organisatie. Om dit te kunnen realiseren, krijgt u een aantal vraagstukken voorgelegd. Deze hebben betrekking op uw wensen en doelen, maar ook op uw doelgroep en het hoofddoel van uw website.

Uitvoering zoekmachine optimalisatie

Wanneer de strategie voor uw SEO in Gouda eenmaal is uitgezet, kan de zoekmachine optimalisatie van uw website worden uitgevoerd. Voordat u ‘hoog’ in Google staat op de voor u relevante zoektermen, hebben onze specialisten een hoop werkzaamheden. Iedere website vraagt om een andere aanpak, maar om bovenaan te komen gebruikt men een aantal vaste SEO onderdelen:

 • Zoekwoordonderzoek
 • Ontwerpen/uitzetten websitestructuur
 • SEO content schrijven
 • Technische optimalisatie
 • Linkbuilding

Van bezoekers klanten maken

Nadat we uw SEO in Gouda hebben gerealiseerd – en er een constant aantal relevante bezoekers op uw website zit vanwege een hoge positie in Google – kunnen onze specialisten zich op een andere tactiek dan zoekmachine optimalisatie richten. Door conversie optimalisatie wordt er aan de hand van bezoekersstatistieken voor gezorgd dat er een hoger percentage klant wordt. Zowel vormgeving als inhoud van uw website wordt op basis van twee doelen ingericht:

 • De aandacht van bezoekers moet direct gegrepen en vastgehouden worden.
 • Bezoekers moeten aangezet worden tot actie en subtiel worden begeleid in het doen van een aankoop of het opnemen van contact.
USP Diensten USP Diensten

Direct uw SEO in Gouda aanpakken

Schakel SAM Online Marketing in als uw SEO specialist in Gouda. In samenwerking met u zetten wij een uitgebreide strategie uit voor uw online vindbaarheid. Deze strategie is niet alleen gericht op zoekmachine optimalisatie, maar zorgt voor meer traffic en meer conversie. Leg uw wensen voor aan een specialist van ons bureau en bespreek de mogelijkheden. Neem contact met ons op via 085 – 303 7173, of vul de SEO scan in. SEO uitbesteden doet u bij SAM Online Marketing!

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

 • vinkje 5 Premium analyse
 • vinkje 6 Uitgevoerd door echte specialisten
 • vinkje 7 Analyse van on-page, techniek en autoriteit
 • vinkje 8 Concrete verbeterpunten
conversie pijl
SAM Medewerker
Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier 2

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.